11. prosince 2014

Umělé řízení počasí nad Evropou

I když tomu 99,99% lidí naprosto nevěří, počasí na celé planetě je z 99,99% řízeno uměle.

Klimatické zbraně dosáhly již takové dokonalosti, že je možno řídit počasí s přesností na kilometry i přesněji. K čemu je to dobré? Dobrá otázka, ke které mám čerstvě i nové informace a smysluplnou odpověď, ale o tom až v nějakém dalším článku. Bude lepší začít přiblížením základních metod.

I Evropa, jakožto všechny světadíly, má svůj ustálený vzorec počasí, jehož hlavní složkou jsou tři klíčové oblasti, a to oblast Atlantického oceánu, oblast Středozemního moře a oblast západní části Ruska. Nad těmito oblastmi jsou uměle udržovány v pohybu umělé víry o gigantických rozlohách. Jejich umělé roztáčení je možno pozorovat na satelitních snímcích (na podrobnosti se soustředíme v nějakém dalším článku).

Atlantická oblast dodává vpády chladného vzduchu z Atlantiku, Středozemská oblast dodává teplý vzduch od jihu, ruská oblast může dodat teplý i studený vzduch od jihu či východu, podle toho, kam si stoupne. Mezi těmito třemi víry lze vytvořit mezeru pro vpády arktického vzduchu (silné mrazy). Včerejší poloha těchto oblastí  na obrázku níže. Jejich otáčení na videu ještě níže.




Řízené počasí nad Evropou 10. 12. 2014

Včera byl prováděn typický posun atlantického vzduchu nad Evropu, a tento vzduch se srážel nad střední Evropou s teplým vzduchem od Středozemí. Rozhraním byla oblačná "fronta" o délce několika tisíc km.
Toto rozhraní klimateroristé potřebují k tomu, aby za pomoci radiací na něm mohli vytvořit extrémní (i běžné) počasí.
Viz video níže: atlantská a středomořská oblast se točí (ruská je mimo záběr), fronta - rozhraní právě postupuje přes Česko a Polsko.

http://youtu.be/VdXksS6enk4



Při pohledu zblízka vidíme, že tato fronta je tvořena síťovitou oblačností, chemtrailsové křížící se pruhy vytvářející oblačnost jsou naprosto zřetelné.





Tato fronta nebyla určena pro "zavlažení" Česka, žádné významnější srážky zde nepřinesla. Dle následujícího snímku podezírám, že jejím cílem bylo "nasněžení" v lyžařských oblastech Alp (Itálie, Rakousko). Na to ukazuje výrazný "zlatý třesk" nad touto oblastí (červená barva je vysoká oblačnost, zlatá barva na ní znamená její ovlivnění radiací za účelem vyvolání srážek). (Jestli tam skutečně sněžilo, to nevím, ale podle pozorování by mělo.)

Chemtrails na této frontě zřejmě sloužily k ovládání - posunu této fronty (vytvářejí oblast nízkého tlaku, do níž se pak hrne chladný vzduch). Pokud byl cílem sníh do Alp, jak podezírám, tak nad nimi byla samozřejmě zaseta kondenzační jádra pro vytvoření srážek.

(Pozn.: Pokud tam sněžilo, tak to zřejmě znamená, že alpští hoteliéři zaplatili klimateroristům výpalné - koupili si od jisté společnosti "produkt na počasí", čímž si zajistili včasný přísun sněhu. Jinak by je taky klimateroristé mohli držet celou sezónu na suchu (:-))) )


Shrnutí:

Průběh řízení počasí v Evropě (a podobně všude na světě) se tedy skládá ze 3 hlavních fází:
  1. udržovat pod kontrolou a v otáčivém pohybu klíčové vzduchové hmoty - základní oblasti tvorby počasí, a to prostřednictvím radiací a chemtrails,
  2. vytvářet interakce těchto vzduchových hmot o různé teplotě - pomocí radiace a chemtrails je posunovat na potřebné území, 
  3. pomocí chemtrails zakládat srážky nad cílovým územím a radiačně je spouštět 
Že klimateroristé udržují tyto oblasti pod neustálou kontrolou, to dosvědčují obrovské oblasti pruhovité chemtrailsové oblačnosti vytvářené denně nad Atlantikem i Ruskem, jak je možno sledovat třeba na snímcích satelitu Eumetsat. (Samozřejmě i nad Středomořím.), ale tam je to hůř sledovatelné, protože je to trochu rychleji pohyblivé.)




27 komentářů:

  1. Ano, v Česku se to učili už v roce 1997 na Moravě,pokud si pamatuju a později v roce 2002 v Praze-- tisíciletá voda! věřte tomu! 2008 namísto bouřky blesk a detonace, dřívější hrom se poděl neznámo kam... je to prostě velmi málo příjemné. Pokud se výjimečně objeví den s normálním počasím, cítím radost a dobře se mi dýchá.

    OdpovědětVymazat
  2. Chemtrails a manipulaci počasí věřím , ale že v alpách v prosinci sněží je celkem běžný jev :) tam už je sníh delší dobu

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s tímto článkem a jen malý postřeh z té minulé ledovky. Nejvíce byla postižena velká města, je tam hustá síť zářičů k ovlivňování počasí a také hustá intenzita egoismu. Vše spolu souvisí. Jen tam, kde voda nešla shodit mikrovlnami tak nad námi opět mechanicky zapracovaly letadla. Bručouni se ten den hodně nalétaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velká města byla postižena proto, že tam jsou třeba tramvajové linky. Na vesnici troleje nenajdeš. Což takle používat trochu víc zdravý rozum ?

      Vymazat
    2. Správný a logický postřeh s těmi tramvajemi ... a nejenom s nimi...:-)

      Vymazat
  4. Nechce se mi verit, ze by Rusove a Putin v tom jeli s nima...ze by naoko chtel polozit dolar, ze Zapad uvaluje sankce, rozmistuje zakladny atd..a rusove si nechaji litat nad hlavama chemletadla????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už to tady říkám delší dobu, že " v tom" jedou úplně všichni. Jen před námi hrají různé hry, při kterých se ničí majetek, lidské životy, fauna a flora, a drancuje nerostné bohatství planety. Přečtěte si Agendu 21, Protokoly sionských mudrců, karty hry Illumináti a georgtownské desky, a hned vám bude jasné, odkud a proč "vítr fouká" !

      Vymazat
    2. Putin se už dopustil vícero gest a činů, které podezřele poukazují, že by mohl být součástí Plánu (nwo) !

      Vymazat
  5. My sme mali dva dni konečne oblohu píšem zámerne NAD SEBOU krásnu modrú oblohu ako si ju pamätám za mlada bez jednej čiary aj letecká linka čo ide okolo 11:00 nerozprašovala ako to má vo zvyku a v noci sa my podarilo cez strešné okno sledovať krásne hviezdne šou Hviezdy pospájané do pravouhlých trojuholníkov modrou čiarou pár krát ako ohňostroj v strede trojuholníka sa objavili ďalšie hviezdy v tvare pyramídy alebo šesťhranu ktoré vyžarovali krásne modré svetlo ale len pár sekúnd a prebleskol modrý lúč medzi hviezdami to sa opakovalo viac krát potom sa to premiestnilo k jednej hviezde čo bola dole v trojuholníku a tam s tej jasnej hviezdy zas ohňostroj hviezd sledoval som to v noci dva dni o 2:00 dnes už nie bola zase deka.Neveril som vlasným očiam takéto niečo som nevidel je pravda že hviezdy moc nesledujem tak neviem posúdiť či to je normálny jav ale za mlada som to to nevidel ale aj tak si myslym že vychádzame z čiernej diery a približujeme sa k svetlu a preto tvari teraz tak kopú okolo seba majú moc moc velký problém temnoši neprežijú 24hodinové svetlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom už psal známý badatel Zacharia Sitchin. Že když byl mladý hoch, díval se večer na hvězdy, když vtom se dvě proti sobě přetočily o 180 stupňů. Byl z toho v šoku, a od té doby má pochybnosti o tom, co máme nad hlavami.

      Vymazat
    2. Nyní víte, proč máme nad hlavami chemodeky, a proč navíc tak často.

      Vymazat
  6. Zdravím, kým prečítam, bliklo mi , taká blbosť : Nedávno som dala odtiaľ článok na svoju Fb. A jeden napísal, že on si to neprečíta, lebo tam sú dve vlajky, ktoré nechce mať na blogu /anglia a ssa/ a nechce ich vidieť.
    Odpadnem z tých ľudí..... :-D BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se nedivte. Vždyť přeci víte, že anglo americká chamtivá věčně nenažraná hegemonie je metlou lidstva.

      Vymazat
  7. Podívejte se, co se chystá, aby s tím nebezpečným terraformingem byl už brzy konec: https://www.youtube.com/watch?v=HsTAkLqYmDQ ; https://www.youtube.com/watch?v=dAj9HAwLx6c&list=UUkHf2sjxhcOUDdvs7zaU2LA ; https://www.youtube.com/watch?v=VeUeU-PTyFY&index=11&list=PLVOwQLKLBlsMzTYDgseGxMKWr46IvTjRC

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejenom na Zemi, lidé provádějí terrafoming minim.na Marsu a Měsíci v utajení před veřejností už dlouhý čas !

      Vymazat
  8. http://www.nwoo.org/2014/12/11/dane-wigington-nejdulezitejsi-tema-dnesni-doby-geoengineering-a-chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  9. Mě osobně připadá naprosto pochopitelné, že v časech "neomezených možností" a technologiich všech možných schopností, jsou i technologie na ovládání počasí. Možná však ani nejde přímo o to, kde bude teplá či kde bude studená fronta, ale spíše o to, kde se pustí více toho ,co lidské oko vidět nemůže. Např. různé typy záření, magnetické rezonace ,impulzové frekvence a jiné...což vše nějak ovlivňuje člověka vnitřně, přijde-li s těmito jevy do styku. Např. způsobuje vyšší podrážděnost, způsobuje deprese, apatie...V "menším prostředí" jako třeba v pokusných laboratořích je, jak známo, vyzkoušeno mnoho způsobů, jak manipulovat člověkem. Z mého pohledu tedy, je ono "točení se mračen" jeden z mála způsobů, jak rozpoznat ,že ve "velké laboratoři " se zase pracuje. Bohužel, "číst v obrazcích" neumíme. Alespoň já ne :-)) Tvrdí se, že je nebe sprejované. Když obloha potemní, je člověk z přirozenosti ospalý. Pokud je celé dny udržován v takovémto prostředí...šero, pak začne být podrážděný. Rostliny zatáhnou květy. A nijak se nevyvíjí, pokud tedy spí. Je pasívní. Takže komu může být prospěšné, když národ zívá únavou , je podrážděný a vlastně spící bdící ?
    Letos jsem byla v Rusku. Užasla jsem. Rusové jsou oproti Čechům úplní pohodáři. Spokojení a čilí ! Nebude to snad tím, že jejich vládá se snaží ten "vysílač nálad" spíše potlačit pryč, od svých hranic? Taková hezká biblická válka na nebi . Takže...střet západních a východních mračen vidím tentokrát spíše nad Británií...Asi tam bude mrznout a s tím přijde vše, co se z východu "vytlačilo". Déšť, kroupy a vichry. Kolem nás to jen ladně propluje.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  10. je opravdu s podivem, jak male procento lidi o tom stale vi....tyto pruhy oblacnosti jsou umele vytvorene a udrzovane klidne po nekolik dni na naprosto stejnem miste! to, co je zde nafoceno nad celym uzemim nemecka a jeho okoli, sem bedlive pozoroval od svitani az do zapadu slunce a tyto oblacne struktury se nehnuly ani o kilometr! kdyz dokazi takhle znasilnit vodu v nasem vzduchu, je velmi alarmujici dopad techto technologii na vsechny zive organismy.....staci jen zapnout sat24 pred zapadem slunce, parkrat si projet tam a zpet casovym posuvnikem a kazdemu musi byt jasne ze tu neco nehraje! ale co cekat od lidi, kterym to nedocvakne ani kdyz jim letadla zapinaji/vypinaji sprejovani primo nad hlavou, delaji pritom podivne zatacky, a kolikrat maji dokonce tu drzost poslat dve naprosto totozna letadla ve stejne vysce, jedno z nich vypousti aerosoly na plny plyn a druhy si ani neupsoukne, ani nepatrna kondenzacni stopa proste nic..! (https://www.youtube.com/watch?v=0GrspMZJoyE) ...tady neco k tematu elektromagnetickych frekvenci z meho oblibeneho kanalu https://www.youtube.com/watch?v=J5vzMGn72Sc&list=TLB5XjPP0m9B8 a tady bonus https://www.youtube.com/watch?v=wZYMCE3qbrE&list=PLc-uI2wAEbOKUuaPN19iDUERGy3qRwoYi&index=2

    OdpovědětVymazat
  11. Počasí že je řízeno z 99%? Trochu podceňujete matku Zemi, ne? o.O ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta jim do toho fechtuje tak, že kolikrát čumí, co se z jejich klimaterorismu vyklube. Dokonce už i prý některé počítače bankovního byznysu jakoby záhadně nabyly inteligenci, a blokují finance na zbrojení, války a klimaterorismus ve světě. Nikde se zatím o tom moc nemluví, ale temnářům zřejmě již hoří koudel pod zadkem.

      Vymazat
    2. Ano, přesně to jsem měl na mysli. Nenechme se strašit tím, že "oni" ovládají všechno počasí na světě. Vždyť to je pomocí těch pár udělátek naprosto nemožný. Země je v tomhle ohledu tak mocná, že si to ani nedovedeme představit... a naštvaná už je podle mě opravdu hodně.

      Vymazat
  12. Je ráno. Snídám a pozoruji oblohu na východě. Mraky v pásech od severovýchodu k jihozápadu.
    Příkladné výrobní výsledky, které příroda nezná.
    Proč bychom nemohli znát korporace, které operují na obloze? Vždyť je to "bombastické".
    Proč se firmy nepyšní svými výsledky, proč se schovávají????
    Měli bychom ty geoinžinýrské korporace znát, nemyslíte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože to není nic zdravýho pro nás co se z těch chemů na nás sype.

      Vymazat
  13. Niekedy je dobre si pozreť aj tu diskusiu na tupkach nachvýľu sa tam objavia aj zaujímave veci kým to cenzor rýchlo nevymaže
    https://www.youtube.com/watch?v=mHPEfJOgx78

    My tu vieme kto je sponzor chemtrailsu a kto s tým obchoduje aj keď si to už dali vymazať z internetu .Tu je prekvapujúca zmluva a šok Medvedev si neustrážil čubajzou a gajdarovcou v administratíve

    http://leva-net.webnode.cz/products/otschildovci-si-zabezpecili-opatrovnictvo-nad-vladou-rf/

    Práve táto banka sa chválila pár rokov dozadu z investičnými projektami a obchodom v geoinžinierstve . Tak že projekty pokračujú ako za Jelcina kedy prebehla divoká privatizacia hovome to mu globalizacia majetku RF do rúk jednej Rodiny Elity.A vojna na Ukrajine len je na genocidu slovanov na nič iné.

    OdpovědětVymazat
  14. Večer jasno, ráno hnusno...

    OdpovědětVymazat
  15. Tu jasne vidieť čo ovplyvňuje nálady počasia v globále:
    http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/global/main.html

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravim, zaujimalo by ma, co je s tou havariou na Ukrajine a kam a kedy sa da prepokladat, ze spadne redioaktivny oblak?vdaka

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.