13. ledna 2015

Bravo, pane Hollande, to byla efektivita!


Bravo, pane Hollande, to byla efektivita!
Z francouzského blogu Stop lžím.
http://stopmensonges.com/bravo-mr-hollande-quelle-efficacite/
10. 1. 2015
Překlad: OrgoNet


Dva autoři masakru v Charlie Hebdo, bratři Kouachiové, byli zabiti útokem protiteroristické jednotky GIGN (Gendarmerie Nationale), a dva, kteří zajali rukojmí v košer potravinářství, Amedy Coulibaly a jeho komplic, také zemřeli útokem mužů z pátrací a zásahové jednotky BRI.

To je ale efektivita, pane Hollande!

To se vám v tuto dobu, kdy jste totálně nemilován, náramně hodí.

To je východisko, které přichází vhod, aby se zabilo více much dvěma ranami. Vyřešit to takhle je o tolik praktičtější než zatčení, výslech, vyšetřování, rekonstrukce, soud …

Tady je pokračování příběhu, které vám nabízím:

Poté co teroristé „padli“ kulkami bezpečnostních sil (jak to, noviny psaly, že měli supervybavení, neprůstřelné vesty a bůhvíco ještě … no ale to je detail!) před očima rukojmích (protože nějací svědkové jsou potřeba), byli tito „mrtví“ viníci v naprosté tichosti odvezeni; v obou případech byla místa činu neprodyšně uzavřena (lidé evakuováni, budovy evakuovány, občané se nesměli vrátit domů), takže nikde nikdo, ani na ulicích, což minimalizuje indiskrétní pohledy.

Mrtví mohou být doopravdy mrtví, ale možná taky ne … možná se „probudí“ pod jinou identitou, s jinou tváří, poté, co projdou všemi etapami „vzkříšení“ tajných služeb (transformační chirurgie), nebylo by to poprvé.

A jaké štěstí měla ta policie, a jací pitomci jsou ti teroristé bratři Kouachiové: nejen že zapomenou v autě doklad identity, ale ztratí i botu, a nevšimnou si rukojmího schovaného v papírové krabici, který informuje mobilem celé odpoledne bezpečnost GIGN o tom, co dělají a jak se chovají.

A ten vůl Coulibaly, který špatně vypnul telefon a tím umožnil policii, aby ho přímo, live, bez jeho vědomí sledovala, co dělá. To je fakt smůla! A prý bezpečnostní síly zaútočily právě ve chvíli, kdy se modlil; tady se mi něco nezdá.

Z novin: „Oba dva útoky proběhly ve stejnou dobu, o čemž rozhodly bezpečnostní síly.“

Taky z novin: „Ve skladu Dammartin v 16:57, kdy bratři Kouachiové právě vyšli se zbraněmi v rukou“, a „ve Vincennes v 17:10, kdy Coulibaly prováděl svou poslední modlitbu.“

Jak to ty bezpečnostní síly mohly tak rozhodnout? Protože to bylo ve scénáři Kabaly.


P. S. Orgonet: Poučný jazykový dodatek: když už jsme u toho Hollanda, že prý řekl, že to udělali Illumináti (:-)))

Dostávám od čtenářů odkaz na video, kde francouzský prezident Hollande v projevu po činu v Paříži prý veřejně říká, že útok provedli Illumináti. Tak prosím, tomu nevěřte, to je hluboké nedorozumění, to si jen někdo anglicky mluvící špatně přeložil a vyložil. 

Jak se můžete přesvědčit zde, http://youtu.be/6ahWSLuZMX4, Hollande v projevu říká: 
"Ceux qui ont commis ces actes, ces terroristes, ces illuminés, ces fanatiques, n´ont rien à voir avec la religion musulmane." 
 "Ti, kteří spáchali tyto činy, tito teroristé (terroristes), tito zaslepenci (illuminés), tito fanatikové (fanatiques) nemají nic společného s muslimským náboženstvím."

Ve francouzštině totiž slovo illuminé neznamená Illuminát, tak jak to chápeme my potrhlí "konspiracionisté", nýbrž: zaslepenec, horlivý bezhlavý zastánce nějaké pravdy, viz definice slovníku Larousse: "osoba bez kritického ducha, která podporuje se slepou vírou, s fanatickou horlivostí nějakou doktrínu," Synonymem je například výraz fanatik. 




(Škoda že v češtině nemáme odpovídající slovo. "zaslepenec" je slabý odvar. To by byla prima nadávka (:-)) )

 Bylo by vskutku divné, kdyby se Hollande, jeden z nejzápornějších žijících Illuminátů, takhle prořekl na veřejnosti, a ještě divnější, kdyby to udělal záměrně. Ostatně, ve Francii se tamtěm spíše říká Kabala, takže zbystřete, teprve až promluví o Kabale (:-)))
 






15 komentářů:

  1. Dopadlo to tak, jak muselo. Pachatele bylo nutné zabít. Každá jiná alternativa nebyla žádoucí. Nejhorší by byla ta, že by je chytli a začlo by vyšetřování. Pak by mohly lézt na světlo některé skutečnosti a to by určitým lidem mohlo být velice nepříjemné. Řešení by taky bylo nechytit je, ale to je politicky prodělkové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně. Mrtví nemluví. A ona "nejhledanější žena planety", údajná komplicka Coulibalyho, byla "vyřízena" tak, že "se ukázalo, že začátkem ledna odjela do Sýrie/Turecka", takže ani tu nemusí soudit (:-)))
      Jak teď litujou, že nezastřelili ty bostonské Carnajevy oba (:-))), ale oni to jistě nějak vyříděj, třeba Džochar včas umře na ebolu (:-))

      Vymazat
    2. Ve světle odhalování událostí ve Francii se naskýtá otázka, zda byl nakonec vůbec někdo zabit, a zda se to celé sehrálo jen jako hollywoodská šou pro lidi, veřejnost, a manipulovat ní žádoucím směrem (viz poslední komentář Benjamina Fulforda).

      Vymazat
    3. Stejně provedená konspirace jako u Bin Ládina - taky zabit, a šup šup s ním do moře. Žádné důkazy, jen tlachy a manipulace v médiích. Ale nekupte to, když to většině lidí ovčanů tak náramně chutná - být obelháván a bulíkován.

      Vymazat
  2. K illuminés: sledoval jsem cely projev a byl dost neklidny, neustale sebou osiva, rozhlizi a cte z not. Ve chvili kdy dojde na tuhle vetu, tak se lehce naprimi, jakoby zkameni a uprene kouka do kamery. Zavrsi to polknutim a nejdelsim zavrenim oci z celeho projevu ... jako by to chtel vzit zpet.

    Nerikam, ze to udelal umyslne ... spis si uvedomil jak to vyzni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě nebylo kvůli illuminés. Francouzi znají Illumináty ještě v daleko menším procentu než Češi. Pro 99,999% z nich je to běžný výraz bez konotací, neoznačuje nikoho konkrétního. Když se už tam o světovládce někdo zajímá, spíše to nazývá Elity nebo Kabala.
      Já myslím, že jestli polykal, tak kvůli tomu, že řekl, že teroristé nemají nic společného s muslimským náboženstvím, tady by se dal čekat pískot ...

      Vymazat
  3. Bonsoir de Paris
    urcite slovo illuminé nepovedal Hollande nahodou - takyto prejav sa pripravuje doslova, to nie je diskusia pri veceri -
    Francuzsko je krajina slobodomurarov (suvislost s iluminatmi evidentna) -
    (o nich-slobodomuraroch pisala domov uz Maria Antoinetta, dcera Marie Terezie, ktoru vydali za krala Ludovita XVI - oboch ich potom "gilotinkovali" na dnesnom namesti Concorde pocas revolucie...)

    Kto to asi urobil?
    1. tu je ISIL meeting v Parizi tento rok:
    http://www.voltairenet.org/article184582.html - v cestine - vid kto sa tam zucastnil
    2. Kto objednal vrazdu v Charlie Hebdo? -clanok je zatial len v nemcine, este neprelozene v cestine
    http://www.voltairenet.org/article186419.html
    bolo to normalne cvicene komando
    mate tu clanky v cestine, citajte !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mezi oběťmi je několik svobodných zednářů: http://stopmensonges.com/charlie-hebdo-plusieurs-franc-macons-parmi-les-victimes/

      Vymazat
    2. je bezne, ze obetuju niekolko svojich za vyssie ciele - v buducnosti
      (vid WW2 a vytvorenie Izraela)

      Vymazat
    3. Tak tak, i židovská otázka za WW2 byla účelová, a splnila to, pro co byla vytvořena - přesně v intencích, které tady uvádíte.

      Vymazat
  4. Vrteti Sobotkou aneb, kterak se nasi vudci do cela 2.5 milionoveho davu postavili... https://propagandaschau.wordpress.com/2015/01/13/lugenpresse-ard-und-zdf-tauschen-und-belugen-die-zuschauer-uber-massendemo-in-paris/

    OdpovědětVymazat
  5. Norske "11. zari" 22. 07. 2011 (Breivik) se stal kdyz premieru Stoltenbergovi rekordne klesla popularita pred volbami. Pak je vyhral. V "muslimske" strilecce ma prsty Hollande, je nepopularni, tak zkopiroval udalosti z Utoya. Proste...

    OdpovědětVymazat
  6. Vstoupím do diskuse takovou zvídavou otázkou, protože to, co nyní probíhá netem a médiemi kolem těch událostí ve Francii absolutně vůbec nesleduji (takže spíše reaguji na články tady na Orgu.) Chci se zeptat: . A drastické záběry z vystřílené redakce už jsme viděli? Když jsme viděli ty jatka v Oděse (Ukrajina) , spadlý malayský boeing na Ukrajině nebo ty Breivikovi na tom ostrově ve Švédsku. Vše podobného scénáře.
    Jen mě prostě napadlo, tak jako jiné diskutéry, že ta "střílečka" vůbec nemusela proběhnout a jednoho dne ty oběti nalezneme třeba ve spadlém boeingu č.4 někde mezi dvojičkama. Anebo, že by už ten boeing č.3 náhodou zítra objevili? Nezapomeňme , že to není tak dávno, kdy nás média na hlavních stránkách upozornily ,že zase zmizelo letadlo,.Jedno s druhým souvisí. Víme to. Takže, co ty drastické záběry ? A jestli jsou. Nejsou opět zrežírovány? Omlouvám se za konspirace, ale nestydím se za ně. Jako člověk mám potřebu hodnotit, posuzovat a srovnávat s tím, co mi zůstalo uloženo v paměti . Než něco přijmu.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte správné postřehy - lžou nám jako když tiskne, a vše režírují naoko jako skutečnost tak, aby ta iluze byla velmi uvěřitelná. Jsem zvědav, co to udělá s lidmi, až začnou temní používat technologii BlueBeam, a na oblohu "promítat" invazi mimozemšťanů, vracející se starověké bohy apod. To vše a více mají v rukávu jako trumfová esa proti nám. Vzpomeňte si na to, až se "to" začne kolem vás dít.

      Vymazat
  7. Temnáři již nedisponují technologií Blue Beam, iluze se už napromítali dost. A žádná trumfová esa taky nemají. A za tím jsou LIGHT FORCES. Holt komu se nelení, tomu se zelení.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.