24. března 2015

Atmosférická superstanice u Jihlavy a chemoplán

Na Vysočině byla postavena (loni v červnu otevřena) tzv. atmosférická superstanice, stožár o výšce 250 m. Viz článek z Idnes 22. 3. 2015: "Už je otlučený od blesků, pořád něco ladíme".



Povšimněte si, co stanice zkoumá:

"Našim hlavním úkolem je zkoumat dálkové přenosy látek v atmosféře, pokud to řeknu takto hodně obecně."  

"Co tu kupříkladu momentálně měříte?
Například koncentraci ozonu v ovzduší nebo dálkový přenos rtuti.

Kde se v ovzduší bere rtuť?
Je poměrně dost přírodních zdrojů rtuti, například ze sopek. A její druhá část pochází z průmyslové výroby - loužením zlata počínaje přes kdejakou metalurgickou výrobu."

Orgonet si představuje jejich zkoumání dálkového přenosu rtuti asi takhle.
Chemoplány třeba někde u Mnichova nebo u Londýna nebo nad Atlantikem nebo kdekoli na planetě nasprejují směs obsahující rtuť, a atrmosférická stanice u Jihlavy měří, kolik tam toho došlo. 

Následující fotka stožáru s chemoplánem je výmluvná.


I následující fotografie s haarpovými mráčky je výmluvná. 




Kromě měření plynů ta věž jistě dokáže i vydávat frekvence na ovlivnění mraků/deště, a slouží i jako kalibrace pro chemoplány, které mají nad Jihlavou nepřetržité průlety, sprejovací i monitorovací, ve směru jih - sever, jak dobře vím, neboť tam často pobývám (:-))

18 komentářů:

  1. Napomáhá to též přenosu "zdravých" skalárních vln?

    OdpovědětVymazat
  2. DÚLEŽITÉ !!!!
    z diskuze na Parlam.listech - nevím, zda je to pravda....snad se to brzy vyjeví...

    Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz zeshora., sir Humprey, 24. 3. 2015 10:42:58
    Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz zeshora. Americká ambasáda chce ovlivňovat policii a státní zastupitelství v ČR skrze nový grant pro české neziskovky! Redakce AE News přináší dvě bleskové zprávy. Kontaktoval nás zaměstnanec České Televize, aby nás informoval o poměrech, které teď vládnou na Kavčích Horách. V souvislosti s přesunem americké armády přes české území dostalo vedení České Televize již 3. března příkaz, aby nezařazovalo do vysílání historické filmové pásmo k výročí okupace českých zemí z 15. března 1939. Nežádoucí konotace by prý mohly ohrozit hladký průběh přesunu amerických vojsk plánovaný na konec tohoto měsíce. Příkaz pochází z Úřadu Vlády ČR. A druhá zpráva je ještě horší, která potvrzuje naše dřívější články, a je to doslova jobovka. Americká ambasáda totiž oznámila grant pro české neziskovky, aby ovlivňovaly státní zastupitelství a policii!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CELÝ ČLÁNEK ZDE :

      http://aeronet.cz/news/zdroj-z-ct-nesmime-ani-hlesnout-o-okupaci-z-15-brezna-1939-dostali-jsme-generalni-zakaz-zeshora-americka-ambasada-chce-ovlivnovat-policii-a-statni-zastupitelstvi-v-cr-skrze-novy-grant-pro-ceske-ne/

      Vymazat
    2. Tady máte odkaz na celý článek, i když se to netýká toho, o čem zde píše Orgonet. :-) http://aeronet.cz/news/zdroj-z-ct-nesmime-ani-hlesnout-o-okupaci-z-15-brezna-1939-dostali-jsme-generalni-zakaz-zeshora-americka-ambasada-chce-ovlivnovat-policii-a-statni-zastupitelstvi-v-cr-skrze-novy-grant-pro-ceske-ne/

      Vymazat
    3. Nechutná konspirace.

      Vymazat
  3. O tomhle se taky nesmělo ani hlesnout:
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/the-top-secret-apollo-20-mission-and-the-alien-girl/

    OdpovědětVymazat
  4. také jsem to zvětřil,že ani NEHLESLI...Což je tuším poprvé v historii zaprdlého kráteru...A tohle by se mělo hodit na velkoplošný panel u památníku v Plzni,až budou ohýbat hřbet v neomarxisticky falešně pokryteckém pohybu https://www.youtube.com/watch?v=dWelUe1cq2Y

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.aktuality.sk/clanok/272874/lietadlo-so-148-ludmi-sa-zrutilo-vo-francuzskych-alpach/

    Podľa mňa je možné, že v tom majú prsty USA, aby takto postrašili Francúzsko, aby sa viac angažovalo proti Rusku...
    Môžem sa ale mýliť.

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  6. http://youtu.be/qXX3BWUxVkc

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to spíše jako věž k příjmu radiových vln či přenosu radiových frekvencí. V dnešní době asi i příjem signálů z družice. Z nějakého důvodu nemůže tutéž funkci plnit dávno existující věž na severu Čech (Liberec- Ještěd) ani Praděd-Jeseník, ale musela být za jistě velké peníze postavena v Jihlavě, což je prakticky střed naší republiky.
    Důvod, že prý k měření přenosu rtuti , za kterou prý může sopka či metalurgie (která byla prakticky všude "zprivatizována" ) zlata, mě až dojímá. To už by lépe znělo, kdyby tvrdili, že ta věž má funkci asi jako pračka vzduchu. Takhle to vyznívá tak, že rtuť ve vzduchu je úplně normální ba přímo vítaná !
    Ale rtuť ..tu nám sebrali z lékařských teploměrů. Rtuť negativně ovlivňuje schopnost reprodukce u všech živých organismů, způsobuje neurologické problémy (tedy výrazně ovlivňuje nálady !) Rtuť je ale také velmi lesklý kov, vzhledem připomínající ocel, chrom. Proto opakovaně trvám na svém mínění, že vysoká koncentrace rtuti v atmosféře má zabránit ("odzrcadlit") slunečním paprskům volný průchod na Zemi a tím zabránit lidskému restartu. Tedy probuzení, přechodu do vyšší vibrační úrovně bytí.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Na netu se objevilo jedno šokující video, které je z jedné globální konference, kde Amíci mluví o tom, co zamýšlí s Evropou a se světem. Je to hrůza. Nesmíme to dopustit. Nás se to má také hodně týkat.
    Mělo by to vidět co nejvíce lidí, aby se neprobuzení probudily. Možná by se to mělo někam jinám uložit než to na youtube zcenzurují (odstraní).

    https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE&feature=youtu.be



    https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pleskot na konci mě dostal...jinak to mohlo být celé o chvástání senilního dědka, který to nechce vzdát.Tak budu doufat, že pleskalo více takových a že jsou již mimo mísu. Jinak celé to na mě působí jako něco mezi sjezdem našich farmaceutů a schůze EMWAY....tak jen doufám(opět), že to je spíš okrajová záležitost corporátníků, co jim to nevyjde!!!

      Vymazat
    2. To jsou teda ksindlové....

      Vymazat
  9. "jak dobře vím, neboť tam často pobývám"

    A octujete alespoň?

    OdpovědětVymazat
  10. Tu máme výskumníkov na CO2 v rastlinách no skratka som na poľnohospodársku školu chodil zbytočne odovzdám zajtra maturitu tí zlý komači ma to zle učili CO2 rastline nepomáha ale škodi preto treba rastlinky izolovať od zlého CO2 je ako Putin strašne nebezpečie pre Eurohujerov. A čo takto skúmať AL na rastlinách to je konšpiracia aha tak potom nič.

    https://www.youtube.com/watch?v=dkIEx3DHpGU

    OdpovědětVymazat
  11. radne ogiftovano uz od lonska :) jirik

    OdpovědětVymazat
  12. tou trubkou na boku se přivádí vzduch z 250 m, kde je menší obsah povrchových částic, prachu, pylů atd.
    Je spočteno kolik čeho má být na 1000m3 vzduchu, aby to šlo rychlejc vhání ho tam čerpadlem
    r.m.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.