19. března 2015

Americká kapitánka odmítla vypustit jaderné střely na Rusko

Vrcholná americká velitelka zatčena, protože odmítla vypustit jaderné střely na Rusko
Top US Commander Under Arrest For Refusing To Fire Nukes At Russia

http://www.whatdoesitmean.com/index1849.htm
March 19, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet



Nová zpráva ruské Zahraniční zpravodajské služby (SVR) pro Ministerstvo obrany (MO), která dnes koluje v Kremlu, praví, že velitelka válečné komunikace presidenta Baracka Obamy byla zatčena a zbavena velení, protože nepředala vypouštěcí kódy povolující první útok atomovými zbraněmi na Rusko, koordinovaný s podobným „překvapujícím“ útokem plánovaným Spojeným královstvím.



Podle SVR byla kapitánka Heather E. Coleová velitelkou Strategického komunikačního oddílu 1  Amerického námořnictva, který je umístěn na základně Tinker Air Force  v Oklahomě. Jeho letadla E-65 Mercury řídí komunikační linky, umožňující presidentu Obamovi a americkému tajemníku obrany Ashtonu Carterovi přímo kontaktovat ponorky, bombardéry a rakety na pozemních základnách, nesoucí americké strategické jaderné síly. http://www.stripes.com/news/us/navy-strategic-air-wing-commander-fired-1.335139

V pondělí 16. března, jak uvádí zpráva, dostala kapitánka Coleová z Pentagonu rozkaz oprávňující k vypuštění „omezeného“ jaderného úderu na Federaci, který měla předat, ale z důvodu kritické poruchy na zařízení zvaném Linka povolující akci (PAL) nebylo možné ho předat, což způsobilo, že zastavila plánovaný útok.

PAL je bezpečnostní zařízení pro jaderné zbraně, jehož účelem je zabránit neoprávněnému zbrojení či detonaci jaderných zbraní. Jak vysvětlují experti SVR ve zprávě, kritická porucha v tomto případě nebyla porucha, ale dodatečné opatření, které nařídil bývalý americký tajemník pro obranu Chuck Hagel, předtím, než byl donucen v minulém měsíci opustit svůj úřad, protože se odmítl jakkoli podílet na tomto útoku proti Rusku.

Tato zpráva dále vysvětluje, že tajemník Carter nevěděl o bezpečnostních změnách učiněných tajemníkem Hagelem, což umožnilo kapitánce Coleové zastavit tento plánovaný jaderný útok.

Jak zpráva pokračuje, jelikož kapitánka Coleová selhala v předání oprávnění k vypuštění amerických jaderných sil, byla v úterý 17. března zatčena, zbavena velení a umístěna pod ozbrojený dozor na leteckou základnu amerického námořnictva Miramar (NAS) v San Diegu, Kalifornie, kde zůstává v izolaci http://www.navytimes.com/story/military/2015/03/17/navy-tacamo-co-cole-fired-investigation-cultural/24915989/ .

SVR ve své zprávě o odmítnutí kapitánky Coleové zahájit 3. světovou válku dále uvádí, že její čin je podobný činu sovětského lodního kapitána Vasilije Archipova, který během kubánské raketové krize v r. 1962  rovněž odmítl uposlechnout rozkazů k vypuštění jaderných zbraní proti Spojeným státům.

Jak se praví v dodatku Ministerstva obrany ke zprávě SVR, president Putin vydal rozkaz k přesunu strategických jaderných bombardérů do „neselhávajících“ lokací v Arktidě (nejrychlejší vzdušná cesta z Ruska do USA) http://sputniknews.com/russia/20150319/1019704121.html , k expanzi bojových operací Severní flotil v Norském moři http://sputniknews.com/military/20150317/1019626481.html , a k pokračování bojových vzdušných operací proti silám NATO na severní hranici http://www.newsweek.com/nato-intercepts-11-russian-jets-war-games-continue-314747 .

Je důležité si povšimnout, jak jsme již uvedli v našem článku ze 14. března „Rusko varuje: Existuje válečný stav, protože britské jaderné rakety připravují první úder“ (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/jaderne-strely-uk-jsou-pripraveny-k.htmlhttp://www.whatdoesitmean.com/index1846.htm , president Putin byl uvědoměn o plánovaném jaderném útoku několik týdnů předem, což umožnilo Federaci přesunout svoje vlastní jaderné síly na hranici NATO.

Podobně, jak jsem již oznámili 15. března v článku „Obama se sešel s vrcholnými ruskými špióny a varoval, že nemůže zastavit válku“ (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/obama-se-setkal-s-vrcholnym-ruskym.html), ani president Putin ani Ministerstvo obrany nemají důvěru, že president Obama ještě velí svým vojenským silám, čímž se stalo nezbytným, aby Federace učinila největší obranná opatření proti hrozící válce od 2. světové války, o čemž jsme informovali v našem článku 17. března: „Moskevské bombové kryty se začínají plnit, Rusko se připravuje na válku“ http://www.whatdoesitmean.com/index1848.htm (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/moskevske-bombove-kryty-se-plni-rusko.html)

A možná to nejotřesnější … President Putin, poté, co pozdravil dnes více než 100 000 jásajících spolobčanů na Rudém náměstí http://www.dailymail.co.uk/news/article-3001177/Vladimir-Putin-addresses-100-000-supporters-marking-one-year-Russia-seized-Crimea.html , se setká s blízkým poradcem čínského presidenta Chi Jinping http://www.swissinfo.ch/eng/putin-to-meet-top-aide-to-chinese-president-in-moscow/41333630 , aby zpravil Čínu o válečných přípravách Federace, avšak nejsou žádné důkazy, že by Západ, zejména Spojené státy, připravovaly svůj vlastní lid na hrůznou katastrofu, která má brzy přijít.

Osud kapitánky Coleové však je celkem jasný: bude přesně stejný jako osud kapitána Archipova … v nejlepším případě ji čeká jako důstojníka, který selhal, odložení na smetiště dějin, anebo sebevražda/vražda, aby ji zabránili říci, co ví.



March 19, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed underCC-BY and GFDL.


53 komentářů:

  1. Někdo tady v předchozích diskusích napsal něco ve smyslu "Orgonet studoval duchovní nauky, tak by neměl vytahovat na světlo taková témata"...Myslím si, že Orgonet zaslouží pochvalu, protože lidí, kteří pochopili jak velkou moc má lidská mysl, uvědomění, duchovní probouzení ve spojení s možnostmi světového webu, mnoho není. Orgonet to v Čechách, Moravě a na Slovensku dotáhl na jedničku. A tady mu posílám písničku: https://www.youtube.com/watch?v=BS1tEpbSB_M

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teda nevím, ale pokud je tohle pravda tak je bohužel válka asi co nevidět na spadnutí. Kéž by se tak však nestalo... Nicméně události světa řekněme v posledním měsíci či dvou nasvědčují k opaku. Jestli některé zprávy co jsem četl teda i ty co jsou tady nejsou HOAX tak opravdu to nevypadá moc dobře. Neříkám, že je to HOAX, jen dávám myšlenky najevo, ale jsem zdrženlivý co se týče předčasných závěrů a doufám, respektive doufejme, že pokud se opravdu něco chystá, že to vážně nevypukne. To by byl konec. Konec všeho co známe a jak to známe. Miminálně v této formě života... S pozdravem A.

    OdpovědětVymazat
  3. Jenom jestli to není nějaké bububu...
    Nevěřím už ničemu a nikomu. Propaganda jede na plné obrátky na všech frontách.

    Přeji si MÍR

    A co se týče nadcházející zatmnění:
    http://spiiiidy.blog.cz/1503/aktualni-vyjadreni-k-nastavajicimu-zatmeni-a-jarni-rovnodennosti

    • Není-li vám lhostejný osud lidstva, Země a celé Sluneční soustavy, věnujte den před zatměním na formulaci jednoduchého přání nebo záměru s cílem pomoci světlým silám a lidstvu. Může se jednat o konkrétní věc nebo i něco všeobecného. Takto formulovaný záměr nebo přání v den jarní rovnodennosti s co největší silou, razancí, láskou a upřímností vyšlete do Vesmíru.
    • Neškoďte v den jarní rovnodennosti žádným lidem, nepomlouvejte, nenadávejte ani jinak nevysílejte destrukci.
    • Pokud děláte jednoduché očistné rituály či jiné praktiky pravidelně, v pátek 20.3. je udělejte s dvojnásobnou důkladností. Pokud žádné neděláte, bylo by nanejvýš vhodné nějakou jednoduchou očistu do denního programu zařadit. Je jedno, jestli pomocí křišťálu, Slunce, ledové vody, svíčky, meditace, procházky v přírodě nebo dalších způsobů. Hlavní je, abyste provedli aspoň nějakou.

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=uAC6Ntz0yCM

    OdpovědětVymazat
  5. Oligarchové kašlou s plánovaným NWO na lidi a klidně si dovolí cokoliv. A zvlášť pokud mají ochranu před radiací jak někteří tvrdí. Vždycky byli šílení plánovači pastí na druhé, ale teď se patrně překonávají a s tím jak pouštěli do světa provoz poškozených reaktorů ve fukušimě i když satelit ukázal že reaktor tam není mne přesvědčili že neznají mezí v tom co lidem provádí. A tedy tvrdí cokoliv a jednají obludně.

    OdpovědětVymazat
  6. Tj. Jak průhledná strategie, všichni viděli v Obamovi světového leadera a spasitele a ti jenž ho dosadili, byli pod svícnem a v tichosti se připravovali na válku, všechna zvěřstva svést na teroristy a zbavit se všech, kteří by je v možné budoucí světové válce mohli ohrozit , Irák, Irán, Lybie, Egypt a nějak mi to přijde že je to všechno kolem Evropy a i čím dál blíže. Teď už jezdí takny přez naší republiku. A Obama jde ze stolu a pokračují skrytě ti, o kterých pramálo lidstvo zatím ví. Asi je brzy poznáme. Ukáží se na světle, ale to světlo je spálí. Považuji to za jejich poslední křeč. Protože slovani se nedají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to tady psal i Aolian - světlo je spálí, resp. přetransformuje.
      Ano, jsou to jejich poslední temnářské křeče.
      Ano, Slované se nedají. A proroctví kněžny Libuše se naplní.

      Vymazat
  7. Panebože, jestli článku rozumím, tak je všecko v háji!! 3. světová bude taková hrůza, že nelze ani domyslet.. Jestlipak o tom naše vláda ví?? Tváří se jako by se nechumelilo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam taky blby pocit ze nas caka armageddon nieco strasne co sa neda ani opisat...

      Vymazat
    2. Berte to tak, že pokud ta jaderná katastrofa přijde, projdeme krátkou bolestí do věčnosti, a tam pak už na věky žádnou válku a žádné zlo nezažijem :-)

      Vymazat
  8. JEDINÉ ROZUMNÉ řešení tohoto konfliktu je výpadek elektřiny na tři dny..I hajlující ovčan tu pracku bude věnovat raději drancování otravin z TESCA...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týden, jsem pro týden:-) blackout. Přešli by na jiné starosti, o sebe, aspoň. Sice trochu chaosu mezi lidmi, ale ti šmejdi by se zklidnili. Na týden jistě nemaj zásoby pohoných hmot, a nikde si nenačepujou, jedině kýblem :-) Founy nefachčí, ani TV...ani jejich SATy-spojení. Na jeden, dva dny mají záložní zdroje, ale na týden určo ne.A hlavně- svět, Evropa by postoupila do ticha a energetické očisty. Pravda, nejlepší by byl blackout u nich, v usa, týden a více- byl by od nich pokoj :-). Dost možná by pomohlo zchladit horké hlavy.

      Vymazat
    2. Nebojte, Putin jim zapulsuje EMP nad USA z Kosmosfér, a budou mít váleční štváči usáčtí po ptákách.

      Vymazat
  9. České JARO , poďme ho vítat, zítra už, ....

    OdpovědětVymazat
  10. Trochu mimo téma, ale všimli jste si jak najednou poklesla Shumannová rezonance? Již hodně dlouhou dobu frekvence řádila jako šílená a předevčírem najednou jako když utne, a teď je snad úplně nulová. Je to přinejším velmi podivné. :-0 http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7
    Rys

    OdpovědětVymazat
  11. akoze dava to zmysel... xceli zautocit na rusko jadrovymi zbranami ale potom ako kapitanka povedala nie si to ti iluminati rozmysleli... a rusko vediac o tom ze na nich xceli odpalit atomovku si kludne sedia na prdeli a riesia kazdodenne problemy podla mna uplne uveritelne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď rád/a, že sibiřský medvěd zatím jen pozoruje, až zaútočí, budou komukoli kdekoli na světě kaťata krátký.

      Vymazat
    2. V USA je teraz dosť veľký rozpor medzi silami, čo si prajú vojnu a tými, čo ju nechcú.
      Hromadné prepúšťania dôstojníkov, zatýkania a tak.

      Táto vojna sa vedie už od atentátu na vyšetrovaciu komisiu v Pentagone - ono nikdy nenájdené lietadlo z 11.septembra...

      Vymazat
  12. Pokud se nemylim, v kubanske krizi byl kapitán Vasilij Archipov vyznamenan, protoze spravne vyhodnotil, ze atmosfericka poruycha, ktera vypadala jako utok americkych raket na SSSR, utok nebyl a nepodniknul nuklearni protiutok na USA. Doufejme, ze stejneho oceneni se docka i kpt. Heather E. Coleová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu potrestají, suspendují a vyhodí na ulici. Hrdiny tohoto typu si v US marině rozhodně nepěstují.

      Vymazat
  13. Předpokládám,že jde o kachnu,ale pevně věřím,že v amerických ozbrojených silách je spousta lidí, co ještě nezešílela....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Si pište, že jsou všude ve všech národech světa. Jen je zatím není tolik vidět, když jsou média v korporátních zločineckých rukách US kapitálu.

      Vymazat
  14. Moc tomu sdělení nevěřím, ale věřím či mám víru, že kdyby mělo na to zmáčknutí tlačítka opravdu dojít, tak se tam u toho tlačítka může vystřídat pár důstojníků, kteří by si včas uvědomili, že krev na svých rukách za způsobenou zkázu na Zemi budou mít oni a raději se rozkazu nepodřídí. Samozřejmně, jeden vůl se vždycky najde, že..
    Ale k tomu nedojde. Země nemá zaniknout. Ale je jí souzeno obléci se jako nevěsta na svatbu. Totiž, před poslední vzpourou." Přijdu brzy a neopozdím se ! "...odkazů, co se má stát ,je hned několik. Některá proroctví by člověk spochybňovat neměl. Jsou totiž pravá !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  15. na mě padl takovej uklidňující pocit dneska večer (doufam že to neni v souvislosti s brdským radarem :) ) určitě k ničemu nedojde a lidi konečně dostanou rozum...nebyla by to šoda si to tu všechno zničit? i někteří důstojníci us army zdá se projevujou zdravej rozum...mějte se všichni krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslí především na své rozvětvené příbuzenstvo a přátele, kteří mít privilegium sdílet vojenské bunkry nebudou !

      Vymazat
  16. ke konci tohoto videa z Moskvy jsem zaznamenal pekny chemtrails na Moskvou, kdy kamery je krasne zabiraly, takze se vesele sprejuje i v Rusku? a kdo tam sprejuje? https://www.youtube.com/watch?v=sEKGuzwfQcI#t=115

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne tak. sprejuje sa ako o život aj v Rusku. celé je to jeden veľký podvod na ľudí, žiaden zlý obama a dobrý putin neexistuje, je to len hra a divadlo pre otrokov, obaja ťahajú za jeden povraz. Rusko také za aké ho považujeme už neexistuje od 15.storočia.

      Vymazat
    2. No uvidíme již snad brzy, jestli soupeření mocností západ versus východ je jen umělý komplot jediné tajné světovlády, které má vládnout kníže tohoto světa - samotný satan.

      Vymazat
  17. Lidi, žádná válka nebude, kdyby mohla, tak by už byla dávno . Naše skupina, která má kontakty s Kryonem byla jasně ubezpečena, že nikdo na planetě zemi nemůže použít v současné době jaderné zbraně. Vše naopak i když se to nezdá směřuje k trvalému míru. Do zákulisních jednání není sdělovacími prostředky vidět. Snaží se jen zastrašovat a pouštět falešné informace. Držte všichni vizi míru a štěstí a uvidíte, jak brzy se to začne manifestovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tady bylo od řady diskutujících připomínáno již několik měsíců zpátky a je to pravda: Válka ani NWO v plné síle nebude. Proč? Protože silní dobrodějové tomu brání. Zatím je neznáme, mnozí si o nich myslí, že neexistují, Ale oni existují a sama láska je vede. Temnáři už vlastně prohráli, teď probíhají dozvuky. Ano, je zapotřebí držet vizi míru, přebývání v ráji. Často si uvědomovat svoje spojení se Zdrojem všeho světla. Ano, brzy se to začne manifestovat. Blíží se stržení závoje a začneme se učit plné pravdě a vstoupíme do plně otevřeného vědomí. Také nadchází setkání s dobroději, kteří se blíží - obrazně řečeno - se srdcem na dlani.

      Vymazat
    2. vy dvaja snáď nemyslíte vážne tieto kecy?

      Vymazat
    3. Temní si veľmi dobre uvedomujú, že ak to už spustia, ich koniec bude rýchly a neodvratný....Nakoniec temno bude tiež slúžiť Svetlu....Preto len štekajú, lebo ak by začali, tak ich skorí koniec je tu.....

      Vymazat
    4. Za Hitlera se také angažovaly po Evropě tajné ezoterické a hermetické spolky, které meditovaly za mír a pád německé říše. Přestože jich mnoho bylo vypátráno nebo udáno, a skončili na popravištích nebo v koncentrácích, stalo se, že Hitler i jeho velký sen nakonec padl. Je proto docela možné, že i na úrovni neviditelné byly invokovány síly, které pomohly k vítězství nad zlem silám reálným hmotným.

      Vymazat
  18. Je zajímavé že už 3 dny nelétají letadla s tím sajrajtem, je pár možností proč, buď se bojí výronů ze sluneční korony, nebo raketového útoku, dle mého až zas začnou létat bude vše při starém, nasadíme si šátečky přes pusu ať nepochytáme alergie, chřipky a bude to OK..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo přesně tak se dnes od rána nad jižními Čechami zase a opět děje.

      Vymazat
  19. Blik..., ten tanker je v Oklahome na súši ? Tam nie je more. - Oklahoma miesto denných zemetrasení, čo tam do frasa asi robia...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to jen přetrvávající následek, dežaví Filadelfského experimentu ? :-)

      Vymazat
  20. Možno to tak bolo, možno nie. V každom prípade je dobré oslavovať, táto hudba V8s vynesie do Božích sfér.....
    https://www.youtube.com/watch?v=4uOxOgm5jQ4
    BED

    OdpovědětVymazat
  21. Jestli je to pravda, tak je to šílené! Musíme jenom doufat, že se snad opravdu najdou tací, kteří si uvědomí ten dopad. Nebo jsou pro byznys opravdu schopni jít přes mrtvoly?

    OdpovědětVymazat
  22. Je to možné! Veď už raz bola svetová "kríza" naozaj na okraji nukleárnej vojny - Kuba a sovietske rakety... A neskutočne nezodpovedné postoje niektorých senátorov v USA, ktorí by vojnu proti Rusku okamžite začali. Škoda, že nemáme k dispozícii vystúpenia mnohých vojnychtivých senátorov - hoci mi to pripadá, akoby si mysleli, že atómové zbrane použijú len oni na Rusko a že na nich "nepriletí" nič. Ich postoje mi pripadajú, ako naivné predstavy špičkových ľudí z čias Rakúsko-Uhorska, keď zaútočili na Srbov. Výsledok predpokladanej "rýchlej" vojny a "víťazné ťaženie" Rak.-Uhorska poznáme. Teraz mi tak pripadajú niektoré naivné hlavy v USA!

    OdpovědětVymazat
  23. Ve Státech se fakt něco děje:
    http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/vyznamna-verejna-prohlaseni-a-informativni-udalosti-popisuji-velmi-jasne-ze-nadvlada-kabaly-konci/
    Někdo snad předpověděl, že až se to tam začne vařit, uvidíme, že nadešel čas pro ještě větší změny...

    OdpovědětVymazat
  24. ... chtěla bych se přidat k nějaké hromadné imaginaci světového míru... cožpak nic není? ví někdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K hromadné imaginaci k dosažení míru je vytvořeno video s českými titulky. Je to zde: https://www.youtube.com/watch?v=-02E_J6tqtM
      Na jednom z českých alternativ. webů je k tomu vyvěšen překlad: http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/cobra-update-p-ipojte-se-k-ned-ln-meditace-2-19-15
      A zde je odkaz na originální zdroj http://www.2012portal.blogspot.cz/2015/02/weekly-liberation-meditation-update.html
      Společné soustředění se koná vždy ve 20,00 našeho středoevropského času.
      Odkaz na to už zde byl, ale někteří diskutující na to prskali. Což ovšem neznamená, že by to nutně musela být nějaká čertovina. To si musí každý posoudit uvnitř sebe...Každý sám za sebe rozhoduje, jestli bude dál poslušně podléhat temnářům nebo se jim aspoň nějak pokusí vzepřít. Jeden z největších problémů dnešní doby je, že se mnoho lidí bojí, informace si nehledají, věří tomu, co se všeobecně říká. Ale mnohé věci jsou jinak...

      Vymazat
  25. Trošku som pátrala, ale táto žena údajne len riadila letku, z toho jedna- E-6B Mercury sprostredkovávala informácie medzi prezidentom USA a riadením jadrových síl. Taktiež neboli uvedené presné príčiny jej prepustenia, no ona sama dohľad nad nukleárnymi zbraňami nemala.
    Všetko treba brať s rezervou. "Nie všetko, čo nájdete na internete, je pravda" (A. Lincoln) Dúfam, že som aspoň trošku zmiernila toto napätie, ktoré nelichotí ani mne. Ale verím a modlím sa, aby sa mocní konečne zamysleli a uvedomili si, že planétu máme len jednu.

    OdpovědětVymazat
  26. Ja len nechápem prečo sú na tejto stránke všetci anonymy ? Čo to znamená??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... ja som taký somár, furt sa podpisujem... ve´d tu je strachu viac ako nádeje. To je ten vzestup ? Hahé... BED

      Vymazat
    2. Nemůžete se ptát na něco, co nejste schopen/na pochopit.

      Vymazat
  27. Nemyslim si, ze je to pravda. Skutecnost je, ze si USA valku preji a hledaji zaminky, aby byla konecne zahajena. Vsechno se jim hrouti pred ocima, dluhy narustaji svetelnou rychlosti a oni vedi, ze je muze zachranit pouze poradny valecny konflikt. Utocit prvni nebudou. To by bylo presprilis pro mezinarodni aliance. Kral by byl nahy a prasklo by, tentokrat uz verejne, ze US jsou pouze pro ozbrojerny konflikt a nikoli pro diplomaticke vyjednavani. Ovsem ta 'story' o statecne vojande se mi libi.jaris

    OdpovědětVymazat
  28. Where is Putin? A finger on the red button
    http://www.insiderdaily.info/2015/03/where-is-putin-finger-on-red-button.html

    Year 5775 (2015), what kabbalists are preparing for this world?

    http://www.insiderdaily.info/2015/03/year-5775-what-kabalists-are-preparing.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to
      tom 22. března 2015 18:47

      Roky se počítaj od Uzavření Míru v Hvezdným Chrámu a přepočet?
      2015 je nyní 7523

      <-ol->

      Vymazat
  29. Lepší, kdyby ta USA vláda chcípla stejně jako EU.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.