10. ledna 2015

Budeme cinkat klíči, tentokrát francouzskými

Díky čtenářce za zaslání následujícího výstižného textu. 
Francouzský majdan, jak se zdá, právě zahájil - uvidíme, jestli Francouzi procitnou ke zdravému rozumu. Český majdan může záhy následovat, i u nás jsou první kroky již učiněny...


Budeme cinkat klíči - tentokrát francouzskými

Občané této země,
poslední měsíce a týdny jsme svědky zvláštních jevů na naší politické scéně, které nevěští nic dobrého!!!
Tento proces začal před 25 lety, pomalu, plíživě a jeho formální stránka nám byla nabídnuta jako demokracie a svoboda. S nadšením jsme ji tehdy přijali, ale již s menším nadšením ji dnes hodnotíme.
V parlamentu, senátu a ve vládě se střídala různá politická uskupení, která však měla pramalý zájem na tom, aby se tato země rozvíjela zdravým a korektním směrem.
Celá desetiletí zde vládli lidé, jejichž jedinou snahou bylo zdevastovat naše hospodářství, zkorumpovat a paralyzovat justici, ukrást vše, co se ukrást dá, a finanční prostředky, ztržené z těchto kriminálních transakcí, vyvézt ze země!!!
Ano, tato země byla bohatá do té doby, než byla ukradena a vyvezena převážná část peněz, ztržených z hodnot, které vytvořili lidé zde žijící - Vy všichni svou vlastní prací, mnohdy ne právě lehkou!!!
Proto se dnes nedostává prostředků na budování infrastruktury, na zdravotnictví, proto je vykraden státní důchodový fond, proto si vyděláváme v přepočtu mnohonásobně méně peněz, než jiní Evropané ve svých zemích.
Všimněte si tedy, že tato země byla cíleně vykradena a ožebračena, že zde byl dán prostor pro doslovné řádění zvrhlých a zkorumpovaných soudců a advokátů, pod jejichž ochranou se skrývají celé firmy se sofistikovanými programy na okrádání lidí.
Všimněte si, že zde byly uměle vytvořeny podmínky pro akceleraci rasové a etnické nesnášenlivosti tím, že menšině byly přiřknuty veškeré výhody a většina to zaplatila svými daněmi.
Všimněte si, že naše armáda není vůbec schopna bránit naši zem, neboť na to nemá prostředky, lidi ani výzbroj, a navíc je zhusta vysílána na zahraniční mise, na nichž je této zemi opravdu houby platná.
A v neposlední řadě se zamyslete nad tím, proč se to vlastně všechno stalo???
Odpověď je jednoduchá:
Toto je klasický scénář přípravy a plánování občanské války. Občanská válka se nemůže vést na území, které je bohaté, stabilní a ekonomicky výkonné, nemůže se vést tam, kde funguje dobře státní správa, justice a armáda.
Občanská válka se dnes velmi pečlivě připravuje a vede se jich spousta v různých částech světa. Oborníkem, vlastnícím know-how na tuto věc je CIA. Takže - naše země se dnes dostala do situace, kdy se stává geopoliticky velmi vhodným územím pro vyvolání občanské války!!!! Stačí již jen pár promyšlených akcí, zase pod taktovkou CIA, a může se to spustit!!!
Amerika potřebuje nutně další zdevastované území, na jehož obnově potom mnohonásobně vydělá!!! Toto se neděje poprvé, tento scénář je velmi klasický a ve světě již mnohokrát použitý!!! A nejlepší spouštěč toho všeho je, udělat zde druhý Majdan!!! Jenom s tím rozdílem, že zde už poteče krev a budou sem masivně importování cizí ostřelovači. Zatím se to tváří, jako nevinná společenská hra, když naše děti, které absolutně netuší, o co jde, ukazují na vřelosti červené cedulky, které dehonestují prezidenta této země.
Všichni rodiče, občané, kterým ještě zůstal zdravý rozum, lidé, kterým záleží na šťastnější budoucnosti této země, nedopusťte, abychom se my a naše děti stali loutkami, které zničí vlastní zem!!!
Stejně tak, jako nemocného člověka nemůžeme začít léčit utínáním jeho údů, a už vůbec ne tím, že začneme od hlavy!!!… stejně tak se nemůžeme chovat k vlastní zemi, k prezidentovi, jehož jsme všichni zvolili, ke svým tradičním hodnotám, kultuře a přírodě. Záleží totiž jenom na nás, záleží jen na tom, abychom neztratili poslední zbytky zdravého rozumu, a začali konečně přemýšlet, jak tento vývoj zvrátit.
Jestli není pozdě, že určitě téměř méně, než za pět minut dvanáct!!!

MUDr. Janda Karel, lékař, šiřte to, komu můžete

27 komentářů:

  1. máme letos významné výročí a sice upálení MISTRA JANA HUSA...Soustředme proto energii na tuto událost a pomozme ČECHÁM a tím i SOBĚ..Krásná mniška ve třetí minutě čtyřicáte sec.http://www.ceskatelevize.cz/porady/10116288835-z-metropole/215411058230002/

    OdpovědětVymazat
  2. Kým ludia nepochopia že za tým všetkým stojí MMF,FED,ECB.OSN a krvavé kolonizačné monopoli od ropakov a bigfarm a kto je ich šef a kým je job z george a budu robiť finačné podvody zatial sa nepohneme.Vlady sú len bábky platí to aj na bieli pavilon opíc.

    OdpovědětVymazat
  3. Ha, aspoň mě někdo zabije, takovej ostřelovač by se mi hodil, pěkně do hlavy a nazdar. Nikoho jsem nevolil a opravdu už nemám přehled, jakým informacím věřit. Kdybych byl radši hloupá ovce, tak mi bude líp. Lepší být blbej, ale HAPPY, než toho vědět a být akorát v řiti. Takže řekněte mi, kde se bude střílet ať vím, kam jít. Ať už si všichni dělají co chtějí, stejně nemám žádnou moc to ovlivnit. A vůbec informace z těchto stránek mi žádné štěstí nepřinesly, ba naopak jsem akorát individum pro každýho, i když to jsem byl i před tím, ale ještě se to znásobilo. Takže kdo mě chce odstřelit, tak beru hned.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to učebna,každý si projde tím,co potřebuje...Clint Eastwood si koketuje s evropským režirováním a na Nova Cynema je ve dvacet hod. opět ŽIVOT PO ŽIVOTĚ...


    OdpovědětVymazat
  5. http://uloz.to/xtf8tDCz/lavicka-vaclava-havla-mp3

    OdpovědětVymazat
  6. Kéž by se konečně drtivá většina národa probudila z letargie, přestala nadávat u piva a "nežrala" tu naši nejskvělejší veřejnoprávní televizi !

    OdpovědětVymazat
  7. Braňme prezidenta Miloše Zemana!

    Poslední dobou v médiích sílí kampaně proti našemu prezidentovi, který jen pojmenovává věci pravými jmény. Někdy nevolí nejvhodnější výrazy, ale to nic nemění na tom, že obsah jeho sdělení je pravdivý. Neustále jsme však vystavováni tlaku médií, která se nám snaží vnutit, že náš prezident nemá žádnou podporu a, že je zralý do blázince. Pojďme ukázat, že to tak není, že stále většina lidí Miloše Zemana podporuje. Proto vznikla tato stránka s online "peticí", kde můžete vyjádřit vyplněním formuláře symbolickou podporu.
    http://branmeprezidenta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to trochu opravil. Branme presidenta ŠVEJKOVSKÉHO STÁTU. to chce klid.

      Vymazat
  8. Tam chybí učinné a synergické působení rtuti, hliníku a nanočástic vyvolávající imunitní odezvu doživotním rozřezáváním buněčných stěn. Ne vážně moderní proočkovanec by ocitoval bibli, vlastní úsudek po chemickém koktejlu sajrajtů nejhorších možných indegriencí s trvalým působením asi ne, scestné úvahy pro zájem nejenom molocha big pharmy. Otázkou je jestli apel na ně není dlouhý a složitý a jestli chápou.Že ho odcitují za tři dny a i roky téměř nepochybuji. S euálky a nata jsem se hrozil protože pekelný smrad jsem cítil na hony daleko, pryč od nich a dokonce jsem napsal jinde že by prezident Zeman mohl v Moskvě při příležitosti vítěství nad fašismem podepsat coby kvalifikovaný vrchní velitel ozbrojených sil dohodu o společné obraně s Ruskou federací proti zmíněnému patologickému jevu který jako nemoc cyklicky postihuje nepřipravené a funkčně nevzdělané a jako obtížný bacil likviduje nejlepší dcery a syny národů naprostými hovady.

    OdpovědětVymazat
  9. http://wertyzreport.com/clanek/venezuela-darovala-rodinam-675-tisic-bytu

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.hlavnespravy.sk/komisar-ktory-vysetroval-utok-na-charlie-hebdo-bol-najdeny-mrtvy/499993

    OdpovědětVymazat
  11. K Anonymní 10. ledna 2015 16:54, vážený nevím jestli jste si toho všiml, ale vy žádného odstřelovače nepotřebujete, protože vy už jste dávno mrtvý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak mi řekni, jak je možný, že jsem napsal ten komentář? Jo, možná jsem mrtvý, ale ne doslova, a když to není doslova, jako by to nebylo vůbec. A poť do mě ať je aspoň sranda. I když, kdo by se bavil s mrtvolou, že? Od narození jsem proti všem, i když mi to došlo až před pár lety, takže očekávám útok :D. Ano, v téhle společnosti jsem se už jako mrtvý narodil, společensky mrtvý. Ale fyzicky mrtvej nejsem, proto potřebuju toho odstřelovače. Takže řekni: Zabiju tě! a já ti na to odpovím: Ale rychle! :D

      Vymazat
    2. Neprovokuj nebo pak budeš zírat...pa....k...Óóóó
      Ps: jsem jiný anonym, než ten co ti dal první apel :-) , sluníčko, hvězdička atd...ha..ha

      Vymazat
  12. Zajímavé je datum pod článkem " vystavil orgonet 1.10.2015" to už bylo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vlastní hlavou... :) je to tak pod každým článkem, " vystavil orgonet 1.10.2015" = měsíc / den / rok :)

      Vymazat
  13. Opět to Fučíkovo: Lidé bděte začíná mít v této době svůj má svůj dalekosáhlý význam. Je mi to líto, ale opravdu bděme a hlavně - Milujme sebe a pak bude snazší milovat i sebe navzájem i naši krásnou Zem a vše živé v ní. Pak nám ani nepřijde zatěžko milovat i lidi různých názorů a náboženství, pokud i v nich bude přítomno přátelství, tolerance a respekt k těm hodnotám, které lidi dělají lidmi a život na zemi pro všechny krásný. Nečekejme a začněme hned každý u sebe třeba teď. Už tím, že se začneme více zajímat o odpověď na otázku, kdo skutečně jsem? Že začnu hledat pravdivou odpověď ( ve svém srdci především ) nejen na tuto otázku, ale obecně začnu hledat Pravdu o tom, co se okolo mě ve skutečnosti děje, a sice v tom užším i širším slova smyslu. Nebuďme jako Loutky nebo ovce! Tento příměr zmiňuji, protože ho často čtu a slyším. Platí možná stále pro většinu těch z nás, které může každý vodit skutečně jako pomyslné loutky tam, kam se mu zachce podle jeho zištných zájmů. Probuďme svá vědomí, probuďme to nejčistší v nás. To, co opravdu jsme. Láska. Se vším, co tato zároveň i nejsilnější Energie s sebou nese. Je to ta nejmocnější zbraň proti Temnotě v nás i kolem nás. Probuďme se do Lásky. Probuďme se do Síly a Jednoty. Ztratili jsme 25 let, ale nic není náhoda. Ještě není pozdě. Nedopusťme, aby bylo. A ještě něco. Strach a Láska nemohou být pohromadě. Je buď Láska nebo Strach!

    OdpovědětVymazat
  14. Pan mrtvý je podle mne jen pan naštvaný. Vztek je energie, která nutí k pohybu. Takže i když je to negativní energie jen do toho. Člověk, který nemá co ztratit je špatný objekt k ovládání :-))). A co se naší země týká,myslím,že žijeme v krásné, bezpečné a historicky velice zajímavé zemi. Ať je to jak je to, nemáme sopky, nehrozí nám tornáda a zemětřesení, natož tsunami. Nežijí u nás jedovatá zvířata ani rostliny. A naše města mají historický význam. Co víc si přát? Možná jen dobré a slušné lidi,kteří zastupují naší zemi. A tak já si tedy přeji...AŤ Moudří lidé stojí v čele našeho státu! Ať jednají v zájmu obyčejných lidí s láskou a vírou v dobro v srdci!!! :-D :-))))))). Kdo se mnou souhlasí, přejte si prosím se mnou. Čím víc vyslovených i nevyslovených takových přání, tím více blíže k realitě :-))))

    OdpovědětVymazat
  15. Přes týden, každý den, při otevření jakéhokoliv servru- negace. Jen a jen negace. Zabíjení, chudoba, ekonomický propad všeho, teror, neštěstí...boj a zmar. Ptám se - není to divné? Všimli jste si, jak lidé blbnou? Na ulicích, silnicích, úřadech, nemocnicích - v parlamentu apod. ani nezmiňuji, tam jsou vořeši těch 25let.Takoví štěkající vořeši, kousající, nesnášenliví, nenažraní. Myslím, že jedeme do finále "Rozhodnutí", asi čas uzrál na "buď a nebo". Příprava je - lehce usmýkat davy, aby byly dost vláční a vyčerpaní, znechucení a neměli vůli, bystrost včas odhalit "otevření vrat do chlíva" a hromadného nahnání do něj.
    Zákony, směrnice a rozhodnutí od našich vlivných i eúáků- proti logice, proti přirozenosti, tj, proti lidem. Všechno pro to, aby nic nefungovalo. Lidé začínají být frustrováni....a to nadchází správný čas pro "jejich" reje.
    Dáme se? Nedáme se? To be or not to be.....
    Co nám připravili ? Jukněte na film Vyměřený čas. (2011) Možná v něm najdete paralelu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někteří jedinci se možná nedají, ale většina ano. Žádná pozitivní naděje není, leda by nás vybombardovali, protože lepší žádnej než zkurvenej život, ale to určitě neudělají, to by nám právě pomohli. Určitě jsou chytřejší, mocnější a kdovíco ještě lepší, než většina z nás, takže si úplně v pohodě zrealizují svoje plány a nikdo ani nemrkne. Než většině něco dojde, tak to bude tak za kolik let, kolik generací? Ani si netroufám odhadovat... Takže tolik k tomuto.

      Jestli je to však, jak říká Ivanka Adamcová, tak je úplně jedno, co bude, když to má být a je to v pořádku, ovšem naučte mě někdo vidět všechno krásně...

      Vymazat
  16. Řeči se melou a voda dál teče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohl by nám někdo odpovědět na fakt, že jsme dnes 46 v živ.úrovni na světě a před 25 lety jsme byli na 40 místě? Děkujem

      Vymazat
    2. Za ČSSR jsme byli na 16.místě na světě jako výkonná produkující ekonomika. Dnes jsme se propadli o 30 míst níže na úroveň takových států jako je Bangladéš, Eritrea, Nepál apod. Prostě rozvojová země, země třetího světa uprostřed Evropy.

      Vymazat
    3. Účelem je vykořenit nás, ovládnout naše životy, pocity a myšlenky a nadělat z nás poslušné biorobotky bez emocí, bez myšlení, bez citů

      Vymazat
  17. Kdybych byl přesvědčen že funguje u nás správná demokracie, tak bych se podepsal plným jménem. Havel to brzo po převratu spolu se "svými spolubojovníky" naivně pustil politickým zločincům. A ne jen politickým. Udělali chytrý volební zákon a bylo vymalováno. Většina národa to brzo prokoukla, ale bohužel vládne menšina mafiánským způsobem S klausem nehlo ani stotisící dav na Václavském náměstí.Češi nejsou velcí bojovníci a proto platí.Otázka je jak dlouho

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak ! Češi byli vždycky velcí bojovníci. K tomu se propracovali vždy, až když jim hořela koudel pod zadkem, až když jim šlo o holou existenci nebo o život. Jinak nic, na západní frontě klid.

      Vymazat
  18. Kde se prodávají ty francouzské klíče???

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.