24. ledna 2015

Bill Gates prosazuje "bezhotovostní společnost" v zemích třetího světa

Bill Gates prosazuje "digitální peníze" v zemích třetího světa

http://www.prisonplanet.com/bill-gates-pushes-cashless-society.html
Kit Daniels
Prison Planet.com
January 22, 2015
Překlad: OrgoNet



Bill Gates nyní prosazuje „digitální peníze“ v zemích třetího světa, což učiní chudé ještě závislejšími na centrálních bankách, a rovněž to z nich učiní pokusné králíky pro vytvoření „bezhotovostní společnosti“ v USA a v Evropě.


Bill Gates načrtl svůj plán společnosti bez hotových peněz v článku, který před pár dny publikoval na svém webu http://www.gatesnotes.com/2015-annual-letter?WT.mc_id=01_21_2015_DO_com_domain_0_00&page=3&lang=en . Navrhuje v něm, aby chudí měli lepší přístup k mobilním telefonům, tak, aby mohli spravovat své finance digitálně, místo aby je schovávali doma.

„Klíčem k tomu budou mobilní telefony,“ napsal. „V rozvojových zemích se správným regulačním rámcem již lidé spravují peníze digitálně na svých telefonech a užívají telefonů pro nákupy, jako by to byly platební karty.“

„V roce 2030 budou dvě miliardy lidí, kteří dnes ani nemají bankovní účet, spravovat své peníze a platit pomocí telefonů.“

To však pouze zotročí chudé zapojením do elektronického měnového systému, který nemohou kontrolovat, což umožní centrálním bankám a vládě bezpříkladnou možnost konfiskovat peníze dle libosti pomocí daní a „bail-ins“ (vyvlastnění peněz na účtě).

Například když se potopila největší banka na Kypru, protože byla propojena s dluhy oslabeným Řeckem, kyperská vláda v r. 2013 vyloupila bankovní konta lidí jako součást programu „bail-in“ (Pozn. Orgonet: vyvlastnění peněz na účtech lidí za účelem záchrany banky, na rozdíl od bail-out, kdy banku zachraňuje stát ze státních peněz) Mezinárodního měnového fondu a Evropské centrální banky.)

„Když to můžete udělat jednou, můžete to udělat znovu,“ napsal finanční analytik Lars Seier Christensen https://www.tradingfloor.com/posts/cyprus-bailout-major-game-changer-1728597128 . „Jestliže můžete zkonfiskovat 10% peněz patřících klientům banky, můžete zkonfiskovat i 25, 50 či dokonce 100%“.

Vláda třetího světa by však ani nepotřebovala čekat na ekonomickou krizi, aby při bezhotovostním Gatesově schématu vyloupila digitální účty v bance; stát by prostě mohl uložit daň a automaticky konfiskovat peníze.

A není žádný důvod věřit, že toto schéma se omezí pouze na třetí svět; Spojené království již v roce 2014 otestovalo placení pouze digitálně http://www.infowars.com/uk-begins-beta-testing-of-cashless-society/ .

„I když celá myšlenka je prodávána jako nevyhnutelný důsledek snižování hotovostních plateb a vzestupu placení kartami a bezkontaktními technologiemi, mnozí v soukromém sektoru vidí eliminaci hotových peněz jako další prostředek ke zničení anonymity,“ napsal Paul Joseph Watson.


Related posts:
A Cashless Society May Be Closer Than Most People Would Ever Dare To Imagine
NJ Transit Ushers in Cashless Society with Google Wallet App for Smartphone Payment
State-Owned Central Banks are the Real Target for West’s Imperial Wars
‘Super Hero’: Comic Book Paints Eugenicist Bill Gates as a Savior
Biased? Paid Media Partners Praise Vaccine, GMO Programs Led by Bill Gates


35 komentářů:

  1. Mě by zajímalo, jak je to s tou karmou a jak se třeba vrátí karma těm bytostem, který mají na svým vlastním kontě načteno opravdu mnoho utrpení jiných bytostí. Ještě bych dodal, že nevěřím 100% v karmu, ale připouštím, že něco takového možná existuje. Představa, že třeba některá bytost bude zplácet utrpení, který způsobila jiným je pro mě smutná a jestli tedy by to tedy byla pravda, tak spíš nám může být těm zlým, který vnímáme na týhle planetě líto. např. obama nebo bill gates v tomto článku a tisíce jiných. Za mě osobně kdybych byl bůh vytvořil bych jen takové světy, vesmíry a reality, kde by nemohla existovat jakkákoliv bolest, negativní energie nebo cokoli co je nepříjemné... udělal bych to tak, jen ať si dušičky užívaj existnce a všeho, co jsem stvořil, ale nechci aby kdokoliv se měl špatně... samozřejmě nejsem bůh a ta negativita existuje a je vidět denně tady na planetě, ale je mi to někdy líto... můžete mi říct taky, že bůh nemůže za zlo, ale že zlo si vybrali některé duše sami a nebo, že je tohle celé jen nějaká vesmírná game... ale stejně být bohem zamítnul bych jakékoliv utrpení, bolest, negativní pocity, trápení a nechal jen to hezké... takhle to vnímám já

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen můj názor..
      karma je jeden z nejúspěšněji zavedených ovládacích programů tzv. temnou stranou. Víte, často se z bytostí co řídí tento svět dělají debily, asi z nekonečné chytrosti. Představte si, že máte znalosti násobně přesahující úroveň svých oveček, tedy jste velmi dobře informován i o tzv. karmě, a přesto provádíte ta svinstva, i když samozřejmě ne svýma rukama. Okecávání tím, že své ovečky oklikou dostrkávají tam kam chtějí a tím vlastně karmu obejdou.....no nevím....Vy jste součástí egregoru lidstva i se vším tím umělým bordelem a oni se živí negativní energií tohoto egregoru.
      Bohužel existujete v duálním vesmíru a jak jinak pochopit co nebrat, než to poznat a prožít? Na to dojely vyspělejší civilizace. Jinak stále vás snadno uloví na udičku. Stvořitel všech stvořitelů možná nechce loutky, chce tvůrce, kteří ví jak tvořit. Ničit umí každý hlupák, stačí se podívat na tzv. vládnoucí elitu. Škoda jen, že každý má tu úroveň chápání někde jinde, a defacto ti nechápající vytvářejí utrpení pro ty rychlejší. Jo, kde by ten Svět už mohl být.....
      Ironií je, že nikoho kdo není připraven nejste schopna přesvědčit, to spíše házením hrachu prorazíte zeď.
      Rozhodně nejde o žádnou bezvýznamnou game, jak někteří světloláskaři rádi vnucují. Toto je tvrdá realita a hraje se o VŠE, o vaši duši - zasloužíte si to co vám bylo dáno? Snad potěší, že skutečně žijem v té nejzajímavější době, kdy se ROZHODUJE. Jsme přímo u toho.

      Vymazat
    2. Inde je len to hezké ... ale ty si tu, v tejto game.

      Vymazat
    3. Přesně jste pochopil/a "vo co go" - Stvořitel nechce loutky, chce tvůrce Jemu podobné, kteří ví jak tvořit, a spolupracovat na Díle Stvořitelově. A to se temným vůbec nehodí "do krámu" !

      Vymazat
    4. K té karmě. Je to skutečně geniální oblbovák na lidské ovce, kterým je podsouvána víra ve znovuzrození. Zapomínáte totiž, že každý člověk, každá duše je JEDINEČNÁ a NEOPAKOVATELNÁ ! Nebo si skutečně myslíte, že Stvořitelova moc je tak omezená, že by si musel duše a těla recyklovat karmou. A za další, jak vysvětlíte fenomén karmy, když se rodí víc lidí než umírá ???!!! Kde se vzaly ty duše a těla, které nezapadají do učení o karmě ?! Mám za to, že se pohybujete v oblasti karmy na tenkém ledě stejně, jako zakázaná archeologie ,paleontologie nebo klimatologie !

      Vymazat
    5. Boh už neraz ľudom sa snažil pomôcť, skrze svojich dvoch Synov, skrze svojich vyslancov, ako majú žiť, aby naozaj boli aj šťastní, skutočné šťastní, bez utrpenia, vojen a akejkoľvek bolesti...? Opäť to staré a známe: My to vieme lepšie, lepšie ako sám Boh! Teda sa nečudujme, že je tu toľko zla a zloby, zlých ľudí, lebo sa ani inak nechcelo, len byť trucovitým dieťaťom, ktoré si myslí, že keď je zle, tak ono za to nemôže, to furt niekto iný, veľakrát Boh. To, že sa nedbalo na jeho rady a pokyny, to už takmer nikoho nezaujíma, hlavná vec, že sa šomre a veľakrát hromži k nebu, lebo my sme to, kto za to môže, vždy len my a nikto iný. My sme si strojcami vlastného šťastia alebo nešťastia, len my a nikto iný.

      A to, že je tu zlo a tak veľa zlých no buďme už sebakritickí a povedzme si, že ako je to možné, že tak si tu vládnu, lebo to my im to umožňujeme, lebo hráme ich hru, ich hru vládnutia a moci, a nie hru a plán, ktorú nám neraz ponúkol Boh, aby sme ozaj žili šťastné a bez utrpenia.

      Ale dobrá správa tu je, že toto už je záver, takto ďalej to už skrátka nejde. A verte, že zloduchovia a zlo to vedia, preto ešte vystrájajú, hoci to vystrájanie už je len kopanie kobyly, ktorá zdochýna.

      Už čoskoro po novom, podľa zákonov Boha...konečne...hoci pôrod predtým bude viac ako bolestný, to teraz, to sú ešte vždy len pred pôrodné kŕče, ktoré sú znakom ťažkého pôrodu, ktorý ale musí byť, lebo inak by temno aj z jeho hlavným predstaviteľom nebolo odstránené!

      Možno by sa ešte niekto aj opýtal, čo mám robiť, aby som prežil to všetko, teda ten pôrod, teda očistu Zeme od zla? Začať žiť podľa zákonov Boha, ktoré podrobné je popísané v Posolstve Grálu od ABDRUSHINA - predvojnové vydanie.

      "Len Pravda od Boha dáva ľuďom skutočnú slobodu!" J.A.S.

      Vymazat
    6. Anonymní24. ledna 2015 20:50

      Díky za tvůj názor, ale pořádně ti nerozumím, co píšeš. Názor, že se hraje o naše duše mi přijde fakt totální kravina. Tohle akorát v tobě vyvolá pocity, že to musíš brát vážně... mám s tím zkušenosti, brát život vážně se často absolutně nevyplácí... aspoň u mě to tak bylo... stejně si připadám v tomhle světě jako NIKDO... nejlepší co jde asi udělat je se smířit s tím, že žiješ na totálně bláznivý planetě plný bláznivých a často zlých lidí... je mi jasný, že sem skoro jedinej, kdo nad tím takhle přemýšlí a každýmu je to jedno. Jinak pokud by tohle byla hra o naše duše, tak už jsme asi prohráli když píšeš, že ti temní mají mnohem větší znalosti, než ovečky... Já třeba poslední dobou nalézam silný pocit pokory, smíření a uvědomění si, jak moc sem malej vůči tomu, co existuje. Tohle mi vždycky pomůže... A zjistil sem, že nemá cenu nikoho soudit, ani ty zlý... už třeba jenom proto, že žiješ v tomto prostředí... proč soudit nějakýho člověka, jenom pro to, že je takový jaký je... absolutně nesmyslný... myslím, že bůh nikoho nesoudí... to bude asi ta jednota...

      Vymazat
    7. Materalisti jsou na tom nejlíp... u nich duchovno neexistuje a země je jediná planeta na který vzniknul život a nasa má pravdu, takže není co dál řešit... smrtí všechno končí, takže no stress. Kdežto pracovníci světla jsou zmatení a mají často těžké osudy a pocit nějakého poslaní... často bloudí životem a hledají tu lásku a světlo... Často taky začnou odsuzovat všechny ty illumináty jaký jsou to sv*** A teď mi řeknětě jaký je mezi nimi rozdíl? Žádnej, jen každej člověk si prochází něčím jiným a má různé úhly pohledu... takže si myslím, že duchovně založený člověk není nic víc, než materalista a naopak. Chápate, co tím chci říct... myslím, že je to jen o úhlu pohledu... a souzení je taky jen úhel pohledu... Myslím, že tohle je jen vesmírná game.

      Vymazat
    8. HH, taky si to říkám, že je jednoduchý být rovnou materiální skeptik, ale na druhou stranu je to tak nesmírně omezený si myslet, že je Země jediná planety, na který je život, tvl, to snad nemůže nikdo myslet ani vážně nebo si fakt myslíte, že nějakým posraným dalekohledem lze objektivně a detailně zkoumat vesmír? To je absolutní nesmysl. Nebo si myslíte, že existuje jenom to, co vidíte očima? Většina lidí asi fakt má v sobě, že jsme asi jediná sluneční soustava s jednou planetou s životem, jinak mi to hlava nebere ty názory. Takže vesmír je asi fakt drobeček :D

      Ale co, srát na to. Každopádně to, že někdo ví tzv. "víc" než ostatní neznamená, že by se měl nadřazovat, to rozhodně ne. Ale jak se mám usmívat na člověka, kterej mě nadává nebo vyhrožuje či dokonce mlátí? To zatím fakt nevím. Nebo jak se mi má líbit současná situace ve světě?

      Prostě nechci skončit u toho, že nejlepší je být blbej otrok zmanipulovanej, který mu je to ovšem úplně jedno, takže je se svým stavem spokojenej.

      Vymazat
    9. Anonymní25. ledna 2015 13:28 a 13:04 - myslím že jsi tatáž osoba. Máš zdravý pohled na věc, v něčem úžasný - např. "Já třeba poslední dobou nalézam silný pocit pokory, smíření a uvědomění si" a "A zjistil sem, že nemá cenu nikoho soudit, ani ty zlý... " apod. To je báječnééé! A tvoje : "Myslím, že tohle je jen vesmírná game." úžasné :-) jasně game a hrajeme o vyšší level- doslova :-D Ne , vážně, máš dobrý základ. Časem si na otázky odpovíš, najdeš správné odpovědi. Těšilo mě, že jsem tě tu potkal. Drž se a ať je líp - více odpovědí na přehršle otázek. Jen to nezvdávej- se ptát....Kdo buší na dveře, je mu otevřeno (odpovězeno)

      Vymazat
    10. Anonymní26. ledna 2015 15:56
      Díky za tvojí reakci a reakce všech ostatních. Jo jsem ta samá osoba. Jako musím přiznat, že někdy sem sám ze sebe frustrovanej co mě všechno napadá úvahy, otázky apod. Já nevím čím to je, ale strašně rychle se mi mění pocity a nálady... vždycky tak samo od sebe... někdy je to tak silný, že přesně dokážu to rozkódovat a přepsat do slov ten pocit... jako nechci to přeháňět nějak... třeba se ráno probudím a prostě cítím se vždy tak různě... Jinak bych doplnil jak píšou nademnou něktěří, že bůh chce, aby sme byli tvůrci, tak si myslím, že bůh po nás nic nechce... nezní to divně? bůh, chce aby si byl něčím nebo někým... no nikomu to neberu, ale podle mě to zní divně... proč by měl po lidech bůh chtít něco... přeci sme víceméně oddělený od boha, zla je tu dost, tak proč by ještě po nás něco měl chtít... stejnak skoro nikdo neví, jak se tu vlastně vzal, nevzpomíná si na nic před narozením a určitě to není náhoda, prostě to tak má být ne? něco si tu prožiješ a pak se vrátíš zase někam jinam. Jinak, jak sem psal s tou pokorou a smířením, nemyslel sem to doslova a ignorovat vše okolo... ta pokora a smíření často pomáhá např. když člověk je v složitý situaci... ale pokud sem prohlédnul přes určitej matrix a vím o něčem co je dobrý a co mě táhne, tak si můžu udělat nějaký životní cíle... který mě budou směřovat někam do jiných kolejí, než když bych byl materalista...

      Anonymní26. ledna 2015 15:56
      Ale jak se mám usmívat na člověka, kterej mě nadává nebo vyhrožuje či dokonce mlátí? To zatím fakt nevím. Nebo jak se mi má líbit současná situace ve světě?

      Prostě nechci skončit u toho, že nejlepší je být blbej otrok zmanipulovanej, který mu je to ovšem úplně jedno, takže je se svým stavem spokojenej.

      Tohle přesně znám... tenhle pohled sem v sobě držel dlouho dobu... časem mě to nějak pustilo... Ono někdy se v tom prostě vyždímáš a potom za nějakej čas zjistíš, že nemá cenu se kvůli tomu až tak trápit... jako je to asi nejtěžší ze všeho to přijmout jak to je... prostě se ti nedivím, že tě to štve, že se někteří lidi chovaj zle a že nechceš skončit jako nějaká ovečka a chceš žít dobrý život... hodně štěstí všem

      Vymazat
    11. Ano, Bů hsi s námi hraje, ale myslí to opravdu vážně a odpovědně vůči nám, kdežto my Mu jen nadáváme a spíláme za to, co nás potká, co nemáme, co nedostáváme apod. Všechno jsou to totiž zkoušky, jak obstáváme v té Jeho vesmírné hře, protože i On by rád, abychom byli dobrými a pevnými, spravedlivými a čestnými hráči na Jeho šachovnici života. Nic se totiž neztrácí, vše se počítá ! Jednou před Jeho trůnem Mu budeme děkovat za to, jak nás provedl všemi zkouškami, slzavými údolími i triumfy a pocity sounáležitosti s Ním.

      Vymazat
    12. Držte se Boha a jeho Moudrosti, a vyvarujete se spousty utrpení, bolestí a slz.

      Vymazat
    13. Když neznáte pořádně svět neviditelný (duchovní), jak chcete poznat, jak funguje a jaký smysl má svět viditelný (hmotný,materiální)? A "vo tom to je" !

      Vymazat
  2. Komu se tyto plany na zavedeni bezhot systemu nelibi at plati co nejvic hotove a co nejmene kartami apod. Tim to nezastavi, ale muze to zbzdit dostatecne na to, ze az se to bude zavadet, bude tu dostatek lidi informovani o rizikach a tim i vetsi snaha tyto rizika ruznou formou (zakony, technologie, zaruky) omezit. Nez kdyby se to zavedlo drive, kdyz by lide procitli az pozde, kdy uz by sestim nedalo nic delat.

    OdpovědětVymazat
  3. Lidi si libujou v platebních kartách. Dnes o tom nepřemýšlí, ale až zmizí hotové peníze budou v zadeli. Soused vám pomůže vynést almaru do třetího patra. Vy mu budete chtít dát na pivo. Co uděláte? Řeknete mu aby vám vystavil fakturu? Nebude vás finančák uhánět za nezdaněný příjem? Nebo: stát bude potřebovat prachy, zavede majetkovou daň a aby to nebylo komplikované, tak si ji rovnou stahne z vašeho konta. Nebo: nebudete dost loajální a po čase zjistíte, že máte na kontě 000,00 kč. Než se to vyřeší, chcípnete hlady nebo vás zničí exekutor. Jednou budou hotové peníze poslední zbytek svobody, který nám zbyde. - pavel jan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rád, že nejsem jediný, kdo si to uvědomuje, každopádně mám takový pocit, že spousta lidí vůbec ne, neboť asi stále věří tomu, že nám všichni říkají pravdu a myslí to s námi dobře, že žádná opona neexistuje, že elitní spolky jsou nesmysl a i kdyby byly, tak určitě nemají žádný vliv na světové dění, no prostě znáte to; co se nedoví z mainstreamu, to neexistuje. Pak je tu také faktor rozumu, který spoustě lidem nedovoluje uvěřit v nic jiného než v hmotu a hmatatelné důkazy, takže z toho vyplývá takové omezení, že co tajného se neprovalí na plnou hubu, tak ti lidé nám "konspirátorům" nikdy neuvěří. Podle nich jsme my zmanipulovaní blázni, kteří věří nesmyslům. Přitom existuje tolik informací jak na internetu, tak i v knižní podobě ohledně bankovního systému, elitních spolků, nového světového řádu, atd. A důležité poznamenat: To, že to je všechno normálně dostupný znamená, že to není vůbec nic tajnýho, akorát se o tom nikde zbytečně nemluví, ba dokonce i spíše zesměšňuje, když už něco, ale rozhodně nic tajnýho to není, když máte tolik informací o tom volně. Každopádně ono je asi rozhodující, že neexistují ty přímé hmatatelné důkazy, proto jim to asi vůbec nevadí, že nějaké skupinky lidí si o tom horlivě povídají, však nemají to jak dokázat a díky tomu jim většina ostatních prostě neuvěří, takže se vůbec nic nestane. Ale myslet si, že je to všechno vycucaný z prstu? No tak o tom fakt nehodlám polemizovat, neboť to by bylo fakt neskutečný, to si prostě nedovedu představit, že by takový kvanta informací z mnoha různých zdrojů byly jenom lži. To by to přece nemohlo dávat takovej smysl, když o tom zapřemýšlíš a dáváš si indicie do souvislostí.

      Jinak já si v platebních kartách vůbec nelibuju, používám pouze do bankomatu pro výběr hotovosti. Každopádně nevím, jestli to řekněme do roku 2100 je možný úplně zrušit hotovost, to snad tak rychle nebude možný, aby tolik lidí na planetě bylo ochotno tohle přijmout. Tím chci říct, že se toho snad v tomhle těle nedožiju, ale kdo ví, co je v plánu. Já totiž vůbec nevím, co si mám o budoucí přítomnosti tohohle světa myslet. Nějak nevidím konkrétní směr, i když mě to pořád svádí, že jdeme do sraček a nějak si nedovedu představit to nenásilné osvícení nebo jak to nazvat.

      Vymazat
    2. Vy tu furt o peniazoch :-D

      Vymazat
    3. Máte pravdu. Bude to jenom horší a horší, a jen nemnozí tomu satanskému matrixu zde na Zemi uniknou. Cílem temných je z lidí udělat bioroboty neboli spojit roboty(stroje) s člověkem do jediného organismu.Takové bytosti budou na slovo poslušné a věrné svému "pánovi". Je to jen jiná forma totálního otroctví, které lidstvo již v několika historických vlnách zažilo ! Pamatujte na to, že temní nechtějí 6,8,10 nebo 20 miliard lidí, ale naopak depopulaci (vpodstatě genocidu) planety s cílem pouhých 500 milionů lidských jedinců. Takový počet bude snadno ovládán jako služební a pracovní otroci bez práv a lidské důstojnosti. Je to vize světového koncentráku s hrstkou vyvolených, který mu vládne v oddělených zónách podobných ráji. Tito novodobí bohové tak budou stát nad životem a smrtí každého biootroka.

      Vymazat
    4. V každém filmu je kus budoucí pravdy. Protože autor scénáře, předlohy čerpá ze stahování z astrálu. (fantazie, sci-fi) Jsou to informace. Stažené. Není důležité z které polarity vesmíru to je, proto obé je možné, poté. Vždy jsou dvě cesty končící další křižovatkou a dalších dvou směrů. atd. Pak je toto filmem ztvárněno do nějaké "přijatelné" podoby pro dnešního diváka. Vaše polemiky o kartách, biootroka apod jsou ve filmu "Vymezený čas" např.

      Vymazat
    5. Ty scifi nebo fantasy filmy ukazují jen to, o čem elity(temnáři) ví, že přijde, nebo jsou sami iniciátory některých takových událostí. Ty filmy jsou pro soudobé diváky až příliš fantastické, než aby mohly ukazovat možnou realitu. A vidíte - od doby Werneovy se tyto vize stále plní a plní, a nikdo nemá moc to zastavit.

      Vymazat
  4. Veď nech zavedie ale spolu s projektom že každý na planéte dostane kartu z bonusom 10 000 v najsilnejšej mene na rozbehnutie ekonomiky ale bez zvyšovania cien a inflačnej špirali.Keď to majiteľ použije na stravu,bývanie atď . a nie na chlast a drogy tech.nepotrebné veci tak ešte bonus 10 až 20% ale to už by sa tým 0,00000001% vlasnikom sveta určite nepačilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jestli v tom není revolving,tak to CLUB OF ROME roztočí v herně a budou na suchu...http://www.clubofrome.org/?p=3351

      Vymazat
    2. Pikantní poznámka, hlavně to o club of rome :-)

      Vymazat
  5. Nesnáším platební karty, skoro mě vadí ta bankomatová na výběr mých peněz, již na ní je stanoven týdenní limit na výběr. Různé , co mě nevyhovuje vynechávám, ale zde to nejde nebo nevím jak to obejít...Myslím, že nebezpečí pro svobodu hrozí nejvíc z tohoto směru.

    OdpovědětVymazat
  6. socialistická frontální porucha na poště,kde člověku trénuje emoce liknavost a arogance,nepružný přístup,člověka donutila založit v roce 1988 sporožiro,posléze přechod do FIO banky.Tam si zajdu při duchodu,kde mi vysází ZADARMO,co potřebuji na jídlo a přežití,ostatní si žije virtuálním životem,VČASNÝM zadáním se vyvaruji event.exekuci.Mobil nám zapnutý jen na příjem sms a volání,ostatní je out...Dle potřeby..Dál dalším blbinám,jako virtuální display na zápěstí ,nehodlám věnovat energii a soukromí....

    OdpovědětVymazat
  7. Já osobně bankovní kartu mám a používám ji skoro každý den, když je pod nulou a musím ráno škrábat omrznuté sklo na autě. Možná si pořídím bezkontaktní, že by to jako to sklo čístilo bez kontaktu, ještě když jsem doma v teple. Takže dík za info a zítra se stavím v bance. A taky podám žádost o rozvod. Manžel je totiž závislák na bankovních převodech ( už ani nevím, jak vypadá složenka ) a věčně mě kritizuje za to škrábání skla kartou ....... a za moji pokladničku s kešem ...... a za můj obálkový sytém. Není nad pořádné probuzení :-D

    OdpovědětVymazat
  8. tak.tak...v duchu bojových tradic,jak říkávali soudruzi https://www.youtube.com/watch?v=zQ6RjP7MlXk

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle jsem si zabouchla zevnitř svazek klíčů v sušárně. Naštěstí rodina byla doma, tak jsem se domů dostala, a už jsem byla smířena, že nazítří zacvakám až 1500 za službu otevření dveří. Ale nedalo mi to, že lidi na internetu mají určitě vymyšleno, jak na to. A taky jo. Dveře jsem dle návodu nečekaně snadno otevřela bankovní kartou (pro jistotu neplatnou, ale nijak se nepoškodila).. Karty nejsou špatná věc :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní25. ledna 2015 10:27 - :-) přesné otázky jenž si klade poutník na začátku své cesty. Moje podobné otázky kladené dítěte dospělákům. "A kde se vzali? Odkud sem? Co je tam?" atd atd. Je spousty vysvětlení co je to karma. Nejblíže mě je ta v koupelně, samo :-) Ale přemýšlej....není třeba recyklace těl- to je biologická hmota- vznikne a zanikne, schránka pro duši...a ta se nerecykluje, ale "cvičí" (učí) k dokonalosti- k obrazu Boha, Jeho samého. Proto reinkarnace sem, a není souvislost mezi přímkou umírajících a znovuzrozených, protože cyklus pro každou duši je jiný- časově, znovu sem, nebo jinam....apod. A tak jak se zde "učíme" býti lepší, tak Vesmír se učí od nás (případně z chyb) a naopak, protože To, co je nahoře, je stejné i dole :-) Smysl to má, a velký, jen zatím nevidíme na konečný cíl. Samo, nemusí to být pravda :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevěřím tomu, že je část lidských duší, která se "jde inkarnovat jinam" mimo Zemi, aby se tak dal popřít rozdíl mezi počtem narozených a zemřelých na Zemi. Pokud někdy kolem r.1900 bylo lidí na Zemi kolem 1 miliardy, odkud se tedy vzalo těch dalších 5,5 miliardy za pouhých 115 let ? Tady cosi silně nesedí ! A nechlácholte mě zase řečmi o tom, že sem inkarnovaly duše z Plejád, Síria nebo třeba z Vysokého Jogurta. Prostě mimozemské reinkarnáty ne a ne, na tom si stojím. Posedlost je pak z úplně jiného soudku, a to se děje čím dál častěji. Proto je svět tak šílený !

      Vymazat
  11. ještě k prvnímu příspěvku v diskuzi-kdybych byl stvořitel, stvořil bych jen světy, kde není žádné zlo.
    Ale takové světy Stvořitel přece stvořil - je to duchovní svět, kde je každá dušička věčná, blažená a plná poznání a svobodná. Náš svět, hmotný vesmír je jen vězení, kde si dušičky chtějí hrát na Boha a aby zde byla nějaká spravedlnost, musí existovat zákon karmy, jak zaseješ, tak sklidíš. V jednom životě si můžeme udělat negativní karmu na x dalších životů. Nehledejme štěstí zde, hledejme cestu jak se odsud dostat, zpátky domů, zpátky k Bohu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomínáte na to, že dualita u Boha nebyla. Ta vznikla až přičiněním Jím stvořených bytostí. Tento vynucený experiment naštěstí brzy skončí ku prospěchu všech lidí s Ním smířených.

      Vymazat
  12. kdy konečně pochopíte že virtuální nekryté peníze s sebou nesou víc svobody protože slouží výhradně ke svému směnnému účelu a nikoliv jako uchovatel hodnoty parazitů kteří na nich sedí a produktivní lidé je při snaze je získat musí živit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jste svým komentářem chtěl potvrdit rčení "prašť jako uhoď", pak jste to trefil na správné místo. Jiný výklad bohužel vaše výroky neumožňují.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.