15. února 2015

42 falešných teroristických útoků přiznaných vládami

Díky čtenáři za odkaz na následující velice poučný článek.


42 oficiálně přiznaných teroristických útoků pod falešnou vlajkou


Převzato z http://svobodnenoviny.eu/42-sokujicich-oficialne-priznanych-teroristickych-utoku-pod-falesnou-vlajkou/

Originál anglicky: http://www.infowars.com/42-admitted-false-flag-attacks/ 9. 2. 2015
Článek zpracoval a přeložil: redakce svobodnenoviny.eu
Publikováno 11.2.2015


Existuje mnoho doložených útoků pod falešnou vlajkou, kdy vláda vykoná teroristický útok a pak k politickým účelům falešně obviní svého nepřítele.

V následujících 42 případech představitelé vlády, která provedla útok (nebo útok navrhla), tuto skutečnost přiznávají buď ústně, nebo písemně. V článku jsou uvedeny odkazy na zdroje a oficiální dokumenty:


1. Japonští vojáci odpálili malou výbušninu na vlakové trati v roce 1931 a falešně obvinili Čínu za účelem odůvodnění invaze do Mandžuska. Tento případ je znám jako „Manchurian Incident“ nebo „Manchurian Incident”. Tokijský Mezinárodní vojenský tribunál zjistil: „Několik iniciátorů plánu, včetně Hashimota (vysoce postaveného důstojníka japonské armády), připustili svou roli v ději při různých příležitostech a uvedli, že předmětem „incidentu“ bylo získání omluvy za okupaci Mandžuska japonskou armádou. Více zde

2. Major nacistické SS přiznal v Norimberském procesu, že – v rámci objednávky od šéfa gestapa - on a někteří další nacističtí agenti provedli falešné útoky na jejich vlastní lidi a zdroje, aby z útoků obvinili Polsko a následně ospravedlnili invazi do Polska.

3. Nacistický generál Franz Halder také svědčil v Norimberském procesu, kde uvedl, že se nacistický vůdce Hermann Goering přiznal k založení požáru na německou budovu parlamentu v roce 1933 a pak falešně obvinil ze žhářství komunisty.

4. Sovětský vůdce Nikita Chruščov písemně připustil, že Rudá armáda Sovětského svazu ostřelovala v roce 1939 ruskou vesnici Mainila -a vinu svalila na Finsko -jako základ pro zahájení „Zimní války“ proti Finsku. Ruský prezident Boris Jelcin souhlasil, že Sovětský svaz byl agresorem v této „Zimní válce.“

5. Ruský parlament, současný ruský prezident Vladimír Putin a bývalý sovětský vůdce Gorbačov společně přiznali, že sovětský vůdce Josef Stalin nařídil jeho tajné policii popravit 22.000 polských důstojníků armády a civilistů v roce 1940 a lživě obvinil nacisty.

6. Britská vláda připustila, že – v letech 1946 a 1948 – bombardovala 5 lodí přepravující Židy, kteří se pokoušeli uprchnout holocaustu a hledali bezpečí v Palestině, zakládajíc falešnou skupinu s názvem „Obránci arabské Palestiny“, a pak nechali tuto pseudo-skupinu falešně tvrdit, že je odpovědná za tyto bombové útoky. Další zdroje zde, zde a zde.

7. Izrael přiznal, že v roce 1945, izraelská teroristická buňka operující v Egyptě umístila v několika budovách bomby, včetně amerického diplomatického zařízení, a zanechala „důkaz“, že byli v útocích zapleteni Arabové. (jedna z bomb vybuchla předčasně, což umožnilo Egypťanům identifikovat bombové útočníky, a několik Izraelců to později přiznalo). Více zde a zde.

8. CIA přiznala, že v roce 1950 najala Íránce, kteří vystupovali jako komunisté a stáli za bombovými útoky v Íránu s cílem popudit zemi proti jejich demokraticky zvolenému premiérovi.

9. Turecký premiér přiznal, že turecká vláda provedla v roce 1955 bombový útok na turecký konzulát v Řecku z kterého obvinili Řecko, za účelem podněcování a odůvodňování proti-řeckého násilí.

10. Britský premiér přiznal jeho ministrovi obrany, že od a americký prezident Dwight Eisenhower schválili v roce 1957 plány k provedení útoku na Sýrii a svalení viny na syrskou vládu jako způsob, ke změně režimu v zemi.

11. Bývalý italský premiér, italský soudce a šéf italské kontrarozvědky přiznal, že NATO s pomocí Pentagonu a CIA, provedly teroristické útoky v Itálii a dalších evropských zemích v roce 1950, a obvinili z útoků komunisty, aby tak získali podporu lidí pro svou vládu v Evropě bojující proti komunismu. Jeden z účastníků tohoto dříve tejného programu uvedl: „Museli jsme útočit na civilisty, ženy, děti, nevinné lidi, neznámé lidi, kteří nemají nic společného s jakoukoliv politickou hrou. Důvod byl poměrně jednoduchý. Měli donutit tyto lidi, italskou veřejnost, aby se obrátila na stát a požadovala větší bezpečnost“ (Itálie a další evropské země, jichž se týkala tato násilná kampaň, se připojili k NATO předtím, než došlo k bombardování). Podívejte se na tento BBC special. Oni také údajně prováděli teroristické útoky ve Francii, Belgii, Dánsku, Německu, Řecku, Nizozemsku, Norsku, Portugalsku, Velké Británii a dalších zemích.

12. V roce 1960, americký senátor George Smathers navrhl, aby USA provedly útok pod falešnou vlajkou na Guantanamu, což by poskytlo Spojeným státům záminku ke svržení prezidenta Fidela Castra.

13. Oficiální dokumenty ministerstva zahraničí ukazují, že v roce 1961, šéf sboru Joint Chiefs a další vysoce postavení úředníci chtěli vyhodit do povětří konzulát v Dominikánské republice, aby tím odůvodnili invazi do země. Plány ale nakonec nebyly z neznámého důvodu uskutečněny, ale byly diskutovány jako velmi vážné návrhy.

14. Jak přiznala i americká vláda, nedávno odtajněné dokumenty ukazují, že v roce 1962, americký náčelník štábu podepsal plán, ve kterém měli vyhodit do povětří americká letadla, a také spáchat teroristické činy na americké půdě, s kterých měla být obviněna Kuba za účelem odůvodnění invaze do země. Podívejte se na následující reportáž ABC news zde; na oficiální dokumenty zde; podívejte se na tento rozhovor s Peterem Jenningsem, bývalým novinářem pro ABC Worlds News Tonight zde.

15. V roce 1963, americké ministerstvo obrany napsalo článek propagující útoky na národy v rámci Organizace amerických států – jako Trinidad, Tobago a Jamajka- aby pak mylně svalily vinu na Kubu. Tao operace se jmenovala Operation Northwoods.

16. Americké ministerstvo obrany dokonce navrhlo skrytě podplatit osobu sedící v Castrově vládě k útoku na Spojené státy: „Jedinou oblastí k projednání by pak bylo podplatit jednoho z Castrovi podřízených velitelů, aby zahájili útok na Guantanámu.“

17. NSA přiznala, že lhala o tom, co se skutečně stalo v incidentu vTonkinském zálivu v roce 1964. Zmanipulovali data tak, aby to vypadalo, že na americké lodě vystřelily severovietnamské lodě čímž vytvořili falešné odůvodnění pro válku ve Vietnamu.

18. Americký kongresový výbor přiznal, že – v rámci své kampaně „COINTELPRO“- FBI použila mnoho provokatérů v letech 1950 až 1970 k provádění násilných činů, aby pak mohli obvinit politické aktivisty.

19. Vrchní turecký generál přiznal, že turecké síly zapálily mešitu na Kypru v roce 1970, a obvinili z útoku jejich nepřítele. Generál vysvětlil: „Ve speciální válce, se některé sabotáže konají proto, aby se svalila vina na nepřítele a tím se zvýšil veřejný odpor. Udělali jsme to na Kypru, dokonce jsme vypálili mešitu.“ V reakci na zděšený pohled zpravodaje generál dodal,“dávám vám jen příklad.“

20. Německá vláda přiznala, že v roce 1978, německá tajná služba odpálila bombu na vnější zdi vězení a nastražila vězni „nástroje k útěku“ – členovi frakce Rudé armády- které tajná služba chtěla dále bombardovat. Další zdroj také zde.

21. Agent izraelské tajné služby Mossad přiznal, že v roce 1984, Mossad umístil k sídle Kaddáfího v Tripolisu, Libyi, radiový vysílač, který vysílal falešné teroristické přenosy, které Mossad zaznamenával, aby označili Kaddáfího za teroristického podporovatele. Ronald Reagan bezprostředně poté Libyi bombardoval.

22. Jihoafrická rada (The South African Truth and Reconciliation Council) zjistila, že v roce 1989, Úřad pro civilní spolupráce (tajná pobočka afrických jižních obranných sil)oslovila experta na výbušniny a chtěla, aby se podílel na „operaci, jejímž cílem bylo zdiskreditovat ANC (Africký národní kongres) tím, že realizují bombový útok na policejní vozidlo vyšetřovatele vraždy“ a obviní z bombového útoku ANC.

23. Alžírský diplomat a několik důstojníků v alžírské armádě přiznali, že v roce 1990, alžírská armáda často masakrovala alžírské civilisty a pak ze zabití obvinili islámské extremisty ( podívejte se na video zde)

24. Indonéský vyšetřovací tým vyšetřoval násilné nepokoje, ke kterým došlo v roce 1998, a zjistil, že „do nepokojů byly zapojeny armádní prvky, z nichž některé nepokoje záměrně vyvolaly.“

25. Vysoce postavení ruští vojenští a zpravodajští důstojníci přiznali, že KGB vyhodila do povětří ruské bytové jednotky v roce 1999 a lživě obvinili z útoků Čečence, za účelem odůvodnění invaze do Čečenska. Zpráva k nahlédnutí zde a diskuze zde.

26. Podle listu Washington Post, indonéská policie přiznala, že indonéská armáda zabila v roce 2002 americké učitele v Papui, a obvinila z vraždy papuánské separatistické hnutí, aby mohli dát tuto skupina na seznam teroristických hnutí.

27. Uznávaný bývalý indonéský prezident také přiznal, že vláda pravděpodobně hrála roli v bombových útocích na Bali.

28. Jak uvádí BBC, New York Times, a Associated Press, makedonští úředníci přiznali, že vláda chladnokrevně zavraždila 7 nevinných přistěhovalců a předstírala, že to byli vojáci al-Káidy, kteří se snažili zavraždit makedonské policisty, aby se jejich země připojila v „válce proti teroru.“

29. Vedoucí policejní úředník v Janově, Itálii, přiznal, že v červenci roku 2001 na summitu G8 v Janově, byly použity Molotovy koktejly a nafilmováno bodnutí policisty, aby se odůvodnil násilný zákrok proti demonstrantům.

30. I když FBI nyní přiznává, že útoky antraxem v roce 2001 byly prováděny jedním, nebo vícero vládními americkými vědci, vysoký úředník FBI tvrdí, že FBI bylo ve skutečnosti řečeno úředníky Bílého domu, aby útoky antraxem byly svaleny na teroristickou skupinu al-Káida. Vládní úředníci také potvrdili, že Bílý dům se snažil spojit s antraxovými úroky Irák, jako ospravedlnění změny režimu v zemi.

31. Stejně tak, USA falešně obvinily Irák s podílu na útocích 11. září – jak ukazuje memorandum od ministra obrany- jako jeden z hlavních odůvodnění pro zahájení války v Iráku. I poté, co Komise 9/11 připustila, že neexistuje s Irákem žádné spojení, Dick Cheney prohlásil, že důkazy jsou „ohromující“, že al-Káida měla vztah s režimem Saddáma Husajna, že Cheney „pravděpodobně“ má informace, které jsou Komisi nedostupné, a že média „neplní svůj úkol“, při vykazování těchto vazeb. Vysocí vládní úředníci USA nyní přiznávají, že válka v Iráku byla skutečně zahájena kvůli ropě a ne kvůli 11. září nebo zbraní hromadného ničení.(Navzdory předešlým tvrzením mnoho vládních amerických úředníků nyní připouští, že 11. září byl státem sponzorovaný teror a Irák nebyl stát, který podporoval únosce.)

32. John Yoo, bývalý právník ministerstva spravedlnosti v roce 2005 navrhl, že by USA měly pokračovat v ofenzívě proti al-Káidě, že mají „naše zpravodajské služby vytvořit falešnou teroristickou organizaci. Mohlo by to mít své vlastní internetové stránky, nábor zaměstnanců střediska, výcvikové tábory, a financované operace. Mohly by tím spustit falešné teroristické operace a vina svalit na reálné teroristické útoky, což by pomohlo zasít zmatek v řadách al-Káidy, čímž by se zpochybnila identita druhých a zpochybnila platnost sdělení.“

33. United Press International v červnu roku 2005 informoval:

Američtí zpravodajští důstojníci hlásí,že někteří z povstalců v Iráku používají nové modely pistole Beretta 92, ale zdá se , že pistole mají vymazané sériové čísla. Nezdá se, že by byla čísla fyzicky odstraněna; pistole, zdá se, pochází z výrobní linky bez pořadových čísel. Analytici naznačují, že chybějící sériová čísla ukazují, zbraně byly určeny pro zpravodajské operace nebo teroristické buňky s podstatnou vládní podporou. Analytici spekulují, že tyto zbraně pravděpodobně patří izraelské rozvědce Mossad, americké nebo CIA.

34. Izraelští vojáci v utajení přiznali v roce 2005, že házeli kameny na další izraelské vojáky, aby mohli obvinit Palestince, jako výmluvu, aby mohli zakročit proti pokojným protestům ze strany Palestinců.

35. Policie v Quebecu přiznala, že v roce 2007, lupiči nesoucí kameny do pokojného protestu byly ve skutečnosti tajní policisté. Další zdroj zde.

36. Na G20 protestech v Londýně v roce 2009, britský člen parlamentu viděl v civilu oděné policisty, kteří se pokoušeli podněcovat násilí v davu.

37. Egyptští politici přiznali, že státní zaměstnanci vyrabovali drahocenné muzejní artefakty v roce 2011, aby se pokusili zdiskreditovat demonstranty. Další zdroj zde.

39. Plukovník kolumbijské armády přiznal, že jeho jednotka zavraždila 57 civilistů, které poté oblékly do uniforem, a tvrdili, že to byli rebelové zabiti v boji.

40. EvansPritchard, vysoce uznávaný spisovatel pro Telegraph Ambrose prohlásil, že šéf saudské tajné služby – Prince Bandar- nedávno přiznal, že Saudská vláda řídí „čečenské teroristy“.

41. Americké vysoce postavené zdroje přiznaly, že turecká vláda – spojenecká země NATO- stála za provedením chemických útoků, aby svalily vinu na syrskou vládu. Další zdroj zde.

42. Britská špionážní agentura přiznala, že stála za „digitálními útoky pod falešnou vlajkou“ útočíc na cíle, škatulkováním lidí tím, že píší urážlivé nebo nezákonné materiály, a svalily vinu na jejich cíl.


Navíc, dvě třetiny města Řím shořely v obrovském požáru 19. července r. 64 n.l. a římský lid obvinil ze založení požáru císaře Nerona. Někteří vysoce postavení římští vůdcové – včetně římského konzula Cassia Dia, stejně jako historika Suetonia - souhlasili, že Nero požár založil (z velké části na základě skutečnosti, že římský senát právě zamítl jeho žádost k vyčištění 300 akrů v Římě, aby mohl postavit honosný komplex, a tu mu nakonec umožnil požár). Bez ohledu na to, kdo skutečně požár založil, Nero čelící veřejnému mínění a obvinění ze žhářství - falešně obvinil ze žhářství křesťany. Pod jeho rukou pak byli křesťané brutálně mučeni a desítky jich bylo zavražděno za něco, co neudělali.

Nechtěl jsem to zahrnout do výše uvedeného seznamu, protože - pokud Nero založil úmyslně požár - udělal to pro své vlastní potřeby (vybudovat svůj honosný komplex) a nikoliv z geopolitických důvodů využitých jeho národem.


Je to tak běžné, že … existuje pro to název

Používání násilných triků je tak běžné, že těmto praktikám bylo dáno jméno již před stovkami let.

„Operace pod falešnou vlajkou“ je definována jako vláda útočící na svůj lid, a pak obviní jiné, aby odůvodnila válku proti lidem, kterým to klade za vinu. Nebo jak definuje Wikipedie:

Operace pod falešnou vlajkou jsou tajné operace prováděné vládami, korporacemi, nebo jinými organizacemi, a jsou navrženy tak, aby vypadaly, jako by byly prováděné jinými subjekty. Název je odvozen od vojenského pojetí létání s falešnými barvami; to znamená, letící pod vlajkou jiné, než vlastní země. Operace pod falešnou vlajkou, nejsou omezeny na válečné protipovstalecké operace, a používají se i v době míru.

Termín pochází ze starých časů dřevěných lodí, když si jedna loď pověsila vlajku svého nepřítele předtím, než na loď zaútočila. Vzhledem k tomu, že loď měla vlajku svého nepřítele na rozdíl od vlajky své země, byl tento útok nazýván „pod falešnou vlajkou“.

Ve skutečnosti je tento pojem tak běžně přijímán, že pravidla pro zapojení do námořní, letecké a pozemní války útoky pod falešnou vlajkou zakazují.


Lídři v celé historii útoky pod falešnou vlajkou uznávali.

„Útoky pod falešnou vlajkou se v historii používají k manipulaci myslí lidí!“ U jedinců, je toto šílenství vzácné, ale ve skupinách, stranách, národech a epochách, je to pravidlo.“ – Friedrich Nietzsche.

„Terorismus je nejlepší politickou zbraní, a nic nepohání lidi víc, než strach z náhlé smrti.“ – Adolf Hitler.

„Proč lidé samozřejmě nechtějí válku…Ale přece jen jsou to vůdci země, kteří určují politiku, a je vždy jednoduché lidi přetáhnout, ať už se jedná o demokracii, fašistickou diktaturu, nebo parlament, nebo komunistickou diktaturu. Lidé vždy poslechnou, co jim říká jejich vůdce. Je to jednoduché. Jediné, co musíte udělat, je, že jim řeknete, že jsou napadeni, a odsoudíte pacifisty pro nedostatek vlastenectví a vystavení země nebezpečí. Funguje to stejně v jakékoliv zemi.“ – Hermann Göring, nacistický vůdce.

„Nejjednodušší způsob, jak získat kontrolu nad populací, je provádět teroristické útoky. Veřejnost bude vyžadovat zákony, pro jejich osobní bezpečí a proti jejich ohrožení. – Josef Stalin.

Závěr redakce svobodnenoviny.eu

Jak je vidět, útoky pod falešnou vlajkou nejsou zdaleka ničím novým a sami se o tom můžete z historie přesvědčit. Nepochybně bude mnoho čtenářů namítat, že v seznamu chybí mnoho dalších případů, snad příště. Článek je protkán velkým množstvím odkazů na zdroje, včetně Wikipedie, včetně uznávaných světových deníků, oficiálních dokumentů a dalších věrohodných zdrojů, které tyto hrůzné skutečnosti podkládají. V dnešní době je těžké opravdu dokázat, zda se jedná o útok pod falešnou vlajkou, či nikoli, ale v každém případě nemůžeme věřit tomu, co nám prezentuje většina našich sdělovacích prostředků. Buďte ostražití!

Některé z použitých zdrojů v článku: 
http://en.wikipedia.org, https://books.google.cz, http://lib.law.virginia.edu, http://en.wikipedia.org, https://en.wikipedia.org, http://www.theguardian.com, http://www.thedailybeast.com, http://www.thejc.com, http://www.bbc.co.uk, http://www.ynetnews.com, http://web.stanford.edu,http://www.jewishvirtuallibrary.org,http://www.nytimes.com, http://books.google.cz, http://www.washingtonsblog.com.html, http://www.theguardian.com, http://en.wikipedia.org,http://web.archive.org, http://www.globalresearch.ca, https://video.search.yahoo.com,http://www.theguardian.com, http://www.washingtonsblog.com, http://abcnews.go.com, https://www.youtube.com, http://www2.gwu.edu, http://en.wikipedia.org, http://www2.gwu.edu, http://web.archive.org/web, http://www.intelligence.senate.gov/churchcommittee.html,HYPERLINK "http://www.hurriyetdailynews.com/default.aspx?pageid=438&n=turkey-burned-mosque-during-cyprus-war-gen-says-2010-09-24"http://www.hurriyetdailynews.com, http://www.hurriyetdailynews.com, http://en.wikipedia.org, http://www.todayszaman.com, https://en.wikipedia.org, http://translate.google.com, http://www.amazon.com, http://www.justice.gov.za, http://www.fas.org, http://web.archive.org, http://web.archive.org, http://en.wikipedia.org, http://www.highbeam.com, http://www.smh.com.au, http://news.bbc.co.uk, http://www.nytimes.com, http://www.highbeam.com, https://web.archive.org, http://www.theguardian.com, http://www.theguardian.com, http://www.nytimes.com, http://www.washingtonsblog.com, http://www.washingtonsblog.com, http://www.nbcnews.com, http://edition.cnn.com, http://www.washingtonsblog.com, http://www.upi.com, http://mondoweiss.net, http://www.cbc.ca, http://www.theguardian.com, http://www.bbc.co.uk, http://www.telegraph.co.uk, http://legacy.fordham.edu,http://en.wikipedia.org, http://www.pbs.org, http://www.eyewitnesstohistory.com,

zdroj : http://www.infowars.com


5 komentářů:

  1. Ked sa chce clovek prehlbit o tom kto riadi svet, tak si môze precitat knihu ktorá ide daleko dozadu v histórii. Tu titulna stranka a odkaz Vatican Assassins:

    "Wounded In The House Of My Friends"

    The Diabolical History of

    The Society of Jesus

    Including:

    Its Second Thirty Years' War (1914 - 1945),

    Its Cold War (1945 - 1989),

    And Its

    Assassination of America's First

    Roman Catholic President,

    Knight of Columbus John
    Fitzgerald Kennedy (1963)

    https://archive.org/stream/VaticanAssassins_297/VaticanAssassins_djvu.txt

    Skoda ze tato kniha nie je po Cesky, ale po Svédsky ju mám a obsahuje vyse 1800 strán. Je to hladanie a porozumenie o tom, preco bol zavrazdený Kenedy a kto v skutocnosti riadi svet

    OdpovědětVymazat
  2. babička MARY,dva Colty za pasem,nad hlavou točí lasem http://gloria.tv/media/1wcsHE4NVNo

    OdpovědětVymazat
  3. Proč koukat do světa? Pamatujete na protesty proti romům? Pokud bydlíte někde blízko romské enklávy, tak se dalo vidět hodně zajímavých událostí, které měli jen málo společného s lidmi, co tam bydlí. Navíc je docela sranda vidět kolik "bývalých" holých lebek dnes kliďánko pracuje u policie ( vlastně ani jeden, vlasy rostou poměrně rychle).
    Nicméně jsem z tohoto článku pochopila, kam se z Hollywoodu dostávají scénáře. Filmy jsou jen slabej odvar :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Rozluští někdo toto: 10na 5 V/m na vrcholu elektrického pole, a 4 000 A/m na hrotu magnetického pole=EMP-11 září 2001!
    Prozradím, že je to energie 1 Mt TNT, kterou zmenšili na 10 kt odebráním navyšujících přípravků asi při explozi směrem k vybíjecímu poli. Směšné? Proto jsme tak dosud hloupí!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.