14. března 2015

Věděli jste, že Merkelová studovala v Doněcku?

Pěkné video, přeložila Irena Aneri.
Doporučuji odebírat/občas zkouknout její kanál, přeložila spoustu vynikajících věci: https://www.youtube.com/channel/UCEB0x0zrM5P9GC0Do7SGTGQ

https://youtu.be/j3Oe914rT3U



P.S. Orgonet: 
Hledám v jejích životopisech, jak je to s tím jejím studiem v Doněcku, nikde nic není.
Ale: Vyhrála celostátní olympiádu v ruském jazyce v r. 1968, odměnou byl pobyt v Moskvě. Studovala fyziku v Lipsku v letech 1973-78.
V těch letech - to byla i moje studentská léta - bylo běžné (a pro životopis žádoucí) vyjet  na výměnný půlroční či roční pobyt do Ruska.
Moji bývalí kolegové studenti, kteří takový studijní pobyt v Rusku absolvovali, anebo dokonce tam absolvovali většinu studia i s diplomem, toto období ze svého životopisu po r. 1989 vyškrtli, jako by nikdy nebylo.
Totéž zřejmě činí Angela... (:-)))

9 komentářů:

  1. http://www.hlavnespravy.sk/media-ukrajina-utrati-38-miliardy-dolarov-z-financii-medzinarodneho-menoveho-fondu-na-americke-zbrane/578150

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.czechfreepress.cz/evropa/europsky-sud-priznal-nevinu-zssr-v-pripade-smrti-polskych-dostojnikov-v-katyni.html

    OdpovědětVymazat
  3. Svazačka z NDR ( rozumněj východní německo) jistě mohla mít třeba za odměnu tak roční školení někde v Doněcku. Na tom by přeci nebylo nic překvapivého. Frau Merkel je typická kariéristka, která dělá, co po ní doba žádá. Když se změní režim, tak bude po "studentech" a stážistech z Usa také mrtvo. To jsou prostě ty ambiciózní rodokmeny, kteří přežijí každou dobu a ještě na ní získají. Nepokládám proto toto zjištění (nebo fámu) za nic šokujícího.
    Mimojiné, žena je obecně slabší tvor než muž, lehčeji poddajná, neboť city hrají u ženy hlavní roli. Muž dokáže nad city prosadit rozum. Takže, nebyl to snad od loutkovodičů těch kašpárků geniální tah, posadit do role kancléřky tak velké a hrdé země, jakým Německo bezesporu je, právě ženu ? Nyní viditelně není problém v Německu cokoliv nemožného prosadit. Stačí udělat na frau ty ty ty

    dan.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde asi soudruzi z NDR udělali chybu? Asi nečetli OSHA. Pak by veděli, že žensky princip je silnější než mužský jako je voda silnější než kámen :-D takže mají s dlouhodobého hlediska dost zaděláno. V mém věku už ženám fandím. Můžou nás muže zničit na těle, na duchu i na duši ( proto ženy do politiky patří - tedy určitý druh žen), tak jako nás na těle, na duchu i na duši mohou "udělat" - pochop, jako že udělat z nás pořádné chlapy. Pánové prominou, ale po 70 si tento postoj už dovolit můžu. Mám ženy rád.
      Jára

      Vymazat
    2. anonymní 11:41
      To jsou ale milá slova ! Těší mě, že máte ženy rád ! Ostatně, já jako příslušnice ženského rodu, mám naopak ráda muže. Právě pro tu jejich schopnost, zachovat si klidnou hlavu a "uvažovat rozumně" tam, kde žena panikaří. Do politiky se však žena opravdu nehodí. V politice, a v té současné obzvlášť, musí být silný a tvrdý člověk- muž. Pokud je žena tvrdá, pak už nehovoříme o něžné a citlivé ženě, ale o babochlapovi !

      dan.

      Vymazat
    3. Jsem šokovaná tímto vaším pohledem na ženy a to ve 21.stoleti!
      Nesouhlasím s Váma v žádném bodě ! My ženy tady nejsme pro to, abychom rodily syny a prenechavaly je naospas bezohledným cizím mužům , kteří mají rozhodovat jestli mají bojovat v pochybných válkách a nechávat tam své životy !
      Máme mnoho velmi dobrých silných žen které strčí mnohé muže do kapsy, co se vědomostí a charakteru týče !!!

      Vymazat
  4. Další zajímavé aktuální video o Ukrajině a o tom co se aktuálně děje:

    http://outsidermedia.cz/v-v-pjakin-otazky-a-odpovedi-z-9-3-2015/

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.novarepublika.cz/2015/03/dnes-rano-v-odese-obesili-jacenuka.html

    OdpovědětVymazat
  6. z Chebu do Markredwitz je prujezd uvozem.Nahoře ŠPAKY a PS se samopaly Pak se objeví bavorská stodola s reklamou na Jagermeister, Tolik moje první dojmy z roku 1968.Teprve LETOS jsem zjistil,že NSR,respektive již D je svázán KANZLER AKT...KOLONIE USA, Německo NIKDY NEBYLO A NENÍ suverenní svéprávná země.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.