13. prosince 2014

Jak se dá zpeněžit klimaterorismus? Prodejem derivátů na počasí.

Velmi významný objev, nenápadné video, které se ke mně dostalo úplnou náhodou jen tak surfováním po netu, do značné míry osvětluje, proč to klimateroristé dělaji. Kvůli výpalnému, čili ziskům z vydírání pomocí tzv. derivátů na počasí.

(Pozn. Orgonet: Snahy geoinženýrů - vědců o zamezení globálnímu oteplování, a vojenské strategické využití klimatických zbraní, což vše probíhá též nepřetržitě a současně, jsou jinými kapitolami.)


http://youtu.be/KJaWe1gIalg







Řízený hurikán Gonzalo na Bermudách a prodej derivátů na počasí na Chicagské obchodní burze 

Překlad komentáře z videa: OrgoNet
(Titulky by byly asi názornější, ale youtube by mi zavřelo účet za použití cizího videa. )
13. 12. 2014

Pozoroval jsem hurikán Gonzalo, který byl směrován tak, aby přímo udeřil na Bermudy, k čemuž došlo 17. října 2014. Je to první přímý dopad hurikánu na tyto ostrovy od r. 1922. To, co jsem dnes pozoroval, mě vede k názoru, že byl záměrně řízen tak, aby dopadl právě na Bermudy.

A tak mě napadlo se podívat, zda společnost CME (Chicago Mercantile Exchange - Chicagská obchodní burza) obchodující i s deriváty na počasí nabízí futures (termínovaný kontrakt ) na hurikán pro Bermudy. (Pozn. Orgonet: Pěkné a srozumitelné vysvětlení k derivátům na počasí česky zde: http://trhy.mesec.cz/clanky/jak-funguji-derivaty-spojene-s-pocasim/  anglický originál článku zde: http://www.investopedia.com/articles/active-trading/021814/overview-weather-derivatives.asp)

Šel jsem tedy na CME a napsal do vyhledávání "hurikán". Už jsem to použil před dvěma týdny pro jiné video. Ale teď to ukazuje "Stránka nenalezena". Ale když se vrátíte na Gogle, tak odkaz na ten dokument tam ještě je, přesně to, co jsem už dříve použil: "Index futures (termínové kontrakty) a opcí (podmíněné obchody) pro hurikány skupiny CME." Jsou v něm vypsány všechny deriváty na počasí, které si mohou koupit jednotlivá města. A tento index pro hurikány je teď ze stránek CME pryč.

Proč? Jsou asi dvě možnosti. Jedna je, že si uvědomili, že je to kriminální činnost, že se podílejí na zločinném vydírání, čili na trestném činu vymáhání výpalného, a že dále tento obchod nebudou provádět, což bych byl velmi rád, kdyby tomu tak bylo. Ale pak jsem chvíli brousil po webu CME a ten seznam jsem zase objevil, a je tam všechno, s čím se obchoduje, stovky produktů. Zde vidíte futures a opce na ochlazení a oteplení pro různá města.

Ale podstatné je, že také stále prodávají stovky hurikánů. Například zde: už proběhlý hurikán Cat-in-a-Box zhruba pro oblast New Orleansu. To bylo výpalné za hurikán Katrina. A další stovky hurikánů jsou na prodej. K těm hurikánům nikdy nedojde, protože města v příslušné oblasti zaplatí, aby se zabránilo jejich dopadu. Jsou to peníze na ochranu před hurikánem. Máte tu hurikány v sezóně, v maximální sezóně, druhý hurikán sezóny, atd. A tady dále jsou produkty na déšť a sněžení.

Tento seznam společnosti CME tedy znamená, že mají k prodeji stovky hurikánových opcí. Tedy že se jedná o korupci, vymáhání peněz na ochranu před extrémním počasím. Viz http://www.cmegroup.com/daily_bulletin/current/Section24_Weather_Futures_And_Options.pdf

Teď ukážu, proč se domnívám, že hurikán Gonzalo 17. 10. 2014 byl řízen, aby dopadl svým okem přesně na Bermudy. I když šíře toho hurikánu je několik tisíc mil, oko se přesně trefilo na ostrovy. Proto se domnívám, že to bylo řízené. Tady vlevo dole od hurikánu vzniká bouře, která se zase rozpouští, myslím, že v té oblasti je klesající vzduch, a ten je nasáván spodem do systému hurikánu a zvyšuje konvekci, takže východní část má vyšší konvekci, což tlačí celý hurikán k východu. Myslím, že tímto způsobem je řízen, aby dopadl přímo na Bermudy. (Pozn. Orgonet: Já kolem středu a v oku hurikánu vidím ony známé díry a dvojdíry , což jsou vstupy či možná výstupy paprsků radiace, používaných k rozpoutávání a řízení směru hurikánu, jak už jsme pozorovali u mnoha předchozích řízených hurikánů. Viz šítek Hurikány. A řízené jsou vlastně všechny...)

Jinými slovy, Bermudy nezaplatily ochranu - výpalné formou hurikánových futures, takže jim tam nasměrovali hurikán, přímo na střed tohoto malého ostrova. Stejná věc se děje právě v Japonsku. Japonsko dostává tajfun za tajfunem, přímé dopady, Společnost CME pravděpodobně příští rok zvýší počet hurikánových opcí, které si může Japonsko zakoupit. Myslím, že by mohlo jít až o 100 000 kontraktů příští rok. Všichni v Japonsku rádi zaplatí za tuto ochranu, a příští rok nebudou v Japonsku žádné tajfuny. A tímto způsobem funguje vydírání - vybírání výpalného za počasí. Na tomto řízení počasí mají nepochybně podíl obří plovoucí radary SBX-1 svými obřími megawatty - plovoucí HAARPy.

Žijeme v době neuvěřitelné korupce, Společnosti jako Chicagská obchodní burza (CME) potlačují schopnost veřejnosti prohlédnout tuto korupci. To znamená, někdo z Chicagské burzy organizuje toto kriminální vydírání. Tak to vidím já.

Faktem je i to, že hurikánové opce byly úplně staženy z účetního limitu, které mohou vlastnit jednotliví zákazníci, Jsou to stovky produktů, s týdenní expirací, s měsíční expirací, Obchod s futures na počasí má na CME hodnotu 7 miliónů dolarů denně, takže zakázky jsou velmi slušné.  Proto k zastavení tohoto trhu není žádná motivace. Nyní jsou vydírány Bermudy a Japonsko, a na příští rok si budou muset zaplatit ochranu.

Pokud někdo z vás, kteří sledujete toto video, máte možnost hlouběji prozkoumat tuto korupci, ničící naší atmosféru, udělejte to. Takoví zločinci by neměli mít možnost řídit věci,

Ještě je zajímavé, že někdo bezvýznamný jako já udělal před dvěma týdny malé video, kde se o tom zmínil, a mnohamiliardová společnost CME do týdne stáhla ze svého webu ony veřejně vystavené indexy. Což je pro mě důkaz, že byli přistiženi, že mají co skrývat. Měla by je vyšetřovat FBI, tyto krádeže prováděně těmito bandity.

Takže, vy státní regulátoři, je to jen na vás, aby se s tím něco udělalo, Proč má CME veškeré informace k futures pro hurikány? Mělo by to být veřejně známo. Jestliže vaše město platí ročně vyděračům dolary výpalného, aby nedostalo přímý zásah hurikánem, tak veřejnost má právo to vědět. Díky za shlédnutí.



Dodatek Orgonet:

Heuréka, to je významný objev! My už sice dlouho víme, že počasí je řízeno, ale motivace klimateroristů k rozsáhlému ničení hodnot nám (mi) nebyla tak úplně jasná. Uvažovali jsme zde, že třeba to dělají proto, aby vydělaly firmy na obnově a prodeji zničeného materiálu, atd., nebo jde o pojištovací  záležitosti, nebo konkurenční boj, anebo prostě je tu jen zlá vůle škodit lidem. Ale proč i občanům vlastního státu, atd.?

Takže shlédnutím tohoto videa mi došlo, kudy do tohoto oboru vedou peníze. Prostřednictvím obchodu z deriváty na počasí. Pokud nevíte, co to je, o tom si můžete pěkně srozumitelně počíst česky např. zde: http://trhy.mesec.cz/clanky/jak-funguji-derivaty-spojene-s-pocasim/

Těmito deriváty se zabývá nejen Chicagská burza (která prodává produkty i pro Evropu, např. i pro Prahu, jak zjistíte, když se tam trochu prohrabete.), ale mnoho dalších společností ve světě, stačí zagooglit. Namátkou, společnost Guaranteed Weather (Zaručené počasí) je přehlednější než CME, protože prodává jen počasí, např. pěkné počasí pro významné události, déšt, sníh pro zimní střediska, slunečno pro přímořské resorty, atd. Viz http://www.guaranteedweather.com/AboutUs.aspx  Neříkám, že všechny musí být spjaty s klimateroristy, ale korupce světa je taková, že je těžké tomu uvěřit.

Takže, proč dochází k extrémním meteorologickým událostem a obrovským škodám na majetku? Klimateroristé jsou soukromé společnosti vlastnící klimatické zbraně. Pomocí těchto zbraní a prostřednictvím společností obchodujících s deriváty na počasí vydírají od měst a oblastí "výpalné" za to, že k těmto událostem nedojde. Pokud města či státy, či aerolinie, či ostrovy atd. váhají zakoupit si produkty čili zaplatit výpalné, použití klimatické zbraně je přesvědčí, aby to příště nepodcenily.  A tyto zbraně jsou schopny zasahovat s velkou přesností.

Takže, Praha si zřejmě nedávno nezaplatila ochranu před ledovkou, Itálie se zdráhala zaplatit na listopad ochranu před záplavami, atd. Derivát pro Prahu je uveden na CME již pro rok 2008, kdy Česko zpustošil orkán Emma ... nekoupili ho, no.

Jak mohou soukromé společnosti vlastnit klimatické zbraně? Stejně tak, jako mohou vlastnit všechny ostatní vojenské zbraně, které zkorumpované státy ochotně přenechávají soukromým subjektům, aby s nimi libovolně nakládaly, viz současná kauza výbuchů ve skladu munice u Vrbatic. Kdo je skutečným vlastníkem čeho, to se těžko dohledá i v tomto celkem drobném případě, natož pak u klimatických zbraní, o jejichž existenci téměř nikdo netuší.

Opět se potvrzuje: Za vším hledej prachy.


19 komentářů:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=wMVcFE9Wl5c

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonete jsi jednička. Mám tě jako první stránku a správně jsem čekala, až se znovu objevíš..Intuice mě napověděla...
    Ano, je třeba vědět, které korporace, firmy a lidé mají se současným počasím něco společného.
    Zvláště v naší zemi. Byla jsem svědkem toho, jak upozornění na jevy na obloze došlé na úřad bylo hozeno do koše a pisateli doporučeno navštívit psychiatra. Některým lidem se velmi hodí marasmus, zmatek,nevědomost a pod.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, opět se potvrzuje, že za vším hledej prachy, čili jak napsali na Doležitém- žida. Ale je mi záhadou, co ti jejich soukmenovci říkají na to, když přijdou o majetek díky hurikánu, který vyprovokovali jejich soukmenovci? Asi jsou dokonale pojištěni od svých soukmenovců v pojišťovně a inkasují obrovské prachy, který by normální člověk nikdy od nich nedostal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budete asi nemile překvapeni, ale židovstvo je velmi přísně kastováno. A ti, co jsou ve spodních patrech společenské prestiže, jsou těmi nahoře opovrhováni podobně, jako se sionisté dívají na Gojimy - především bílou rasu. Proto není nic neobvyklého, když sionisté a jim podobná verbež bez uzardění obětuje nízko postavené židy pro své zvrhlé plány. Navíc se jim ty oběti vlastního etnika velmi náramně hodí, neboť za jejich zničení vždy ukážou světu prstem na "pravého" viníka. Proto se tolik neupínejte na židy plošně obecně, ale naopak na ty z židovstva (většinou elitní špičky), co všechno to zlo skutečně způsobují - sionisté, zednáři, satanisti, illumináti, lebky a kosti, a mnoho dalších tzv.tajných společenství. Tam je ten ohnivý kruh, který nás všechny nemilosrdně ničí a tupí. Ten kruh je naší životní nutností rozbít a zničit na věky věků.

      Vymazat
    2. Na Vašem příspěvku asi něco bude. Nedávno jsem četl úvahu na téma Židé a druhá sv. válka. Hitlerovy aktivity financovali prostřednictvím korporací židovské elity. Takže měli velkou moc ovlivnit, jestli udělá to či ono. Když začal Hitler s likvidací židovského národa, měli moc klepnou ho přes prsty a tím ochránit své soukmenovce - neudělali to. Je otázkou jestli pogrom na Židy byl součástí velkého byznysu či politiky. Zůročit se ho podařilo víc než dobře, jak vidíme i dnes. V koncentrácích skončily většinou nejspodnější vrstvy. Nevšim jsem si, že by tam skončil někdo z Rothschildů, Warburgů a pod.

      Vymazat
    3. A o tom to celé je - prachy, prachy a zase prachy...a samozřejmě větší moc, a ještě větší moc...až se dostali tímto způsobem tam, kde jsou dnes - těsně před ovládnutím světa a nastolením nwo. Těmto stvůrám není nic cizí, ani genocida vlastního národa. A nám už vtloukají 60 let do hlavy, že za to může Hitler. Pakáž nemravná ulhaná to je. I v tomto případě platí, že Pravda nakonec zvítězí, a temnota bude odhalena a usvědčena ! Copak si mohou opravdu myslet, že před Bohem a Jeho Spravedlností lze něco skrývat, utajovat ?! Dovolte, abych se jim vysmál jak malým ulhaným dětem :-)

      Vymazat
  4. Výpalné bude jen přidružený výnosný produkt. Ale geoingeneering je vojenský projekt. Je provázán i s velkými korporacemi, jako např. vývoj hliníku odolných plodin nám známou profláknutou firmou.
    Video s cz titulky:
    https://www.youtube.com/watch?v=Iv7kCPd3zhE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tu jedno hledisko, o kterém se nikde moc nemluví : slunce se zvětšuje, víc pálí, vykazuje gigantické výbuchy, které nikdo před nikdy neviděl, dochází ke kratičkému mizení a znovuobjevování slunce a mnoha dalších anomálií, jakoby bychom přestávali být v naší staré známé Sluneční soustavě. Kolem Země se navíc utvořil neznámý průsvitný obal (bublina) a gigantický prstenec (průhledný, viditelný jen pod nízkým úhlem slunečního svitu), obepínající tu bublinu. Jakoby Země byla jakýmsi druhým imaginárním Saturnem !

      Vymazat
  5. Je to redy mimo tento článek, ale právě jsem dokoukal Můj oblíbený film Wariors-bratr proti bratrovi.A tak si tak slzím a úplne posledni vteriny filmu...bratři odcházejí pomlácení v objetí, za nima černoch roztazené paze, chrání je, má zluté triko a na druhé straně beloši ve svetle modrých trikách...jakou barvu, ze má ukrajinská vlajka? Černoch v pozadí a 2 běloši...ta asociace se nabízí.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapamatujte si jednou provždy : modrá v symbolice je VŽDY ZEDNÁŘSKÁ ! Podle toho poznáte zednářský vliv. Např. u nás už to platí od r.1918. Modrý klín tam zůstal i za komunistů (o tajném komunistickém zednářství se bohužel dodnes nikde nepíše), a je tam i po r.1990 i po r.1993, a je tam i dodnes !

      Vymazat
  6. Zatím si stále nejsem jistá, zda výpalné za počasí je ten hlavní důvod, proč to dělají. Já osobně si myslím, že smysl toho všeho je daleko vyšší. A jako u všeho, je možné se i řádně "napakovat". Platí přeci jen osvědčené motto denní reality:
    "Na veškerém lidském utrpení se dá dobře zbohatnout".
    Viz.léky, které léčí, ale nevyléčí (hlavní účel je snížení populace a samozřejmě dobře bohatnout ), pomoc zemím s válečným konfliktem (hlavní účel je prodej zbraní tamním vládám) anebo také tzv. práva dětí (hlavní účel je vnést chaos a konflikty ve společnosti) atd.
    Jak vidno, když člověk vnímá tyto rize "sametové" a pravdoláskařské činnosti, je pak viditelné každému oku, že vše, co je oblečeno do pláštíku ze sametu skrývá, pouze špínu nahosti. Asi tak. Takže, pátrejme dál, řekla bych. Sponzoři na chemické postřiky jsou z videa patrné. Jen ten hlavní účel ....v tom stále ještě tápu

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla byste vědět, že současné léky prakticky neléčí, jen odstraňují symptomy a následky, příčina - tedy nemoc - přetrvává = organismus je tím pádem 2 krát zatížen ! A tělo tak rychleji chřadne, stárne a míří mílovými kroky vstříc smrti.

      Vymazat
  7. Třeba...je to tak, jako v tom kresleném filmu Happy feet..mizelinjim ryby, meli cipy, slyseli hlasy a říkali jim mimozemšťané..a zatim to byla rasa vyspelejši než zvířata...cetl jsem nebo spíše poslouchal na youtube rozhovor, psaný, s reptiliánkou..tam popisuje, že nejsou mimozemšťané, ale vyspělejší rasa než mi, a že nás pozorují. ? Atdatd..lze si to dohledat.



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a žijou v zemském plášti v podzemních městech a základnách pospojované mezi sebou sítí tunelů. Těmi jejich lodě prolétají na způsob, který jsme mohli vidět v trilogii Matrix.

      Vymazat
  8. https://www.youtube.com/watch?v=M0HcjAjkFqE

    tieto duhove mraky som uz dva krat nafotil aj u nas ,a lietadlo ktore praskovalo a tocilo sa v kruhu .

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  9. Co se tyce tepleho pocasi na ceskych horach, muze to byt snaha o at uz prime vypalne na burze v chicagu nebo potreba si teplou zimu pojistit u lloyds v londyne.jeste minuly rok se o tom nemluvilo, letos to vypada ze jim to teply pocasi zaridej znovu. A vzhledem k tomu ze pravdepodobnost jevu se zvysila tak se zvysi i pojistne.treba areal u jednoho krajskeho mesta mel ztratu jen 12 mil v sezone 13/14. I kdyz pojistne je v radech promile tak tady to asi nebude ani procento. Spis bych to videl na 10 procent vzhledem k ty cetnosti pro pristi sezonu.ted je otazka jestli je ten nedostatek snehu jen v Cr nebo i v Alpach, ci tam uz nejake vypalne zaplatili treba v podobe opci.
    Co se tyce zivlu tak se staci podivat na zisky zajistoven Munich Re Hannover Re Swiss Re Allianz SE Vig Re jsou stale v plusu i pres velke vyplaty pojistenych skod pojistovnam za vsechny ty povodne, vetrne smrste a hurikany.

    OdpovědětVymazat
  10. 1.) Opce na počasí a pojistky jsou pouze jedním z důvodů, proč se toto všechno svinstvo s klimatem děje. 2.) Dalším důvodem jsou kšefty s emisními povolenkami, jelikož se v důsledku geoinženýringu uvolňuje do atmosféry planety něco mnohem horšího než CO2 a sice Metan, čili ke skleníkovému efektu na planetě Zemi postupně dochází..., ale nemůže za to až tak člověk, jako spíše skupina lidí - psychopatů (Rotchildové opět v první linii těchto svinstev), kteří si hrají s klimatem, jako by to bylo "pískoviště" a jejich stroje na změnu proudění apod. "bábovičky"...A oni se cítí tak úžasně, když si mohou hrát "na Bohy". Poručíme větru, dešti...to musí být pro ně fascinující zážitek srovnatelný s orgasmem..., ale to by všechno nebylo tak vážné, kdyby ve finále nedocházelo k nevratným změnám a otrávení planety Země...To vše má smysl pouze, pokud uvážíme iluminátský cíl č.3) Jde totiž mmj. o REDUKCI POPULACE. Hlad, sprejování virů a nemocí, otrávení planety hliníkem a baryem (mimo obrovské zisky např. pro Monsanto, jež vyvíjí plodiny rezistentní na tyto jedy)...k vymírání druhů již vlivem cca 30ti letých manipulací klimatu dochází exponenciálně již nyní...a další na řadě má být přímo masové vymírání druhu Homo Sapiens...Oni nepotřebují na planetě přes 7 miliard lidí, jim stačí 600 milionů poslušných otroků s čipy v hlavě. Že při dosažení tohoto cíle jsou ochotni zničit nejen klima planety, to jaksi tito psychopati neřeší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A řešit nebudou. Oni pánibozi to nemají zapotřebí :-):-):-)

      Vymazat
  11. O Židech (Šedých, tvarech) jsem se dočetla, že ti, kteří mají otce Žida a matku bílou, se nazývají Židy levé ruky. Chlapce nazývají bajstrok a děvče šikca, t.j.nečistokrevní. Tito jsou zpravidla likvidovaní při pogromech, díky tomu je možné na každém rohu, že zabíjejí Židy.
    Obávám se však, že díky středověkému "právu první noci" a konům Rita už jsme všichni jaksi "namíchaní", zmutovaní, jaksi "zašedlí"...Více na www.vedy.in
    O cílech a snahách "elity" velmi zasvěceně psal též nezávislý badatel Daniel...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.