31. prosince 2014

Iva Adamcová: Kristus je stav vědomí

http://youtu.be/fW_mkUIac7I

Publikováno 23. 12. 2014
Duchovní a lidské vyprávění známé mystičky ve druhé části večera Léčivého divadla v Brně, po představení DAR Z NEBES, spolu s Gabrielou Filippi. Video obsahuje píseň Život nikdy nekončí v podání Patrika Kee a Gabriely Filippi. - Natočila pro vás GoschaTV.




31 komentářů:

  1. Kristus není stav vědomí, je to Bůh a ten je víc, než vědomí nebo jakýkoli jeho stav. Když se pokusíme Boha nějak definovat a říci, co je, dostaneme se do slepé uličky. Myslím si, že výstižnější by bylo proto už říci - Kristus je láska. Láska je totiž víc, než jakýkoliv stav vědomí. Stav vědomí může být podle mně jen stavem určité dokonalosti - tj. pouze jednou z jejích forem. Láska je ale univerzální a není závislá na stavu vědomí, protože i v nízkém stavu zastřeného vědomí se může výjimečně projevit. I Lucifer má totiž vysoký stav vědomí, který daleko převyšuje vědomí člověka. Přesto jde ale o padlou bytost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vědomí probuzeného člověka je nedostižně vyšší, než stav vědomí jakékoliv padlé bytosti. Kdo hlásá opak, nahrává, třeba nevědomě, temné straně.
      To, že někdo nemá probuzené vědomí, neznamená, že jiná lidská bytost ho nemůže mít probuzené... a že už těch bytostí je! Sláva sdílení a porozumnění.

      Vymazat
  2. Vďaka Orgonet. Prajem všetkým do nového roka pokoj a lásku.

    M.K.

    OdpovědětVymazat
  3. Zkusila jsem poslechnout přednášku. Bohužel, nedostala jsem se přes začátek.Zvučný hlas p.Filippi a neznělý hlas p. Adamcové, stejný jako u jiných přednášek, mě zastavil. Stále hledám smysl slov a nemohu najít skutečný obsah .Zkusím to nějak překousnout..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze začátku mi to taky dělalo problém,až potom mi to docvaklo a teď jsem moc ráda,že jí nejen můžu poslouchat,ale že se mi i i ten život začal odvíjet jinak a lehčeji. Především se mi moc líbilo,,že mi nikdo nic nepřikazuje,ale i normální logikou jsem pochopila,že touhle cestou se chci dát,Nějaké zkušenosti už jsem měla,ale nikdo mi to nevysvětlil tak uceleně,jako ona.Ještě dnes si vzpomínám na moje první reakce,když jsem poslouchala její základní přednášky."Ach jo,to je teda pěkně dřina se to naučit,vždyť ale ona má pravdu....jdu do toho!".Začala jsem polehoučku,třeba prvně jsem přestala kritizovat a pomlouvat a potom jsem jen malinko něco přidala.Nemůže to jít ani rychle,máme v sobě staré vzorce chování...takže jen pro Tebe malá rada a sama uvidíš,prostě zlatá střední cesta,moc snahy je jen na překážku. J.

      Vymazat
    2. To je pravda, mluví tišeji, ale to pochopení stojí za to,tak držím pěsti!!

      Vymazat
  4. Kristus je stav vedeni? Mozna se to da rici i takto, ale ano je to tak az pochopi jedinec jak to skutecne s Kristem bylo' je, bude realitu a veci s tim souvisejici vnimat uplne jinak. Bohuzel Iva me opet presvedcila ze je sotva na zacatku svoji cesty s nazvem poznani. Nejak nevim co ji vede predavat lidem chybne a nebo jenom kuse informace. Mam pocit ze to nevi ani ona. Jeji snazeni je vsak chvalihodne ackoliv trochu kontraproduktivni. Proboha zacneme od sebe,jinak to nejde. A nemusite vnimat jine bytosti a ani premyslet o zrozeni , zahradnicich zeme a nakonec ani astralne cestovat. Staci zit spravny nesobecky a poctivy zivot. Co je ukolem vasi mise zde na Zemi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se, že p.Iva má talent předávat mentálně duchovní vědomosti. To je vidět na všech těch videopřednáškách. Jakoby za těmi vědomostmi chyběl skutečný zážitek. Duchovní zážitek je slovy těžko popsatelný a z videopřednášek nevysvítá.
      Souhlasím s tím, že stačí žít nesobecký, poctivý život.

      Vymazat
    2. Také souhlas s poctivým životem, ale co to je.....pro každého něco naprosto jiného :-)....ale asi je to zas pro někoho posunutí dál a návod nad zamyšlením nad něčím novým...a to někdy stačí ne? Kdo má patent, že to co říká on je to pravé "ořechové"?

      Vymazat
    3. Co je poctivý život? Jsem přesvědčený že každý nejlépe ví jaký žije život, jestli poctivý a nebo opak, i když to nevysloví tak to ale prostě ví. Jako každý z nás. Otázkou zůstává jak hlubokou nespokojenost to v nás sama sebe zanechá a co s tím hodláme dělat, respektive děláme.
      Mohl bych vám tady psát o krásách astrálu, ostatních dimenzí, mimozemšťanech, komunikaci se zvířaty a vlastně vším co se dá. Jak bych vypadal? No a ta druhá strana, můžete se také s odstupem zadívat na lidské pokolení a na to co z něj vzešlo a kam směřuje. Cítíte nekonečnou lásku nad bytostmi zdejšího světa a zároveň nenávist jejich činů (ne všech nutno podotknout). Buďte v klidu, nespěchejte, však ono to někoho brzy přestane bavit a to naše mraveniště nám zapálí.

      Vymazat
    4. A nic lepšího než to tu zapálit vás nenapadá...mohla bych taky napsat spoustu věcí, ale jsem tu, abych milovala tohle místo i když je to tu pro mě někdy příšerně těžké...ale uvnitř mám jasno....snad. A poctivý život?...to jsem narážela na to, že záleží na tom, kde jste (jakože Úrovni..je nejpodobnější slovo). Takže vedle sebe můžou fungovat naprosto poctivý vtarián žijící skromě v jurtě bez elektřiny a přející všem dobro...
      ......a řezník odvedle, který dělá poctivě práci, která ho baví a má radost, jak rádi u něj lidi kupují...a je rád, že jeho děti jsou očkovány a miluje plastová okna bo mu nefouká do domu..atd.atd....ten také žije poctivě....prostě nevidí jiné varianty.

      Vymazat
  5. Ta Iva Adamcová asi nečte Bibli.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonyme 16,07
    ani Vy jí nečtěte, nechcete-li zůstat stádem /ovcí, co neumí myslet, jen slepě následovat/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To čtu prvně, že číst bibli je stát se ovcí....To je tam napsáno,že je bibli nutno jen slepě následovat?

      Vymazat
    2. Jak jsem tak studovala NZPJK - je tam jasně uvedeno, že Bible se má studovat, jen ji nevnímat DOSLOVNĚ, nýbrž to nelze, jelikož je psána v tzv. "souvztažnostech". Je též jasně uvedeno, že doslovně lze brát pouze NZ a i to studovat s otevřeným srdcem a porovnávat si souznění - zda ano či ne - zda to ladí s pozitivním stavem atd. atd. Tedy býti otevřený, ale ostražitý :-) Je tady někdo, prosím, kdo opravdu studoval NZ a chtěl by si vyměňovat názory a zkušenosti?

      Vymazat
  7. Soukromá úvaha:
    Tak jsem to poslechla do konce. Zvědavost? Nevím...spíše se přesvědčit, v čem je paní Iva "božská" (Furt se tu probírá).
    Její příběhy mluvily za ní.Slyšela jsem stále"Já......já.....odpor.....já....odpory.....já...a já s ukázkou mé rodiny". Nevím, ale mě to její "já" přehlušovalo to božství. A to slovo "odpor" mi přišlo velmi důrazné, příliš zdůrazněné...pro druhé...a přitom jsem jí přistihla v samotném jejím vlastním "odporu" v příbězích...Nekritizuji-popisuji a přemýšlím zda jsem "slyšela" dobře. Přemýšlím, zda to byl záměr, nebo zda tím něco demonstrovala, nebo zda nejsem zaujatá. Její příběhy, co uváděla prožívají lidé přeci běžně...a nepovažují se za mystiky...také si je "skládají" do mozaiky..a tou mozaikou prostupují k poznání a pochopení.......
    Nejsem náhodou v odporu vůči ní? Co mi vadí?
    Aha... mi vadí (?) asi to, že učí lidi, jací by měli být, aby jim bylo dobře a tak trochu je sama v "odporu"...(?)
    Jsem z ukázky jejího vystoupení rozpačitá. Nic ve zlém. Budu o tom ještě přemýšlet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vysoká manipulace skrze nevědomí i vědomí dokáže pohnout i horou natož lidskou myslí

      Vymazat
    2. To co paní Iva provádí, je zcela normální ezoterická záležitost. A veškerý druh ezoteriky je formou magie, okultismu a všech praktik od Zlého. Ještě je čas se z tohoto vymanit. Ježíš to láskyplně přijme a odpustí. A vím o čem mluvím, z vlastních zkušeností. A tolik let jsem hledala pomoc z mých potíží u takových, jako je paní Iva (a ne z malý peníz), až jsem ji nalezla u Pana Ježíše Krista. Ale to by bylo na dlouhé psaní. A ujišťuji všechny, že Ježíš není stav vědomí. Přeji požehnaný rok. Eva K.

      Vymazat
    3. Vím, co říkáte - zažívám stejné : Kristus není mýtus - Kristus skutečně žije, a přijde si pro nás :-)

      Vymazat
  8. Kristus není žádný stav vědomí,žádný Budha,Aláh,Jeshua atd.,jak si to lidé stále vykreslují.Pán Ježíš Kristus je Stvořitel prvotní všeho všech.V Novém Zjevení Pána Ježše Krista které přijal a předal lidstvu Petr Daniel Francuch v osmdesátých a devadesátých letech 20. století, je také vysvětleno proč se stvořitel jmenuje Pán Ježíš Kristus.Nyní je opět inkarnovaný zde V Česku,a to v těle ženy- Jana Kyslíková.
    více na www.bozirodina.cz - NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA, BOŽÍ RODINY - Navazuje na Nové zjevení Pána Ježíše Krista, které přijal a předal lidstvu prostřednictvím internetu Petr Daniel Francuch v osmdesátých a devadesátých letech 20. století. Najdete ho na našich nových stránkách www.bozirodina.cz i stránkách www.vesmirni-lide.cz, www.pratele-nebe.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))))) tak...a se nám to tu rojí :-))))
      „Mnozí falešní proroci vyšli na svět.“ (1Jn 4,1)
      „Varujte se falešných proroků, kteří k vám přicházejí v ovčím rouše, ale uvnitř jsou draví vlci. Po jejich ovoci je poznáte.“ (Mt 7,15n)

      Vymazat
    2. Druhý příchod Pána Ježíše Krista nebude v lidském těle. Sám na to upozorňoval, a varuje všechny před tím tomu věřit ! Přijde ve Slávě a Moci tak, že každé koleno, ať věřící či nevěřící, před ním padne a bude se mu klanět stejně, jako všichni démonové a satanáši. Nikdo ze stvoření se před ním nezmůže na sebemenší odpor !

      Vymazat
    3. To nechápu...jakože největší přidělovač prachů nebo jak? Jen ten, kdo bude bohatý a slavný poznal PJK? Nechápu odpověď.

      Vymazat
    4. Pěkné,takové dogmatické.:-)

      Vymazat
    5. Všichni budou litovat svých dogmat a svého ega, až dojde na "poslední lámání chleba"!

      Vymazat
  9. Stále hledáte odpovědi na své otázky prostřednictvím sprostředkovatele. Je třeba citlivě hledat pravdu. Ivana mluví o zjevení svatého Petra. A právě na svatém Petrovi (apoštolu Petrovi) církev postavila své kamenné základy. Jakákoliv zjevení svatého Petra (inkarnace papeže) patří tedy našeptávačům a škůdcům z temných sfér a ne našim učitelům, rádcům a pomocníkům ze světlých sfér.
    David K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak...nějaký takový pocit jsem z toho měla, jen nedokázala "odborně" popsat..i když nevím kdo přesně je Petr a nehodlám se zabývat církví...není třeba...je to průhledné. Myslím, že každý cítí správně a nepotřebuje k tomu Ivany a další...a samozřejmě dělá si své chyby a omyly...jako Ivana. :-)

      Vymazat
  10. Moc děkuji:) Moc hezké:)

    OdpovědětVymazat
  11. Všechno jsou to jen tváře satanismu , včetně vesmírných lidí.)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto se vzdělávejte v tom, co je vám ke spáse a ne ke zkáze

      Vymazat
  12. Každý má takového Boha (Krista), jakého si zaslouží, čili takového, který s ním rezonuje. Taktéž duchovního učitele :-) Já bych se moc nepřela ;-) Krásný nový rok všem. JaJi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.