17. března 2015

Moskevské bombové kryty se plní, Rusko se připravuje na válku

Moskevské bombové kryty se plní, Rusko se připravuje na válku
Moscow Bomb Shelters Begin To Fill As Russia Prepares For War

http://www.whatdoesitmean.com/index1848.htm
March 17, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet

Ruské Ministerstvo obrany (MO) dnes oznámilo, že president Putin „důrazně varoval“ jak Spojené státy, tak Evropskou unii, že britský premiér David Cameron „musí být odstraněn“, aby byly odvráceny katastrofické důsledky totální války.

Podle této zprávy president Putin a další vysocí představitelé byli během minulých dvou týdnů vzati do „ochrany“ Ministerstva obrany poté, co výzvědné služby odhalily plánovaný jaderný první úder proti Ruské federaci, který byl naplánován premiérem Cameronem na tento týden... a o němž jsme informovali v článku ze 14. března „Rusko varuje: Britské jaderné střely připravují první úder.“ http://www.whatdoesitmean.com/index1846.htm (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/jaderne-strely-uk-jsou-pripraveny-k.html)


Zpráva neoznamuje, zda Spojené státy jsou komplicem při tomto jaderném útoku na Ruskou federaci plánovaném premiérem Cameronem; je založena na informacích zjištěných ředitelem Federální bezpečnostní služby (FSB) Alexandrem Bortnikovem po jeho soukromém setkání v Bílém domě před několika týdny.

Rovněž, jak jsme informovali 15. března v článku s názvem „Obama se setkal s vrcholným ruským špiónem a varoval, že nemůže zastavit válku“ http://www.whatdoesitmean.com/index1847.htm (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/obama-se-setkal-s-vrcholnym-ruskym.html ), a jak uvádí Ministerstvo obrany ve své nové dnešní zprávě, nikdo v Kremlu si není jist, zda president Obama ještě vládne svému státu, poté, co americká asistentka státního tajemníka pro evropské a eurasijské záležitosti Victoria Nulandová minulý týden „v záchvatu vzteku“ křičela na ministra zahraničí Sergeje Lavrova, že teď vládne v USA bývalý vicepresident Richard „Dick“ Cheney http://www.whatdoesitmean.com/index1844.htm . (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/zurici-nulandova-volala-do-kremlu.html)

Ještě vážnější je, jak dále uvádí zpráva MO, že bez ohledu na to, kdo vládne právě teď ve Spojených státech, existuje nyní mezi Ruskou federací a Amerikou „de facto válečný stav“, poté, co Obamův režim včera prohlásil, že jeho sankce vůči Rusku budou v zásadě pokračovat věčně http://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2015/03/16/u-s-basically-says-russia-sanctions-will-go-on-forever/ , protože Ruská federace nikdy nedovolí http://www.reuters.com/article/2015/03/17/us-ukraine-crisis-crimea-russia-idUSKBN0MD0Z220150317 , aby Krym byl převzat nacisty vedenou vládou Ukrajiny http://www.globalresearch.ca/the-u-s-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine/5371554 .

Dle zprávy byly plány pro totální válku, vydané presidentem Putinem jako reakce na tuto výjimečnou hrozbu, vytvořeny „pod dohledem a s konzultacemi“ Ministerstva obrany během minulých dvou týdnů ve vysoce utajeném mamutím podzemním komplexu hory Jamantau na Urale http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_underground16.htm , a obsahují útočná, obranná, tajná a psychologická opatření zaměřená na prevenci totální války … ale pokud tyto snahy selžou, Federace „masívně odpoví“ Západu s použitím veškerých svých schopností, včetně „nukleární opce“.

Je zajímavé v této zprávě MO, že uvádí i jedno z psychologických opatření užitých v tomto plánu totální války, kterým bylo uvedení televizního dokumentu minulou neděli, v němž president Putin poprvé veřejně připustil, že soukromě pohrozil Západu jadernou válkou kvůli Krymské krizi https://www.wsws.org/en/articles/2015/03/17/nucl-m17.html … o tom jsme informovali v našem článku 24. února „Putin rozkázal armádě jít na Krym a varoval NATO před válkou“ http://www.whatdoesitmean.com/index1743.htm .

Zpráva MO uvádí, že president Putin tímto konkrétním psychologickým opatřením, že veřejně připustil, že soukromě pohrozil užitím jaderných zbraní, aby chránil Federaci, zamýšlel „alarmovat“ občany EU a USA, aby si uvědomili „vážná a hrůzná nebezpečí“, kterým jsou vystaveni z důvodu tajných válečných akcí jejich vlád bez jejich vědomí.

V pondělí po návratu do Moskvy president Putin zahájil další akce federálního plánu totální války, které obsahují:

  1. Okamžité otevření 5000 nových bombových krytů v Moskvě, které president Putin nechal vybudovat v r. 2010 a které byly dokončeny v r. 2012 http://rt.com/news/prime-time/moscow-bomb-shelters-outskirts/ .
  2. Okamžitý převoz veškerého krizového vybavení a personálu patřícího Centrální klinické nemocnici a Poliklinického úřadu presidenta Ruské federace (CCHP http://www.cchp.ru/ ) do těchto krytů. 
  3. Okamžité rozmístění jaderných balistických raketových systémů do oblasti Kaliningradu na západě Ruska http://tass.ru/en/russia/783204 .
  4. Okamžité rozmístění strategických jaderných bombardérů na Krym http://tass.ru/en/russia/783207 
  5. Okamžitou aktivaci vzdušných sil na severovýchodě do plné bojové pohotovosti http://tass.ru/en/russia/783280 .
  6. Okamžitou aktivaci desetitisíců vojáků Severní flotily a Západního vojenského distriktu do plné bojové pohotovosti http://tass.ru/en/russia/782905
  7. Okamžitou aktivaci Sibiřských vzdušných obranných sil http://sputniknews.com/military/20150316/1019545714.html

Jak praví zpráva MO, v současné době probíhá celostátní přehlídka síly http://www.reuters.com/article/2015/03/16/us-russia-military-exercises-idUSKBN0MC0JO20150316 . 

Rovněž běloruské vojenské síly uvedly svá vojska do plné bojové pohotovosti http://sputniknews.com/military/20150317/1019611038.html a přidaly se k ruským partnerům v této strategické ofenzívě. Ukrajina totiž vydala plány a mapy agrese http://sputniknews.com/military/20150317/1019619980.html , ukazující útok ukrajinské armády na Krym a rovněž na Kubáň v jižním Rusku s podporou loďstva NATO:

I když Alexander Mosesov, generální administrátor eurasijské observatoře pro demokracii a volby (EODE) řekl, že „nikdo v NATO není připraven zaplatit cenu za takovouto válku (s Ruskem o Krym), která může obsahovat jaderný konflikt a třetí světovou válku. Pouze kyjevská junta, se svým týmem extrémně pravicových dobrodruhů a politiků nízké úrovně může snít o tomto způsobu vojenské agresehttp://sputniknews.com/military/20150317/1019619980.html , experti MO ve zprávě konstatují, že pokračující agresívní válečné akce USA a EU, společně s neustálou démonizací presidenta Putina a ruského lidu v západním tisku, jak se zdá, ukazují, že ve skutečnosti nechtějí nic jiného než totální válku.

I když speciální asistentka amerického presidenta Celeste Wallanderová http://en.wikipedia.org/wiki/Celeste_A._Wallander dnes prohlásila, že president Obama je si „dobře vědom“ http://sputniknews.com/us/20150317/1019619287.html hrozby presidenta Putina jadernou válkou, zpráva MO chmurně uzavírá, že Západu se stále ještě nepodařilo ujistit Ruskou federaci, že premiér Cameron bude odstraněn z úřadu, a co je ještě nebezpečnější, že budou vůbec schopni tuto totální válku zastavit.


March 17, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


36 komentářů:

  1. Len či to nie je tak, že v tom má hlavne prsty USA, ale chcú sa od toho dištancovať (klamstvom), tak všetko zvaľujú na UK, lebo radšej nech je napadnutá len UK, ako UK a USA.... A potom tí z UK, tá "vyššia vrstva" sa stihne rýchlo odsťahovať do USA, a bežní obyvatelia UK sa stanú obetnými baránkami (aj s určitými štátmi Európy, ak...) ....
    Aj tak to môže byť....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty blúzon )

      Vymazat
    2. Marek, neseď toľko pri PC a bež si nájsť nejakú fešandu, raduj sa zo života a pusti z hlavy načas správy.... inak sa z toho zblázniš... :) https://www.youtube.com/watch?v=DcSWIEEJ7Bc

      Vymazat
    3. Jistě, že v tom má prsty USA! Kdo jiný než USA rozpoutává války po celém světě. USA jsou zmetci, kteří všechny záměrně rozeštvou a pak ukazují prstem na někoho že za to můžou on a ne oni. Mnohem více v článku: Skutečná tvář americké "demokracie" a jejich zahraniční politiky, komu vlády slouží, co je to pravá demokracie, komu byla a je solí v očích a proč. http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/skutecna-tvar-americke-demokracie-a-jejich-zahranicni-politiky

      Vymazat
  2. živí budou závidět mrtvým, nemám masku, nemam dozimetr, nemám se kde schovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kam se chcete před jaderným peklem schovat ? Nikdo zkáze neujde, posléze ani ti, co zalezou do krytů. Pokud nechcípnou hlady, vyvraždí se sami mezi sebou, protože každá jejich frakce bude chtít ostatním vládnout !

      Vymazat
    2. anonymní 16:26
      jj. Máte pravdu ve všem, jen to "chtít vládnout" , to určitě není starost přeživších. Problém je, že když dojdou potraviny, přichází kanibalismus. Jíst se chce, jíst se musí. A přežije tak pouze kainovo pokolení.
      dan.

      Vymazat
    3. Kanibalismus to bude poslední stadium lidského rodu na Zemi (tedy v podzemí) :-)

      Vymazat
  3. http://prvopodstata.blog.cz/1503/dopis-ktery-jsem-dostal-ze-svycarska

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím CERNem si opravdu zahrávají. Už dlouho. Já nevím, proč lidé jsou tak.....ehm
      V Evropě jediné Švýcarsko není v NATO, EU - tak jim tam dali CERN. Sajrajt jako sajrajt.

      Vymazat
    2. Máte pravdu - CERN není to, za co je v médiích vydáván !!!

      Vymazat
  4. Nova civilizace tak opet vzejde z Afriky, pokud vubec .... nebo si novodinosauri archeologove za milion let budou lamat hlavu, kam se podely vsechny ty opice :))
    A pokud jsme si opravdu vybrali tohle zrozeni, tak jsme si zrejme nechteli nechat ujit ten velkolepy hribovity ohnostroj lidske marnosti, jsme-li opravdu tak marni a spustime jej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeme jen následovat osud Marsu. Když jsem se na to díval, bylo mi velmi smutno, co ONI udělali z Marsu za nehostinné pusté místo.

      Vymazat
    2. Možná je to vůbec poslední šance na reinkarnaci v lidském druhu. Poslední šance něco urovnat a posunout se dál. Proto jsme asi tady a proto se sem všechny duše hrnou. V nějakém proroctví jsem četl zajímavou větu k tomuto období ve smyslu: a jen hlupáci budou věřit v další inkarnaci..... Takže je potřeba využít poslední příležitost na vzestup.

      Vymazat
    3. anonymní 16:28
      nesmutněte ! A koukněte !
      https://www.youtube.com/watch?v=uXZfZ-tXwmM

      dan.

      Vymazat
    4. O tom vím, že NASA falšuje snímky ze sond a z vozítek. Přeci jenom ale tam "někdo" zanechává stopy, které se dají odhalit, a poukazují na falšování snímků. Někdo, kdo ví, zřejmě nesouhlasí s politikou utajování před veřejností z vesmírného výzkumu, a tak vypouští nenápadně po dávkách pravdu ven. Díky těmto lidem víme, "vo co go" :-)

      Vymazat
  5. měsíce to vypadalo že Putin zlo udrží...ale ted začínám mít vážné obavy
    :( šílenci z USA a EU budou s Ruskem válčit do posledního slovana...nemají úctu k životu ani k lidem, kdo uteče ze střední evropy vyhraje. podle mnoha proroctví bude hořet Praha i další naše města, srdce evropy bude krvácet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce jsem kdesi četl, že se má Praha dokonce propadnout do země. Snad pod vlivem jaderných výbuchů ?

      Vymazat
    2. K proroctví, kde byl viděn oheň - nemusí to být nutně oheň zkázy. Může to být i mimořádné světlo z vítězství, až se tma přestane rozpínat. Vždyť známe jenom jakési světlo stíněné, které sem dopadá za závoj pozemské karantény, ale až se tento závoj v plnosti odhrne? Proroctví kněžny Libuše se vyplní a ta viděla slávu, nikoliv zkázu.

      Vymazat
    3. anonymní 16:45
      oheň je v proroctvích vždy negativum . Vyjadřuje hněv, nenávist, ale také Boží trest. Tedy obyvatelé města, země jsou "zkoušeni"

      dan.

      Vymazat
    4. Oheň není vždy negativum, jak vy tvrdíte. Oheň má velkou očistnou sílu, je to v podstatě slunce, světlo. Jestli oheň v proroctvích byl takový či onaký je v podstatě jedno. Stejně bude brzy všechno nové. A aby ne, už se na tom dlouho pracuje.

      Vymazat
    5. Bůh přeci řekl, že tvář Země obnoví. On může, když ji přeci stvořil.

      Vymazat
    6. Anonymní 19.3.17.15 má pravdu.
      To si jen temnářské elity se svojí suitou poskoků myslely, že mimo jiné Zemi pohltí. Snažily se o to několik desítek tisíců pozemských let. I když vynaložily to největší úsilí, tak se to nepodařilo a ani se to vlastně podařit nemohlo.

      Vymazat
  6. Neviem či tomu mam verit

    OdpovědětVymazat
  7. Oni tu válku USáci mají naplánovanou a za každou cenu ji chtějí. Chtěl bych umřít mezi prvními, protože až zmáčknou ty čudlíky, nebude už nikdy tahle planeta k žití, ale k nukleárnímu umírání. Na druhém břehu se trpělivě postavím do fronty, vyfasuju bejzbolku a budu čekat, až na mě příjde řada a budu si moci ztlouct do sytosti každého hajzla, který tohle podporoval. Pro ně to bude věčné utrpení.

    OdpovědětVymazat
  8. Dúfam, že sa neopakujem :
    http://aeronet.cz/news/breznove-zatmeni-slunce-a-rusky-breznovy-sok-obama-na-tajne-schuzce-s-reditelem-fsb-ruska-globalni-valka-se-blizi-nezvestny-putin-v-petrohradu-a-bojova-pohot/
    IvH

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, bude to ještě hodně zajímavé, asi se máme na co těšit...

    http://spiiiidy.blog.cz/1503/aktualni-vyjadreni-k-nastavajicimu-zatmeni-a-jarni-rovnodennosti

    OdpovědětVymazat
  10. Obrovské protesty v celém Německu, ve Frankfurtu nad Mohanem vyhlášen výjimečný stav. Lidé protestují proti EZB. Hořící auta a hasiči v neustálé pohotovosti.Že by se pořádal nový majdan v u našich západních sousedů, když Merkelová nejde na ruku USA?

    http://prvopodstata.blog.cz/1503/copak-nam-to-vozi-ve-vagonech-pres-ostravu

    OdpovědětVymazat
  11. ZASTAVME AMERICKOU KOLONU ASPON NECO UDELAME PROTI ZAZOBANYM PAR ZMRDUM CO VLADNOU SVETU A NEZALEZI JIM NA NICEM

    OdpovědětVymazat
  12. POKUD NAPADNOU AMICI RUSKO JE TO JEJICH KONEC

    OdpovědětVymazat
  13. Ale aj nas vsetkých..

    OdpovědětVymazat
  14. http://prvopodstata.blog.cz/1503/proroctvi-irlmaiera-a-slepeho-pastyre

    OdpovědětVymazat
  15. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pavel-Safr-vsem-kteri-fandi-Rusku-Podivejte-se-na-mapu-Opravdu-chcete-byt-jako-primitivove-z-pralesa-374471

    OdpovědětVymazat
  16. Jaderná válka nebude! Ufouni to nedovolí, neboť to by narušilo i jejich světy a v takovémto případě mají právo zasahovat do dění tohoto světa! Takže zachovejte pěkně klid a nohy v teple! :-)
    Альцион Плеяды 26-3: http://inner-light.ning.com/video/26-3?xg_source=activity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkněte za co můžete být z
      http://inner-light.ning.com/
      vyhozeni jako Jazoe ZDE:
      file:///C:/Users/Dozaj/Desktop/Nov%C3%A1%20slo%C5%BEka/D%C3%ADv%C3%A1te%20se%20ob%C4%8Das%20na%20webov%C3%A9%20kamery%20%20J%C3%A1%20ano.%20-%20V%C4%9Bk%20Zlat%C3%A9ho%20Sv%C4%9Btla%20-%20Age%20of%20Golden%20Light.htm
      a ufouni to dovolili-no hrůza.-)

      Vymazat
    2. A to jsi jenom vytušil,že já si nemyslím jako někteří,že je Putin geniální a osvícenec. Ale rozhodně je šílenec.-) Dozaj

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.