20. března 2015

Taktika USA v Evropě: pás protiruských států od Baltu k Černému moři

Díky čtenáři za tip na následující zajímavé video. 

Upoutávka: taktika USA je zřejmá z následujícího obrázku z videa. Hlavním cílem USA je nedopustit spojení Německa a Ruska. 
Text na snímku: USA se snaží vytvořit pás/kordon z antiruských států, aby odřízl od sebe Německo a Rusko a izoloval Rusko od Evropy (metoda oslabení). 
Podrobnější výklad na videu.
Ano, to dává smysl ...
=Orgonet=



Publikováno 18. 3. 2015
Zostrih veľmi zaujímavého záznamu vystúpenia amerického analytika Georga Friedmena, amerického zpravodajského experta a odborníka na státní bezpečnost (http://sk.wikipedia.org/wiki/George_F...). Záznam je zostrihaný a čiastočne preusporiadaný, preto pre hlbšie štúdium odporúčame pozrieť originál.


Pre úplné a korektné vyhodnotenie odporúčame študovať Dostatočne Všeobecnú Teória Riadenia (ДОТУ) a Koncepciu Sociálnej Bezpečnosti (КОБ).

Pôvodný záznam (celý): https://www.youtube.com/watch?v=QeLu_...
Pôvodný zostrihaný záznam s ruskými titulkami: https://www.youtube.com/watch?v=azP2F...

Medzimorie - http://sk.wikipedia.org/wiki/Mi%C4%99...
"cordon sanitaire" - http://www.cojeco.cz/index.php?detail...

https://youtu.be/8tD71d6wcwY

13 komentářů:

  1. A to ma byt jeden z nainteligentnejsich v politike USA? Tak to su pekne v prdeli.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/2166-uznavany-lingvista-pitha-prinasi-zasadni-projev-nasimi-neprateli-jsme-my-sami

    OdpovědětVymazat
  3. Napíšu hodně málo - americký hnus. Kdo jim dal právo rozhodovat i jiných státech ? Stejně se jim to nepovede, protože Německo, Francie, Itálie a Británie vstupuji do Asijské banky stejně tak jako Nový Zéland a další státy se připojují . Státy, které takto vytvoří blok proti Rusku nakonec budou se muset této obrovské změně přizpůsobit a tím se přeskočí vytvořená USA bariéra.

    OdpovědětVymazat
  4. No, ja si myslim, ze to byl velmi uzitecny obrazek dnesni strategie americkych okupantu a chytra vlada toho muze pro obranu svobody v Evrope vyuzit, ale asi dopadneme spatne, protoze kde v Evrope se najde chytra vlada? Snad jedinou nadeji je prave Nemecko a z jeho strany silna a ucinna propaganda.Mohlo by to dat novy impuls v mysleni mladych lidi, kteri dneska maji vymydlene mozky stupidnim studiem na VS a nebo flakanim v nezamestnanosti, nebo honbou za mamonem. Jedno je ale neoddiskutovatelne " US Army nemaji v Evrope, Africe, Asii i jinde ktrome USA co delat, vzdycky je to prima okupace.

    OdpovědětVymazat
  5. Na mnoha cizojazyčných servrech se můžete dozvědět, že předpoklad pádu amerického dolaru je květen-červen 2015 ( ekonomické a finanční diskuze). Pokud se jim podaří rozpoutat válku s Ruskem, tak si ten svůj podělanej dolar zachráněj. Modlím se, aby měl Putin takovou výdrž. Nasrat Slovana je poměrně dlouhodobá záležitost, ale když už, tak to je vážně průser.
    JW

    OdpovědětVymazat
  6. To je ale ta jejich demokracie.
    Láska a bohatství srdce zvítězí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene chamtivost, lakota a mamon u usáků vždy vítězí. Proto se nedivte, že mají v USA na klíčových pozicích samé vypatlané degeše.

      Vymazat
  7. Trochu bokem, ale související se situací světové politiky usa ►Potvrzuje to i darebák Šejk Naim v reportáži s Al Džazírou. asi po 20. minutě: http://www.mojevideo.sk/video/20480/spojenectvo_usa_isis_%28isil%29_odhalene.html

    OdpovědětVymazat
  8. Šejk nyni povidá, uz vi ze za rok je na rade on a jeho family s barevnou revoluci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to USA mělo v plánu už před více než 10 lety, že cíleně rozvrátí státy jako Libyje, Irák, Afghanistán, Sýrie, Libanon a Arabské Emiráty. Neboli zhamtat pro sebe největší světové zásoby drog a ropy mimo USA.

      Vymazat
  9. po vzhliadnuti filmu si môzete domysliet ,preco amici zuria .ked rusi obsadili KRYM.anici potrebuju ovladat cely svet a europa neni pod ich kontrolou.To,ze mali nachystane chemicke zbrane na europu a zatial im to nevyslo vdaka ludskejsim generalom neznamena,ze to nemaju v plane.Predpovede niektorych jasnovidcov su take,ze europa bude znicena chemicky a bude uplne bez zivota.Takze pani politici snazte sa ,aby sa to neudialo.Zijete z nasich penazi a jednate za nas vsetkych.Dakujem Vam za vsetkych ludi,ktori chcu zit v mieri.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento rozhovor koresponduje s obrázkem map: https://www.youtube.com/watch?v=deqJrMR0JvQ
    "Pšonkové" nás hrnou do náruče smrti, myslíc si, že to budou oni, kteří budou hrát prim ve střední evropě. Posluhovači usa. V poslední době si vyskakují na všech linií evropské politiky. Usa chytře ovládnou zbytek západní evropy TTIPem a jsme jejich kolona-zásobárna otroků a levného kontingentu vojenského "masa" pro jejich hry. Takový je plán. Doufám, že nevyjde .

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.