5. ledna 2015

Obavy vědců: K Zemi se řítí "armáda asteroidů"

Sorcha Faal má v oblibě globálně katastrofické scénáře různého druhu, které já zas tolik nemusím, ani jim nevěřím, takže je skoro nikdy nepřekládám. (Taky se zatím nikdy nevyplnily.) Ale nakouknout jednou za čas snad neuškodí. Poslední dobou, jak mě upozorňujete, se totiž kosmickým prostorem pohybuje dosti záhadných inteligentně se chovajících objektů, dochází k nevysvětlitelným interakcím mezi planetami ... možná na těch souvislostech, které uvádí Sorcha, něco bude. 

(Ne že byste se tím snad měli děsit. Vždyť už víte, že osud máme daný, a ovlivnit můžeme velmi mírně něco jen tam, kde máme právě tělo, takže veškerý strach z čehokoli, i ze záhadných kosmických dějů je zbytečný.  Ale pro ověření, jestli jsme ten strach už opravdu odložili, nakouknout můžeme (:-)) )=orgonet=


Vědci mají obavy: k Zemi se řítí „armáda asteroidů“
http://www.whatdoesitmean.com/index1829.htm
4. ledna 2014
Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet

Ruské Letecké a kosmické obranné síly (ADF http://eng.mil.ru/en/structure/forces/cosmic.htm ) připravily pro Kreml zprávu, z níž vyplývá, že mnozí vědci mají obavy z potenciálních efektů takzvané „armády asteroidů“ na naši sluneční soustavu. „Armáda“ se skládá z nejméně 84 obřích vesmírných objektů, které se v příštích třech měsících mají prohnat kolem Země a Marsu.

Podle této zprávy mají tyto obří asteroidy http://www.express.co.uk/news/nature/549722/Giant-asteroids-close-Earth-month-February-Nasa?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+daily-express-news-showbiz+%28Daily+Express+%3A%3A+News+%2F+Showbiz+Feed%29 , jak se zdá, „inteligentní trajektorie“, ne nepodobné vojenským formacím, a jsou sestaveny do tří vln, z nichž první vlna 43 asteroidů má proletět v blízkosti Země v lednu, dalších 25 v únoru a 15 v březnu http://www.techtimes.com/articles/24444/20150103/large-asteroids-to-flyby-earth-in-january-through-march-should-humans-worry.htm .

Obavy vědců z těchto obřích asteroidů, jak dále uvádí zpráva, zvyšuje i to, že v minulém týdnu mírně změnily svou dráhu podobným způsobem jako dlouhodobá kometa C/2014 Q2 (Lovejoy http://en.wikipedia.org/wiki/C/2014_Q2_(Lovejoy) ), která zjasněla natolik, že je nyní viditelná i pouhým okem http://www.thedailymail.net/news/article_d2b526c8-93b9-11e4-bbad-ab155d3dc67b.html , jak se přibližuje od jihu ke svému setkání s nebeským rovníkem 9. ledna http://www.livecometdata.com/comets/c2014-q2-comet-lovejoy/

Kometa Lovejoy, objevená 17. srpna 2014, zdroj: wikipedia



Pokud jde o bezprostřední „účinek/účinky“ komety Lovejoy a těchto obřích asteroidů, které v minulém týdnu změnily svou dráhu, jak říkají experti Kosmické obrany, jde o náhlé otevření masívní koronální díry http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2894840/Mystery-sun-s-south-pole-Nasa-reveals-huge-coronal-hole-solar-surface-winds-jet-500-miles-SECOND.html na jižním pólu Slunce, a současně o erupci obrovské sluneční skvrny AR2253 http://www.spaceweather.com/ , která má „beta-gamma-delta“ magnetické pole, které v sobě chová energii pro sluneční erupce X-třídy... a to vše probíhá v solárním cyklu, který má meziročně nejvyšší denní počty slunečních skvrn od roku 2002 http://www.arrl.org/news/the-k7ra-solar-update-355 .

Zpráva dále praví, že zatímco západní vědci udržují pozornost veřejnosti na možnosti, že některý z těchto obřích asteroidů by narazil do naší Země, skutečným nebezpečím, které hrozí naší planetě, je velmi intenzívní elektromagnetický puls (EMP http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_pulse , takový, k jakému došlo 19. října 2014 http://www.whatdoesitmean.com/index1813.htm na Marsu při průletu komety Siding Spring (C/2013A1 http://en.wikipedia.org/wiki/C/2013_A1 ), kdy došlo k dosud nevysvětlenému „plasmoelektrickému výboji“ http://www.whatdoesitmean.com/index1813.htm o délce 228 miliónů km mezi Sluncem a Marsem (zachyceno na videu http://www.whatdoesitmean.com/index1813.htm ). 

Výboj na Slunci při průletu komety Siding Spring 19. 10. 2014:



Exploze na Marsu při průletu komety Siding Spring:




Stejně závažnou hrozbou, jak dále praví zpráva, je působení komety Lovejoy a „armády asteroidů“ na potenciálně katastrofickou severoamerickou magnetickou anomálii (poprvé zmíněna 13. června 2014 http://www.whatdoesitmean.com/index1775.htm ), která během 48 hodin po jejich „změně orbit“ začala vykazovat závažné známky napětí, včetně zemětřesení o síle 45,9 v Idahu (3. 1. 2015) http://www.idahostatesman.com/2015/01/03/3571708_49-earthquake-hits-challis-reportedly.html?rh=1 a o síle 4,2 a 3,0 v jižní Kalifornii http://rt.com/usa/219667-quake-la-tremor-california/ .

Zajímavé v této zprávě je i konstatování, že zrušení sankcí vůči Kubě, vyhlášené prezidentem Obamou 17. prosince 2014 http://www.huffingtonpost.com/william-m-leogrande/the-breakthrough-with-cuba_b_6401040.html , bylo přímo spjato s tím, že Rusko na tento karibský ostrov loni v červenci urgentně vyslalo 5000 vojáků Ministerstva pro nouzové situace (EMERCOM http://en.mchs.ru/ , http://www.whatdoesitmean.com/index1783.htm , poté, co byla Aljaška zasažena vzácným supersonickým zemětřesením o síle 6,0 http://www.whatdoesitmean.com/index1783.htm , čímž bylo toto vojsko učiněno dostupným pro rychlé nasazení na americké půdě v případě nějaké katastrofy.

Nejzáhadnější na této zprávě jsou však přesné mechanismy, na něž se ruští experti ADF spoléhají, a které je přivedly k jejich závěrům, ale zřejmě v tom hraje roli „artefakt“ vypuštěný loni v říjnu k mezinárodní vesmírné stanici ISS, což bylo označeno za „nejhistoričtější vypuštění rakety v rusko-americké historii http://www.whatdoesitmean.com/index1814.htm .

Významné je i to, co není součástí zprávy: ruští vědci, na rozdíl od svých západních protějšků, jsou příznivci objevů a principů teorie, zvané Teorie elektrického vesmíru http://www.electricuniverse.info/Electric_Universe_theory , jejímž základním postulátem je to, že elektřina hraje ve Vesmíru větší roli, než je všeobecně uznáváno.

Tato teorie byla velkolepě rozpracována velkým americkým historikem a badatelem ruského původu Immanuelem Velikovským (1895-1979) http://en.wikipedia.org/wiki/Immanuel_Velikovsky , který ve své knize z r. 1950 „Světy v kolizi“ http://en.wikipedia.org/wiki/Worlds_in_Collision http://www.databazeknih.cz/knihy/svety-v-kolizi-177092 varoval před ději, k nimž nyní dochází, jako je kometa Lovejoy a rychle se blížící „armáda asteroidů“.

Velikovský např. tvrdí, že kolem 15. století před Kristem vznikla Venuše jako kometa nebo objekt podobný kometě vyvržením z Jupiteru, a proletěla kolem Země (o kolizi se nezmiňuje). Tento objekt způsobil změnu oběžné dráhy Země a náklonu její osy, což způsobilo nesčetné katastrofy, o nichž hovoří rané mytologie a náboženství po celém světě. O 50 let později objekt opět proletěl v blízkosti Země, což způsobilo na chvíli zastavení rotace a další katastrofy.

Později, v 8. a 7. století před Kristem se přiblížil do blízkosti Země Mars (rovněž přemístěný Venuší); tento incident způsobil nové kolo poruch a katastrof. Poté se ustálil současný „nebeský řád“. Běhy planet se v průběhu staletí stabilizovaly a Venuše se stal „normální“ planetou.

Není jasné, zda zpráva ADF naznačuje, že podobné události „nebeské války“, jak je popsali naši dávní předkové, mohou opět nastat. Ale možná to nelze zcela vyloučit.


January 5, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


12 komentářů:

  1. Zajímavý je uvědomit si souvislost týhle komety s ISONkou, která v lednu 2013 podstatě zažehla tu mega akceleraci Bovis energií, která jede od tý doby furt a v nynější době se kometou LoveJoy ještě urychluje a zvětšuje... ale LoveJoy bude mít podle mě ještě další dramatičtější efekt, no, necháme se překvapit :)

    A tamto nebudou asteroidy ani náhodou... :)

    Každopádně Orgo díky za kupu novejch souvislostí, zaujal mě hlavně Mars a Siding Spring... jestli bude EMP na Zemi, to bude sranda :D ale tomu moc nevěřím. Ale možný je vše. Důležitější je asi ta magnetická anomálie, ta bude hrát větší roli.

    OdpovědětVymazat
  2. ZDROJ si pohrával s bábovičkou zvanou 3dD a dualita a ted by ho to začaly nudit,ty tisícileté šarvátky malého ega na ZEMI.??? Noo,copak nám ty rozevláté vlasatice rozehrající povalašský odzemek ukáží za kulturní výdobytek?https://www.youtube.com/watch?v=eQMksReMw1Q

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, čo ak to nie sú iba asteroidy ako to prezentujú vedci.

    OdpovědětVymazat
  4. Že by to byly návštěvníci z jiného světa, když to nejsou ledajaké asteroidy? V seriálu Odhalení Mimozemské spisy, který vysílá Prima Zoom sice říkají, že návštěvníci z jiného světa jsou, ale tak nějak bychom se jich měli bát, pak zase, že někteří (ve starověku) nám pomohli. Uvidíme, kdy dojde k tomu odhalení? A pokud nepůjde elektřina, tak to bude pěkná katastrofa. Snad to dopadne dobře. Musíme si to přát a ak se to splní.
    ---------------------
    Zajímavý článek, který je dobré si přečíst:

    http://aeronet.cz/news/jak-funguji-americke-vyzvedne-sluzby-v-cesku-jak-americane-ziskavaji-spolupracovniky-v-nasi-zemi-proc-ma-bis-svazane-ruce-svedectvi-byvaleho-prislusnika-vojenske-kontrarozvedky-vkr-exkluzivne-pro/

    OdpovědětVymazat
  5. Jen žádné obavy, dávají na to pozor pozitivně ladění mimozemšťané a k žádnému střetu Země s asteroidem či kometou nedojde. Nejvíce nám pomáhají Plejáďané a mezi námi jsou inkarnovaní Plejáďané, kteří sem za závoj přišli zvyšovat vibrační úroveň Země v tak důležité době. Cobra uvedl, že jich je hodně v Čechách. Pomáhají i Siriánci, Androméďané, Arkturiáni, Antares. Je zde jiná forma kontaktu než zprofanovaný channeling. Téměř všechno probíhá pod silným utajením, aby nebyla ohrožena bezpečnost lidí - temnáři si toto nepřejí. K odhalení dojde až po události, až bude v plnosti odstraněna pozemská karanténa a všechny temnářské technologie, které temnářskou invazi udržují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc bych, být vámi, nefantazíroval, a držel bych se více při Zemi. Pořádek na Zemi si musíme udělat především my lidé, co jsme od Boha dostali Zemi jako svůj domov.

      Vymazat
    2. Zdravím :-),
      máte pravdu, i v "mimozemských vecech" je nutno stát nohama na pevné zemi. Vždyť nevíme co to je za objekty, které si zamanuly cestu do sluneční soustavy. Může jít skutecne o pěknou porci "bludných balvanů". Ale to ani jeden přeci nevíme a tak souhlasím s vámi, že je lepší nefantazirovat. Osobně si myslím (a je to jen ciste muj pohled na věc), že dle určitých informací, které mám velmi útržkovité, je Země součástí světové části (SVĚT = VESMIR), které se nějak říká...a v tomto světě dochází k válkám jako na Zemi - tj . skutecne ony záhadné objekty, racionalne vzato, mohu být ledaccims. Ale to už se zase pohybujeme na tenkém lede úvah, kdy nám chybí informace :-). Jáchym

      Vymazat
  6. zemětřesení o síle 45,9 v Idahu (3. 1. 2015)
    - to bude asi překlep, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, že je to preklep. Máš tam predsa zdrojový link, v ktorom je uvedených 4,9. Tak sa tam vlúdila 5.

      Vymazat
  7. Není to fantazírování. Jestliže infromace chybějí někomu, nutně to neznamená, že musejí chybět každému. Lidé už nejsou schopni udělat pořádek. Protože jak už zde v diskuzi na orgu bylo uvedeno - za peníze, výhody a výhodičky dělají poskoky temnářům a prodávají své soukmenovce. V našem zbědovaném stavu nás tzv. Light Forces nenechávají a pořádek dělají a taky že ho udělají. Na lidech v první řadě je, aby se probudili a vybředli z iluzí poplatných matrixu (a to včetně vybřednutí z temnářsky zmanipulovaných náboženských přesvědčení) a použili svobodnou vůli k tomu, že temnářům řeknou NE.

    OdpovědětVymazat
  8. Když vidí dospělý, jak je dítě v nesnázích, snaží se mu pomoci. Podobně ve vesmíru žijící vyvinutější bytosti než my se snažily a snaží pomáhat. To, co pro nás probíhalo ve skrytosti, by mělo být stále více zřetelné. Hovoří se o tom jako o návratu Světla. Připojuji zajímavé odkazy, mj. na fotky ze země i z vesmíru provedené 12., 13.1.: http://spaceweathergallery.com/
    http://www.2012portal.blogspot.cz/2015/01/return-of-light.html

    OdpovědětVymazat
  9. Na netu se objevil další zajímavý článek o pondělním průletu asteroidu kolem Země. Oficiálně řekli, že má měsíc. Prý to ale byl létající talíř dle ufologu. Mají důkazy. Že by Sorcha Fall věděla něco více?

    http://zoom.iprima.cz/clanky/v-pondeli-se-pry-k-zemi-priblizil-letajici-talir-ufologove-tvrdi-ze-maji-dukazy#utm_source=Parlamentni+listy&utm_medium=rss&utm_campaign=parlamentni+listy

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.