9. března 2015

Tvrdá slova slovenské poslankyně Ritomské na adresu vlády, EU, USA a NATO

Díky čtenářům za zaslání následujícího:
http://www.czechfreepress.cz/slovensko/tvrde-slova-na-adresu-vlady-parlamentu-eu-usa-a-nato-od-slovenskej-poslankyne-marii-ritomskej.html
 

Tvrdé slová na adresu vlády, parlamentu , EU, USA a NATO
od Slovenskej poslankyne Márii Ritomskej

5. 3. 2015

Pýtame sa:

A v čom má Rusko ustúpiť? Čo má Rusko urobiť, aby boli „americkí priatelia“ spokojní? Rusi majú vykrvácať a nechať sa zotročiť len preto, že USA chcú mať silný dolár?

RF sa má vzdať svojich tisíce ročných území? RF má odstúpiť dobrovoľne svoje územia každému agresorovi? Veď to mohli dať už Mongolom, mohli to dať Osmanom, Napoleonovi, aj Hitlerovi, veď nemuseli čakať na Obamu!   



Kto by mal záujem nechať si vziať to, čo mu tisícročia patrí? S čím rátajú politici EÚ?

Ale ja osobne si prajem, aby ruská armáda použila proti USA zbrane najtvrdšieho úderu ihneď ako USA zatiahnu Slovensko do vojny! Nech vedia aj občania USA čo si zvolili a čo majú doma za háveď vo svojom parlamente a vo svojich agentúrach! Nech vedia aká je vojna naživo! Nech Rusi nezaútočia na EÚ, ale na hlavu hada ktorý toto celé organizuje!
V 20. storočí sa bojovalo na americkom území (ostrovoch) iba chvíľu za 2. sv. vojny. Ale USA bohatli v obidvoch svetových vojnách a dodnes vyvážajú vojnu ako svoj hlavný obchodný artikel! Čo je to za štát (USA), ktorý platí vlastným občanom za rozsievanie a prijímanie smrti len, aby zbohatli vyvolení, aby bohatli tí, ktorí smrť spoznajú len prirodzene po dlhom a bohatom živote? Akým právom toto robia?

Celé 20. storočie a začiatok 21. storočia sa nesú v sústavnej americko-inostrannej vojny!

Kto je tu historický a politický analfabet ? Bruselskí politici, alebo politici USA ?

Odpovedáme za všetkých rozumných občanov SR a celej EÚ: Vážení politici SR a EÚ, vezmite si k srdcu tento oznam, uvažujte logicky a zodpovedne – ak vám ešte mozog funguje! Alebo ste všetci kúpení? Pani Merkelová, vy ste sa stala nacistkou, že podporujete kyjevský nacizmus?

PRAVÝM CIEĽOM politiky USA & bruselských pätolizačov je vojnový biznis! Najprv chcú bohatnúť z dlhodobej vojny vedenej klasickými zbraňami a potom chcú zbohatnúť z územia, na ktorom zavedú vlastnú „USA-demokraciu“.

Vojnoví štváči v USA dostali hlad na Rusko, na jeho bohatstvo, na jeho územia. Nachádzame sa v situácii ako na začiatku 2. svetovej vojny. Putin robí všetko preto, aby sa konfliktu vyhol. Rozhodne však nebude váhať a použije všetky prostriedky na tvrdú odpoveď. To sa týka aj nás, pokiaľ u nás budú vojaci US-A.

Doteraz sme boli ruským partnerom v demokratickom medzinárodnom obchode. Čo budeme potom? Potom budeme cieľom prvej kategórie, lebo sú tu „US-A odborníci“ v takom hojnom počte, že jednoducho pre RF budú cieľom č. 2 spolu s poľskými, kosovskými a inými základňami, až po Washingtone, ktorý bude cieľ č. 1, čomu sa americkí nacisti chcú vyhnúť rozmiestnením základní v srdci EÚ, a ešte k tomu čo najbližšie k hraniciam RF. Vy to nevidíte?, ste zaslepení dolármi prepchatými kontami?, už aj v našej vláde SR ???

Pán Glváč, vy ste slaboduchý alebo skorumpovaný? Vy si myslíte, že takýto konflikt sa nás nedotkne ? Ako ste mohli súhlasiť s vojenskou spoluprácou s US-A ? Vám je to jedno, že zomrie každý vo vašom okolí? Vy si myslíte, že si zachránite svoju frajerku? A čo jej rodina? Majte si frajeriek, koľko chcete, to je Váš morálny konflikt, ale robiť vojenskú politiku SR proti záujmom občanov SR? Nie ste náhodou najhorší gauner v novodobých dejinách Slovenska ? Toto si dovolili iba slovenskí nacisti za 2. svetovej vojny !

Spolupráca s americkými nacistami ktorí plánujú a tvoria vojnové konflikty na celom svete!, týmto – spoluprácou s nimi, ste prekonali slovenských nacistov v 2. svetovej vojne!

Občania SR si žiadajú aby tzv. „US-A odborníci“ opustili územie SR. A čo ste Vy urobil? Klamete občanov SR ?, vy tvrdíte že US-A u nás nie sú, hoci naši občania ich vidia na vlastné oči v Poprade, na Sliači : (dopísané podľa aktuálnych cvičeníí:), Valaškovciach, Lešti a inde ! Čo to má všetko znamenať?

Ukrajinskí Česi už opúšťajú Ukrajinu. Žili tam od skončenia 1. svetovej vojny a dnes odtiaľ chcú odísť. Pán Glváč, pán Fico, pán Lajčák, vy ste slepí? Nezdá sa Vám to podozrivé?

Ukrajina & US-A sa chystajú na vojnu, občania Ukrajiny to cítia, a vláda SR nič nevie? Všetci, čo uvažujú triezvo, vedia, že Rusko sa nikdy nevzdá svojich území! Rusko sa nepoddá ani tlaku, ani vojne, a prehrá zase iba ten kto zaútočí na Rusko!

Musia sa zopakovať historické omyly, musia vykrvácať európske rody? Musia naši vojaci obetovať svoje životy len preto že novodobí nacisti im za to zaplatia? Aký to má význam a pre koho?

Nebude lepšie a jednoduchšie vyhnať US-A z našej krajiny? Nemali by sme vystúpiť z členstva v NATO? A veru MALI !!! práve teraz to ešte je možné a ja trvám na tom že Slovensko musí z NATO odísť a US-A musia odísť zo Slovenska!

Dnes je každému jasné, že americkí nacisti investovali do UA peniaze, aby tam mohli otvoriť biznis, rozpútať lokálnu vojnu. Z Ukrajiny si chcú urobiť nástupnú rampu na útok proti Rusku, bránu do Moskvy. Vojna neskončí na Ukrajine, lebo hlavným cieľom je Rusko, a následne celá EÚ! Vojna má zachvátiť celú Európu, ktorú potom majú „oslobodiť“ americkí nacisti. Pýtam sa: Už ste zabudli, že to isté chceli už dvaja pred Obamom? V 2. svetovej vojne sa prehnala Červená armáda cez celý stred Európy.

Bez Rusov by Hitler nikdy nebol porazený, skôr opak je pravdou. Atómovú bombu by mal Hitler.Svet bol zachránený iba preto, že ruská ofenzíva prenikla do Berlína a Rusi svojím nezadržateľným útokom donútili nacistov ku kapitulácii. Vďaka ruskej ofenzíve získali Američania atómovú bombu, lebo ukryli nacistických vedcov. A teraz sa cítia takí silní, že chcú dobiť Rusko? Pre nás je tento scenár katastrofou a naši politici sú ako blázni. Strkajú hlavy do piesku a poslúchajú diktát Bruselu ako nesvojprávni idioti.

Situácia dnes je horšia ako v roku 1939! A to len preto, že bruselskí politici zhltli návnadu CIA, že naivní občania UA chceli zmenu a pustili si do krajiny amerických nacistov, a to len preto, lebo naivní občania EÚ ešte vždy čakajú na spásny obrat v politike EÚ...

Euro-občania a občania SR ! Postavme sa všetci proti USA, vyžeňme US-Army z našich krajín, ukončime „sankcie proti Rusku“ !

Alebo budeme čakať na vzájomné vyvražďovanie národov Európy v záujme amerického dolára? Alebo tí čo prežijú, ak prežijú, budú žiadať od USA povojnové pôžičky?, presne podľa odskúšaného scenára z dvoch svetových vojen v 20.storočí?

Svetový vojnový konflikt je naplánovaný. Potvrdzuje to aj nákup zbraní ktorý nedávno podpísal Porošenko na arabskom veľtrhu! Čo si myslíte, aké zbrane tam nakupoval? Americké, aké iné.

Občania SR ! Veď sa zamyslite, kto z politikov prezradí, že po prijatí UA do NATO, a po vstupe UA do EÚ odvedú našich potomkov do konfliktu na východný front, kde veľmi pravdepodobne položia život za cudzí kapitál, kto nám to povie? Kto z politikov tam pôjde vykrvácať? Kto z vojnových štváčov, ktorých kráľovsky platíte zo svojich daní a kto z ich mediálnych luhárov a spolupáchateľov nám prezradí, že toto nebude len ďaleká lokálna vojna?

Kto dokáže predpovedať účasť Číny, ktorá bude v tomto konflikte spojencom Ruska? Kto vyhodnotí reálnu „silu“ NATO?, alebo US-A ktorá doteraz bojovala vždy len so slabším protivníkom a aj to mizerne?, veď Hitlera porazili Rusi! Na čo sa vlastne vojnoví štváči spoliehajú? Že táto vojna neprinesie ruské jadrové hlavice nad Washington? Ja osobne im to prajem, nech už skončí celé storočie amerického vojnového biznisu!

V tejto vojne víťaza nebude, tak nech si to užijú všetci, aj politici!

Alebo to zastavíme? Postavíme svoje hlasy proti NATO a proti US-Army?

Ešte vždy máme možnosť zakročiť tak ako to rozum a historická skúsenosť odôvodňujú. Ešte vždy môžeme protestmi vykázať štváčov zo Slovenska a nestať sa terčom rakiet.

Kde vidíte demokraciu v tom čo sa deje na Ukrajine? My vidíme len neskrývanú nacistickú vládu, nacistickú armádu porušujúcu medzinárodné konvencie, a premyslenú genocídu ruských občanov UA. A čo na to Európa? Viete si predstaviť, že by si niektorý národ v EÚ vydobýjal svoju samostatnosť spôsobom, ako to robí Ukrajina? Bola snáď Ukrajina doteraz nesamostatná, že bojuje o samostatnosť? Mala snáď vládu, ktorú EÚ neuznávala? Nemali snáď Ukrajinci svoje národné práva? 

Európska únia sa vzdala svojich princípov, a svojim postojom sa stáva spolupáchateľom genocídy. Čo môžeme očakávať od EÚ my sami, občania EÚ, keď tak rýchlo a ochotne búra vlastné hodnotové základy?

Rusi sú veľký, kultúrny a mocný národ, bez ktorého by Európa v dnešnej podobe nikdy nevznikla. RUSKO NIE JE NÁŠ NEPRIATEĽ , nepriateľom každého občana Európy sú skorumpovaní politici, ktorí pre svoju moc a peniaze neváhajú páchať vlastizradu!

Podpora ukrajinského nacizmu je vlastizradou Slovenska!

Čo môžu urobiť slušní občania? Keď všetci malí a slabí robia to isté, zmenia všetko! Môžeme to zmeniť, lebo musíme, musíme jednotne a musíme nahlas a všetci naraz!

Poďte všetci do Bratislavy dňa: (dopísané podľa aktuálnych termínov akcií:) 12 marca 2015 na 17,00 hod., alebo si zorganizujme zhromaždenia doma a povedzte to prezidentovi Kiskovi, povedzte to ministrovi Lajčákovi a premiérovi Ficovi! Povedzme všetci jednotne:

US-Army GO HOME ! NATO End in EU !

UA is Nothing for EU !

Bojkotujme všetkých politikov ktorí zvyšujú napätie vo vzťahu k RF! Odmietajme politiku sankcií a podsúvanú politiku intervencií proti Rusku! Bojkotujme vojnových štváčov na všetkých úrovniach, vo všetkých voľbách, na internete, na FB, na uliciach!

Nedopusťme politiku vojny! Bojkotujme médiá ktoré nám podsúvajú vojnu ako jediné riešenie!

Bojkotujme ukrajinský nacizmus! Izolujme sa od UA, bojkotujme vstup UA do NATO!

Podporme modernú hospodársku politiku RF! Podporme riešenia ktoré ponúka RF!

http://ritomska.blog.sme.sk/

13 komentářů:

  1. Pravda pravdoucí. Ale ti co nechtějí slyšet stejně neuslyší.

    OdpovědětVymazat
  2. Chválím a zároveň obdivuji její odvahu,pokud vím,tak hodně Slováků,hlavně mužů,nechtějí bojovat proti slovanům a za to jim děkuji.M.

    OdpovědětVymazat
  3. Šířit, šířit, šířit tento článek do všech koutů EU !!

    OdpovědětVymazat
  4. Konečne to niekto povedal nahlas. Len škoda, že to nehovoria aj média a KAŽDÝ deň.

    OdpovědětVymazat
  5. Podívejte se na Aeronet . článek tam byl 5.3. vložen ve zkrácené verzi, jako u Vás.Včera jsem ho aktualizovala a doplnila chybějící úvodní část podle slovenkého zdroje. Dnes slovenský zdroj zcela zmizel, článek prostě není. Byla to otázka minutm kdy se podařilo zachovat jej v plném znění. A rozhdně jej říšit, je zde:
    http://aeronet.cz/news/odvazna-slovenska-poslankyne-maria-ritomska-proti-politice-usa-a-eu-v-cem-ma-rusko-ustoupit-demonstrace-proti-nato-na-slovensku-j-kerry-prohravame-informacni-valku-video/

    OdpovědětVymazat
  6. My Slováci ani nebudeme bojovat proti slovanom !Sú to naši bratia CZ,RU...

    OdpovědětVymazat
  7. Mária asi přijde brzo o práci. To má z toho, že má ne zrovínka přiznivou vibraci svého jména. Ale kdyby byla "Ritomilská" tak by tu karmu měla na druhé straně misek vah a to by byla věčná škoda :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Pani Ritomská je nezávislá poslankyňa - rozlúčila sa s domovským OĽANO, a možno založí stranu.
    OĽANO - obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti. ONA už nezávisla je... BED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jednoznačně pozitivní infomace.

      Vymazat
  9. Ženy celého světa spojme se!To co nyní chlapy provádějí je opravdu hodno hlupáků a egoistických blbů.Nevidí dál než na špičku svých nosů,ale budou to oni kdo v případě vojenských konfliktů půjdou bojovat,a realita je úplně jiná než když hrají ty své bojůvky na počítači.Američané jsou těsně před bankrotem,proto potřebují ve velkém prodávat zbraně a vyvolávat konflikty.Odpoutávají pozornost od vlastních problémů.Bohužel jsou lidé tak hloupí že jim na to skočí.Už vidím Slováky a Čechy jak půjdou bojovat s úsměvem na tváři za bandu vyčůraných politiků,kteří se někde schovají a budou počítat prachy,které na tom vydělají.Lidi neblbněte a už se proberte!!!

    OdpovědětVymazat
  10. proti rusku a slovanskemu narodu nikdy nepojdem, ale proti us a nato ak bude treba risknem to

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.