27. ledna 2015

Trochu dle plánu nasněžilo, díky, výrobci počasí!

Trochu nám tu v ČB nasněžilo. Je to příjemné, když s pejskem jdete po čistém bílém koberci a nemusíte šlapat blátem. Ranní procházku jsme si proto trochu protáhli, odpoledne už to nebude ono, to už bude bláto... Automobilisté asi nejásají, no ale je leden, tak co.

Malý postřeh k výrobě nočního středoevropského sněžení: (postřehů dokazujících umělé zásahy by bylo vícero, ale nemám čas to probírat).

Sněžení bylo vyvoláno na umělé chemtrailsové frontě, přicházející od Atlantiku.

Sněžení bylo naplánováno pro střední Evropu, avšak zřejmě ne pro Itálii. Níže na animaci si můžete povšimnout, jak se na hranicích Itálie/Alp "fronta" zastaví a dál neprojde. To zastavení fronty zřejmě způsobily italské radary, které vyslaly v pravý čas pravé radiační impulsy.



Dokumentace:

Takhle postupovala dlooouhatánská fronta od západu: Zdroj http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html



Zde je vidět její chemtrailsové složení: Zdroj http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT15/index.htm


Zde je vidět, jak čelo fronty před vstupem do ČR "opražili" "zlatým třeskem" za účelem aktivace srážek. (Normálně se vysoká oblačnost zobrazuje červeně, zlatou barvu dostane až po ozáření příslušnou radiací.)
Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201501261559_NOAA15/201501261559_NOAA15_CZ_NM.jpg



Animace radarových snímků ukazuje, jak se fronta zastaví před Itálii, protože ji zastaví radarové impulsy/ kruhy:
Zdroj: http://www.radareu.cz/

http://youtu.be/ATyr7jz2ysk



Kruhy zvětšené:




P. S. 

Je legrační, jak meteovýrobci prostřednictvím svého meteoalarmu http://www.meteoalarm.eu/ dokáží přesně předpovídat (čili plánovat) kalamity, u nás třeba v měřítku krajů. To dokazuje, že se snaží/dokážou zaměřovat své produkty s velkou přesností. Pro vytvoření celostátní paniky ze sněhové  kalamity však stačí, když 30 cm napadne jen v jedné dědině (a ve vedlejší jen 1 cm), a média vyfotí těch třicet, ukážou to v televizi, a to vytvoří u lidí automaticky dojem, že kalamita je na rozsáhlém území, třeba celé Moravy...

Tuhle jsme byli na Vysočině, předtím proběhlo intenzívní mediální strašení vichřicí. Trochu tam skutečně více fouklo, ale málokde to udělalo škodu. V televizi pak zadýchaní moderátoři s vyvalenýna očima ukazovali několik padlých stromů přes silnici. Pak nás sousedi litovali, že jsme byli na Vysočině, jak to tam muselo být hrozné, že to ukazovali v televizi ... my jsme tam najeli 100 km, a žádné hrůzy, kromě pár ulomených větví, jsme nepotkali. Ono meteovýrobcům stačilo zafoukat v jednom místě, vyvalit pár stromů, a v televizi už to vypadá jako hrůza ... (Ona si televize ty obrázky může i úplně vycucat  z prstu, stačí green/bluescreen...)

Viz přesné plánování kalamit počasí na dnešek: žlutá znamená nebezpečné jevy. Vidíte, s jakou přesností se trefují např. do našich končin: západní Čechy dostanou náklad sněhu, Moravě nic nehrozí; meteovýrobci se trefí ledovkou na sever Maďarska, ale jih Slovenska bude ušetřen ...







19 komentářů:

  1. Článek, který byste nměli přhlédnout. Vysvětluje mnohé dění kolem práškování lidí a chemtrailování. Jedovatý coctail, který nám sypou na hlavu nemá obdoby.
    http://prvopodstata.blog.cz/1501/clanek-nize-uvedeny-je-desivejsi-nez-byste-si-mohli-myslet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nemůžu ani číst, dělá se mi z toho špatně. Může proti tomu něco dělat jednotlivec? Asi těžko

      Vymazat
    2. Jo každý se sám může bránit. Prý o tom tm napíše článek.

      Vymazat
    3. Je třeba sázet stromy: https://www.youtube.com/watch?v=W2oOaA2aqZQ

      Vymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=jenZLqas8rI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skusal som to aj ja 27.01.2015 lokacia Levice Slovensko ..... naozaj je to tak ako na tom videu

      Vymazat
  3. Ale prosim, pozrite sa aj trocha na geograficku mapu - medzi Svajciarskom a Talianskom su Alpy - 4500 m vysoke.
    To je uplne prirodzena prekazka pre oblacnost. (Casto byva uplne rozdielne pocasie na jednej strane Alp a na druhej.)
    Nevidel by som to celkom iba na radarovom posobeni.

    OdpovědětVymazat
  4. Mohu potvrdit GRILL 26.01.2015 ze severovýchodní strany. Při -0.5C na okením teploměru tálo oledování autoskla jako divý. U auta byla teplota -2C. Osýchání asfaltu na silnici bylo až zrůdně rychlý. Jindy obsypaný krmítko ptáků bylo toho dne prakticky netknutý. Psi v noci 26-27 doslova šíleli. My doma tomu říkáme, že grilujou. Obvykle druhý den se dočtu, že jme se nemýlili.

    Petr Svitavy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím který den to bylo, ale nasypala jsem nové zobání do krmítek. Obvykle během několika minut první ptáčci a následně houfy,
      ten den NIC. Prostě NIC, celý den ani jeden pták. Dívala jsem se na to a nechápala, přišlo mi to jako v hororu. Širokodaleko
      nebylo slyšet jediné ptačí pípnutí.

      Vymazat
  5. to video jsem přeposlal i havloidně uporně upoceně pravicujícm zarytcum.Prý je tam střih,koule je z jiného materiálu a je to BLÁBOL...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karlovy Vary..taky jsem to zkusil..ble, smrad hroznej, snehova koule ubyvala, ale natála.Černala. Ble. Pak jsem to nechal rozpustit a hezky to ve sklenici smrdelo.

      Vymazat
    2. Mě se zase stalo, že když jsem v Praze v lednu roku 2013 udělal z čerstvého sněhu kouli, a začal ji mačkat, nevznikala kupodivu "ledovka", z které by tekla proudem voda, ale v jistém momentu stlačování se ta koule začala chovat jakoby byla z gumy(pružila !), a vůbec nic z ní neteklo !

      Vymazat
    3. Jojo..taky to znam, pruzici snih..a rampouchy mi chybi..snih se chova jinak, nez by mel.

      Vymazat
  6. Kolem Brna místy napadlo cca 7cm
    sv.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám stále problém přijmout tu věc, že nám úmyslně sypou sníh na hlavu nebo, že v létě občas více hřeje. Spíše bych to viděla na nějaké moc podivné vysílače či technologie na určitých místech, z kterých to prostě "tluče" až sem. Jinak si neumím vysvětlit, proč většina vln se jakoby tlačí k nám či přes nás. Těmi podivnými vysílači mám na mysly např. pokusy zprovoznit "hvězdnou bránu" či jakési přechody mezi dimenzemi atk. Jsem technický analfabet. To zde přiznávám. Ale něco mi v mém rozumu říká, že smysl všeho toho chaosu s klimatem včetně toho chemtrailisování je zcela jiný. Takový, který jsme učeni vnímat jako sci-fi.
    Může také existovat takový zvláštní pracovní plán. Např. přes týden spouštíme a vypínáme, o víkendu to pořádně zasypeme, ať nejsou následky moc viditelné. Nu,..ehm, miluji konspirace. Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. preco nie vsetko je mozne gdo vie co im za technologie dali o com nemame ani paru

      Vymazat
    2. Chemodeky údajně jejich výrobci udržují také proto, abychom neviděli, co se za dne i v noci všechno děje na obloze. Že tam nejsou k vidění jenom Slunce, hvězdy a Měsíc, je už mnohým pátračům známo !

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. No u vás v první řadě, na to nezapomeňte až si pro vás docent Chocholoušek nechá z Bohnic poslat

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.