6. prosince 2014

Exkluzívní výpověď zaměstnance české mediální agentury o machinačních praktikách

Díky mnoha čtenářům za tip na výborný a zásadní článek z aeronetu.  Lidé (včetně mě) ty různé evidentní mediální manipulace připisují spíše hlouposti a podlézavosti jednotlivých horlivých novinářů a redakcí, a ony jsou za tím speciální techniky profesionálních agentur ... Zase jednou moje paranoia nebyla dostatečná ...

Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumu, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace!

Čtěte na: 
http://aeronet.cz/news/jak-funguji-ceske-medialni-agentury-pro-pruzkum-verejneho-mineni-exkluzivni-vypoved-zamestnance-o-praktikach-spin-doctoringu-planovani-vysledku-pruzkumu-prefabrikace-volebnich-preferenci-ovlivnov/



P.S. Orgonet: 
Omlouvám se za odmlku blogu z důvodu náhlé a neplánované delší pracovní cesty, odteď se již vynasnažím fungovat, jen co se zase rozkoukám.


10 komentářů:

  1. ahoj orgo,

    na exopolitice jsem narazila na pád chiméry +další 2 čl. uvedené dole,...

    http://www.exopolitika.cz/news/pad-chimery/

    tj, eliminace negativních sil - zde, na ZEMI



    http://www.exopolitika.cz/news/uzavrel-prezident-putin-dohodu-s-jinou-mimozemskou-skupinou-nez-usa-/



    VORTEX 15.12.

    prosím všechny, aby se do eliminace zapojili rovněž....prosím, pomozte naší zemi!!! I....VY....!!!!!!!!

    http://2012portal.blogspot.cz/


    děkuju veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak mj. vyplývá z výše uvedeného odkazu, tak v 12/2012 se neprojevily zásadní změny, protože parazitující temnáři použili lidstvo jako své rukojmí. Tzv. "oddělování živého zrna od plev" mohlo lidstvo extrémně ohrozit, proto bylo nezbytné pokračovat v přípravě delikátní cestou a chystat záchranu v čas příhodný, jak jen umějí Síly Světla... Asi bude něco pravdy na tom, že Čechy jsou duchovně vyspělý národ. Však sem (a jedině sem) do jižních Čech a na jižní Moravu napadaly vltavíny (moldavity) původem z Plejád. A je sem hodně inkrarnovaných star seedů z Plejád, aby zvyšovali vibrační frekvenci na Zemi v době jejího přechodu. Zajímavé je, že video s českým překladem na you tube (kanál Smaly 7) o nadcházejícím oknu příležitosti shlédlo relativně hodně lidí (víc shlédnutí má jen angl., něm. a francouzská verze).

      Vymazat
    2. Odkaz: na Okno příležitosti v čj: https://www.youtube.com/watch?v=VeUeU-PTyFY&index=11&list=PLVOwQLKLBlsMzTYDgseGxMKWr46IvTjRC Ačkoliv boj není ukončen, chiméra ztrácí sílu velmi rychle a Světlo na konci tunelu se již objevuje. Okno příležitosti se otevře dne 15.12.2014 v 6 hod 11 min. středoevropského zimního času. Ve Velké Pyramidě v Gíze probíhaly důležité děje: 21.12.2012. Také zde byla aktivace portálu (I. část) v dubnu 2014, viz další odkaz na youtube v čj (https://www.youtube.com/watch?v=ueJ2dT7SR3c). V Gíze také proběhne II. část aktivace v pondělí 15.12. V tomto smyslu probíhá týdenní meditace: https://www.youtube.com/watch?v=Kl65VPeI2_k&index=10&list=PLVOwQLKLBlsOruCo_KZeb9gmW9DTMXKy_ Toto směřuje k překonání pozemské karantény a k překonání anomálie, kterou sem kdysi zanesli temnářtí chaotici.

      Vymazat
    3. Nezapomínejte, že ještě stále platí příměr : padne na Skyllu, kdo se vyhne Charybdě..

      Vymazat
  2. :-)))))) mluví dobře, Kdysi jsem pracovala v podobné agentuře, také jmenované v TV....Vím jak se prováděl "průzkum" názorový- fraška! Mnohdy jeden tazatel zfalšoval 20-50 lidí.Upozorňovala jsem na to, dalo se poznat. Nezájem :-DDDD Od té doby NEVĚŘÍM žádným průzkumům!! Byla to velmi poučná zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  3. Církev z našich nádherných keltských léčitelek a duchovních bytostí udělala čarodějnice a pak upálila. To zlo v podobě církve a armád strachu už ale končí, otevírá se nový věk.

    OdpovědětVymazat
  4. Orgo, nedělej si násilí, orgonetuj jen když budeš mít chuť, nebo když budeš mít nutkání nám něco důležitého sdělit, nebo se o něco podělit :-) Trolly nadále ignoruj :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, ženský aspekt projevu Božství byl temnáři systematicky potlačován, protože dobře věděli, co nejvíce překáží uskutečňování jejich zvráceného konceptu. Ale tento životodárný ženský aspekt Božství (síla Bohyně) se jim nikdy nepodařilo úplně potlačit, protože by to bylo proti samotné přirozenosti. Právě mimořádně zaktivizovaná energie Bohyně způsobí velké jiskření a probouzení, které v brzkém čase pro temnáře znamená to, že půjdou od válu a pravda vyjde na povrch. Síla Bohyně vykoupe celé Univerzum v energii přicházející přímo ze Zdroje. Vždyť se otevírá nový věk...

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi zaujimavy rozhovor s Jordanom Maxwellom. Urcite si treba pozriet !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=Y_yTCtWC5Kg

    Orgonet, vdaka za Tvoju uzasnu pracu :-))))

    Nika

    OdpovědětVymazat
  7. takze volby 2010 sou podvod..... takze restituce atd. jsou taky podvod.....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.