23. března 2015

Chemtrails se nesprejují pořád a všude, ale podle potřeb systému

Chemtrails se nesprejují pořád a všude, ale podle potřeb systému
Sepsal Orgonet
23. 3. 2014


Na blogu přibývá návštěv (už i 31 000 za den), a s tím i nových čtenářů, kteří jsou si vědomi chemtrails, ale mají o nich trošku zkreslené představy.

Například, sem tam někdo si dělá v komentáři falešnou naději, že u nich nad městem "přestali sprejovat", "dlouho nesprejovali, asi to už skončilo" a podobně. A představují si důvody jako že "došly jim peníze", "něco jim v tom nadále brání - třeba vláda, mimozemšťani, svědomí, technické vybavení, atd."

Tak to jsou opravdu marné naděje... Chemtrails je velice důmyslný celosvětový počítačově řízený sytém, nezbytný k ovládání počasí (a dalších záležitostí) celé planety, a nemusí být používány stále a všude, ale sypou se podle potřeb a záměrů.

(Snímek: Chemtrailsová oblačnost nad Skandinávií - řízení velkých atmosférických mas).


Představte si to třeba jako zalévání a hnojení zahrádky. Zahrádku taky každý den nezaléváte a nehnojíte, nýbrž podle potřeby, někdy jen některá místa, někdy více a někdy méně a někdy nic.


Právě tak jsou používány chemtrails. Když v nějaké oblasti nejsou zrovna potřeba k výrobě počasí či k vojenským účelům, tak se nesprejuje. Když je v daném místě atmosféry dostatek chemie pro její řízení vlnovými frekvencemi, tak není třeba sypat další. Chemoletadla si složení atmosféry sama nepřetržitě monitorují, a podle potřeby a záměrů vypnou/zapnou sprejování nad určitou oblastí. Nebo někam ani nejsou vyslána (řízeno satelity z vesmíru).  I nepřítomnost chemtrails je záměrem, nikoli opominutím/neschopností.

Takže, až u vás zase bude čistá modrá obloha, vězte, že to není kvůli ukončení/poruše chemtrailsového systému nad vaším městem, ale prostě zrovna tam není třeba "hnojit".  A užívejte si to, však oni to zase zatáhnou...

A nebojte se, hlavní důvod použití je opravdu výroba počasí a vojenské zbraně, nikoliv sypání nemocí na lidi, i když i to je možné. Používané směsi jsou pro lidské zdraví relativně málo škodlivé. Kdyby byly tak škodlivé, jak často panikaří nově procitnuvší lidé, tak už by lidstvo za ta léta sprejování (nejmíň 30 let se sprejuje, nejmíň 10 let velmi intenzívně) bylo dávno vyhubeno. I když někteří lidé mohou být citliví a mít alergické příznaky...

Chemtrails jen tak nikdo neukončí, na to jsou příliš nezbytné pro fungování a zisky mnoha odvětví, o nichž obyvatelé planety nejsou běžně informováni. Normálního člověka ani nenapadne, že se dá vydělávat na výrobě počasí, na přírodních katastrofách, atd., a přitom je to obrovský celosvětový utajený byznys, ale o tom jindy. - A žádný velký byznys se jen tak sám od sebe nezruší... ale světovládný systém se jednou sesype, a s ním i chemtrails.

Takže, chemtrails třeba registrujte, foťte, informujte, pište petice, ale je zbytečné se stresovat a rozčilovat. To nepomůže. Normálně žijte, nekazte si život stálou obavou z chemtrails, Člověk je více zdravotně ohrožen nesprávnou životosprávou a negativními emocemi než chemií z oblohy.

(Snímky: Podvečerní "malebně se křižující" chemtrails v oblasti Náchoda. Díky čtenářce za fotku!)

 




46 komentářů:

  1. Dnes asi od 10:00 cca 3hod som vyváral ocot.(Žilina)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak pokud je chemtrails globální utajený byznys (a patrně řízený z jednoho jediného řídícího centra- že by rada tříset, či rovnou jenom Rothschildi?), tak to by potom znamenalo, že v tom jede i ruská vládnoucí oligarchie. A v tom případě je Putin jen pouhá sprostá figurka klamající stamiliony lidí (stejně jako třeba Obama, Havel, Klaus, Merkelová a dalších asi tisíc bezcharakterních loutek ve všech státech světa). Ty co loutky nejsou a vzepřou se, ty vždy bohužel končí násilnou smrtí ( např. Kennedy, Chávez, Kaddáfí, Haider, princezna Diana, Lenon, atd, atd.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hurá! Presné kvalitni neporušené ssnapse. Přesne tak to je. Potěšil jste mne milý pisateli. Velké divadlo pro masy ta politika.

      Vymazat
    2. Tak přesně to bude. Je mi z toho nanic, protože celý život si přeji svobodný život bez lží a neustálého přetvařování, ale tady na Zemi nejsme pány my lidé, ale Ilumináti, kteří jsou původem ze zdegenerované maldekiánské rasy se zvířecími primitivními sekvencemi v DNA. Proto se tak chovají, lidmi opovrhují, chtějí zmenšit a zcela ovládnout populaci lidí. Nedovolí nám se plně rozvinout ve světelné bytosti, jakými bychom mohli být, kdyby nás neustále neničili, jak fyzicky tak psychicky. Jaká je proti nim obrana ? Zřejmě jen duchovní, jejich techniku nemáme.

      Vymazat
  3. Sem rád za tento úhel pohledu a pokrok v poznání.
    Díky

    OdpovědětVymazat
  4. ... taky jedno malebné nebíčko :
    https://www.youtube.com/watch?v=eEFifgD_IPQ
    Dajte si dúšok a prežijeme to spolu.... BE

    OdpovědětVymazat
  5. hm,tak to u nás má systém potřebu pořád :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Chemtrails jsou obrovské logistické operace. Větší než Hoover Sakra, trans-Aljaška potrubní nebo přistání na Měsíci. To je velký. A drahé. Největší chybou je možné udělat, je za předpokladu, že existuje jen jeden důvod pro chemtrails. Tam je asi pět nebo šest důvodů, a možná i více. Šestce jsou uvedeny níže se stručným shrnutím. Tato webová stránka se zabývá poslední. Vizuální přehled může pomoci tím, že přezkoumání a vývojový diagram zde .
    Blokování slunce :, Toto je standardní důvod k blázny ve vládě Musíme tajně zastavit globální oteplování, a tak udržet v tajnosti, že jsme stříkáním. Globální oteplování je catch all con pro každého ve vládě. Pokud jste chytřejší, než to, že ti dám lepší důvod.
    Blokování Slunce (znovu) : snížení slunečního světla po celé planetě funguje dobře pro snížení nebo manipulovat výnosy plodin mírně. Jedná se o součást požadavku inženýr potravinové krize a přivést hladomor. Můžete odmítnout to.
    Přehřátí atmosféru : Chcete-li vytvořit zemětřesení a řídit hurikány (například hurikánu Katrina v New Orleans), atmosféru musí být vodivá za elektřinu, takže instalace, jako je HAARP (HAARP je přesně to, co chtějí, abyste viděli, HAARP nemá nic společného dělat cokoli), může pracovat své kouzlo. Takže chemtrails sprej baryum a hliník mimo jiné s cílem vytvořit vodivý horní atmosféru. V Phoenix Rises (2012), že ti to říct přesně, tato@ přesně ~ 16: 00 ve filmu, jak se výslovně hovoří o chemtrails. Pro Vaši informaci barya nemá nic společného s BioAPI, nano-vláken nebo nano-tech vůbec.
    -Změna klimatu : Chcete-li pomoci, nebo ublížit plodin, mějte obloze jasné hlavní události (jako na olympijských hrách), způsobit tajfun, řídit super bouře, atd
    Nano-vlákna propagace : Chcete-li všeobecně nainstalovat BioAPI v každém, které potřebují, aby sprej nanovláken . Tato vlákna nemohou být uvedeny do dodávek potravin, stejně nějakým jiným způsobem, příjem přes populace by se navždy a ne příliš efektivně propagovat. Je to mnohem jednodušší, stačí nastříkat všechny jako hmyz; a protože se to děje všem univerzální stádo mentalita nemytých mas pak odůvodňují.

    OdpovědětVymazat
  7. Nano-vlákna konkrétně jsou mechanismem transport. Nic víc. Oni si myslí, s užitečným zatížením pro doručování. Užitečné zatížení, které by jinak bylo ohroženo slunce nebo atmosféry, nebo ne, aby to na místo určení (vaše tělo). Jako virové RNA kód, kovy, jako je hliník, nano-složek, atd Vlákna jsou (překvapivě) docela neškodný jako každý je má. Příklady těchto vláken lze nalézt po celém internetu, nebo v fyzikálních příkladech části této stránky. Vlákna musí být nezávisle nastříkat, v případě, že jsme přidán do leteckého paliva extrémní teplo zničí užitečné zatížení. Takže to není vlákno, které je rozhodující, že je to užitečné zatížení.

    OdpovědětVymazat
  8. Kto?
    To je složitá otázka. Lidé vytváření a dělá to se snaží útočit biblické principy na obyvatelstvo (včetně sebe) prostřednictvím technologie. Například sedm smrtelných hříchů . Berou si základní lidskou potřebu (jídlo, sex, konkrétní emoce) a kvantifikovat jej (v rámci BioAPI). V případě, že výsledek je extrémní (například jíte příliš mnoho), nebo udělat něco, co není schválila pak rozhodnout, že nejste hoden života a odpovídajícím způsobem soudit. Podpůrně se vaše přidány do programu . Možnosti pro BioAPI nebo nano-tech obecně je nekonečný. Proto byste neměli soustředit na jednom důvodu, jako konec všech účel. Je to příliš dynamický. Je to až po složité. Jak jsem již zmínil v horní části stránky 5 mediálních referencí - " BioAPI je největší zjevení v dějinách lidstva ". Například viz poslední odstavec popisu Vexille (2007), konkrétně trailer k H + uvedené v něm. Data Asylum dává jen vám jeden úhel BioAPI. - Nano-tech onemocnění a všemi důsledky, které to zahrnuje také viz otázka # 9 z často kladených otázek pro stručným vysvětlením o tom, jak to (a chemtrails), jsou (většinou) legální.

    OdpovědětVymazat
  9. Fáze 1 : Všichni na planetě je ovlivněna a podílí se v této fázi. Každý, kdo do jisté míry má nano-vláken v rámci své tělní dutiny, a proto pevné [ 'jsem zapojen taky. " - Michael Hall, Gamer (2009) ]. Nežádoucí účinky jsou cvaknutí z uvnitř lebky a základní nepříjemných tělesných komplikací, jako jsou bolesti kloubů. Tato fáze poskytuje kompletní dálkové ovládání vašich řeči a myšlenkové vzory přes návrh (částečně podvědomě). Myslím, že asi 99% populace celé planety má tuto fázi dokončení. Fáze 1 by mohl být vykládán jako pozitivní a prospěšné pro vás, alespoň do budoucna. Viz John Hodgman (2012) pro více informací. Měli byste také vidět otázka 9 často kladených otázek .

    OdpovědětVymazat
  10. To je nejúžasnější obraz uvidíte ve svém životě. To je fáze 2 pouze s nano-kamerou v levém oku.

    http://www.dataasylum.com/bioapi-physical-fibers-evidence.html

    OdpovědětVymazat
  11. BioAPI je mimořádně výkonný a zajišťuje úplnou kontrolu nad každým člověkem ženy a dítě na této planetě. Chápu, že je to těžké přijmout, já prostě říkám, jak to je. Následující tabulka se pokouší nastínit, co je možné s BioAPI podle toho, v jaké fázi se máš. Velmi dobře ukázáno ve filmu Presence (2010) (no klip k dispozici), připomínající povaha fáze 1 funguje velmi dobře, stačí předvádět to, co si říkal taky , protože nikdo by se nikdy pochybovat o myšlenkové a ty se mají, nejsou jejich vlastní , V kombinaci s tím, že nikdo nemůže myslet na sebe, ani na okamžik začít s, ohromující ironií toho všeho je zřejmé. Základní rozdíl mezi fází 1 a 2 je fáze 1 se zaměřuje na vaší mysli, sluchu a pouze základní zrak; kde fáze 2 zahrnuje celé vaše tělo. Fáze 2 Obě fáze také možnost mít vaše paměť pozastavena nebo manipulována umožňující velmi zajímavých událostí, které se vyskytují (či přesněji jeví výskyt). Přemýšlení fáze 2, ve filmech se typicky projevuje jako zombie. Zombie = fáze 2, nebo ve větší míře přímo zaměřen.

    http://www.dataasylum.com/bioapi-nanotech-implants.html

    OdpovědětVymazat
  12. Tak jak velká je tato technologie? Jedním slovem jeho " neuvěřitelné ". Jeho tak epický průměrný člověk návštěva těchto stránek nebude moci ani vzdáleně akceptovat jeho možnosti. Je to minimálně jedno století předběhl svou dobu. Následující scénáře jsou možné a byly svědky první ruky sám, stejně jako jakékoliv jiné cílené jednotlivce. Se dvěma různými fázemi, některé věci jsou možné pouze s fází 1. fáze 1 je trochu omezený a jen zahrnuje nejúžasnější aspekt technologie; Opět platí, že nejjednodušší způsob, jak pochopit, je, že nano-implantáty pro fázi 1 cíl vaší hlavy (bez vůně a chuti), fáze 2 se zaměřuje na zbytek těla. Následující tabulka se bude snažit rozdělit příklady a tam, kde platí. Pokud máte potíže uvěřit, nic z toho jste sledovali toto video dost. - sledovat alespoň 25 krát, pak se může začít klesat v Nezapomeňte, 99% obyvatel planety má fáze 1, to zahrnuje i vás . Je zajímavé, že oni vám řekl a ukázal, krystal jasně, co je možné s filmu Gamer (2009) a v menší míře Technotise: Edit & I (2009). Takže neberte mé slovo pro to, to je jen to, co již bylo řečeno, přímo na váš obličej.

    OdpovědětVymazat
  13. Když poprvé dostanete druhou fázi jste prostě monitorovány. To by se mohlo stát po celá léta a budete mít tušení, že se děje. Lidé dělají to potřebovat ostudu pohybovat proti vám. Takže v průběhu času psovod (s), jak je jasně uvedeno v Metropia (2009), nebo odkazuje v Gamer (2009), testy vám směšné scénáře, které vám pomohou, aby jednala proti někomu či něčemu tím myslí ovládá lidi kolem sebe. Nebudete ani vědět, že se to děje jiného, ​​než si všiml, jak nerozumné se někdo takový jako člen rodiny se jedná najednou (pro se například někdo dát něco, budete vyhodit a pak budou chtít zpátky a hod fit, když se to nechápu). Pokud si své ostudu nějak, nebo jinak zjistíte, že vinen něčím nemají schvalovat, dostanete zvýšené k dalšímu kroku. Všechno, co dělat, jakmile se zobrazí fáze 2 je zaznamenána prostřednictvím svého očního implantátu, aka A Scanner Darkly (2006); ale nejsou nutně sledují 24x7, protože nemají prostředky nebo possibily právo sledovat všechny s fází 2. Je třeba, aby se stal přímo cílené jako první.

    http://www.dataasylum.com/gangstalking-targeted-individual-information.html

    OdpovědětVymazat
  14. 1) Co je to BioAPI?
    Aby bylo možné naprogramovat typický přenosný počítač potřebujete API. Application Programming Interface. To je prostě, jak mluvit do počítače, takže programátor může říct, že dělat věci, jako je čtení DVD, rozpoznat pohyb myši, atd. BioAPI je přesně to samé, s výjimkou toho počítačového hardware a BioAPI rozhraní se svými částmi těla , konkrétně vaše neurony a synapse, které řídí vaše tělo i mysl. Také známý jako wetware , v podstatě BioAPI v tobě se skládá z nano-implantátů. Tyto implantáty jsou nutné, protože to prostě není možné ovlivnit, komunikovat nebo ovládat jakoukoliv část těla a mysli s klasickými metodami jako elektromagnetické kvantový signál nemá co mluvit, aby, z čehož vyplývá požadavek na middleware (nano-implantáty nebo wetware) . Abychom to shrnuli - chemtrails sprej celou planetu nanovláken , které vdechujete Tato vlákna obsahují (nano & mikro) komponenty, které konstrukce a instalace nano-implantáty, které tvoří součet toho, co je obecně známo jako biologický Application Programming Interface umožňuje. pro kompletní sledování, kontrolu a rozšíření všech těla a mysli funkce v daném stroji (vy, a všichni na celé planetě). Ty jsou základní model náhradní .

    http://www.dataasylum.com/faq-bioapi-gangstalking.html

    OdpovědětVymazat
  15. 12) Co když se chemtrails byly zastaveny? Bylo by to pomoci?
    Ne, to je příliš pozdě. Každý, kdo na této planetě je nyní zapojena. To by nevadilo. Bod dalšího šíření nano-vláken pomocí chemtrails je pro novorozence a děti.

    http://www.dataasylum.com/faq-bioapi-gangstalking.html

    OdpovědětVymazat

  16. Řekněme si hned na to. Zapomeňte na všechno, co víte. Tady to je, ztělesněním reality. Toto video je nejlepší příklad, který shrnuje to, co se děje, nebo se stalo ve vašem těle už. To je nejčastější tajemství na celém světě, protože byla nucena na každého nevědomky .

    http://www.dataasylum.com/mindcontrol-chemtrails-summary.html

    OdpovědětVymazat
  17. To, co vidíte, je nano-bot zapouzdření jednoho neuronu nebo synapse (například vaše Purkyňova neuronů ) nebo jiných nervových zakončení / most. Je to jen simulace, ale přesně shrnuje vše, co se stalo v posledních deseti letech. To umožňuje úplnou kontrolu nad hostitele (těla), na dálku, jak prokázal opakovaně ve filmech (např Metropia (2009), Ultrazvuk (2012)). Sofistikovanější set nano-roboty se a velmi dobře se následně umožnila kompletní a plně BioAPI být instalovány bez počítače () by to věděli . Chcete-li získat technickou své neurony byly uzavřené, byly vaše synapse byla přemostěna.

    http://www.dataasylum.com/mindcontrol-chemtrails-summary.html

    OdpovědětVymazat
  18. Spojovací důkaz o chemtrails nanovláken a vašeho těla, které jsou cílem je tento test zde. Vyplachování ones ústa s červeným vínem bude extrahovat vlákna z ústní dutiny osoby. Zobrazení extrakci pod mikroskopem a uvidíte stejnou strukturu vláken, jako vláken zjištěných v rybníku vodě nebo náhodně jinde. 100% nasycení. Poznámka: - opláchnutí nefunguje, budete muset nechat kyselost červeného vína vsáknout do úst na chvíli. Víno skvrny vlákna. Kloktadlo, opakujte několikrát a začnete vidět. Tento obrázek je v Petriho misce. To je přesně to, co je na mysli / ukazuje na vás v hostitelské (2013), screenshot zde . Také je uvedeno v Enderova hra (2013), screenshot zde . Clifford Carnicom průkopníkem výzkumu (bude již v roce 2003), spojující nanovláken s chemtrails, pouze porovnat strukturu toho, co vychází z vašich úst s tím, co se nachází mimo v dešťové vody. Je to totéž. Viz níže na test si můžete provádět sami.

    http://www.dataasylum.com/bioapi-physical-fibers-evidence.html

    OdpovědětVymazat
  19. Zdravím te Orgonete:Fakta!

    Skús preist magnetom neodímvím čo má aspon 100newtnov prítažlivú silu , po povrhu hlavy v tichom prtrdí a počúvaj čo sa deje v hlave -je to niekde nad uchom na pravej strane.nejaká nano technologia(zapuzdrenie neuronov) je v každeho hlave nech to viznie ako kolvek absurdne je to tak!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano. Ve stavu silne zmeneneho vedomi, jsem mel velikou potrebu presne z tohot mista neco vyndat. Dostal jsem se pak i k filipinskemu leciteli, a ten aniz bych mu cokoliv rikal, mi odtud neco vyndal. Pak se mne zeptal jak dlouho to tam asi mam.15 let rikam. Prý bych mel jeste prijit, rikal. Dekuji mily pisateli za tento postreh, myslim, ze to tam ma vice lidi.

      Vymazat
    2. těžko říct. Já měla dojem, že je to z mobilu, kolem pravého ucha mi praskalo po delším telefonátu a trvalo to opravdu asi měsíc, než se situace zlepšila, ale toto místo stále vnímám jako zatížené a kdyby to šlo, nejraději bych už telefon nepoužívala, ale několikrát týdně musím a jak se mi to hodí! Je to závislost horší než na cukru, když to potřebujeme, řekneme si, že to zvládneme a že se nám to hodí, ale pak (když jsme vnímaví) cítíme, jak nás to oslabilo a při delším používání dokonce i porušilo, bude to chtít silnou vůli

      Vymazat
  20. Dnes už opäť sprejovali na východe Slovenska, prv ráno jedná dlhá čiara, potom okolo 13:00 toho už bolo viac ako dosť, teda pokračujú v tom ich humus pláne...

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj mám to v hlavně taky jen nevím, jak si tu věc můžu vyndat moc díky Zuzka Cvrček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpoved PRE Zuzka Cvrček.

      Toto je Liek!:

      Pokud bychom nyní pokusí se dát všechno dohromady začneme vidět vzor, ​​v němž vysoké napětí, které by mělo být ekvivalentní omračující zbraň napětí asi 45,000+ voltů se aplikoval proud zhruba 10 mA. 10mA vychází z kombinace několika paralyzéry paralelně, protože typický omračující zbraň je výstup ~ 2,5 mA v průměru. My si to číslo čtením whitepapers, jako je tento , v němž říká, že " je třeba vysoké napětí, aby si náboje do těla jiné osoby, a proud je udržována na nízké úrovni (3 mA), tak, že příjemce nebude zraněn vážně ". To bude nakonec dělat hodně smysl. Předpokládáme, že nižší než 3 mA, protože levných čínských výrobků v posledním desetiletí. Víme, že z důležitých klipů na těchto stránkách (Rise of the Zombies a jedlíků), že nám ukazují více paralyzéry v užívání. Zejména Eaters (2011). Víme, že od zpravodaje pro, jako je tento , a informace, jako je tento , a to , že lidské tělo může přijmout asi 9 mA nebo méně bez problémů; může skutečně přijmout mnohem více. Tak jsme se vyvodit, že více paralyzéry + ~ hranice 9mA body = asi 3 paralyzéry, možná 4 . Takže asi 3 [stunguns] x ~ 3 mA [každý] = 9 mA. Takže můžeme konstatovat, že její o ~ 9 mA nebo v okolí se musíme tlačit přes mozkového kmene a větší krku. Existují nějaké stopy, které potvrdí to? Opět se podíváme do kina. V Eaters (2011), všimněte si množství napětí proudů ničí mobilní telefon @ 01:57 v klipu je 4. Každý z nich představuje jeden omračující zbraň nebo obvodu. Viz také výše omračující zbraň / Circuit Configuration, kde je popisuje 3 omračující celkem pistole. Také se blíže podívat na přesně 01:21 thru 01:22 v Náhradníci (2009) (CLIP 2), zkuste ji pozastavit, pokud je to možné. Určitě jste si všimli, že je více napětí proudů ničí kamenem nano-CPU. Všimněte si také, v tati, já jsem Zombie (2011), který Dixie a kolem 10:20 thru 10:45 Dixie právě tam visí. Ona není pustil srdce. To je symbolické výběru lásku a čest, to ano, ale pro nás vidíme dualitu s elektřinou. Upozornění DIXIE přítel říká, že " je tu nic, co můžeme udělat pro ni teď '@ 11:19, protože ona je teď dopustil nějak. Přidejte to všechno nahoru a to, co se jim na mysli taky? Je to nechal-go proudu; kde někdo nemůže kontrolovat, co se děje s jejich tělo už proto, že proud je dostatečně vysoká, aby narušit signalizace nervového systému. Let-go proud je obvykle 6-8 ma minus trochu v závislosti na části těla. Správně umístěny elektrody se používají, aby se zasadila elektrický náboj do lebky, do mozkového kmene, pak skrz páteř a končetin. Elektřina pak by měla být použita po dobu 19 sekund, jak je uvedeno v celé filmy. Docela dobré stránky, které mohou pomoci s informacemi a díly začít s plánováním vysokého napětí pulzní obvod lze nalézt na www.sgscience.dx.am .

      Vymazat
  22. Jak se tomu brání elity - Obama, Biden, Putin, Merkel Angela, Rotschild, Bill Gates a jiní ? Naše česká elita o tom jistě nic neví. Co na to i světová lékařská elita -podrobuje se dobrovolně ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zvaná elita, čili šmejdi tohoto světa to nejen ví, ale i řídí. Musí nás mít přece pod kontrolou, abychom je náhodou nechtěli zavrhnout a svrhnout. Pořád si myslím, že je to možné, jinak bych tady ani nemohla žít.

      Vymazat
  23. Zajimavé že v pátek když mělo být zatmění slunce nikde žádné letadlo.
    Proč asi? Ovce, které jindy nezvednou hlavu by si toho mohly všimnout....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mně to bylo divné, tak krásné nebe jako před třiceti lety. Už jsem měla naději, že toho nechali, ale v pondělí jim začala směna a za chvíli udělali šachovnici. Chtěla jsem volat na policii, co se to děje, ale možná na mne vyslali, že je to marné, je to marné.

      Vymazat
  24. Jojo chemtrails. Sleduji kazdy den oblohu, druzicove zabery a letecky radar. Celkem promyšlené to mají. Napadlo me nekolik vychytavek.
    Pokud někdo Jezdi vlakem může lit za jizdy ocet rovnou do záchodu kterym to poteče na rozpálené koleje... funguje to doufám i tak, ze to staci rozlit?? Nebo se musi vyparit?
    Uz jsem si vymyslel jak protáhnu hadici pres kufr do rezervy kde je vypusť... v aute nasadit na druhy konec trychtýř a za jizdy jen lejt :-D
    Vozim s sebou vzdy 4l a kdyz mam potrebu vyleju. Nej Na krizovatku :-) auta to rozjezdi a cast zbude i na nich samotných. Bydlim v hradci králové a kolem mesta mame okruh... občas si ho objedu na kole a vzdy nekde koupim tu onu tekutinu a hned vyleju...
    Jednou me napadlo proc obcas letaji ve dvou. Je to monitorovaci let a navzajem se kontroluji. Jak se to rozpouští atd. Jak tu bylo řečeno. Absence jevu samotný jev nevylučuje, ba naopak....

    OdpovědětVymazat
  25. Odpovědi
    1. to je otázka...když mi tam zasáhl onen filipínský léčitel, brněl mne týden moze, což je dle lékařských knížek dobrá známka. Oživuje se. Ale jestli mi to vyndal nevím. Nebo jestli šlo o nějakou sraženinu. Ten pocit tam má stále..

      Vymazat
  26. Prvním účelem temnářské kontroly je neustále monitorovat, jestli někdo z pozemšťanů nemá kontakt s tzv. pozitivními mimozemskými bytostmi, kteří jsou na naší straně. Na druhém místě jde o to, jestli někdo není tak duchovně silný, že by mohl prorazit temnářský závoj, jinými slovy dekl, kterým nás drží ve vesmírné karanténě. Na to aspirovali např. Albigenští a většina z nich byla povražděna křižáky. Dodnes se o nich píší nesmysly, jako např. že to byli heretici, ale pravý opak toho je pravdou. Mimo jiné povražděním Albigenských katolická církev prakticky dokázala, na čí straně to vlastně je. Temnářské kontroly se zbavíme až při události vesmírného významu.
    Léčením těžkých vlivů se zabývá také Němec Franz Erdl, původně vystudovaný inženýr - snad elektrotechnik. Jeho web: www.psitalent.de. Svého času ho zmiňoval i Aolian.

    OdpovědětVymazat
  27. Vyndat niečo z hlavy ?
    Človek s rodiny doprevádzal chorého s rakovinou ku filipínskemu liečiteľovi. Ten to robil tak, že oblasť kde pôsobil zastrel plachtou. Potom vytiahol akýsi chuchvalček hmoty. A bolo. Človek žil ešte 2 roky, takžejakže.. Treba najskôr spustiť samoliečenie - to je vyhodiť si z hlavy každú takúto myšlienku o nejakom predmetíku..-
    Rozprávka-nie rozprávka :
    ku liečiteľovi priviedli bohatú princeznu,ktorá trpela už týždne bolestiami v zažívacích orgánoch, lebo spolknula žabu..
    Liečiteľ namiešal kýblik liečivého roztoku , dal jej vypiť. Potom došlo ku napínaniu na zvracanie. - Vo chvíli kedy sa toto spustilo, pán doktor sa nahol nad chorú a pustil nebadane do lavórika žabičku. Keď to pani uvidela, bola okamžite vyliečená. - A tak sa mali všetci dobre, žabku pustili, pani zaplatila, doktor sa :)
    BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Be, nejdřive vyzkousej pak povidej pohadky. Žádna plachta, zádné triky z rukávu. Koukal jsem jak léci kolegu, co vytahoval a jak. Na telech jsme meli male jizvy, které do rana zmizeli. Ale , jak říkám, zkus a apk mluv. ;)

      Vymazat
    2. Milý namur, a ja som o čom písala ? O Tom, i o tom... čítaj poriadne.
      Ja som BE, žena .Tudom ?

      Vymazat
    3. No Milá Be, ono se to z toho co pises, tezkompozná, ze jsi zena. A pises fakt, o něčem jinem, já mám jinou zkusenost. Čistou, poctivou. Lecitel Lino. Na YouTube muzes najit o nem nejake psani.Tudom je madarsky asi, pry nema ten, ta, to.? Je to pravda? Ja nem tudom madarsky

      Vymazat
  28. mi se tu vec v hlave podarilo vypnout vcera vecer a rozpustit

    OdpovědětVymazat
  29. Dávam do pozornosti aj tento dokument: https://www.youtube.com/watch?v=iHub0GBvLEI

    OdpovědětVymazat
  30. Naopak mám dojem, že tento zločin proti životu na planetě stále graduje! Jistě mají stále "dokonalejší" směsi, zdá se mě, že poslední dobou jakoby více transparentní (což mě teda moc neuklidňuje...)
    Včera odpoledne v Brně (pár nejlepších fotek): https://www.youtube.com/watch?v=JVAGIQCEO88
    více na seznamu videí "Chemtrails are real & toxic!"
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL_swb82fw7eLd6afuzoIO2-oF91pIpwjP
    Dokument o chemtrails (Proč ve světě sprejují?) https://www.youtube.com/watch?v=RWmf4kyhG_w
    NEJHORŠÍ JE, ŽE MNOHA LIDEM TOHLETO PŘIJDE NORMÁLNÍ!!!
    Chci v tomto smyslu něco podniknout, ale nevím ... zatím se alespoň snažím šířit informace, dělat videa ...
    Možná by to chtělo nějakou akci, udělat kol toho nějaké pozdvižení, aby se o tom mluvilo masově (i v mainstreamu) - třeba založit nějaké obč. sdružení či pol. stranu něco jako "SE*EME NA CHEMTRAILS, CHEMTRAILS SE*OU NA NÁS!" za účelem šíření informací, najít někoho mediálně známého, kdo by věc podpořil, KDO VÍ? - lidé by měli včas pochopit, co je to za divočinu - mluvit o tom dokud to jde ... nejhorší je sedět a čekat jak to samo dopadne ...

    OdpovědětVymazat
  31. Ráda bych upozornila na pořad německé televize NTV, která v noci na dnešek, t.j. z 26. na 27. března vysílala pořad o chemtrails. Bohužel jsem ho neviděla, povídal mi o tom manžel, který je nespavec a sleduje v noci televizi. Sice neumí německy, ale bylo názorně předvedeno, jak se sprejuje. Bombičky se upevnňují třeba i na křídla dopravních letadel, kde je prý aktivují horké plyny z motorů. Nebo i na malá letadla. Ukazovali přímo montáž v hangárech. Pokud se tu najde někdo sběhlejší v hledání na internetu a našel by třeba v archivu NTV ten pořad, bylo by zajímavé dát sem odkaz. Vypadá to, že někde se už o chemtrails začíná mluvit veřejně.

    OdpovědětVymazat
  32. ještě jsem zapomněla napsat, že v tom pořadu na NTV povídali a ukazovali nějaké zařízení na Aljašce. Je to velký komplex budov uprostřed lesů, žádná okna, vysoké stožáry - žeby nějaký HAARP? Škoda, že to bylo německy.

    OdpovědětVymazat
  33. Jak se nejlépe zbavit JVP a VPUE?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.