27. března 2015

Přeju hezký víkend

Děkuji všem za vyjádření podpory mé práci!

Odjíždím na víkend do míst nedotčených internetem, takže i kdyby trakaře padaly, nebudu nic sepisovat, ani moderovat komentáře.

Návštěvnost blogu je enormní, asi díky reklamě na konspirační weby, např. http://www.aktuality.sk/clanok/273053/konspiratori-nespia-airbus-a320-zostrelili-vypli-na-dialku-znicili-cernom-teroristami-isil-ovladli-mysel-pilota/,
Dobrá práce, vše pěkně pohromadě (:-))) Díky tomu si článek o sestřelení letadla laserem přečetlo už 95 000 lidí!

Tak se mějte, kdybyste neměli co číst, pusťte si něco od Ireny Aneri ...


6 komentářů:

  1. http://www.hlavnespravy.sk/v-belehrade-spustili-iniciativu-pozadujucu-od-nato-odskodnenie-za-bombardovanie/585000

    OdpovědětVymazat
  2. Nekritické, rádoby proamerické aktivity jsou tedy ve svých důsledcích kontraproduktivní, ne-li přímo protiamerické. Důstojný přístup je přímý, otevřený a kritický. Jednou Američané zjistí, že ti, co je varovali před tímto konvojem, byli vlastně přátelé. Na rozdíl od těch přikyvovačů. Chce to jen trpělivost, a té jsme se naučili za minulého režimu. Mnoho – nyní proamerických – žurnalistů (a studentů žurnalistiky) a politiků stálo tehdy proti nám. Společným rysem obou těch situací je to, že oni byli vždycky nahoře. To by těm chytrým z Američanů mělo jako nápověda stačit. Ti pragmatičtí (až cynicky pragmatičtí) z nich to ovšem již dávno vědí, jak využít takový „materiál“. Respekt a lidskou důstojnost v tomto přístupu ale nehledejte.


    Jan Schneider

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Analytik-Jan-Schneider-k-prejezdu-konvoje-USA-a-vsemu-co-s-tim-souvisi-Riga-je-novy-Mnichov-Budou-tvrdit-ze-Hitler-nas-chtel-chranit-Pane-Klvano-Stropnicky-Safre-a-dalsi-367444


    V.

    OdpovědětVymazat
  3. Zůstávejte vědomě v lásce ke všem bytostem, to je jediná ochrana před moderními zbraněmi. Nemůžete být paralyzováni. Stačí, když to přijmete do srdce a budete žít.

    OdpovědětVymazat
  4. O platených trolloch a užitočných idiotoch
    Krátka reportáž z televíznych novín, ktorá rozoberá problematiku platených trollov a užitočných idiotov.

    http://www.mojevideo.sk/video/233c0/o_platenych_trolloch_a_uzitocnych_idiotoch.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tak nejdřív byl psychicky nemocný a ted ještě navíc prý problémy se zrakem??? No tak už snad musel být uplný blbec který ho do toho letadla pustil ale spíš je to kec už nevědí co by:)

    OdpovědětVymazat
  6. ..jj, a ten mladej co použili jeho fotky, se odkadsi ozval, že není mrtvej ale žije :-.D

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.