26. března 2015

A French made aircraft ...

Úvaha z webu Jima Stona, zastánce teorie "sundání letadla pomocí dálkového řízení": 


Překlad: 

"Letadlo vyrobené ve Francii, sledované francouzskými stíhačkami, mělo dokonale řízený pád VE FRANCII, protože Francouzi měli přístupové kódy k dálkovému řízení.... 

Nemůžu se dočkat výsledků vyšetřování, které provádějí Francouzi!"


Orgonet: A výsledek už je tady, rozhodli se to svést na německého kopilota! 

P. S.: 
Doporučuji všem novým čtenářům (v posledních dnech došlo k obrovskému nárůstu návštěv), kteří nejsou spokojeni s úrovní zdejších informací, aby se opět vrátili ke svým kvalitním zdrojům jako je Idnes a Novinky, kde mají i veškerý prostor pro vyjadřování svých názorů. 

P. P. S. 27. 3. 2015

Zájem o zdejší konspirační články po pádu letadla enormně stoupl! Buď je na nás někde odkaz na frekventovaném místě, nebo lidi už fakt nemůžou ty lži, co na ně chrlí oficiální média...

Trend velkého vzestupu čtenosti začal článkem o Nulandové, nadávající Kremlu, lidi (i mě) zřejmě potěšil i článek o paralyzování americké letadlové lodi (:-)), atd. atd....

Předtím byla okamžitá návštěvnost (tj. v každém okamžiku) mezi 40/70 čtenářů  včera byla celý den kolem 200, i dnes se tak drží... (Okamžitou návštěvnost blogu možno sledovat na Glóbusu na liště vpravo dole.)

Celková denní návštěvnost bývala v klidných dobách tak od 8 do 12 000 návštěv, podle obsahu, včera byla 83 000!!! (Denní návštěvnost možno sledovat na Návštěvy, View My Stats, rovněž na liště vpravo dole.

Statistika návštěv za poslední 4 týdny: (View My Stats)



41 komentářů:

  1. Jaroslav Hašek by sdělil lidem,že to jistě udělal ruský špion https://www.youtube.com/watch?v=3mdSpwv6HxE

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasím s Orgonetem.Nikdo nikoho nenutí aby tyhle stránky navštěvoval.Může sledovat objektivní ČT(placenou daňovými poplatníky),nebo si najít jiný zdroj s kterým bude souhlasit.A o diskuze plné primitivních urážek tady nikdo nestojí.Já tedy určitě ne!
    Ne vždy souhlasím se zde uveřejněnými články.Mám i jiný názor,ale naštěstí to tady nikomu nevadí a můj názor respektují.Jako respektuji i já názory druhých.A jak říká ateista-díky bohu za tenhle blog.Je tu hodně zajímavého a hodně odkazů na zajímavé věci.Naštěstí si zatím ještě můžeme i vybrat a mít jiný názor.
    Abych se vrátil k tomu nešťasnému letadlu.Strašně mne udivilo jak rychle dokázali obvinit kopilota a zveřejnit jeho jméno a místo bydliště.Ještě ani pořádně neproběhlo vyšetřování a máme odsouzeného viníka.Tohle je hon na čarodějnice.Tohle není civilizovaná společnost.Něco tady strašně zapáchá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím s vámi souhlasit.
      a rovnou vám prozradím co tu zapáchá. USA.
      je i k udivení, jak mají komerční zpravodaje lživé kecy ve kterých není nic, a ještě se usmívá.
      přeju plno síly a zdaru OrgoNetu, s vámi jsem v obraze a né v mlze jako ovce

      Vymazat
    2. Smrdí to, o tom není pochyb, malajsijská letadla - vyšetřování po roce, výsledky 0, německé obratem, let sledovaly francouzské stíhačky, nikde v médiích ani zmínka, lži a lži, v jakém světě žijeme, proč novináři nedělají svou práci, proč napomáhají zločincům...

      Vymazat
    3. Nechápu lidi co přijdou nadávají a urážejí,pokud se jim nelíbí co tu čtou ať vypadnout. Jen omezenec dokáže nadávat a urážet místo toho,aby se nad tím co čte alespoň zamyslel.

      Vymazat
  3. Správně, Orgonete.

    OdpovědětVymazat
  4. Ano Orgo, je nás hodně, co Ti děkuje za informovanost.
    Rozhodně lidi potřebují jistotu , ze bubak je odhalen a dopaden.Jistě jim postačí i NOVA a nemusejí se namáhat číst.
    Ti , kteří se vysmivaji těmto informacím na Orgonetu se snad jednou také probudí ze svého růžového snu.Ale nebudou to všichni.
    Ráda preposilam tyto příspěvky dál a více lidi děkuje.Najdou se i ti , ze se tomu vysmivaji.
    Děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tuto mediální "opravdovou pravdu" jsme vyslechli. A nyní bych očekával informace o tom, co se skutečně stalo.... p.s. Udělat z člověka posmrtně blázna, tak to jim jde na jedničku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu se jenom připojit. Ale jak to bylo doopravdy se myslím zase nedovíme. A ten chudák se už nemůže bránit, takže to byla jeho vina. Je mi z toho nanic.

      Vymazat
  6. Práve som sa pracne pomocou trápneho google prekladača snažila o nejaký slušný preklad a tu už je Dík Orgoneti.
    Nuž, dúfam, že to s Nemcami pohne, a pohnú sa....
    BED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sdružení Brics = Čína, Indie, Brazílie, Rusko, Jihoafrická republika. Je to zhruba 40% světové populace. Zřejmě není úplně pravdivé tvrzení, že toto sdružení ovládá Rusko.
      K následujícímu článku jsou přiložené zajímavé fotky: např. kancléřka v ruce s odposlouchávaným mobilem, jak vyplynulo z materiálů toho odvážného mladíka Snowdena. A co teprve, až se odhalí další věci a popadají další masky.
      Před časem neobvyklé, dnes zaběhnuté - v Německu se na burze obchoduje s cennými papíry v renminbi, což je čínská měna.
      http://aeronet.cz/news/zdeseni-a-sok-ve-fedu-nemecko-potichu-planuje-vstup-do-sdruzeni-brics-ktere-ovlada-rusko/

      Vymazat
  7. Tak takhle nějak se skácí impérium temnoty:
    https://www.youtube.com/watch?v=acTlEucunRY (krátká ukázka z Návratu krále)
    Některé umělecké představivosti se blíží reálu a pomáhají nás připravovat na to, co jednou, a dnes již můžeme říci, že brzy, přijde.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Orgonet. Ten nárast návštev spôsobil Juraj Smatana z Pov. Bystrice svojim zoznamom 42 závadných /t.j. svoj slobodný názor šíriteľných/ webov. To je nám jasné. Nechtiac tak vo svojej blbosti a blbosti redaktorov Dennikn.sk spravil nechcenú propagáciu slobodných stránok /ja osobne som takto objavil ,,aeronet".../. Potom im to došlo a teraz ,,diskutujú"..... :-) V každom prípade: Štekot šakala časom utíchne a po pár týždňoch tu budú prispievať opäť iba normálni ľudia. Maj trpezlivosť, my ,,trpíme" s Tebou...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. J,Smatana ? I to je možné,ale já si myslím,že nejvíce k sledovanosti přispěla jen a pouze jednostranná informovanost našich zdělovacích prostředků , které tak okatě blbnou lidi,že je nutí hledat pravdivé informace v "jiných vodách ". Fandím vám !

      Vymazat
    2. Hej..po indiánsky hawk..Zdravíme našich bratov...

      Vymazat
  9. Panu Smatanovi samozřejmě děkujeme, ale to nebude ono ... v tuto chvíli čte Orgonet neuvěřitelných 209 lidí, normální stav býval tak 40 přes den a 70 večer; to dělá Sorcha Faal, ta čtenost se neuvěřitelně zvedá od doby článku o Nulandové, jak nadávala Kremlu (:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Orgo,
      Základní síla, matka všech energií je ta, kterou nelze vidět, změřit ani spočítat. Nějaké tančíky dragounů jsou pro ni jen hračky.
      A ta síla je v nás.
      Věřím, že jsi na to připraven příteli ;)
      Děkuji ti za tvou práci.

      Vymazat
  10. Také se chci připojit k názoru, že komu se to číst zde nelíbí, ten se může vráti tak, odkud přišel. Rád bych se zeptal, kdo mně vysvětlí, proč nemohou najít druhou čer, skříňku, když údajně vysílá signál. A proč se nikdo nezeptá (novinářů) proč nechtějí létat pilotí.... Vysvětlí mně toto někdo?

    OdpovědětVymazat
  11. Velmi tažko sa zhánaju objektívne informácie na nete je toho popísaného hodne ale toto sa mi zdá celkom reálny pohlad co sa týka rusko- usa vstahov
    Dakujeme Orgonet za tvoju námahu nieje to take jednoduche pohladat takeho info a potom to spristupnit aj cz-sk aby to nebolo v anglickom jazyku
    Presne komu sa nepácia tieto clánky tak nech si ide citat napr zidovske aktulity.sk a nech tu neotravuje svojim spravanim ctených čitatelov.

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji Ti Orgonete za informace, úhel pohledu na dění kol nás jež bych jinde jen těžko dohledával.
    Mám to nastavené tak, že jakési vnitřní souznění - rozvibrování, mi vnitřně potvrzuje pravdivost informací těch a zbavuje nutkání se k tomu, či onomu vyjadřovat.
    Děkuji za Tvoji práci.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  13. Orgonet jen tak dál..
    Nenechte se zastrašit.
    Posílám energii :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Zajímalo by mne, jak vyšetřovatele ze zvukového záznamu zjistili, že pilot otočil nějakým tlačítkem, které zblblo autopilota. Druhou skříňku, podle které by se to jednoznačně dalo říct, snad ještě nenašli.
    Co když měl ten pilot infarkt nebo třeba mrtvici? To by asi těžko otevíral dveře.

    OdpovědětVymazat
  15. Gratuluji Orgonetu za takový úspěch ! Ač chápu, kolik je s tím moderováním starostí, prosím, vydrž to s námi ! Jsi totiž jedinečný !
    Co se toho letadla týče....opravdu nevím, co si z dostupných teorií vybrat. Prostě qui bono ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
  16. Me preqapilo to cislo 40/70 ..myslel jsem ze se jedna o stovky mozna tisice lidi denne co navstivi tenhle web.Treba to tak jednou bude..?!!Jinak souhlasim plne s Orgonetem ,komu se tu nelibi at si jde jinam (treba na ty novinky :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 40/70 znamená, kolik lidí četlo orgonet v každém okamžiku v normální klidnou dobu, teď právě je velký zájem o článek o sestřelení laserovou zbraní, právě teď čte 194...
      Celkově bývala v klidných dobách před Nulandovou návštěva tak 8-12 tisíc, podle obsahu. Včera byla přes 83 000!!!! Lidi zajímá článek o sestřelení !!! (Denní návštěvnost můžete sledovat na Návštěvy, View My Stats.

      Vymazat
  17. ještě ten pan Kalousek s těmi PADÁKY..to TŘEBA přehnal..https://www.youtube.com/watch?v=E9wcK6qvCqI

    OdpovědětVymazat
  18. Mily Orgonet, tento blog je moj najoblubenejsi a myslim si, ze je tu pevna zakladna uzasnych ludi, ktori ho denne citaju a seriozne prispievaju do diskusie. Mam z toho taky dobry, priam domacky pocit, ze nie som sama, ze sme ako jedna velka rodina, ktora drzi za vsetkych okolnosti pokope, . Myslim si, ze ti, ktori sme prezili aj Tvoje dlhsie prestavky v blogovani toto miesto len tak lahko neopustime a vzdy sa budeme sem vracat ako domov. Proste bez Teba by to nebolo ono, nech si hovori kto chce, co chce, my Orgonetaci sme svoji :-)))))))))) NIka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to přehledné, návykové :) a hlavně se to dá číst i na mobilu. Orgo myslel na všechno :))) Díky..

      Vymazat
  19. Spehuji nas tajne "informacni" sluzby celeho sveta... a tech je pozehnane, neni se cemu divit. Nedej se, vydrz... mas sve lidi vedle sebe ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Dva dni po tragédii a všetky "pravdoláskové" médiá majú grafiku o priebehu katastrofy. Presne vedia, ako sa to odohralo. Vyťahujú súkromné fotky kopilota, celý svet ho teda musí nenávidieť.
    Všetci vedia jeho životopis. Vedia, čo mal pred troma dňami na raňajky. Vedia, že to bola samovražda. Vedia, že trpel depresiami a urobli to naschvál.
    Vedia ale veľké makové prd.
    Je im ale jedno, ako sa cítia jeho blízki a priatelia. Je im jedno, že z neho urobili vinníka.
    Už len chýba pochod štátnikov s ceduľkami - JE SUIS NATO, JE SUIS USA.
    Velebnosti jdu blejt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 20.41
      Čemu se divit ? Žijeme v době, kdy 1 % -5% lidí na naší planetě je nepostihnutelné, mohou naprosto vše. A my, tj. veřejjnost (jak nás nazývají ) chceme viníka. Nuže, předhodí nám obětního beránka. Všimněte si. Vždy a ve všech tragédiích jsou vinněni a obviněni ti, co se nemohou bránit. Tedy, pilotem to "vyšetřování" začalo a pilotem to i zkončí.
      Dle motta: Vyšetřování zkončilo, zapomeňte !

      dan.

      Vymazat
  21. Je vidět,že se pomalu probouzí víc a víc lidí a hledají informace. Bohužel se najdou i tací,kteří se prostě nevzdají svého pohodlného způsobu přijímání a přejímání informací a stále pevně věří,že v televizi by jim přeci nelhali=))). Poté,co narazí na informace,které mají potenciál otřást jejich "spořádaným světem" ,kde Amerika je nositelkou demokracie a zlé je jedině a bezvýhradně Rusko, začnou kolem sebe kopat a "bojovat" za svúj otřesený svět. Bojují tak,že napadají vše,co jim připadá neuvěřitelné a lživé a to bez ohledu na to,že se jim dostalo pravdivých informací. V podstatě je mi jich líto,jsou to zaslepenci

    OdpovědětVymazat
  22. Dnes někdo v diskuzi na Novinkach odkazoval na články zde na Orgo.Dostal za to mínusy.Takže pozor na škůdce a štváče !Jinak dnes na Radiožurnálu zpovídali nějakého kapitána ČSA a ten řekl,že by toho francouzského prokurátora,který se vytasil s verzi pilota-sebevraha, měli odvést ve svěraci kazajce do blázince.Byl to žívý rozhovor,takže to nešlo vystřihnout :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne do blázince, patřil by do vězení, já být německými rodiči toho pilota jdu s tím k mezinárodnímu soudu. Tam by vyhráli a očistili jméno Lufthansy a jejich výborných pilotů. Němci jsou nejlepší piloti na světě a zasr... francouzi jsou konkurence, chtěli se jich neobratným pokusem zbavit. S tačí jak o tom prodejbní presstituti z Česka informují, hnus. Německo by mělo přestoupit k Bricsu úplně, v případě války z prosperujícího státu zbude hromada trosek, bohužel z naší krásné Prahy také.

      Vymazat
  23. Pokud jsme se narodili v tomto systému kdy nám od malička lžou potom ta bariéra pravdy je málokdy zvládnutelná. Jinak díky za tip na novinky a idnes :))))

    OdpovědětVymazat
  24. Nemohu jinak, než podpořit Orgoneta v jeho úsilí o zveřejňování i jiných než tzv. "oficiálních" názorů. Díky za tu práci a přeji hodně vytrvalosti.

    OdpovědětVymazat
  25. Taky dík Orgonet za blog a zprávy. Víte-li pak, přátelé co to dá za práci spravovat v takovém rozsahu informací web?! Toho času!! Orgoneta času... překladů, přebírání, hledání, zveřejňování jak nových zpráv, tak našich příspěvků do diskuzí....Ufff....kdo ví o čem je řeč- pochopí. Ještě jednou díky, Orgonet za tvůj čas!

    OdpovědětVymazat
  26. Podporuji Orgoneta. Už ho pomlouvá i šéf Osudu.cz, který má o pádu letadla opět jasno - zase byly asi viníkem fotony, možná i Měsíček.
    http://www.osud.cz/pad-nemeckeho-letadla-dohady-vzrustaji

    OdpovědětVymazat
  27. I američtí veteráni odmítají tu verzi, s kterou nás tady bezostyšně krmí http://www.veteranstoday.com/2015/03/26/this-crash-is-in-no-way-manner-nor-form-a-credible-accident-or-suicide/

    OdpovědětVymazat
  28. Nárast sledovanosti je preto, ze sa o orgonete informuje:
    http://www.aktuality.sk/clanok/273053/konspiratori-nespia-airbus-a320-zostrelili-vypli-na-dialku-znicili-cernom-teroristami-isil-ovladli-mysel-pilota/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.