9. ledna 2015

Zvýšení sankcí za neočkování: ministerstvo mlží

Když už tuto kauzu sledujeme, tak je třeba dodat, že včera vyšel v idnes článek. kde ministerstvo "uklidňuje veřejnost, že novelou zákona se vlastně nic nezmění. Zajímavé.  Když se nic nemá změnit, proč se tím zabývají?

Právnička Ligy lidských práv, která rozvířila veřejné mínění, nevěří a klade nepříjemné otázky.

Projednání novely se 8. 1. 2015 nepodařilo dokončit. 


Nic se nemění, uklidňoval hygienik kvůli novele s pokutami za neočkování
8. ledna 2015 20:28

Formalita, která se v praxi nijak neprojeví. Tak hovoří hlavní hygienik Vladimír Valenta o části novely, jež zpřesňuje a pozměňuje sankce za obcházení povinného očkování. Právnička Ligy lidských práv Zuzana Candigliota s tím však nesouhlasí. Valenta situaci zklidňoval ve čtvrtek na sněmovní půdě.




Celý článek čtěte zde: http://zpravy.idnes.cz/ockovani-hygienik-ministr-novela-dl0-/domaci.aspx?c=A150108_165530_domaci_hv


Související článek: Ministerstvo zdravotnictví hodlá v tichosti uzákonit likvidační pokuty k vynucení povinného očkování. http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/ministerstvo-zdravotnictvi-hodla-v.html

12 komentářů:

  1. Ten kto pana hygienika uvidi na verejnosti, nech ho opluje a vynada mu. v pripade pritomnosti rodinneho prislusnika este intenzivnejsie. to je jedina cesta, pocitit dopad imbecilizmu na vlastnej kozi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se toto svinstvo aplikuje mezi nás v praxi, pak je třeba odchytávat děti ministrů a politiků, a naočkovat je tím svinstvem taky, ať vidí, co zaseli - sejou vítr, musí nutně sklidit bouři !

      Vymazat
    2. Anonymní10. ledna 2015 9:23

      to nejde. Soucit.

      Vymazat
    3. Jak mám mít soucit s dětmi politiků, ministrů, kmotrů atd., když oni s mými dětmi soucit nemají, a dělají vše pro to, aby je zbavili života ?!

      Vymazat
    4. Pokud jste člověk, tk máte soucit.Děti za to přeci nemohou!

      Ta bouře by mohla ale naopak přijít v tom, že bychom naočkovali právě ty politiky, ministry a všechny do toho bordelu zapojený, a to tak, že se přepočítá dávka vakcíny co dostává novorozeně (3kg) na dávku dospělýho (80kg), tudíž dospělí (když jsou si tak jisti neškodností vakcín) dostanou 80/3=cca 27, tudíž 27 dávek vakcíny a každej jeden.


      šlo by? .)

      Vymazat
    5. Takový smrtící koktejl by nepřežil ani jeden, to si pište ! A pak si vyberte : truchlící rodiče nad ztrátou dětí nebo truchlící děti nad ztrátou rodiče/rodičů. Jedno české přísloví to vyjadřuje zcela jasně - prašť jako uhoď... neboli zabít děti je špatně, zabít někoho z jejich rodičů je taky špatně...tak jak chcete radit, vy soucitná osobo... vrahům se tudíž podle vás nebudeme vzpírat, a necháme se i s rodinami pokorně popravit dle jejich libovůle...tak je to zřejmě podle vás správně...schíza icík by vás jistě navrhnul na řád republiky

      Vymazat
    6. Dobře jste se nyní vyblil, osobně to mám takto:

      1/ děti nemohou za to, že rodič zastává (či je zaplacen...) za jeho názor, proto děti nechat naživu, trvám na tom
      2/ Ti rodiče-poslanci, kteří volají po očkování, by měli jít tedy příkladem a nechat si těch 27 dávek vakcín sami dát, aby přesvědčili v tomto hodně propíraném tématu, že mají na mysli "dobro" lidu, to byl smysl toho co jsem psal :)
      3/ zajimavě jste otočil, nejdřív jste chtěl zabíjet děti, ja navrhl že za nic nemohou, ale stále jste chtěl dál zabíjet děti, a když jsem následně Vaši vražednou energii přesměroval na spoluZODPOVĚDNÉ OSOBY tak jste vystartoval po mně . :-)

      Nepochopil jste ani za mák co jsem myslel a převrátil jste si má slova k obrazu svému, setkávám se s tímto hnusem často v debatách, lidi bud NEUMĚJÍ ČÍST, nebo pochopit smysl psaného, anebo mluví jen jejich ega.
      Takto se ale dál nepohneme.

      Máte děti? asi ne.

      Vymazat
    7. Nejsem zastáncem kontinuity zla - zlí, prodejní rodiče - zlé, prodejné děti, které je časem nahradí. Tam se také nikam dál nepohneme. Proto se stal hrob lidstva humanimsus a liberální smyšlenky - zase jen jiná podoba zla.

      Vymazat
  2. http://www.calendula.cz/komplikace%20po%20ockovani.htm

    OdpovědětVymazat
  3. Již před 30ti lety, kliničtí lékaři došli k poznání, že cca 25% populace by správně nemělo být očkováno VŮBEC, pro enormní zhoršení celkového zdravotního stavu, kdy vakcinace má větší riziko pro pacienta, než kdyby onou nemocí onemocněl. Vakcina se v organismu chová jako vetřelec, který ho ničí- mnohdy trvale. (Přitom to vůbec nesouvisí s imunitou člověka jako takovou- např. zeslabenou v den podání vakcinace.) Mě toto řekli nezávisle 2 lékaři z kliniky. Patřím do oněch 25% ohrožené populace a bylo mi sděleno, že se nesmím dát nikdy, ničím očkovat, pokud nechci nést další negativní následky . (prvotně se totiž stalo). Na moji otázku, proč tak? Nebylo mi "odborněji" odpovězeno, prý je to doloženo výzkumem. Po 30ti letech si hrají na sklerotiky??!!! Svinstvo.
    Také vím, ze zdroje, že se lékaři a zdravotní personál nenechává povětšinou očkovat proti chřipce, čím vědomostně lepší lékař-specialista, tím spíše nenechá. (každoroční akce pojišťoven pro zdravotní personál a policejní, vojenské složky, kde je to povinné). Proč nenechají? Protože moooc dobře znají následky takové i onaké vakcinace:-))) Proč by si vědomě ubližovali? :-))) Vykáží, pro pojišťovnu že vakcinovali (mnohdy je to sledováno) ale vakcínu zničej :-)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano mohu potvrdit, znám pány lékaře, který na očko nechodí a ani tbc by si nenechali bodnout. Očkování je jeden z největších podvodů v dějinách lidstva jakej byl kdy vyšpekulován, kým - mužeme hádat... "kdo" se tu snaží již tisíciletí vyhladit např. Slovanskou rasu aj.

      Dále - hliník jako neurotoxin udělá v těle dítěte ohromnou paseku (kupř. mozek, temeř nevratný změny, atd !!!), a přitom nikdy , opakuju nikdy veřejně nebyl uveden žádnej test prokazující neškodnost hliníku jako adjuvans (jj zase to cizí slovo že?? :-)
      Je však jedno jak to kdo nazve,
      HLINÍK = NEUROTOXIN.

      Vymazat
    2. Byly doby ne tak dávné, kdy se na klinikách vyráběly tzv.autovakcíny. Vakcíny na základě odběru vaší krve. Vakcína tak obsahovala vaši tkáň (krev,plazmu,DNA atd.) s umrtveným patogenem, který již nemohl tělu škodit, a imunita těla si tak bez problémů mohla vytvořit vlastní obranné látky bez vedlejších účinků. Proč se autovakcíny přestaly vyrábět ? No protože byly ÚČINNÉ ! A to se samozřejmě farmakoteroristům nehodí do jejich satanských plánů.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.