28. ledna 2015

Velká blamáž meteorologů USA: chybně předpověděli "sněhový Armageddon"

Sněhová bouře všech dob, která měla dopadnout na velká města na východním pobřeží USA, se klimateroristům nepovedla. Nelibost veřejnosti však nyní dopadá na meteorology, kteří prý špatně předpověděli (o umělé výrobě počasí nikdo neví - nechce slyšet). Vzhledem k opatřením, která byla přijata v "cílových" státech, ta "blamáž" asi přišla dost draho. 

Meteorologové jsou v tom nevinně, oni jenom ohlásili plány klimateroristů, tak, jak jim byly sděleny. Že experiment nevyšel, za to nemohou (Mám v plánu napsat o tom experimentu více, možná zítra.). 


Naši příbuzní v New Jersey, nesmějíce jet do práce - za porušení zákazu řízení hrozilo policejní zatčení -  sedíce tudíž doma v teple a těšíce se na pořádný blizzard, nám skypem mohli ukázat jen lehký poprašek na dvorku...

=Orgonet=

Meteorologové nedokázali předpovědět ani sněhovou bouři, a my jim máme věřit jejich 100leté klimatické modely?

http://www.prisonplanet.com/forecasters-fail-on-blizzard-yet-were-supposed-to-believe-100-year-climate-models.html
Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
January 27, 2015
Překlad: OrgoNet

Přepodvídači počasí se omlouvají za své přehánění, když před dvěma dny předpověděli, že východní pobřeží USA zasáhne „nejhorší sněhová bouře v historii“, a současně se domnívají, že jim budeme věřit jejich 100leté klimatické modely, které ukazují, jak bude Země devastována globálním oteplováním. 



Guvernéři 6 států vyhlásili stav ohrožení, a někde měla policie dokonce zatknout každého, kdo by vyjel autem do bouře, avšak ukázalo se, že bouře je daleko mírnější než novinové titulky o dni zkázy, které ji 24 hodin předtem ohlašovaly.


„Sněhový armageddon“, který měl podle meteorologů překonat rekord z r. 2006, kdy v New Yorku napadlo 68 cm sněhu, se nematerializoval http://www.theguardian.com/us-news/2015/jan/27/east-coast-blizzard-emergencies-forecasters-wrong . V úterý ráno bylo v Central Parku až 17 cm sněhu. Státní meteorologická služba odvolala své varování před blizzardem, s tím, že bouře dosedla východněji než očekávali.

Meteorologové se začali omlouvat, napříklat Gary Szatkowski, který má na twitteru: „Moje nejhlubší omluva mnoha lidem, kteří museli dělat klíčová rozhodnutí, a celé široké veřejnosti.“



„Pro většinu oblasti New Jersey a Filadelfie to byla velká předpovědní trefavedle“, přiznal později https://twitter.com/GarySzatkowski/status/559951001747083264 .

Takže na rovinu: meteorologové se fatálně spletli v předpovědi jedné sněhové bouře 24 hodin dopředu, a o nás si myslí, že máme mít důvěru v přesnost jejich klimatických modelů 100 let do budoucna?

„Ale počasí a klima nejsou totéž,“ vykřikují alarmisté globálního oteplování. „Nemůžete se dovolávat počasí, když děláte argumenty o klimatické změně!“ Bohužel, alarmisté globálního oteplování rutinně neaplikují toto pravidlo na své vlastní argumenty o klimatické změně. Takže např. The Guardian nás před bouří jemně poučil, http://www.theguardian.com/environment/2015/jan/26/climate-change-responsible-super-charging-winter-storms , že „klimatická změna“ je odpovědná za to, že na východní pobřeží má přijít „supernabitá zimní bouře“ (která nikdy nepřišla). Bil Nye také řekl v televizi https://grabien.com/story.php?id=21193 : „Chtěl bych uvést myšlenku, že tato bouře je spojena s klimatickou změnou. Silné větry, které byly v jižní Kalifornii v minulých dnech, by také měly být spojeny s klimatickou změnou.“

Takže, když se hledají argumenty pro lidmi způsobenou klimatickou změnu, veškeré počasí ji dosvědčuje: sníh, déšť, vítr, horko, zima. Jen držte huby a plaťte uhlíkovou daň.

Já nejsem klimatolog, ale když globální alarmisté tvrdí, že velká množství sněhu dokazují člověkem způsobené globální oteplování, a současně předpovídají „konec sněhu“ http://www.nytimes.com/2014/02/08/opinion/sunday/the-end-of-snow.html?hp&rref=opinion&_r=1 jako další indikátor antropogenické změny klimatu, něco na tom jejich obraze je chybného.

9 komentářů:

  1. Žádný omyl meteogynekologů,ale zcela jasný záměr zkoušky vyhlášení "vyjímečného stavu" pro plány,nebo situace příští.
    Vedlejší pozitivní efekt : vymetené regály,jak v ukrajinském univermagu (osobní zkuš.).Tedy i od šuntů s prošlou,nebo končící zárukou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne, išlo o skúšku, že ako sa ľudia zachovajú v takej situácii...teraz to už vedia, teraz pôjde do tuhého....

      Vymazat
    2. a ja iba doplním, že ešte stále existujú tzv. klimatológovia, ktorí za judášský groš klamu verejnosť o globál.klímatickej zmene a la Al Gore Foundation, na Slovensku bývalý súdruh Lapin! Jeho matka asi už zomrela, alebo ju jednoducho predal.

      Vymazat
    3. Dobrý postřeh, to zní logicky, všechno se musí vyzkoušet. To s těma šuntama zní srandovně, ale je to pozitivní jev pro prodejce :D.

      Vymazat
    4. ....... taky bych potřebovla vyprodat dlouho ležící zásoby. Naposledy to slušně fungovalo v roce 2012 ( mám alter potraviny tak to byla dobrá cílová skupina s tím koncem světa). No halt ta amérika to má vymakaný........

      Vymazat
  2. Žádný omyl meteorologů. Pokud opět budu trvat na tom, že o počasí tu vůbec nejde, tak to odůvodním asi takto. Na "hlavní lodi s hvězdnou bránou" bylo v plánu otočit kohoutky na maximum (dobrý příklad je i ve Vernově Ocelovém městě) a protože to zkouší už pár let, počítali s tím, že se nad naše hlavy přiženou sněhové bouře. Neboli, počítače jim vyhodnotily předpoklady následků pro klima. Tato zpráva se pošle na Meteostanici. Budou bouře, lijáky atk. Toť naše Předpověď počasí, dobrý večer....A z nějakého důvodu to dopadlo po spuštění či nespuštění lépe, než čekali.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypoved asi ukrajince o jeho skoleni na US ambasade v Kyjeve
    http://afinabul.blog.cz/1501/nov-2013-ukraine-deputy-has-proof-of-usa-staging-civil-war-in-ukraine

    OdpovědětVymazat
  4. Včera jsem zaslechla něco o sněhové kalamitě v USA, ale podrobnosti nevím...takže asi něco přišlo, ale později než předpovídali? Lída

    OdpovědětVymazat
  5. mam znameho ktory vidi auru cloveka. skusal som ho vela krat a fakt musi vidiet ...
    ale o inom zaujimave je zi vidi ked pustaju haaarp alebo bgen na Bansk bystric a videl presne tento den ked sa riadila tato burka vidi to ako nie modre nebo ale zlte

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.