14. března 2015

Putin je živ a zdráv, hoax o jeho smrti rozšířila CIA


Ne, Putin není mrtvý ani nemocný. Je obětí dalšího hoaxu vyrobeného CIA.

Millenium Report
12. březen 2015
Překlad:OrgoNet


Nepřítomnost Vladimíra Putina na veřejnosti je spjata s ruskou ortodoxní postní tradicí „Lent“.  Západ využil náboženského ústraní Putina k tomu, aby dal do oběhu historku o jeho smrti, i když ví, že v období předvelikonočním (pravoslavně Lent) je na svém každoročním pobytu v tichu kláštera.

Ruský president čelí v roce 2015 obrovským výzvám: rozhodnutí zveřejnit pravdu o 9/11 a pravda o Ukrajině si vyžadují hlubokou duchovní kontemplaci.

Vedení Anglo-americké osy (Anglo American Axis, AAA), v čele s USA, ví přesně, kde se nachází Vladimír Putin, právě tak jako Rusové vždy vědí, kde se nachází president Barack Obama. Stav informačních technologií je tak vyspělý, a výzvědné a tajné služby obou stran jsou tak extrémně výkonné, že se stalo velmi snadným zjistit, kde se nachází hlava státu … s absolutní jistotou.

Toto je nyní normální stav věcí, a proto AAA nyní využívá mainstreamových médií, aby šířila zjevně falešnou a zákeřnou historku o Putinově smrti. I když je známo, že Putin je ve svém každoročním náboženském ústraní, Západ si sebejistě dovoluje tuto zlomyslnost pokaždé, když se hlava ruského státu uchýlí do svého nesmírně cenného klášterního klidu.



Foto: Na ostrově daleko od pevniny v Karelii je klášter Valaam, jedno z nejsvětějších a nejizolovanějších míst ruské ortodoxní církve.


AAA ví, že před Putinem stojí veliká rozhodnutí roku. Také dobře vědí o jeho každoroční náboženské praxi, v níž hledá nejvyšší duchovní vedení, aby učinil co nejlepší rozhodnutí, jak osobní tak vládní. Co je lepší způsob, jak narušit jeho nezbytný klášterní rituáln, než rozšířit vymyšlené zvěsti po celém světě – že zemřel?

Samozřejmě, CIA jako svůj hlavní nástroj využívá Facebook, aby virálně rozšířila tuto masmediální psychooperaci.

Je známo, že Facebook slouží nyní k tomu, aby umlčel mnohé sdělovače pravdy, pomocí kontroly a ovládání této společenské mediální platformy. Je známo, že jsou blokovány iniciativy šířící pravdu, rychlým vypínáním stránky Facebooku při vstoupení na ni. Kdo nikdy neslyšel o tom, že někdo nebo nějaká organizace byla na Facebooku rušena? Rušena, až do zrušení stránky!

Avšak když někdo chce virálně rozšířit zlomyslnou zvěst hodící se americké federální vládě & company, Facebook je hned pohotově – s velkým nadšením nabízí své služby sociální sítě.

Stránka o internetových hoaxech http://en.mediamass.net/people/vladimir-putin/deathhoax.html uvádí v článku Ruský president zabit internetovou hoaxovou smrtí toto:

„Internetová zvěst o tom, že ruský president Vladimír Putin zemřel, je hoax zavedený facebookovou stránkou s názvem „R.I.P. Vladimir Putin“, která v úterý 10. března měla téměř milion „like“. Tato stránka uvedla následující: V úterý 10. března 2015 v 11 hodin evropského času zemřel náš milovaný politik Vladimír Putin. Narodil se 7. října 1952 v Saint Petersburgu. Bude postrádán, avšak nezapomenut. Prosím vyjádřete svou účast a kondolenci komentářem a kliknutím na „like“.“ [1]

Ať chceme nebo ne, Vladimír Putin je nyní nejsledovanější osobou světa, a někomu se to nelíbí. Ani trochu! Putin je sledován velmi bedlivě nejen Západem, ale i Východem. Avšak jak je známo, Západ ho má pod velmi podrobným multimediálním mikroskopem 24hodin denně, 7 dní v týdnu.



Rozumí se samo sebou, že CIA, MI6 a MOSSAD na této černé psychooperaci pracují ve velmi těsné koordinaci, tak jak to vždy dělají, když jde o cokoliv ohledně Putina.

MOSSAD má webovou stránku DEBKA.com, která je určena k šíření částečných informací, desinformací a falešných informací, kdykoli jsou potřeba pro jakoukoli psychologickou operaci. Viz článek Nepotvrzené internetové zvěsti, že Putin zemřel: http://www.debka.com/newsupdate/10758/

Samozřejmě, britská MI6 využívá zase svou mediální platformu – REUTERS -, aby šířila svou vlastní falešnou story o Putinově nemoci. Již předem byla strategicky rozšířena cíleně vytvořená historka o „zdravotních problémech“, aby veřejnost snadněji přijala další vymyšlenou historku o Putinově smrti.

Alternativní web AllNewsPipeline.com (ANP) zjistil, že drama o smrti Putina bylo řízeno agenturou REUTERS.com, ostatně jako vždy, viz článek http://allnewspipeline.com/Putin_Death_Hoax_Strange.php:

Co je divné, zde máme screenshot článku z Reuters, nalezený údajně Googlem, oznamující odložení Putinovy plánované návštěvy Kazachstánu, s dodatkem: Vypadá to, jako by onemocněl.“ To prý řekl agentuře Reuters nejmenovaný zdroj z vlády Kazachstánu. Ale když se klikne na odkaz na Google search http://uk.reuters.com/article/2015/03/11/uk-kazakhstan-putin-idUKKBN0M70YH20150311 , objeví se error: Stránka nenalezena. " (1)

Následují screenshoty, které lidé z ANP zachytili jako důkaz, jak hluboko celá věc zašla.

Zpravodajská agentura REUTERS, nejstarší a největší ze všech masových médií, založená Rotschildy a jejich majetkem, je pradědečkem všech původních vydavatelství na Fleet Street. Funguje nyní jako quintesenční masmediální prostor, publikující a šířící většinu Brity vytvořené propagandy po světě. Stejně jako BBC, i REUTER zasévá do internetu obrovské množství protiruských zpráv a falešných historek.

Článek RT: Putin je zdráv:Viz  http://rt.com/politics/240025-russia-peskov-putin-health/ :





21 komentářů:

  1. Článok z www.matrix-2001.cz
    !!!! RUSKÝ PREZIDENT VLADIMÍR PUTIN, JE PRÝ TÝDEN NEZVĚSTNÝ.

    NENÍ TOMU TAK. HORKÁ INFORMACE OD KŘÍŽENCŮ, KTERÁ NÁM BYLA PŘEDÁNA MLUVÍ O TOM, ŽE RUSKÝ PREZIDENT, SE NACHÁZÍ NA JEDNÉ Z RUSKÝCH VOJENSKÝCH ZÁKLADEN NA POLOOSTROVĚ KOLA, ZDE JEDNA SE ČTYŘMI ZÁSTUPCI VRCHNÍHO VELENÍ VOJENSKÉ TAKTICKÉ JEDNOTKY ANUNNAKI-ELOHIM, KTERÁ SE JMEUJE "Baal-Sham-Root RAM" A KTERÁ JIŽ NĚKOLIK LET JAKO PŘEDVOJ OPERUJE UVNITŘ NAŠÍ SLUNEČNÍ SOUSTAVY.

    MÁME V RUKÁCH TAKÉ INFORMACE O TOM, ŽE SPECIÁLNÍ ZBRAŇ LIKVIDUJÍCÍ ELEKTRONICKÉ SYSTÉMY PROTIVNÍKA (RUSY JIŽ 2X S ÚSPĚCHEM VYZKOUŠENA NA AMERICKÉ TECHNOLOGII), POCHÁZÍ OD ANUNNAKI ELOHIM. NA PŘELOMU 2012 - 2013 BYLA RUSŮM ZE STRANY VRCHNÍHO VELENÍ "Baal-Sham-Root RAM" PŘEDÁNA TATO MIMOZEMSKÁ TECHNOLOGIE K VYZBROJENÍ STRATEGICKÝCH JEDNOTEK RUSKÉHO LETECTVA A NÁMOŘNICTVA.

    DETAILNÍ INFORMACE SE VŠEMI PODROBNOSTMI AKTUÁLNĚ ZAZNÍ NA "KONFERENCI ANUNNAKI" VE DNEH 17.-19.4.2015 !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a bude priamy prenos ? Nejaké tie farby a svetlá na oblohe, či ...

      Vymazat
    2. Podla mna je to len Chvatalov BIZNIS. Ludia si to.proste nijak nemozu overit.... Mozu len slepo verit, a dufat, ze veria v pravdu....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Tak to si tedy zase já vůbec nemyslím a to hovořím z vlastních zkušeností. Navíc si ověřit nemůžete vůbec nic. Žádná z navrhovaných teorií (narození dítětě, meditace v pravoslavném klášteře apod.), se také nedá ověřit. To byste musel s tím Putinem hovořit osobně. Co se ale dá ověřit, je Putinova informace o tom, že je v kontaktu prostřednictvím svého kabinetu se zástupci jedné konkrétní mimozemské civilizace. Tato informace zazněla přímo z jeho úst na jedné z oficiálních konferencí a mnozí si na to zde určitě vzpomenou. Takže již na základě tohoto konfkrétnéího faktu je pro mne Chvátalova informace podstatně relevantnější, než nějaký článek o narození dítěte nebo jeho meditaci v pravoslavném chrámu, neboť je ověřitelně autorizována přímo samotným Putinem.

      Vymazat
  2. joj ,markiza,sme,novy čas už slintali.
    prajem p.V.V.Putinovi vela zdravia.
    simon.

    OdpovědětVymazat
  3. KDO sleduje DEBKU má implantát DEPKU.

    OdpovědětVymazat
  4. sovětský fim...již ten název u mě kdysi vyvola DEPKU...A NYNÍ koukám dodatečně...koukněte se také https://www.youtube.com/watch?v=G5mFMn-UH2s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. akosi ten link nefunguje, mosfilm to zablokoval

      Vymazat
  5. Keď bude mať v ruke denník SME z dnešného dňa, potom uverím.

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=7BmCRmOiO_Y#t=58

    OdpovědětVymazat
  7. Psy brešú - karavána ide ďalej.
    ON je tak chránený svetlom že aj keby mu vybuchlo puma za zadkom prežije.

    OdpovědětVymazat
  8. VČERA UVEDLY ŠVÝCARSKÉ NOVINY A VEČER I SEZNAM CZ,ŽE BYL V.PUTIN PŘÍTOMEN U PORODU SVÉ TŘETÍ DCERY V LUGANU NA KLINICE SV.ANNY,KRÁSNÁ RUSKÁ GYMNASTKA I DCERA JSOU V POŘÁDKU.NEDĚLEJTE Z NĚJ PRAVOSLAVNÉHO FANATIKA daniela

    OdpovědětVymazat
  9. Každý prezident by měl být chvilkama nezvěstný :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dívejte, jak se snaží hledat :))) http://kaifolog.ru/uploads/posts/2015-03/thumbs/1426567629_011.jpg

      Vymazat
  10. Posilam link trosku z jineho soudku, o tom, jak je to s ovladanim lidi na dalku, co se deje na Jupiteru, pro nekoho tato informace mozna prilis brzy, ale kazdopadne velmi zajimave! : http://www.pomoc-lidem.cz/index.php/novinky-na-strance

    OdpovědětVymazat
  11. Podle ruských zdrojů je Putin v Soči, což je daleko pravděpodobnější, než kdyby v současné napjaté situaci někde "meditoval". To by byl hodně lehký cíl. V Soči jsou vybudovány bunkry a veškerá myslitelná ochrana. Dočtete se zde: http://leva-net.webnode.cz/products/mlceni-putina/

    OdpovědětVymazat
  12. Jedině osobní prohlášení samotného Putina nebo veřejné prohlášení jeho nejbližších spolupracovníků má nějaký význam. Vše ostatní, obsahující slůvka jako např. domnívají se, zaslechli, zachytili, jeden psal a říkal, má hodnotu pavlačových klepů.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  13. Bůh Tě ochraňuj Vladimíre !!!!!!!!
    jituš

    OdpovědětVymazat
  14. http://tn.nova.cz/clanek/putin-ma-dceru-to-byl-duvod-proc-se-tyden-neukazal-na-verejnosti.html

    OdpovědětVymazat
  15. http://www.novinky.cz/zahranicni/364296-proc-to-skryvat-na-krym-jsme-poslali-armadu-i-rozvedku-priznal-putin.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.