19. března 2015

Demonstrace proti EU ve Frankfurtu

 Protože českým médiím se až na výjimky (třeba http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/protesty-proti-skrtum-ve-frankfurtu-hazeli-kameni-na-polici/r~70f6476acd4211e4bc74002590604f2e/) nějak nechce informovat o včerejší dramatické demonstraci proti EU ve Frankfurtu, tak alespoň malé shrnutí. 




Scény chaosu ve Frankfurtu, masové pálení policejních aut (dramatické snímky).
http://rt.com/news/241897-frankfurt-protest-police-bank/
Edited time: March 19, 2015 06:45
Překlad: OrgoNet



Tisíce protestujících se střetly s pořádkovou policií ve Frankfurtu před středeční slavnostní ceremonií k otevření nového sídla Evropské centrální banky. Ranní průvod byl doprovázen hořícími vozidly v blokovaných ulicích.



1. Německý Frankfurt se stal domovem nového dvou věžového sídla ECB, jehož vybudování stálo 1,4 miliardy dolarů. Komplex se stal v této době recese zdrojem hněvu pro mnoho Evropanů.


2. Srážková policie musela postavit barikády, aby zablokovala „agresívní“ davy anti kapitalistických protestujícíh a rozháněla je vodními děly. Podle policie bylo zraněno 90 policistů kameny a neidentifikovanými tekutinami.



3. Desítky protestujících uvádějí, že byly zraněny pepřovým sprejem užitým policií. Nejméně 350 lidí bylo dle policie zadrženo a další byli vzati do vazby kvůli výslechu.

 

4. Odštěpená skupina demonstrantů začala zapalovat auta, která pak kouřila mezi hořícími hromadami pneumatik a popelnic, které blokovaly ulice německého hlavního města financí.



5. Protest proti úsporným opatřením byl organizován skupinou Blocupy, pojmenovanou podle Occupy z r. 2011. Počet účastníků odhadují na 10 000 lidí, z toho asi 7 000 Němců a 3 000 zahraničních účastníků, kteří se sjeli do Frankfurtu z celé Evropy.



6. Aktivisté jsou rozhořčeni tím, co popisují jako „obvyklý kapitalistický byznys“ - přísná úsporná opatření vnucená evropským zemím postiženým finanční krizí. Mají v úmyslu blokovat budovu ECB, na kterou nahlížejí jako na symbol kapitalismu.




7. Evropská centrální banka je odpovědná za politiku v eurozóně, a rovněž spravuje euro, takže na demonstraci do Frankfurtu přicestovali i podporovatelé nové řecké vlády vedené levicovou stranou Syriza.


22 komentářů:

  1. Tak jako byla sundaná berlínská zeď, tak budou brzy sundané všechny temnářské zdi, sítě a mříže, kterými již dávno opředli celou naši planetu a uvěznili nás do nich pod kontrolu, aby na nás a na naší zemi - teřře parazitovali a ještě to zhoršovali pravidelným terra-formingem k obrazu svému. Centrální Slunce se chystá a mnozí lidé se také chystají...Jak napsal český básník, který bydlel v domě u 2 slunců: "Jak lvové bijem o mříže!" Jak zpívá německá skupina Scorpions ve své nejslavnější písni Wind of change: https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ
    "Naslouchám větru změny. Ve vanutí je cítit něco jako budoucnost a změnu".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a my ty mříže rozbijem...a pak bude mela, jakou globalisti nikdy nezažili. Zažijou to, ,co provedli např.Kaddáfímu...nikdo je nebude šetřit, ničím a nikým se ze svých svinstev nevykoupí...soudit je bude ulice, a na ulicích také zemřou...ne v palácích a světových centrech...

      Vymazat
    2. Dokud budeš oplácet stejné stejným, jsi stejný.

      Vymazat
    3. Já oplácet nebudu, ale ulice určitě ano !

      Vymazat
  2. Ti polcajti, to jsou jen zaplacení biřicové. I oni možná mají v lebce záblesky, že slouží zlu. Pokud mají hořet auta a mě se to nelíbí, pak ať hoří auta a domy politiků a všech vládnoucích eurozmrdů. Jak píšu, policajt je jen zneužitej blbec. Ale zmrdi z vlády, ti mají bíti biti. Jako žito. Musí-li to být.

    Dokonalou definici výrazu ZMRD prosím čtěte zde: http://www.krox.cz/texty/zmrd.htm A pak dáte za pravdu, že v určitých situacích se nejedná o vulgarismus. Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážený, ti zaplacení biřicové jsou tam proto, aby makovci nečinili škody druhým, resp. aby tomu zabránili. Je to záviděnihodná funkce, jelikož jsou vždy první na ráně a systém je vždy rád využije/zneužije na udržení pořádku a pak je obvykle obětuje - viz. Berkut na Ukrajině, nebo likvidace policajtů u nás v 89. Kdyby už ani policajti nedodržovali zákony, bylo by tu takové boro jako v Mexiku, což by se mnohým sluníčkářům nelíbilo. Policajti musí dohlížet na dodržování zákonů, a to že jsou na kravský lejno, za to oni nemůžou, neboť tyto schvalují podmáznutí politici volení oVčany (kteří taky nemají na výběr) tak, aby jejich kamarádíčkové nepřišli k újmě. A když pak nějaký horlivý policajt z někoho přiznání vytluče, byť by to byl šmejd na N-tou, tak si to pěkně odskáče a šmejda propustí, protože důkazy byly získány nezákonně. Celý tento systém stojí za kulový a policajti jsou ti poslední, kdo za to můžou, protože i oni jsou oběťmi systému, narozdíl od našich hrdinných vojáků, kteří za zdemokratizování krajin jenž o to nestojí, dostavají o hodně víc zaplaceno a v případě, že se odeberou do pekel díky nějakému "teroristovi" tak stát vyplatí solidní odškodné rodině, narozdíl od policajtů, kteří se na své kolegy skládají. A to že by někteří policajti sami nejraději vypálili nejedno z těch satanových sídel, tím si buďte jistý, jenomže si to nemůžou lajznout, protože i oni jsou zadlužení až po uši a musí živit rodiny. On se ten systém vysype tak jak tak a potom budeme všichni svorně pojídat hlínu a ti šťastnější emigrují do Ruska, což jsem tvrdil už před 2 lety. Jenom je otázka, jestli tam ještě zbude dost místa, které nebude zamořené radioaktivním spadem. Když to má Bůh nejmíň posledních 2000 let na salámu, mohl by aspoň nyní aspoň mrknout, aby se to konečně hlo k lepšímu a lidi nebyli tak tupí a začali s tím něco dělat, tj. ignorovat systém a spolupracovat spolu. Jenomže to všechno chce peníze, které většina nemá a navíc je většina lidí závistivá a škodolibá. Je to všechno na pytel, avšak i přesto doufám, že toto zlomové období ustojíme a pak bude konečně líp.

      P.S.: Ono vypalování satanových sídel postrádá smysl, protože daleko efektivnější je pochytat ty šmejdy co to řídí, zabavit jim majetek a zavřít je na doživotí do nějakého ještě nepříliš humánního vězení s filckama, ať si to taky užijí ještě tady, protože o existenci pekla mám pochybnosti. Pepé.

      Vymazat
    2. Nejhorší na to Pepé je, že ani odchyt "elity" nepomůže, protože ihned se šmejd doplní z našich vlastních řad. Smutné, ale od stvoření imrvére furt stejný scénář. Někdy přemýšlím až o MATRIXu. Ona ta Adamcová má mnoho pravdy. Petr

      Vymazat
  3. Má to svoji sílu - Frankfurt je třetí největší německé město za Berlínem a Hamburgem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde o to, že je to "mekka" německých financí v rukou eurozbabělců,kolaborantů a fašistů.

      Vymazat
  4. Všude po celé Evropě by to mělo vypuknout.

    OdpovědětVymazat
  5. Bože díky. Konečně Němcema něco pohnulo. Neboť světlo a obroda má přijít z Německa a z Ruska. Před 20 lety jsem si nedokázala představit jak. A jsem (zatím) žijící svědek. Jak že se to zdravil Egypťan Sinuhet? "Ať žiješ v měnících se časech" JO JO JO :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto ušáci (usa) nechtějí, aby se Německo s Ruskem spojilo ! Tak teď je to jasné, proč ty provokace typu dračí jízda po ČR.

      Vymazat
  6. No, pokud se tam začnou sjíždět nespokojenci a rebelové z celé eu, tak to ještě může mít zajímavé pokračování. Což samozřejmně vládci vědí a proto takové ticho na mainstreamech ! Vidíte...na novinkách se člověk dozví jen to, co ONI chtějí, aby jste četli a řešili. Např. teď se tam řeší tragédie letu MH17.. a nález kusu ruské střely. Takže, pokus provokovat Rusko pokračuje.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  7. Přečtěte si od Jacka Londona knihu Zelezna Pata, jde o vizionarske dilo, nedlouho po jeho vydani zemrel..jak znamo ponekud zahadne. Nevím, jestli bych zdilel vase nadseni. Na fotkach je ohen, krev, bordel... Gandiho "solná" revoluce, v tom bych videl lepsi cestu...a zemtech soli v evrope mame.

    OdpovědětVymazat
  8. ...možno by som ešte tak zvládla odlplenie tých hviezdičie. - Inak som prekvapená, blízky z rodiny pracuje práve v tejto ECB ! Fuha, možno pustí dáku info, ako a čo.
    Ako Slovanovi sa mu tam asi moc dobre nesedí.
    Neviem sa ubrániť dojmu, že spadnú tieto veže...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Islámský stát je pošle k zemi,to budou eurohujeři čumět

      Vymazat
  9. Zde jsou další informace a fotky, nestyděli se zmlátit i ženy:
    http://www.theeventchronicle.com/news/europe/riots-erupt-in-germany-as-activist-attempt-to-shut-down-european-central-bank/#prettyPhoto
    http://revolution-news.com/live-updates-and-streams-from-blockupy-2015/
    https://www.youtube.com/watch?v=S2aOl3e4VXo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...kedysi muži na vojančine dostávali do čaju brom - aby neboli "výbušní". Jednoznačne budem tvrdiť, že teraz takýmto zložkám niečo fuknú aby boli bezemoční.
      Alebo sú to už bioroboty ?
      BE

      Vymazat
    2. Před časem jsem někde na internetu zachytil info, že americká armáda má na nějakých základnách v podzemí až 100.000 válečných robotů k okamžitému použití. Proto bych se nedivil, kdyby nastala situace podobná, jako ve scifi Battle Of Los Angeles - roboti stříli na lidi.

      Vymazat
  10. Na tech robotech bude hodne co pravdiveho. Na yb je i video jak se jim v jednom parku seknul a chtel mlatit lidi, fejk to nebyl, to bylo jasny. Jo, ty roboti, brzy budeme koukat.

    OdpovědětVymazat
  11. Na tech robotech bude hodne co pravdiveho. Na yb je i video jak se jim v jednom parku seknul a chtel mlatit lidi, fejk to nebyl, to bylo jasny. Jo, ty roboti, brzy budeme koukat.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.