20. ledna 2015

Giullietto Chiesa: Evropské i středovýchodní tajné služby jsou filiálkami CIA

Giullietto Chiesa je i u nás známý italský novinář a bývalý poslanec evropského parlamentu, aktivní podporovatel "konspiračních teorií", zabývá se např. 9/11, chemtrails a HAARPem. 

V den obří manifestace v Paříži byl pozván do televizní debaty o událostech kolem Charlie Hebdo, kde v živém vysílání řekl věci ve veřejných médiích neslýchané. Kupodivu, italské publikum jeho sdělení provázelo potleskem či jásotem. (Představte si, zda by takto reagovalo i české publikum; ti Italové jsou asi probuzenější.)

Přináším překlad videa, titulky by byly lepší, ale zavřeli by mi účet youtube pro cizí obsah... =Orgonet=




Evropské a středovýchodní tajné služby jsou filiálkami americké CIA

Giulietto Chiesa, italský novinář a bývalý evropský poslanec
Debata v italské televizi o atentátu na Charlie Hebdo
11. 1. 2015
Překlad: OrgoNet


Moderátor:
Co znamená dnešní pochod v Paříži? Je to pochod označující skutečný problém po pařížské tragédii, nebo je to něco jiného?

Chiesa:
Tento pochod je demonstrací rétoriky, vymyšlené evropskými představiteli, kteří jsou právě uprostřed nejtěžší krize v historii Evropy. Jsou rozděleni a snaží se dát dohromady. Jsou absolutně bezmocní vůči tomu, co se děje. To je můj první postřeh. A druhý je ten, že se mi zdá šokující, že až dosud nikdo neřekl nahlas to, co se honí hlavou miliónů Italů, a desítek miliónů Evropanů. Říkám to proto, že to vím. A je to následující věc: Vy vycházíte z principu, že události v Paříži se odehrály tak, jak nám řekli. Ale tak tomu není. (Potlesk publika.) Verze událostí v Paříži: není náhoda, že někteří inteligentní novináři ji přirovnali k 11. září 2001. Mluvili o evropském, či pařížském 11. září.

Moderátor:
Ale Giulietto, ty přece máš na 9/11 zcela specifický názor.

Chiesa:
Samozřejmě. Už se o to zajímám více než 15 let, a budu dále pokračovat. Ale co se děje v současné době? Není to podivné? Milióny lidí v Itálii i jinde si začínají vytvářet potřebné souvislosti. Mají něco společného 11. září a události, které právě proběhly před našimi zraky, a k nimž nemáme žádné věrohodné a spolehlivé vysvětlení? Odpověď je ano. První věc je …

Moderátor:
Promiň, Giuilletto, ale...

Chiesa:
... je toho hodně, co bych chtěl říci...

Moderátor:
... ty chceš mluvit o všech stinných zónách v rekonstrukci faktů, o nalezené občance, o falešné adrese, a tak dále …

Chiesa:
Přirozeně, ale také dodávám další věci, ve světle toho, co v současnosti cirkuluje na Internetu, všechny ty dokumenty, co lidé neviděli v novinách a v televizi. Díval jsem se na francouzské televizi na interview s bývalým ministrem zahraničí Rolandem Dumasem, který řekl otevřeně, bez užití přílišné diplomacie: „Před několika lety se mě ptali, jestli se chci zúčastnit svržení Kadáfího.“ Bylo to organizováno už dávno, a Angličané se mě zeptali, jestli chci u toho být. Řekl jsem: Ne, díky, nemyslím, že je to správné.“ Řekl nám, že útok na Libyi a proti Kadáfímu
byl připravován už dávno.

Moderátor:
Jak to souvisí?

Chiesa:
Samozřejmě že to souvisí. A řeknu ti druhou věc, kterou chci zmínit. Když jsem poslouchal vaši diskusi, vzpomněl jsem si na staré přísloví. „Kdo seje vítr, sklízí bouři.“ Ale řekl jsem si: „Ne, tohle nestačí. Kdo seje bouři, sklízí bouři.“ A to je pořád jen část pravdy. 

Já dodávám toto: My – a když řeknu my, mluvím o USA a části Západu – jsme všechny součásti islámského terorismu stvořili vlastníma rukama, a my jsme způsobili jeho rozpoutání proti druhé části Západu. (Potlesk publika.) 

To jsme udělali my. Existují četné důkazy toho, co tu předesílám. Chtěl bych položit posluchačům tuto otázku: Ptáte se, jak je možno vystavět armádu o více než 50 000 mužích za méně než jeden rok, a to armádu Islámského státu? Jak se to dá udělat jinak, než mít k dispozici miliardy dolarů? A kdo poskytl všechny ty peníze? Saudská Arábie! Ale jestli paní Santanché (účastnice diskuse) myslí, že saudské tajné služby nejsou závislé na amerických, tak se mýlí. Tajné služby Saudské Arábie, Turecka i Kataru jsou filiálky CIA. (Jásot publika.) A jestliže tedy milióny a milióny dolarů slouží k financování reálné armády o 50 000 mužích, je třeba se podívat, odkud to vzešlo. 

A to není vše, jsou tu horší věci. Válka proti Sýrii byla zorganizována Evropany. A my to víme, protože jsme před dvěma lety viděli senátora McCaina na fotografii ve společnosti vůdců Islámského státu. Před dvěma lety! Co dělal senátor McCain v Sýrii? (Potlesk publika.) Odkud pocházejí zbraně toho, co se nazývá Svobodná syrská armáda? Z Turecka, které je členem NATO. Odkud pocházejí komplicity …

Moderátor:
Ale řekni mi, Giulietto …

Chiesa:
Nech mě dokončit. Já jsem se účastnil jako evropský poslanec Komise o tajných vězeních CIA. Napsal jsem o tom i knihu, kde ukazuji, do jaké míry jsou evropské tajné služby už dlouhá léta filiálkami Centrální výzvědné agentury CIA. Včetně italské. Máme toho důkazy. 

A tedy, jak se Francie může bránit, když její tajné služby závisejí na tajných službách Spojených států? A to je to, co se stalo ve Francii.


Dodatek Orgonet.

Na následujícím odkazu najdete velmi zajímavý článek Giullieta Chiesy přeložený do slovenštiny.








2 komentáře:

  1. Naprostá trefa tento článek. McCain byl i na Ukrajině, takže souvislostí je celá řada. V současnosti si mnoho lidí říká, proč jsou představitelé EU tak zabednění a nevidí, že USA mají zájem destabilizovat Evropu a oni jim to umožňují. Jediné vysvětlení je, že jsou tito představitelé EU zavázáni USA. To je zaprodanost. To je vědomá destabilizace a to v národních záležitostech znamená zradu. Tito představitelé mluví o hospodářských krizích a informují jak si lámou hlavu nad ekonomickou recesí EU, ale na druhé straně jejich kroky a rozhodnutí jsou pro EU destabilizační. Z toho je jasné, že EU už není EU, ale kolonie USA. Jen to nemá oficiální rámec. Samozřejmě ať je svět jednotný. Klidně. Spolupráce je vždy lepší než soupeření, rivalita, nebo agrese. Ovšem v současnosti se vůbec nedá hovořit o pozitivní spolupráci. Toto je spolupráce za účelem destabilizace.
    Díky za tuto informaci a práci s překladem.

    OdpovědětVymazat
  2. nějaká hlava otevřená sdělila,že mír nenastane,dokud v lidském nitru zuří válka..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.