16. března 2015

Jaderné střely UK jsou připraveny k prvnímu úderu na Rusko


Rusko varuje: „Válečný stav“ již existuje, protože jaderné střely UK jsou připraveny k prvnímu úderu

http://www.whatdoesitmean.com/index1846.htm
March 14, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


Ruské Ministerstvo obrany  (MO) 14. března 2015 oznámilo, že Ruská federace je prakticky ve „válečném stavu“, a proto byl aktivován jaderný rozkaz presidenta Putina vydaný 29. července 2014 http://www.whatdoesitmean.com/index1788.htm pro Strategické raketové síly Ruska  , známý jako „Mrtvá ruka“ http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Hand_(nuclear_war) .

Podle této zprávy byla plná aktivace velmi obávaného jaderného režimu „Mrtvá ruka“ schválena presidentským rozkazem z důvodu zjištění, že jaderné síly Spojeného království (UK) připravují první úder  proti vojenským a civilním cílům v Ruské federaci.

Záměr jaderných sil Spojeného království, které připravují první úder proti Federaci, byl odhalen experty ruské Federální bezpečnostní služby (FSB) ve spojení s Kaspersky Lab. Tito experti odhalili minulý měsíc obrovský kybernetický špionážní program americké Státní bezpečnostní agentury (NSA), zaměřený nejen na Rusko, ale na kohokoli na Zemi http://www.themoscowtimes.com/article.php?id=516025 .

Experti z ruské FSB i Kaspersky Lab, jak praví zpráva, dokázali hbitě zpětnou analýzou získat kódy této masívní špionážní operace, což jim umožnilo získat spouštěcí kódy a údaje všech britských jaderných zbraní, a tím zjistili, že v týdnu od 15. března mají naplánován první úder proti Ruské federaci.



Informace o této vysoce úspěšné výzvědné operaci FSB-Kaspersky Lab byla na Západě potlačena, avšak několik technických webů zaznamenalo její projev. The Verge  v článku 13. 3. 2015 s názvem „Webový provoz Britské agentury pro jaderné zbraně chybně přesměrován přes ruský Telecom“ http://www.theverge.com/2015/3/13/8208413/uk-nuclear-weapons-russia-traffic-redirect říká:

„Minulý týden se dělo na evropském internetu něco zvláštního. Po pět dní byl provoz z Texasu na jisté adresy v UK přesměrován přes ukrajinský a ruský telekom, což je oklika několika tisíc mil. Webový provoz často probíhá oklikou z důvodu přetížení sítě nebo potíží ve spojení, ale ani jedno nevysvětluje tuto cestu. Chybnou cestu ohlásil ukrajinský telekom Vega, který do ní byl zapojen.

Je to obzvláště znepokojující z důvodu citlivé povahy mnoha postižených webů. Mezi desítkami zasažených webů byl i Britský ústav pro atomové zbraně, který se zabývá hospodařením a dodávkami britských jaderných hlavic, a rovněž i britská oficiální poštovní služba Royal Mail. Mezi přesměrovanými byl rovněž americký kontraktor pro obranu Lockheed Martin."
(Viz též Dyn Research:  http://research.dyn.com/2015/03/uk-traffic-diverted-ukraine/)

Zpráva dále uvádí, že když ruské MO získalo potvrzení o britském záměru vypustit raketový první úder proti Federaci, v celé zemi byly okamžitě aktivovány ruské vojenské síly http://sputniknews.com/russia/20150311/1019337313.html , se speciálním důrazem na manévry raketového dělostřelectva na jižních hranicích http://sputniknews.com/russia/20150312/1019386267.html .

Ministr zahraničí Lavrov, jak uvádí zpráva, v tomto týdnu varoval Západ, že Moskva bude „adekvátním způsobem http://sputniknews.com/politics/20150310/1019290192.html “ reagovat na NATO, protože tento týden se tisíce norských vojáků přesunuly k ruské hranici http://rt.com/news/239209-nato-norway-viking-drills/ , aby se připravily na příval Americké expediční námořní brigády, v počtu 14-18 000, jejíž tanky, ozbrojená vozidla, dělostřelectvo, munice a bojové vybavení proudily do Norska v průběhu minulého roku http://theweek.com/articles/442882/why-pentagon-stuffing-caves-norway-full-tanks .

MO ve zprávě rovněž konstatuje, že Ministerstvo pro civilní obranu, naléhavé záležitosti a vyloučení následků přírodních katastrof (EMERCOM) a Ministerstvo vnitřních věcí (MVD) vydaly okamžitý zákaz cest do zahraničí pro požárníky, řidiče sanitek záchranářských oddílů, desetitisíce policistů, vězeňských strážců a dalších pracovníků k vymáhání práva, kterých je kriticky potřeba v době války http://barentsobserver.com/en/security/2014/05/russia-bans-police-emergency-and-military-employees-traveling-abroad-13-05 .

Rovněž je třeba uvést, i když to není obsaženo ve zprávě MO, že ruský personál a úředníci dle zpráv z Londýna opustili ambasádu http://joinfo.com/world/1001654_Putin-gone-panic-starts-in-Russian-Embassy-in.html a že po celé Moskvě probíhá horečná stavební a dopravní aktivita, zejména na Rudém náměstí a v okolí https://www.youtube.com/watch?v=v7QW5B5Zl0U&t=107

(Screenshoty z videa o aktivitě kolem Kremlu:)




Protože president Putin a vrcholní vládní a vojenští činitelé jsou nyní pod „ochranou“ Ministerstva obrany, další zprávy (neznámé kvality) praví, že Kreml také „poradil“ novinářům, aby neopouštěli Moskvu a připravili se během příštích dní na „důležité oznámení“ https://translate.google.de/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=de&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fvlasti.net%2Fnews%2F213426&edit-text=&act=url .

I když to není konrétně uvedeno ve zprávě MO, ale jsou tam na to silné narážky, mezi Moskvou a Západem probíhají krizová jednání, což vedlo v minulých hodinách k tomu, že generální tajemník NATO Jens Stoltenberg prohlásil, že alianece nemá v plánu zasahovat do konfliktu na východní Ukrajině... „Ukrajina není členem NATO, takže je rozdíl mezi Ukrajinou a členy NATO, protože záruka bezpečnosti je pro spojence NATO.“ http://tass.ru/en/world/782758

Toto „ujištění“ NATO však může zmoci jen málo pro uklidnění této krize a odvrácení jaderné války, poté, co Vyšetřovací výbor Ruské federace zahájil kriminální stíhání proti Robertu Scalesovi, americkému majoru ve výslužbě a vojenskému analytikovi Fox News, který řekl v živém vysílání tento týden, že jedinou cestou, jak obrátit trend na Ukrajině je začít zabíjet Rusy... „Na Ukrajině je to „game, set a mač“. Jediná cesta, jak může mít USA nějaký efekt v této oblasti a obrátit trend je začít zabíjet Rusy. Zabít tolik Rusů, že ani Putinova média nebudou moci zakrýt fakt, že Rusové se vracejí do Otčiny ve vacích na mrtvoly.“ http://sputniknews.com/world/20150312/1019404526.html



March 14, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed underCC-BY and GFDL.


P. S. Orgonet: 
O přesměrování provozu webových stránek viz též článek na Zero Hedge 15. 3. 2015:  http://www.zerohedge.com/news/2015-03-15/uk-atomic-weapons-web-traffic-accidentally-routed-through-ukraine
NA RT: Nevinný omyl: Britská jaderná data přesměrována přes Ukrajinu:  http://rt.com/news/240781-uk-nuclear-data-ukraine/

86 komentářů:

  1. Třeba jen náhoda...
    http://cz.sputniknews.com/svet/20150316/109375.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodně se nic neděje

      Vymazat
    2. Ano náhodně se nic neděje... to je první jistota. Druhá jistota je, že jsme pány svých osudů.

      Přidávám se k hlasům, které říkají že je kardinální pitomost volat vyšší síly:

      POZNEJME SAMI SEBE!!! TA SÍLA JE UVNITŘ NÁS,... Je to geniálně jednoduché... i když ne tak snadné...

      Někdo níže napsal toto: "To co se máme naučit v našich životech je,že máme jako lidstvo obrovskou "sílu" a "zbraň" proti zlu. Koukněte třeba na film Páty element. Tam je zbraň proti zlu jasně ukázaná a vysvětlena.... Je tam naznačená spolupráce různých lidí... Probuzená Žena ( v tomto případě dokonalé DNA v pozemském ženském těle) a šíleně mužsky snažící se Bruce - nebo ještě lépe - jejich duchovní spojení zvané LÁSKA. "

      POINTOU JE ŽE TI DVA MUŽ I ŽENA JSOU UVNITŘ KAŽDÉHO Z NÁS... někdy se o nich mluví jako o mužské a ženské energii... a to je ONO!!!

      ANO: Cesta ven z negativity existuje!!! KDYŽ CHCEŠ ZMĚNIT SVĚT, ZMĚŃ SÁM SEBE:
      Cestou je SJEDNOCENÍ sebe sama se sebou samým...
      To je ta pravá a jediná možná cesta, cesta bezpodmínečné lásky k sobě, cesta která vede k osvícení.

      nabízím něco tak trochu jako "prosté selské vysvětlení" s praktickým návodem co s tím... dokonale praktická věc, nic odtrženého od života:

      http://www.ragauian.cz/cestou-k-dosazeni-opetovne-jednoty-je-harmonizace-sebe-sama-se-sebou-samym-2/
      http://www.ragauian.cz/category/dualita-lidskeho-byti/

      Vymazat
  2. Žeby už šlo "do tuhého" v globálnom merítku ? ...
    Ja ešte chcem stihnúť zažiť lásku (lebo som zažil len samé milenectvá)....... Tu, na Zemi, cítiť objatia z lásky, prechádzky z lásky, splodiť dieťa z lásky.
    Neviem si predstaviť, že sa to nestane, že nebudem mať tú možnosť.
    Vyššie sily, zasiahnite v prospech mieru na Zemi....... Ak nezasiahnete, tak ste pre človeka ako takého, pre jeho tento život na planéte Zem, ÚPLNE NA H*VNO.......

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyšší síly,PROSÍM,zasáhněte ve prospěch lásky a míru na Zemi jako už tolikrát!Smeťte z povrchu planety mocichtivé psychopaty, kteří mají ve svých mozcích pouze touhu vraždit a plenit dobytá území,nejlépe celý svět.Nechť Vám energie všech láskyplných bytostí na Zemi pomáhá!DĚKUJEME.

      Vymazat
    2. Marku a Marku ...jsem taky Marek a tohle jsem psal nedávno mejlem:
      bud vytvoříme hnutí který bude tak mocný že vytrhne česko z drápů ameriky
      a nebo odsud emigrujeme ...letenka stojí 20-25000,- sebou do začátku je rozumný mít aspoň 40000,-/na osobu ....to je cca. 200 tisíc pokud bychom byli tři ... nebo co dělat? ...oni opravdu chtěj spálit evropu v ohni válečnym ...to sem se vážně narodil abych se na tohle koukal? ....co mi to má dát za zkušenosti? ..já nestojim o zkušenosti z války! chtěl sem budovat lepší svět, nechci ho vidět hořet ...oni to sou takový hnusný haizlové ty američani :( ...ta válka musí bejt ..a přeju rusku at vyhraje ...ale jak to přečkáme? ...jadernej spad ...fosforový bombardování ..svině budou ukrytý v krytech a nás tady budou honit jak lovnou zvěř ....a zasraná galaktická rada která udržuje harmonii celýho vesmíru a v zájmu vesmírnejch zákonů nechce zasahovat do svobodnýho vývoje naší země se bude dál koukat? ...neskutečně mě to sere ...protože jsme byly okradený o 12ti vláknovou DNA -a nechali nás jen se základníma životníma funkcema a mi, takhle ovlivněný lidi máme porazit sami ďábla třetí dimenze? ....no to sme si nasrali do bot že sme sem lezli ......jestli nás nechaj schořet tak at zanikne celej vesmír!!!! protože jestli nejsou ochotný nám pomoct v tak obrovský manipulaci, tak co to je za vesmírnou celistvost co to je za harmonii? ..takhle se léčí rakovina? nechá se napadená část vyhnít? ....už potřebujeme pomoct :( volám všechny vesmírný bytosti a prosím o záchranu!

      Vymazat
    3. Proč pořád někdo vzývá vyšší síly? To co se máme naučit v našich životech je,že máme jako lidstvo obrovskou "sílu" a "zbraň" proti zlu. Koukněte třeba na film Páty element. Tam je zbraň proti zlu jasně ukázaná a vysvětlena , ale taky je tam řečeno, že je možné ji použít, až bude zlo skoro na Zemi. Je tam naznačená spolupráce různých lidí (element oheň, voda,země,vzduch) a pak pátý element. Probuzená Žena ( v tomto případě dokonalé DNA v pozemském ženském těle) a šíleně mužsky snažící se Bruce - nebo ještě lépe - jejich duchovní spojení zvané LÁSKA.
      Zkuste to nebrat doslova, ale jako obraz pro Duši a dojde vám, kolik lidí nemilujete, jak moc nemilujete sami sebe a nejaký zemský kotvy: masa vody, horká láva, vítr v jakékoli síle a podobě, písek či skálu - nemilujete a ani nevnímáte. Kolik lásky jste schopni vyslat? Kolik lásky asi tak denně potřebuje třeba takový vzduch a voda zneužitá při chemtrails ( abychom na této strance zůstali IN) ?
      Já za sebe kriticky řeknu, že jsem co se týče Lásky, nýmand. A to podle mínění druhých jsem láskyplná a trpělivá osoba :-D a mír jsem v sobě taky tak docela nenalezla.
      Vyšší síla je v nás. V každém z nás. Kolik z nás, třeba jen na tomto servru, je ochotno se spojit? Jen tak, bez poznámek a bez keců, bez pochybností o tom, jestli to spojení dělám dobře nebo blbě a nebo ti druzí jestli to dělají dobře nebo blbě? Jen použít srdce a poslat všem teď trochu lásky. Nebo to, čemu se říká požehnání.
      Žehnám míru, žehnám lásce, žehnám každému, kdo kdy koukl na tento web,žehnám Orgonetovi, žehnám pravdě, žehnám Bohu, žehnám sobě .....

      Vymazat
    4. Někdy mi připadá že nás jen pozorují jako my pozorujeme mravence.

      Vymazat
    5. Nezasáhly při první válce ani při druhé, pochybuju že zasáhnou při třetí......

      Vymazat
    6. Jak víte, že u druhé nezasáhli?

      Vymazat
    7. Někdo zasahoval, ale kdo, to zatím pořád nevíme.

      Vymazat
    8. A můžete říct jak u té druhé zasáhli ???

      Vymazat
    9. u stalingradu? bitva u kurska?

      Vymazat
    10. No mě teda těch x miliónů mrtvích za války jako zásah moc nepřipadá.
      Pokud tedy opět nechají zemřít řekněme 20 miliónů tak tedy OK.....

      Vymazat
    11. Ano, proč pořád voláte vyšší síly, aby něco udělaly za nás???!!! JSME TO MY KDO MUSÍ KONAT. Proč pořád tak ublíženě vykřikujete a litujete se a házíte stav věcí na zemi na někoho jiného? Nekonáte jen čekáte až někdo něco udělá za vás - Bůh mě zachrání, ufoni mě zachrání, vyšší bytosti mají povinnost mě zachránit. NIKDO NENÍ POVINNEN nás přebalovat. MY jsme se sem dobrovolně inkarnovali a my máme tento úkol zvládnout, pochopit - že jsme SAMI tvůrci své reality. Zatím jen sedíme a fnukáme že se zlo rozpíná. A pokud nejsme schopni zabránit zničení nás samých a ničení Země, jsme prostě tak trochu k ničemu :) nechápu proč by s naší destruktivní rasou měl být zničen celý vesmír, jak tady někdo chytrý napsal. člověk může konat - jednoduše ukončit inkarnaci osob, které lidstvo i planetu ohrožují. může neuposlechnout rozkaz jít se masakrovat navzájem. atd atd

      Vymazat
    12. Marek Vesely. Pokud verite ze jste slaby,tak slaby jste. Vzali vam silu jen tim ze vas donutili v to verit. Ja napriklad verim ve svoji silu a je mi jedno co mi kdo vypravi za pohadky o me bezmocnosti. Nejsem zmanipulovatelna a nebudu se tvarit jako bezmocna a litujici se obet.timto zpusobem opravdu lidstvo zahyne.ale na svoji hloupost a neduveru v samu sebe

      Vymazat
  3. to je nějaký žert?

    OdpovědětVymazat
  4. Před dvěma lety jsem mela vizi...
    Probíhalo jednání i na vyšších úrovních a ne zde na teto planetě.Bylo rozhodnuto o válce na Zemi...
    Byly tam další vize , které se do puntíku už odehrály....
    Nedalo se do toho zasáhnout.
    Kazdemu bude dano si to odzit , prožít , zúčastnit se ...
    Kez by se to dalo odvrátit ještě teď!
    Mam prorocke vize cely život .
    Jak na hoře , tak dole.Tam na hoře se to spustilo , proto zde máme na chaos.
    Bohužel jsem ještě stále nepochopila tvrzení údajně ,,mystiku ", ze vše je dobré!
    Moji prarodiče byli ve válce i v koncentráku.Děda byl v gulagu a hodně nám vyprávěl , přežil zázrakem...
    Doufám, ze se bude konat zázrak ve velkém nejen nad celou Evropou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel zázrak se konat asi nebude,také mám vize.Stojím s dcerou na balkoně našeho domu-žijeme v Praze u J.z Poděbrad,tak že v centru-,pod námi ulicí se valí řvoucí dav,nejde plyn,voda,elektřina a my dvě běžíme dolů pomoci pošlapaným lidem v náhle ztichlé ulici.Posléze zamykáme již úplně vylidněný dům,nasedáme do auta a rychle odjíždíme daleko za město na chalupu kde již je celá rodina.Za nějaký čas jsem viděla sebe,dceru a vnučky,starší tak o tři roky,jdeme po Václavském náměstí,je slunečno,voňavo a všude vyčištěno.Dělám co zmůžu,abych likvidovala zlo.I myšlenka funguje,proto ten příspěvek nad vaším.

      Vymazat
    2. Kedy ste mali tu víziu, že sa spustila vojna ? Ak pred 6.1.2014 tak to už neplatí.

      Vymazat
    3. Múžete mi to blíže popsat do mailu ?
      petrman71@seznam.cz

      Vymazat
    4. ...... tak se nalaď na jiné paralelní světy a přijímej info o Tvůrcích na planetě Zemi a neposiluj to co ti bylo v minulosti dáno vidět. Člověk JE prostě tvůrce. To by ale měl každej kdo má vize mít trochu přehled do čeho vlastně nakukuje. Ach jo .........

      Vymazat
    5. Napište mi prosím Váš email na m.dodoss@centrum.cz rád bych Vas poznal a dozvěděl se více

      Vymazat
    6. Tuto schopnost ti nezávidím

      Vymazat
    7. Ach jo,já do toho načuhovat nechtěla,to samo,snažím se to ale pochopit a pracovat na tom.Duchovnu se věnuji hodně let ale toto je pro mne něco nového.Nenapsala jsem ale důležitou věc,určitě se nejednalo o jadernou válku,spíš mi to připadalo jako občanská.A vizi jsem měla přibližně před rokem.

      Vymazat
    8. Já jsem měl také vize o III.sv.válce, ale asi tak před 20 lety. Do toho snu jsem nevěděl, že po výbuchu atomovky jdou za sebou 2 mohutný rázový vlny, které způsobují nejvíce škody, ničení a úmrtí všeho živého na jejich dosah. Podobně jako když vybuchne sopka jde od epicentra výbuchu žhavá koule, která před sebou tlačí hustá oblaka jedovatých horkých plynů. K tomu pronikavá radiace a následně vysoké dávky gama a rentgenového záření. Dnes jsou jaderné hlavice sofistikovanější, takže dokáží zničit i předem vytipovaný jen malý prostor např.velkoměsto a jeho bezprostřední okolí. Spíš si ale myslím, že budou použity nálože podobné neutronovým bombám, protože zachovají majetky, infrastruktury apod. a ničí okamžitou smrtí jen vše živé velmi silnou pronikavou radiací.

      Vymazat
    9. zlata dusicko, mam velmi malo času někam nakukovat.
      Vize chodí samy od sebe cely zivot aniz bych meditovala nebo se to nejak snazila.(Jedna velká celoglobalni byla např.Černobil aj...další...).
      Také si zde přeji mír pro Všechny a pracuji na tom od doby studené války, kdy jsem byla dítě...
      Neutecete nikam ani do Asie za 25 tisíc ...Také tam mám dveře otevřené a pozvání...Zůstávám hmotně zatim na místě zde .V loni me byla otevřená brána odchodu.Vrátila jsem se zpět s požehnáním Ježíše Krista a sv.p.Marie.
      Každý z nás ZDE tvoří pevný pilíř.Pomůže klid a mir v srdci, i když kolem Vás bude z nebe padat černý déšť.....
      Stanete se v tu chvíli velkým zařicim Světlem.Někteří z Vás právě proto sem přišli, jste z dalekých svetu a je to Vaše vyšší poslání.Možná o něm ještě nevíte, možná někteří tušíte.Pozorujte své sny.Tam take dostáváte zprávy.
      Hodně lidí ma nemoc,chřipky atd...Nemoc se přetransformuje na moc.
      Před lety jsem si touto branou také procházela.Je to zvýšení vibrace Vašeho těla.Aby tělo bylo schopno ustát energie.
      Cítím zde hodně strach a zmatek.Vse se čistí...Budete silnější.
      Může nastat i zmatek v myšlenkách ...Říkat si, myšlenky odejděte .Mohou se Vás zmocnit pouze, když je prijmete.
      Je fakt , ze se může vše změnit i během minuty .Důležité je se rozhodnout.
      Zaměřte se na cestu .
      Věřte SVÉMU srdci.
      Odpovím postupně na Vaše @ viz nahoře, co jste napsali...


      Vymazat
    10. Proc si vsichni myslite, ze nase spasa spociva v tom, abychom si zachranili zivoty? V prirode preci probihaji omlazovaci procesy, tj. zanik stareho a zrod noveho, cisteho, s novou energii.Proc by se to nemelo stat i se starou, zdegenerovanou populaci? Takze, vse je dobre i kdyz to nechapeme a pres mrtvoly si chceme kazdy zachranit jen ten svuj mizerny svet.

      Vymazat
  5. http://zakony.kurzy.cz/40-2009-trestni-zakonik/paragraf-357/

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes jsem měla hovor s jednou moc moudrou paní, takovou starší "indiánskou babičkou", která se mi objevila kdysi v mém životě v moc krušných chvílích. Na mou otázku možnosti jaderné války odpověděla, že příliš mnoho štěkání a harašení podle jejích vizí skutečný čin "kousnutí" nepřináší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a vyše 50 tisíc mŕtvych na Ukrajine je čo ? ... Drapnutie malého škrečka ? áno, milióny to nie sú, ale ani stovky...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  7. Možná jsem OT, ale chtěla bych se zeptat, zda se někdo ve vašem okolí tzv. zbláznil. Cítím, že jsou tu dosti hutné energie, ale nedokážu už poznat, zda je to z chemtrails nebo z něčeho jiného. Začalo to po úplňku 5. března, Konkrétně mámu postihla akutní psychóza, v sobotu ráno, pak byl celkem klid a znovu daleko hůř dnes v půl páté ráno. Je sice depresivní, ale nikdy neměla takové doslova démonické stavy, hlasy v hlavě, od rána jen mluví a mluví a samé hrůzy. Třeba má s tím někdo ze čtenářů zkušenost, prosím, o radu,co s tím dělat. (podotýkám, že na psychiatrii odmítá jít a vyhrožuje sebevraždou, když bych zavolala záchranku). Můj e-mail je erika.x(zavinac)gmx.com.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že energie je zhušťují a neblaze působí na každého z nás. Citlivější jedinci to mají těžší. Navíc, tento pátek bude částečné zatmění slunce a již pár dní před vše živé pociťuje divné stavy (energetické). Přitěžuje se, více depky, a různých nepříjemných stavů, včetně únavy a podivné náznaky k nemocem. Samo, ti vořeši to přikrmují chemkou a grilováním- to má taky samo o sobě negativní vliv na psyché člověka. Očistit energeticky nebo dát tišící léky na nejhorší projev.

      Vymazat
    2. Eriko, radu ti nedám, neb je to težké posuzovat. Ale od posledniho "praskovani", si vsímam krom akutnich divných dlouhých respiračnich onemocneni, i podivneho chovani lidi. Možná by pomohlo, s mamkou trochu popovidat co vidi, co slyší. Hlasy jsou pomerne castym jevem u lidi. Neni to nic demonickeho. Jennje treba dat dotycnemu prostor, podeprený duverou v jeho vypraveni a naslouchat. Treba tak zacit. Pak je tady i pomoc v podobe www.diabasis.cz

      Vymazat
    3. Chtelo by to Eriko platnou adresu

      Vymazat
    4. Eriko, neco ti k tomu piši, avsak adresa nefunguje..tak , kdyby jsi chtela, má je tato
      mdnamur72@gmail.com

      Vymazat
    5. V zivote som nemal taky zachvat paniky ako tuto nedelu rano...
      Zobudil som sa asi o 4:00 Nevedel som v prvom momente kde som a potom som vstal a sedel v kuchyni a snazil sa zostat v klude...
      Podotykam ze neberiem ziadne drogy a bol som uplne triezvy. Nieco sa dialo a ja neviem co...
      Ale tie stavy paniky si neviem vobec vysvetlit... Dobre ze som sa drzal v klude a nic som nevyviedol, prislo to az do takeho stavu, ze som vazne rozmyslal ze si nieco spravim. A najhorsie ze som v tom bol sam. Vsetci este spali.

      Vymazat
  8. Něco se jistě chystá. Proč vlastně mají američané právě teď, když je na Ukrajině rušno, potřebu stěhovat přes Českou republiku svoji armádní výbavu ? A do Německa ?! Proč tak komplikovaně ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je v tom jistě nějaká čertovina, i mě se to nějak nezdá.

      Vymazat
    2. stěhují to z Norska http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2161-obama-na-tajne-schuzce-s-reditelem-fsb-ruska-globalni-valka-se-blizi

      Vymazat
  9. Nesouhlas s průjezdem americké bojové techniky přes české území se vyostřuje
    http://aeronet.cz/news/dragounska-jizda-nesouhlas-s-prujezdem-americke-bojove-techniky-pres-ceske-uzemi-se-vyostruje-cesti-vlastenci-a-aktiviste-proti-valce-zablokuji-na-hranicich-prujezd-americkym-zbranim-vime-prvni/

    OdpovědětVymazat
  10. Trasa průjezdu americké bojové techniky přes české území ... http://tn.nova.cz/clanek/americka-armada-v-cesku-tudy-pojede-vojenska-kolona-mapa.html

    OdpovědětVymazat
  11. Před mnoha lety jsem měl velmi živý sen. Střílelo se,leželi jsme schovaní na zemi pod oknem a před domem na zahradě se otáčeli bílé jepy s neidentifikovatelnými vojáky. Doufám,že se každý sen nenaplní.

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/armada-policie/Martin-Koller-Prijedou-alegoricke-obrnene-vozy-USA-bude-druzba-Trotlove-se-budou-radovat-Slyste-jaky-je-stav-nasi-armady-Valka-s-Ruskem-Tak-si-uvedomte-ze-366450

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou šílenci, co chtějí udělat, to znamená konec života na planetě, bude to řetězová reakce. Já tři tobě ty mě devět atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na světě je údajně tolik výbušnin, že stačí 129 krát zničit celý povrch Země !!! Takže na jedno zničení prostředky jsou vrchovatě.

      Vymazat
  14. Stavební ruch u Kremlu?Blíží se výročí vítězství ve velké vlastenecké.70 let.Věřte tomu,že oslava bude velkolepá.Rusko chce ukázat kdo položil miliony životů a kdo porazil nacismus.Ještě necelé dva měsíce do 9.května.Musí se na to připravit a proto ten stavební ruch a přesuny kamionů u Kremlu.A kde jinde slavit než na Rudém náměstí.Žijeme v nebezpečné době,ale nedělejte z komára velblouda.Rusko chce slavit a oslava to bude opravdu velkolepá.I přes všechna embarga si to Rusko může dovolit.

    OdpovědětVymazat
  15. Pane Veselý, raz nadávate zasranej galaktickej rade a potom voláte sily Vesmíru na pomoc ?

    OdpovědětVymazat
  16. Vojna nebude a basta. Apropo, viete ako rozlišiť víziu od vybublaného strachu ?

    OdpovědětVymazat
  17. ahoj všem. Určitě se něco děje a jen tak nám to neprojde. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  18. žádná válka nebude...už mam letos zasázeno...máte smůlu

    OdpovědětVymazat
  19. Jinak s těma respiračníma nemocema v poslední době si taky užívám hodně. Do toho spoustu chybění ve škole pak dohánění učení a epileptické záchvaty smutek. už přemýšlím i o tom, že nechám školy. Zuzka Cvrček Chamulová

    OdpovědětVymazat
  20. Zaujalo mě , že mnozí lidé tu popisují svoje vize s budoucími. Nejvíce mě zaujala vize od anonymní 15:07. Viděla jsem velmi podobné a to nejsem z Prahy. Moje město hořelo, koukám na to také z balkonu. Všude houkaly sanitky a hasiči. Lidé velmi zmateně pobíhali a křičeli. Vzpomínám si, že starosti všem dělal plyn. Byla jsem z toho "divadla" ohromená a zároveň smutná. Oblékala jsem se a šla těm lidem na pomoc.
    Vím, že balkon, okna či určitá vzdálenost ve vizích znamená bezpečí. Tedy nic skutečně zlého se nestane. Něco ale ano. A z nedostatku pochopení či snad probuzení (?) budou lidé zmateně pobíhat sem a tam .Tedy křik znamená strach, ale ne bolest či něco podobného. Nutno pochopit hlas Boží. Přijde něco, co námi otřese, ale měli bychom zachovat klid a ne se bát budoucího. Jak vidno (ze dvou velmi podobných vizí ) něco stojí za dveřmi . Srdečně zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  21. Keď už o tých víziách,pridám sa..je to asi rok dozadu,možno rok a pol..mala som sen(živý sen,uvedomovala som si v tom sne že sa mi to sníva)išla som mestom,a neboli tam žiadni ľudia.Nikde nikoho,prázne mesto..dodnes mám z toho pocitu des.Iba na okraj,poslednou dobou mám dosť sťažený život,tak intenzívne vnímam ľudí oklo seba,až je to vyčerpávajúce.A musím nerada napísať,že sú to prevažne zlé vnemy.Často si pripadám akokeby som sa pohybovala v džungli..Čo sa týka pána Putina.Verím mu,a verím,že keby aj k niečomu takému ako..vojna...došlo,má technológie,ktorými vie zlo eliminovať na najnižšiu možnú mieru.Nikde na svete nie je viac duchovne vyspelých bytostí ako práve v Rusku a to podľa môjho cítenia nie je náhoda.

    OdpovědětVymazat
  22. Sny se tykaji spíse vas samotnych nez vizi budoucnosti. Jde o vas vnitrni svet. Velice dobrym pruvodcem je snář www.medo.cz
    Ve vasich snech co popisujete, se personifikují vase Já. Vetsinou apokaliptické sny vedou k velike vnitrni transformaci a rozvoji duše. Osobne jsem presvedcen, ze i kniha Zjevení, kdyz mluvi o armagedonu, je myšlen Armagedon, konec jednoho stareho Já, Ega, aby se mohlo objevit neco noveho.
    Tak za mne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snáře jsou malo funkční.Prostě někdo je prorok a někdo ne.
      Vždy něco končí...

      Vymazat
    2. Kéžbby jsi se potkal s prorokem...ono to slovo česke Jasnozřivý, Jasnovidec presne vystihuje proroka..vize, ktere se zde pišou, opravdu nemaji nic spolecneho s budoucností planety. O tom jsem presvedcen

      Vymazat
  23. Válka   -  v nevědomí představuje morální zápas nebo duševní konflikt, opakem je mír jako duševní zklidnění a příprava na další válku, kterou snící zažívá jen proto, aby zdokonalil vlastní duševní a duchovní stránku   -  válka na hranicích: vztahuje se ke dvěma protikladným tendencím, proto tento obraz doprovází schizofrenii   -  boje ve válkách (včetně atomových, chemických a totálních) patří do archetypu Témata zničení světa, jemuž přísluší emoční vstup do vnitřních kruhů nevědomí (viz Mapa nevědomí z knihy Tajemství řádu nevědomí)   -  chemická válka: neodmyslitelně patří do archetypu Témata zničení světa; je nevědomím používána proto, aby snící opustil svět starých zkostnatělých názorů; může být součástí archetypu Bazální perinatální matricearchetypu Bazální perinatální matrice jako důsledek tzv. špatného lůna*57   -  historická nebo budoucí: je také častou náplní snových obrazů, neboť pro nevědomí neplatí nezastavitelný aspekt času, nýbrž platí zcela a bezvýhradně bezčasovost; když snící nalezne přítomnost jako absolutní bod, z něhož lze rozeznávat minulost i budoucnost jako pouhou iluzi nekonečného času, pak se mu mohou otevírat i historické osobní souboje s osobami současného života, z čehož pak po nutném odpuštění pochopí nedávnou averzi vůči některým lidem (více o tomto v archetypu Vize budoucnosti a minulosti)   -  dívčí: boj ženské a mužské složky duše (podobnost s příběhem starých pověstí českých není náhodná)   -  další podrobnosti viz boj, bojiště, bojovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svět je v pohybu a co s tim uděláte ?
      Někdo má dar vidět události dopředu a už ma hned schizu.Dobré skatulkovani.
      Nedivím se mnoha lidem co ví víc ....a vidi..., ze zůstávají raději v utajení.Protože by je ještě stále upalovali na hranici .
      Mam mnoho přátel , kteří jsou v klidu a úplně normální i když mají vize a přesto pracuji nejen pro své blaho a mír.Nikde to na NOVE však nepublikuji, takže se to nedozvite.

      Vymazat
    2. Díky za tvůj koment. Pro mnoho lidí bude dost nepochopitelny. Jako je pro mnoho lidí nepochopitelné cosi o paralelních světech, které žijeme zároveň v časoprostoru. Jedna z věcí, kterou lze jen těžko pochopit a uchopit je, že v jednom ze 12 paralelních světů už jaderná válka proběhla a to počítáno našim kalendářem v roce 1996. Části naší duše na to reagují a u některých se to projevuje jako růst nádorů, rakovina a jine zajímavé nemoci. Stačí se v psychice lehce přiklonit naší osobní realitou a akktivace fyzického projevu je jasná.
      Pro lidskou duši je dosti těžké pojmout ( s naším současným DNA) celé pole projevu. Navíc se každej podělaně bojí být vědomým tvůrcem. Spíše je většina z nás ve "válečném stavu". Navíc kopírujeme své strachy ve velkém ( třeba zobrazováním na netu) a pak se divíme, že se k nám vrací zmnožený strach, který jsme svoji zprávou (zaručená vize budoucnosti je hloupost) "pravdivě" předali druhým.
      Tady a teď je čas na čištění svého pole a aktivaci dalších vláken DNA. Zjednodušeně řečeno : rozsviť sám sebe člověče z hloubky svého srdce. Pak budeme oslňovat jeden druhého ze srdce a s láskou. Neude čas na válku s kýmkoli. Bude jen čas na udržení a posílení světla na Zemi. Takže má lidstvo před sebou ještě notnej kus cesty,ne?
      Člověk velmi podceňuje dvě věci : hodnotu fyzické práce a svoji vnitřní sílu ........

      Vymazat
    3. Me fascinuje s jakym presvedcenim lide mluvi o dimenzich,jako by tam byli.pritom jen papouskuji info od jinych kteri si to cele mohou vymyslet...

      Vymazat
    4. Pro anonyma 8:53 ..... použij své srdce a to ti řekne, kde je pravda. Otázka je, jestli vůbec víš,jak ho použít. Nejlepší postup je : otevřít, vyčistit, vyladit a používat. Pak tě přejde jakákoli fascinace čímkoli a kýmkoli. Dokonce i sám sebou ....... Akorát,že pro většinu lidí je to holt moc práce.

      Vymazat
    5. Ale není to složité, jen cítit

      Vymazat
  24. Lidi uklidnete se:) kolik z vas se dozvedelo dopredu den, hodinu o utoku na dvojcata, charlie hebdo nebo dalsich velkych udalostech. To co se nemame dozvedet se stejne nedovime a je nam predsunuto jen to co nam schvali aby jsme o tom tady mohli diskutovat:) a zpravy od sorcha fall to dalsi z castecnych manipulaci( kolik udalosti co predpovedel tak se opravdu stalo) nekrmte svoje egregory a bezte se projit radeji na hodinu nekam do prirody bez mobilu. Netvrdim ze se nic nestane, ale budte pripraveni na nejhorsi a ocekavejte to nejlepsi, takze asi tak:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Váš príspevok sa mi páči, len ako sa pripraviť na najhoršie a očakávať najlepšie ? ....

      Vymazat
  25. Náš svět má dvě osy zla! Rozdíl mezi nimi je pouze v "nátuře". Zatím co první osa jde skoro na vše přímo a bez okolků, prakticky hrubou silou a nijak neskrývá své úmysly, tak druhá osa vystupuje jako ochránce slabých a ohrožených. Své mocenské plány zabaluje do pláštíku "pomoci proti jakémusi nepříteli". Pro vlastní ilustraci se stačí podívat na mapu světa 100 až 200 let starou a porovnat ji s mapou dneší. Je jasné, která osa je expanzivní, je ovšem třeba brát v potaz i politické hrátky, kterou tyto osy hrají. Nikomu nic nechci sugerovat, zálaží na každém z vás, jak si můj komentář vyloží.

    OdpovědětVymazat
  26. Dnes som sa dozvedela,že ľudstvo je definované ako prírodný živel.Modlím sa, aby,keď niekto, alebo niečo, bude skúmať usadeniny s dátumom nám blízkych dní, nenašiel tam stopy rádioaktívneho spádu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tzv. Římský klub, lidstvo dokonce definoval jako rakovina planety Země.Clenem byl i V.Havel..a jini jeste ziijici češti "politici".

      Vymazat
    2. No ruku na srdce. Predstavte si ze jste priroda nebo zvirectvo a podivejte se na chovani lidi,metafora s rakovinou neni daleko od veci.lide by se meli naucit zit v souladu s prirodou a v ucte k zivotu

      Vymazat
    3. No ruku na srdce, ty prvotni rakovinovy buňky, které svoji aktivitou infikujimostatni lidi a vnucuji jim jejich geny, tak prave ony nazyvaji ty jeste zdrave rakovinou. Snadchapete.

      Vymazat
  27. Rádf bych se zeptal kdo z vás ví kdo vlastně jsme na této planetě?Kdo s náma manipuluje a jak už je to dlouho?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manipuluje s tebou kdokoli komu to dovolis.elity i media i politici a lekari:-) ale jsi svou podstatou silna svobodna bytost a tou muzes zustat kdyz budes chtit

      Vymazat
    2. Okupováni jsme tajně ještěrkami již 26 000 let a jsme v jejich otroctví, jen jsme si toho nevšimli, plahočíme se z jedné inkarnace do druhé a ještěrky nás stále přeprogramovávají, abychom podstatné věci zapomínali a ztráceli souvislosti. Už nemáme duchovní vyspělost a otevřené vědomí, za to máme ještěrčí i náboženství. Však on Hašek mnohé tušil a proto do toho ryl. Ne nadarmo ho tady řada čtenářů vzpomíná. V bývalých inkarnacích jsme bývali mj. v Lemurii či Atlantidě, procházeli hvězdnými branami, měli vysokou emoční inteligenci a IQ v řádu 10 krát větší než dnes.
      Ale ještěrkám se to nepodaří. I když třeba teď řada věcí vnějškově vypadá v jejich prospěch. Zvítězí protivníci ještěrek a to jsou naši přátelé. Ano, jaro se blíží!

      Vymazat
    3. :D jiná verze náboženství - Bůh vs. Satan, tentokrát je to boj Ještěři vs. Ti dobří mimozemštané. lidé vždy v těchto pohádkách zaujímají pasivní pozici a jsou to ti chudáci které bud pokouší satan nebo kteřé utiskují ještěři, nicméně jako v každé pohádce čekají jako princezna na záchranu a nebo spasení...říkejme si tomu jak chcete. pořád stejn pohádka....

      Vymazat
    4. To temnáři lidi vmanipulovali do pasivní pozice. Vymývali jim mozek, veškeré znalosti jim vždy vymazali, aby šli do dalších zrození nepoučení a museli se všechno učit zase odznovu. Co nejvíce u lidí chtěli snížit emoční inteligenci, aby se lidé chovali s tvrdým srdcem spíše jako bioroboti, nikoliv jako lidi. Podstatně jim snižovali inteligenci. Jak je to možné, že v dnešní době máme nižší inteligenci, než jak bývalo obvyklé tehdy, když Atlantida byla na vrcholu? To, jak vyvrcholí boj o planetu Zemi se řeší úplně někde jinde než v hlavách či rukách pozemšťanů. Ti pod dlouhodobým vlivem temnářského impéria téměř ztratili původní schopnosti či si jich nejsou vědomi čili jsou neškodní. Technologie mají na směšné úrovni ne nepodobné úrovni dětských hraček. Je to pořád stejná pohádka, pokud unikátní Zemi a pozemšťany budou pohlcovat elity parazitických temnářů, které své původní schopnosti neztratily a to svým temnářským terraformingem pojišťujícím jejich vládnutí. Temnáři nás ničili a ničí... Je to zřejmě tak, že se máme sami aspoň trochu vzepřít (úplně stačí, když se pořádně vzepře tzv kritické množství, dle starých mystických škol 144 000). Nejsme v tom sami, je tu někdo silnější a věkovitější, komu na nás záleží a kdo se temnáře (majících toho na triku už dost např. zkázu Marzu) chystá smést...

      Vymazat
    5. Odpověď na položenou otázku (Rád bych se zeptal kdo z vás ví kdo vlastně jsme na této planetě?) je jednoduše a současným jazykem vysvětlena zde:
      http://www.ragauian.cz/stvoritel-satan-a-studijni-program-lidske-duse-v-hmotnych-svetech-1/

      Není důležité znát podrobnosti manipulace... důležitější je vědět že s tím mohu něco udělat. TO se také můžete dozvědět na stejném místě...

      Vymazat
  28. Hej vy!!
    Ukludnite sa!!! Vojna je pre tych debilov, co na tom zarabaju...
    A potom, prisli sme sem na tuto zem aby sme riesili tieto pozemske sracky a nejake duchovno a veci podobne nas len zbavuju zivotnej energie...
    My sme tu... A tak sa musime spravat!
    Nie sme tu na to aby sme v myslienkach a blogoch riesily nejake nadprirodzene veci...
    Tie si na nas pockaju...Ale teraz si ozaj musime spravit tu svoju ulohu kvoli ktorej sme tu...............


    P.S.
    Nezda sa vam to nejake cudne, ze ludia co necumia kazzdy den na oblohu a neserie ich to ci su nasi pra, pra .... rodicia reptiliani? A su stastnejsi ako mi.......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No blažená nevědomost jistě štěstí přináší:) souhlasím s tím, že netřeba piplat se v nějakých tématech 3D a 5D a dimenze a vyšší bytosti atd....jestli to existuje, at to existuje. Jsme ted a tady, vybrali jsme si to a také z nějakého důvodu. Smyslem života je rozvoj a úcta k životu a radost ze života, ne vraždění a destrukce. Věří, že člověk je natolik silný, aby neignoroval zlo a nebyl spolupachatelem, že umí přemýšlet vlastní hlavou a analyzovat a když je potřeba tak zasáhnout. Pokud mě někdo požene do války, otočím zbran proti tomu kdo tento rozkaz vydal.

      Vymazat
  29. Tak když už to tu rozebíráme tak jsem měl taky sen, válčil jsem po boku plejáďanů proti jaderná válce na zemi a uprostřed noci mě vzbudila šílená bolest. Moje první myšlenka byla že jsem to koupil i přez předchozí ujištění že jako světelná bytost jsem nezranitelná. Ale ta bolest byla tak silná že jsem se hodně rychle probral a on to byl ledvinový záchvat. A ted bych rad vedel výklad toho snu. Mira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miro, vyklad snu:moc cteš a divas se na scifi, pak z toho maš divoký sny. A protože pri tom piješ malo vody a hodne caje, tak si dostal ledvinovou koliku. :) ;)

      Vymazat
    2. Hmmm drobný problém, čaj nepiju vůbec, pouze vodu s citronem

      Vymazat
  30. jo taky mě můžou zkusit odvést :D :D :D jim tam budu platnej...zahodim sapr a zběhnu...

    OdpovědětVymazat
  31. Ať si něco angláni na popud amíků začnou s Rusy.Oni jim ten ostrůvek potopí.

    OdpovědětVymazat
  32. Klíčová událost pro Zemi není válka, ale dopad vesmírného tělesa, ke kterému dojde 11.10.2026 mezi 10 - 12 h. SEČ.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.