11. března 2015

Biochemik: 17 let jsem vyvíjel směsi pro chemtrails

Následující informace pocházejí z r. 2012, kdy se na fórum webu godlikeproducton.com přihlásil člověk, údajně bývalý pracovník americké biochemické laboratoře, ochotný podat informace o chemtrailsových směsích.
Následující článek je shrnutím/výběrem odpovědí na otázky čtenářů fóra. (Otázky se na fóru opakují).
=Orgonet=



Biochemik: „17 let jsem vyvíjel různé chemické produkty pro chemtrails. Můžete se mě zeptat téměř na co chcete." 
Překlad: OrgoNet



Nemohu vám říci jméno svých zaměstnavatelé, ani přesné chemické složení směsí, které jsem pomáhal vyvíjet. Jinak vám mohu říci téměř všechno. Pracoval jsem tam mezi lety 1980 a 2010.

Šíří to letadla společnosti Evergreen? - Nemohu říci na 100%, že chemické produkty, na nichž jsem pracoval, jsou rozšiřovány letadly Evergreenu, ale vím, že je dokázaným faktem, že transportní letecké společnosti jako Evergreen získávají obrovské sumy peněz za převoz a rozptylování chemtrails. Je to mnohem lukrativnější než přeprava nákladů. (Česky o společnosti Evergreen zde.)

Účel směsí: Těch cílů jich příliš mnoho, aby se daly spočítat i na prstech obou rukou. Záleží to opravdu na tom, kde mají být použity. Mnoho z nich obsahuje uklidňující prostředky. Jiné uvádějí do stavu zamlženosti, zmatenosti. Vzácně po nás chtěli, abychom připravili směsi, které vyvolávají hněv nebo násilné jednání. 90% toho, co jsme dělali, bylo zaměřeno na změnu emocí, nálady, nebo na vyvolání určitého stavu ducha.

Toxicita: Téměř ve všech případech nám bylo velmi jasně určeno, že to, co vyvíjíme, musí mít minimální toxicitu. Přirozeně, malé procento populaci si rozvine alergickou tendenci na určitou chemickou složeninu. Ale v některých případech jsme dokonce ověřovali na zvířatech, zda chemické produkty, na nichž jsme pracovali, jsou relativně netoxické. Nikdy jsem nepracoval na projektu, jehož cílem bylo, aby výsledek byl toxický/smrtelný.

Šíření/Akumulace: To je velice rozdílné podle chemické struktury. Některé ze směsí, které jsme vyvinuli, byly určeny k tomu, aby se rozptýlily až na úroveň tak slabé koncentrace, že na na zem jich dopadne jen jedna miliardtina. Některé byly specificky určeny pro to, aby dopadly až na zem a tam mohly vydržet až rok, i za deště, větru, sněhu apod.

Vím, že z 99% si komerční piloti nejsou vědomi, že jejich letadlo může rozprašovat chemtrails. Po určité době jsem si uvědomil, že ať je „zákulisní organizace“ za tím vším jakákoli, jsou velice dobří v tom, že umějí přímo jednat s tak málo lidmi, jak je možné. Já jsem se nikdy nedověděl, kdo jsou zákazníci využívající služeb mého zaměstnavatele. Ani jednou jedenkrát.

Vím, že severní Amerika není jediným kontinentem, který používá ADC (Aerially Dispersed Chemicals – chemické produkty rozptylované leteckou cestou) bez vědomí své populace. Ale vím též, že chemické technologie ostatních zemí jsou asi deset let zpět za těmi, které vlastní USA.

Nevěděl jsem, k čemu budou použity chemické produkty, na nichž jsem pracoval. Jak jsem již řekl, je v tom mnoho tajného. Dělal jsem to 17 let, protože plat a výhody byly velmi zajímavé. Všechno, co mohu říci, je, že někdy nám dali úkol vyvinout chemické směsi, od nichž se očekávaly velmi přesné výsledky, což mi dalo dojem, že budou použity ve specifických zónách. Stát, kraj, okres, město – to nevím. Vím jen, že by bylo velmi obtížné zaměřit zónu menší než město, z hlediska výšky, v níž letí komerční letadlo.

Pracoval jsem též na projektech, jejichž záměrem bylo vyvinout směs, která se nerozptýlí příliš daleko, a která co nejrychleji ztratí účinky, aniž se rozšíří.

Baryum jsme použili v nejednom finálním výrobku. Avšak celkově jsme v těchto projektech vždycky prováděli hloubkové testy, abychom se ujistili, že chemické produkty budou rozptýleny na netoxickou úroveň ve chvíli, kdy dosáhnou země. Barytóza (nemoc z barya) byla velkou obavou našich smluvních partnerů, ať se jednalo o jakýkoli produkt, kde bylo baryum nezbytné. Většina našich finálních směsí, kde se použilo baryum, byla koncipována tak, aby při dopadu na zem byla koncentrace jedné částečky z miliónu a méně.

Už jsem z podniku dosti dlouho, tolik, že se cítím v bezpečí, když odhaluji určité detaily z mého minulého zaměstnání. A pak taky díky sklence skotské. Jaké jsou důvody pro rozprašování? Jak už jsem řekl, nikdy jsme se nedozvěděli nic o skutečných záměrech našich zákazníků. Ale v devíti případech z deseti byl záměr dosti evidentní, protože když po vás chtějí, abyste vyvinuli chemickou směs, musejí taky říci, co ta směs má dělat. 

Jmenujte 5 důvodů, proč to sprejují? - Modifikace klimatu, potlačení emocí, projevovače emocí, modifikace životního prostředí, nevolnost/chřipkové syndromy. Je zajímavé, že sem patří i „nemoc/chřipkové symptomy“, i když, jak jsem řekl, u 99% našich produktů jsme měli speciálně dbát na to, aby nebyly toxické. Přesto jsme pracovali na několiak projektech, které byly zaměřeny na vytvoření „symptomů“, aniž by způsobily reálné poškození subjektů.

Jakými způsoby vcházejí tyto chemické látky do organismu? - Inhalací (vdechováním), absorbcí (kůží) i ingesci (ústy). Všemi třemi způsoby.

Patenty? - Naše směsi nikdy nebyly patentovány. Zejména proto, že patenty jsou veřejné. I když by patenty mohly být drženy v tajnosti, naše směsi nikdy nebyly patentovány, aby bylo možno je přijatelným způsobem popírat a vyhnout se každé písemné zmínce o nich. Vězte, že všechno to, co nám bylo uloženo dělat, nebylo ve všech smyslech slova legální.

Vzpomínám si na jeden projekt, který byl koncipován tak, aby směs fungovala podle osvětlení sluncem – byl to projekt na modifikaci klimatu.

Jak se cítíte, když jste škodil lidem? - Cítil bych se teď o moc hůř, kdybychom při své práci tolik nedbali na netoxicitu směsí. I takhle, co jsem důchodu, jsem se musel vyrovnat s velkým množstvím výčitek svědomí. Dokonce jsem začal mít problém s alkoholem. Ale už jsem se s těmi skoro dvěma desítkami let práce vyrovnal a jsem připraven přijmout osud, který mě čeká.

Zmínil jste lék Midazolam? -Všechno, co vím, je, že je to kontroverzní lék, ale z hlediska chemické struktury mohu říci, má jisté reaktivní prvky s chemickými produkty vytvořenými v projektech se záměrem modifikovat stav ducha. Zkusím to shrnout, aniž bych byl příliš konkrétní. Hledali jsme ve specifické rodině receptorů „G“ spojených s proteiny, které se nacházejí pouze v mozkové tkáni. Realizovaným pokrokem bylo, že jsme vyvinuli inhibitor pro specifický receptor v této rodině. Tento specifický receptor je zapojen do vytváření a uchovávání nových vzpomínek. Vytvořením směsi, která se váže na receptor a blokuje přirozené vytvoření spojení, se nám podařilo zablokovat tvoření a uchovávání nových vzpomínek. Ale testy na úmrtnost byly příliš vysoké, a projekt byl opuštěn. Byl to ale jeden z nejzajímavějších projektů, na nichž jsme kdy pracovali.

Je možné, že některé věci, které jsme vytvořili, působí v součinnosti s volně prodejnými léky či léky na předpis. Během testu sloučenin jsme ověřovali druhotné účinky ve spojení s nejběžnějšími léky (acetaminofen, ibuprofen, atd.) Ale nebylo možné testovat a ověřit interakce se všemi léky na trhu.

Jste v kontaktu s bývalými spolupracovníky? - Teď vidím, že to bylo speciálně uděláno, abychom si nevytvořili vztahy s těmi, co zůstávají na pracovišti: tehdy jsme nechápali, proč jsme rozděleni do laboratoří podle věku: skupina do 5-10 let po fakultě - mezitím nic - až skupina 55 a více let. Takže moje skupina šla do důchodu téměř současně a každý tak přirozeně ztratil kontakt s pracovištěm. Musel jsem také podepsat hory papírů o mlčenlivosti. Podnik na místě, kde jsem pracoval, už není, byl jsem se tam podívat, je tam úplně něco jiného.




29 komentářů:

  1. Tady jde vidět proč UFO moc nezasahuje do chemtrails. Primárně je to zaměřeno na ovládání lidí skrze emoce,nemoci, chřipkové epidemie jsou rozprašovány a ne na ničení planety jelikož k eliminaci dojde při kontaktu se zemí. Každopádně pravidelně octuji a už jsem zachránil nejednu pochmurnou sobotu. Díky Orgo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Článek je blbost na entou!!! Proč nás ovlivňovat vzduchem když to jde vodou daleko LACINĚJI NEBO SI MYSLÍTE ŽE ONI RÁDI UTRÁCEJÍ!!! NEE CHEMTRAIL'S JSOU JEN K OVLIVŇOVÁNÍ POČASÍ, NEBO UŽ JSTE POTKALI NĚJAKOU OBLAST KDE VŠICHNI VČETNĚ LIDÍ I ZVÍŘAT NAPOVEL ZEŠÍLÍ????

    VEZSENYI Václav

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jsme přesně potřebovali, už dlouho tu nebyl nikdo, kdo je tak úplně mimo jako Václav. Už ty velký písmena říkají vše. Orgonete, maž ho.

      Vymazat
  3. Já mám tyhle články moc ráda. Vždycky mě to velmi pobaví. Až bude někdo potřebovat, zkusím nabídnout své spisovatelské služby na téma: Jak nevykecat nic, co už nebylo řečeno. Zní to tak sofistikovaně a opravdu jsem zaslzela nad jeho alkoholismem :-D jsem ráda, že ho práce bavila a že už je v zaslouženém důchodu :-D hlavně teda, že ho dobře platili. A navíc je to velmi dobrá zpráva pro muže po 55, že jsou udatelní na pracovní místa - to musíte uznat :-D Více takových na webové stránky, neboť pravda prostě musí ven i kdyby na chleba nebylo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://chemtrails.bust.angelfire.com/

      Vymazat
    2. https://www.google.cz/search?q=Evergreen&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=FJUAVfqpGoOvU8WOgcAM&ved=0CAgQ_AUoAg&biw=1920&bih=951#tbm=isch&q=Evergreen++chemtrails&imgdii=_&imgrc=nJBvY79E5g-ruM%253A%3BML86Y2IFjMHlGM%3Bhttp%253A%252F%252Fchemtrails.bust.angelfire.com%252Fcdc.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fchemtrails.bust.angelfire.com%252F%3B452%3B452

      Vymazat
    3. http://occamsenigma.com/chemtrails-vs-contrails/

      Vymazat
  4. Že je to tak nějak, už mě několikrát napadlo. Vždycky kolem 17.11., aby náhodou nebyla nějaká demonstrace, tak se sprejovalo. A teď, aspoň si myslím, začíná být celá Morava a Slovensko vzpurnější a letadla sprejují jak o závod. Nesmíme se tomu poddávat a nesmíme na to myslet, prostě to ignorovat, a ikdyž bude pochmurno, tak jako dnes v UH, prostě se pozitivně naladit a mít sluníčko v duši, když nesvítí nad námi. Přeji všem hezký den. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný dojem jako Vy. 7.11.2013 jsem nad Brnem nafotil sérii velmi výrazných snímků chemtrails

      Vymazat
  5. Svet je jedno velke laboratorium. Mozno ani nejde o to, ze sa o nieco pokusate (octovanie, rusicky WIFI, GMS, cloudbustre atd), ale ide o to, kto to vykona a s akym pocitom.
    Osobne som prestal vnimat niektore farebne odtiene (hlavne odtien tmavozelenej) cca po roku 2001, ale zato som ziskal ine lepsie schopnosti. Celkovo v mojom zivote prevlada zrychleny pokoj, aj ked mam niekedy pocit, ze na priamom slnecnom ziareni ako keby som tu vlastne ani nebol.

    Hlava sa da zmenit, ale srdce nie.

    OdpovědětVymazat
  6. Dle rozboru, které se dělaly v Německu, chemtrailsové směsi jsou toxické směsi. Je asi mnoho výrobců a každý dělal něco jiného. Proto se nesměli výzkumníci navzájem znát. Jenom hliník, který zde rozstřikují je hodně toxický.
    Marek

    OdpovědětVymazat
  7. Dobre , ale tohle jeste neni dukaz, ze nesprejujou i neco vic toxickeho, vzdyt dukazy o tom, ze zvyseny hlinik je vsude v prirode i lidech uz tady byly...

    OdpovědětVymazat
  8. dobrý večer Všem! Tak opět musím nabádat k velké zdrženlivosti!V očkování je hliník a olovo a tato firma se zabývá netoxicitou?!A jaksi se zapomíná na "chytrý prach-morgellons atd.Pozor pane ultra,nebo pozor na pana ultra-jaký Ufo?Myslíme Ifo,že?Nebo CIA-NEWAGEINFILTR stále funguje?BOHOVÉ SVĚTLA S NÁMI!Taky Orgo velké díky za tyto stránky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohl by ses vyjádřit srozumitelně? Nechápu vůbec, o co ti jde.

      Vymazat
    2. Inu, komu není shůry dáno, marno mu něco vysvětlovat.

      Vymazat
    3. vše je toxické, očkují nás i shůry aniž bychom o tom věděli, chřipky, průjmy to vše se na nás vyzkoušelo, je to vyvinuto tak, že se to v nás uloží, a kdykoliv může probudit to je základem. mají nás pak pod kontrolou, žijete s viŕem v těle třeba deset let až když oni chtějí vyzkoušet zda funguje. naše těla si na toxicitu zvyknout, někomu časem odejdou játra, ledviny, ale to jim nevadí, jsme jen jejich dělníci a ty co dnes a za pár let nebudou mít žádné práva a pokud se začnem bouřit, vědí jak nás dostat na kolena, je to lepší než válka, ta se hraje pro zábavu v zemích třetího světa, na nás je připraveno něco mnohem zrádnějšího.ale nedáme se, nabádejte své buňky at jsou zdravé a zbavují se jedů a nemocných buněk, naše myšlení je mnohem silnější než jejich jedy.chřipky se zbavuji tak, že oslovím své buňky, řeknu jim at se nemocných zbaví, funguje to. vyléčila jsem rakovinu, různé nemoce a nevzdávám se.nevzdávejte to vy taky. jsme silný druh.

      Vymazat
  9. Uvěřit tomuhle prohlášení je nad moje síly. Ale jako další myšlenka velmi dobré. Proč by nemohla chemická omáčka neurčitého složení zároveň velmi významně ovlivňovat i nálady obyvatelstva ? Mně to připadá i vcelku logické.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  10. ááá to je fuk! Tahle planeta je stejně jen vězení tak co čím dřív budem pod kytkama tím lépe :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl ale hloupý názor člověka, který si neváží, že může užívat života. Nebojte se, on se pocit vězně nebo otroka za vámi brzy dostaví, a bude se vás držet jako klíště, pokud nezměníte svoje smýšlení.

      Vymazat
    2. Já jsem si vážil života dokud jsem byl nevědomý... čeho si chcete pořád užívat?? vždyť je to všechno nuda a bezduchý pachtění. Ale jo věřim že otroci jsou spokojený se svým stavem a užívají si svého otroctví a darů vězení aby se nebouřili.

      Vymazat
  11. Výroba chronických polykačů prášků začíná očkováním a pokračuje chemtrailováním.Takto se vytváří milionové (USD) bonusové zisky nejbohatších firem této planety.

    OdpovědětVymazat
  12. smyslem lidského života není co nejdelší pobyt v tele, ale NáVRAT do Božského sveta! jsme DUCH a naše telo a mysl je jenom skladište našich "hríchú"

    OdpovědětVymazat
  13. Jestli někoho stříkají nejvíc, jsou to občané Prahy. Ve volební dny, při návštěvách izraelských nebo amerických papalášů v naší kolonii..klid v hlavním městě znamená, že se vzpoura nekoná.
    Vyvolat apatii, nechuť nevolnost, o to jde.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  14. Prosím , mate někdo v poslední době kožní projevy v podobě svědění celého těla bez projevu vyrazky ?
    Od te doby co údajně pridavaji nové chemikálie se mohu ...
    Z jídla pochybuji, ze to bude.Máme vegetarianskou stravu a nic nového nepridavam .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Změňte krémy, jestli nějaké používáte (nejlépe , vysadit je zcela) změňte mýdla, i šampony...také prášek na praní či aviváž....hlavní příčinu hledejte nejdříve z venčí ,co přichází s kůží do styku přímo a pak ze vnitř ! Zdraví

      dan.

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď.Snažím se používat přírodní kosmetiku.Je však možné , ze i to vadí...

      Vymazat
  15. Za prostudování jistě stojí knihy již zemřelého ostravského léčitele Ing. Jiřího Janči, CSc. Jsou to výtisky z různých nakladatelství (např. Eminent). Něco může být po antikvariátech. Může to být i deficit zinku, který už chybí v půdě a následně v potravinách.

    OdpovědětVymazat
  16. Po procházce přírodou, kdy byl opravdu krásně červený západ slunce, zřejmě chemický, jsem já i moje známá dostaly do 24hod úporný dávivý kašel, který trval mně dva měsíce a známé více jak tři měsíce. Byla na vyšetření a byl jí zjištěn černý kašel. Tu zimu a jaro 2013 a 2014 byly severní Čechy sprejovány asi tak každé čtyři dny a to zřejmě i v noci. Celé Liberecko mělo epidemii černého kašle.

    OdpovědětVymazat
  17. Může mi někdo vysvětlit jak to technicky praktikují? Jako že se chemikálie přidávají do paliva? a jako že vydrží průchod spalovacím procesem leteckého motoru? věřím že po průchodu paliva motorem je výsledkem daleko větší sajrajt než to co by zbylo po spálení nějaké další příměsi.Nebo letadla mají speciální nádrže na tyto chemikálie? jak velké by byly asi nádrže aby dokázaly zanechat aerosolovou stopu po celé délce naší republiky?To by si toho vážně nikdo nevšiml že letadlo má další přídavné nádrže a trysky?Dokáže mi na to někdo logicky odpovědět?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.