18. ledna 2015

UFO u mezinárodní vesmírné stanice ISS

Jsou lovci UFO, kteří denně hodiny sledují live přenos z vesmírné stanice ISS a číhají na UFO. I tady jsme už měli pár ukázek (viz štítek ISS), objevují se tam prý často.

Live přenos z ISS najdete na http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream , doporučuji, může to být velmi zajímavé.
Jsou tam live záběry zevnitř i venku, stanice obletí Zemi za 90 minut, takže každých 45 minut je východ/západ slunce. V dobách "ztráty signálu" je obrazovka modrá, ve tmě je černo, ale zase mohou být vidět osvětlená města na Zemi.

Úlovky UFO z posledních dní: 

1. Toby, jeden z lovců, zachytil u ISS obří UFO 6. 1. 2015, ale NASA prý po pár vteřinách přerušila přenos a "jako vždy" vymazala tento záznam z archívu.




http://youtu.be/2PuPcdDlCls



Že by nový model tajného trojúhelníkového letounu TR-3B, který je často považován za UFO?


2. Jiné UFO se přiletělo podívat  na ISS  14. 1. 2015 (v den, kdy americká zóna stanice byla evakuována do ruské z důvodu domnělého úniku čpavku).

http://youtu.be/tfrUuh8CRUA








19 komentářů:

  1. Jsou tu uz dlooouho, kdyby byla odhalena tajemstvi o spolupraci s vladami urcitych zemi, urcite by to vyvolalo paniku. Od koho myslite ze mame vetsinu elektroniky a podobnych nedulezitych nesmyslu? Nebojte, zaprodalo se za to spoustu lidskych zivotu. Tak nasadme si klapky na oci a dal koukejme do zeme. Takovato globalni manipulace nema ve vesmiru obdoby,jak v rozsahlosti tak i v dobe trvani. Perou se o nas jak psi o kost, a bude toho daleko vic.

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/user/thirdphaseofmoon?sub_confirmation=1

    OdpovědětVymazat
  3. http://starshipearththebigpicture.com/tag/aliens/
    Šupněte si to do překladače. Jsou tam zajímavé články.

    OdpovědětVymazat
  4. 1.) Nerozumiem jednej veci. Prečo si lovci UFO nerobia záznam live streamu z ISS a jediný „dôkaz“ je potom printscreen obrazovky z youtube na odfotený notebook na ktorom si niekto prehráva youtube. Užívateľské prostredie (tlačítka play-stop, zvuk, kvalita) na Ustream vyzerá inak. Stačí aby čitateľ tohto senzačného odhalenia klikol na odkaz v tomto článku. Napr. lišta s priebehom času tam vôbec nie je pretože je to naozaj LIVE.
    2.) To druhé snáď ani nemá význam komentovať. Na videu je zachytená celá ISS a letiace UFO. Logická hádanka. Z akého zariadenia boli tieto zábery nasnímané. Že by z ďalšieho UFO?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu som bádal a doplním sám seba k videu č. 2. Video na youtube (kanál-thirdphaseofmoon) odkazuje na reportáž na CBS NEWS o možnom úniku čpavku. V reportáži je okrem iného použitý aj záber s „ufom“. Jedná sa o skutočné zábery, nie sú však aktuálne. V prípade tej reportáže sú použité ako ilustračné. Video je možné zakúpiť tu:
      http://www.shutterstock.com/video/clip-7126654-stock-footage-circa-s-the-international-space-station-flies-over-the-earth.html
      Nie je to CGI ani fotošop. Je to krátka časť videa, ktoré celé vzniklo po odpojení raketoplánu Endeavour pri misii STS-134 od stanice a následnom oblete okolo ISS dňa 30. mája 2011. Snímané z raketoplánu samozrejme.
      http://youtu.be/6IUPQTQQUoo?t=8m35s
      To „domnělé UFO“ je hra svetla a tieňa. Najmä je to však jazero Elton v Rusku.
      http://i.imgur.com/7qXre9o.jpg
      https://www.google.sk/maps/@49.1295485,46.8305453,183656m/data=!3m1!1e3
      http://cs.wikipedia.org/wiki/Elton_%28jezero%29
      A áno, dalo mi dosť práce odhaliť skutočnú pravdu. Dúfam, že článok bude aktualizovaný a informácie budú uvedené na pravú mieru. Nemáte zač.

      Vymazat
  5. Když si to stopnete uvidíte,že u prvního videa o trojúhelníkovém letounu je hodně amatérsky přepsané datum-2014 na 2015.Dokonce tam patnáctka i zmizí a ukáže,že se jedná o video z 6.1 2014.
    Lovec Toby je asi dítě sotva školu povinné.

    OdpovědětVymazat
  6. NLO-UFO, tieto lietajúce stroje antigravitačného zákona a nonotechnológii, môže mať kľudne hoci aj tajná vláda nesedia tam mimozemštania (od ktorých môžu mať technologie) ale sedia tam ľudia. Všimnite si ako nazývajú v armáde nové prototypy lietadiel, stíhačiek atd. napr. piatej alebo šiestej generácie a pod. V 70 rokoch začala propaganda futuristiky a voľnej energie no znejakých príčin sa ...
    Ľudia by mohli mať tieto technológie a bez starosti fungovať, ale biznis peroleum nepustí

    OdpovědětVymazat
  7. To kulatý ufo je jak tenisák :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nepochybujme o tom, že až budeme dostatečně vyspělá rasa, až nám bude dán ten Petrův klíč k těmto ufo technologiím, že budeme jako oni, mimozemšťané. Létat od planety k planetě a sledovat jiné rasy, kteří budou na stejné úrovni jako my a hodnotit a snažit se nahlédnout, kde jsme jen tehdy dělali chyby. Protože vyspělé rasy se nezajímají o naše harampádí, kterým my dnes říkáme technologie . Je zajímá Boží dílo. A tím jsme my i vše kolem nás.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježišku Dan. Vy to vychytávate :-)

      Vymazat
    2. Anonymní 20:58
      cit:Ježišku Dan. Vy to vychytávate :-)
      Viďte ! A není to krásné si takhle zasnít ? Asi mi neuvříte, když zde naznačím: Co vím, to vím.

      zdraví dan.

      Vymazat
    3. zdravím všechny ty co mají rády ufo .snad opravdu jsou rad bych to také viděl děkuji

      Vymazat
  9. Ale vždyť to je jedno, celá tá paráda kolem "Sighting UFOs", podstatné je, že se to děje jenom v Americe, toť země svobody a demokracie s největší svobodou projevu, a (vyráběných fejků)....

    OdpovědětVymazat
  10. to je fakt trapný,to už není nic lepšího a ověřeného že tak laciný blbosti a nesmysly musíme i komentovat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sú aj trapnejšie veci - komentujte :-)

      Vymazat
  11. Je toto opravdu photoshoped?
    http://www.spaceweathergallery.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=Kp4jxRPCaz8#t=59

    OdpovědětVymazat
  12. Sorry, ale kanál Thirdphaseofmoon na YT je to poslední, co by soudný člověk mohl brát vážně a věřit tomu. Dost mě překvapuje, že zrovna tady to najde své příznivce. :-)))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.