30. ledna 2015

Disney film z r. 1959 předpovídá chemtrails a řízení počasí


Podívejte se na video, které je úryvkem z Disney dokumentárního filmu o satelitech z roku 1959 s názvem „Oči do vnějšího vesmíru“ "Eyes in outer space". Hovoří se tam o budoucím ovládání počasí. Budete žasnout, s jakou přesností jsou tam popisovány současné denně používané technologie (jsou dnes trochu sofistikovanějším, pravda.)

Toto video zobrazuje fikci, filmové zobrazení představy do budoucnosti, doufám, že ti, co čtou jen nadpisy článků, nebudou brát jako dokument...

Již v roce 1959 (jak víme, armádní výzkum i praxe jsou vždy nejméně 50 let před civilním) vlastnily USA veškeré technologie k ovládání počasí a včetně řízení hurikánů, jak ukazují dokumenty volně dostupné na internetu.

Film může být chápán jako rané„prediktivní programování“, příprava veřejného mínění.

To, co je ve filmu prezentováno jako možná budoucnost, je nyní současnou realitou, avšak veřejnosti zatím neznámou. Ne že by byla utajená, ono je to všude vidět, stačí zvednout oči k obloze, ale lidem jaksi na to chybí čidla . Asi proto, že jsou občas mediálně ubezpečováni, že jen blázen věří v řízení počasí, to snad možná někdy v budoucnosti ... zatím jen v Rusku a v Číně, tam si dělají počasí pro přehlidky ...

Technologie "vymyšlené" ve filmu jsou dnes každodenní realitou. Bohužel tyto technologie nejsou využívány pro dobro lidstva, nýbrž k jeho terorizaci, ve prospěch těch, kdo tyto síly ovládají.

Video nemohu titulkovat, neb by mě vyšoupli z youtube za zneužívání cizího obsahu, tak přináším český přepis.

=Orgonet=




Budoucnost řízení počasí: Boj s hurikánem
Prediktivní programování ve filmu "Oči do vnějšího vesmíru", Disney 1959: 
Překlad videa: OrgoNet
Video obsahuje filmové ztvárnění představy do budoucnosti.


Pojďme spojit současné vědomosti s trochou imaginace a zamysleme se, jak mohou být využity satelity v budoucích operacích Světového meteorologického centra. Toto je jeho nejvyšší velení: elektronické mapy, obrazovky, a momentální zobrazení veškerého dění v počasí po celé Zemi.



Každou hodinu jsou automaticky přijímány zprávy ze všech sledovacích bodů na moři, na souši i ve vzduchu.







22 000 mil vysoko ve vesmíru jsou tři robotické satelity, citlivá televizní oka zaměřená na všechny části světa. Jejich zobrazení jsou monitorována na obrazovkách v meteocentru.



V počítačové místnosti elektronické přístoje zpracovávají přicházející záplavu informací, přijímaných ze všech stanic. To je promítáno na stále se měnící graf. Předpovědní mapy pro všechno oblasti světa jsou vytvořeny měsíce předem.

Předpovědní graf dnes ukazuje, že se v Atlantiku formuje hurikán. Elektronická mapa ukazuje intenzívní bouřkový systém, který se tvoří asi tisíc mil od Miami, Florida.



Operátor navede souřadnicemi satelit, aby se blíže zaměřil na zmíněnou oblast. Začíná se tam tvořit spirálovitá oblačnost charakteristická pro hurikán. Na moři se rozpoutávají vlny, svědčící o přicházející síle.



Operátor si zavolá pro nejnovější předpověď dráhy hurikánu. Ihned musejí začít kontrolní opatření, protože hurikán má do 48 hodin projít přes hustě osídlené oblasti. Operátor: 1000 mil od Miami, Florida (souřadnice) se tvoří hurikán. Pokud kontrolní opatření nebudou úspěšná, dopadne na pevninu do 48 hodin. Opatření budou zahájena do dvou hodin, ale nejpozději do zítřka 18.00 je třeba přijmout bezpečnostní opatření.

V meteocentru operátoři sledují mapu, aby vytvořili strategii boje. Od severu zasahuje až na východní pobřeží oblast vysokého tlaku, která je sevřena mezi dvěma bouřkovými systémy nízkého tlaku. Když tyto dva bouřkové systémy zinetenzivníme, tlaková výše bude natlačena na pobřeží a vytvoří bariéru, která udrží hurikán nad mořem.



Operátor: Volám satelit č. 1: Potřebujeme mít pod kontrolou tlakové níže na souřadnicích těch a těch. Operátor zaměří satelit na obě bouře. Jedna je nad Kansasem, druhá nad Labradorem. Dotekem tlačítka začíná bitva.



Na obou územích vystřelí pozemní chemické zasévače mraků do ovzduší potřebné látky.

Robotické letouny zasévají mraky odshora.



Bouře s centry nad Kansasem a nad Labradorem se intenzifikují, zasévání a tvorba mraků pokračuje. 

Operátor žádá satelit o obraz hurikánu. Jeho síla na moři vzrůstá, vítr dosahující 100 mil/hod rozpoutává vlny k zuřivosti. Operátor: Všechny stanice v sektoru C: aktivujte ovládací plán delta. 

Jako další opatření nasadí operátor rakety tvořící páru, které budou vystřelovány nad hlavu hurikánu do jeho cesty. Tyto rakety vytvoří umělé mraky, které zablokují slunce, aby nemohlo vypařovat další vodu živící hurikán.



Do kontrolního centra přicházejí zprávy, že mraky vytvořené v obou bouřkových oblastech nyní vytvářejí nebezpečí záplav. Speciální roboty ve vzduchu okamžitě reagují. Aby rozpustily vysokou koncentraci uměle zasetých mraků, rozptylují speciální chemikálie do okrajů bouře.


Rozptylování mraků anténami ze země rovněž přispívá k omezení deště tím, že se mraky rozprostřou na širší oblast.


Operátor volá pro nový obraz stavu hurikánu, který se mezitím přiblížil více k pobřeží. Volám satelit č. 1, držte tento kurs a přeleťte nad hurikánem. S1, S1, zde je meteocentrum. Přeleťte nad souřadnicemi XY. 

Tisíc mil nad hurikánem přeletí satelitní emergenční centrum, které pošle obrázky meteocentru. OK, děkuji. Hurikán se přestal pohybovat směrem k pobřeží, ale pořád ještě zesiluje. Je třeba ho nasměrovat nad moře. Nastala krize. Nouzové centrum, aktivujte raketu na kurs XY! 




Operátor se rozhoduje vystřelit z letadla raketu zasévající mraky přesně nad hurikán v naději, že přestane zesilovat. Hurikán se pomalu začíná posunovat žádaným směrem, nad moře.



Ve hře byly použity veškeré dostupné síly. Teď můžeme jen pozorovat a čekat.

Po několika hodinách je dosaženo bodu obratu. Kontrolní snímky ukazují, že strategie byla úspěšná. Tlaková výše se usadila na pobřeží a tvoří neviditelnou bezpečnostní zeď. Bouře skončila. Nebezpečí pominulo. Hurikán byl poražen. Odvrácen od pevniny a ponechán, aby svou sílu neškodně vybil daleko nad mořem.



Ve světě zítřka ovládání počasí obohatí náš denní život. A to v dosažitelné budoucnosti. Ovládneme více než prudké bouře. Obrátíme dnešní destruktivní síly v nové zdroje energie, a tak budeme utvářet zemi, na níž žijeme. Bude mít z toho prospěch celé lidstvo. Pouště se zazelenají a rozkvetou, rozsáhlé zamrzlé oblasti se stanou produktivními.

Umělé satelity vyrobené za tímto účelem pomohou rozluštit tajemství nebes. Budou to naše oči do vnějšího vesmíru.



10 komentářů:

  1. Vdaka za video a komentar k nemu ,,vzdy si nas najprv pripravia pomocou medii a pomalicky sa ich zamer stane skutocnostou .Je to jednoduche telepaticka vizia alebo televizia je to vizia buducnosti a v televizii mame programy ktore nam vyvolavaju pocit radosti ,adrenalin atd. Vsetko do seba zapada a niekto si nas dobre programuje.

    asgard

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.zvedavec.org/komentare/2015/01/6316-podivne-ockovani-s-americkym-akcentem.htm

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, mohu se zeptat, kam se poděl nebo proč byl stažen článek Meteocentrum přiznává manipulaci s počasím?
    http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/meteocentrumcz-potvrdilo-manipulace.html#more

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem si myslela, že tím, jaké filmy americká produkce produkuje, na svůj stát přináší špatnou karmou. Tohle už si nemyslím. Disney točí filmy kolem něčeho, co už je "na cestě" + reálné cíle(představy) . Nebo filmy s podtextem. Např. Alenka v říši divů. My vidíme krásný digitálně zpracovaný film, ve skutečnosti se v něm prolínají černé magie a plno zvráceností . A Disney film je v těchto tématech prvotřídní odborník prakticky od začátku filmové éry. Jako jeden z mála (snad 3 filmové společnosti) přežil 100 let své existence. Tohle je dobré připomenout ! Je to velmi důležité ! Protože, když je nějaký nástroj někomu užitečný, nepoškodí ho a nezahodí pryč. Ale bude o něj dobře pečovat.
    Takže, když Disney produkce vyráběla na čísi zakázku tento film, muselo tohle vše( rakety, manipulace počasí atd.) být při nejlepším už na stole jistých laboratoří.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonet mohol by si uverejnit toto video na odlahcenie stresu :-D
    https://www.youtube.com/watch?v=vca7c04r95I
    Chemtrail Cowboy

    ASGARD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D :-D já se tak ráda směju. Díky za odkaz :-D :-D :-D

      Vymazat
  6. Orgo, moc dekuji. Moc hezky jsi to zpracoval! Diky

    OdpovědětVymazat
  7. Orgo, konečně došlo na moje tvrzení, že chemtrailsáci používají k postřikům nebo rozprašování celé letky robotických chemoplánů nebo ještě sofistikovanějších plavidel, o kterých buď ještě nevíme, nebo jen zcela málo.

    OdpovědětVymazat
  8. A já si zase pamatuji animák, snad díl Pepka námořníka, kde někdo házel pomocí kanónu velké krabice, vypadající jak válcové plechovky na čaj, do oblak, aby přivolal déšť. A mělo to něco společného s čímsi barnatým. Pokusím se to najít. Jo, a v tom animáku to fungovalo.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.