10. března 2015

Zuřící Nulandová volala do Kremlu: Neparalyzujte nám lodě!


http://www.whatdoesitmean.com/index1844.htm


„Tady velí Cheney, žádný Obama“, zuřila Nulandová do Kremlu

By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
9. března 2015
Překlad: Orgonet

Šokující interní zpráva vydaná dnes ruským Ministerstvem zahraničí (MoFA) uvádí, že Kreml byl včera „naplněn úžasem“ poté, co ministr Sergej Lavrov  musel strpět skoro hodinovou telefonickou tirádu ze strany americké asistentky státního tajemníka pro evropské a euroasijské záležitosti Victorie Nulandové, která mimo jiné v záchvatu vzteku řekla, že ve Spojených státech velí bývalý viceprezident Richard „Dick“ Cheney , a nikoliv president Barack Obama.



Podle této zprávy tajemnice Nulandová, „silně vyvedená z míry“, kontaktovala včera ministra Lavrova a žádala, aby Rusko okamžitě nařídilo Íranu, aby vrátil Spojeným státům 4 agenty CIA, kteří byli zatčeni a zadrženi pro řízení teroristických sil ISIS v Iráků http://sputniknews.com/middleeast/20150307/1019201301.html .

Tajemnice Nulandová, jak dále uvádí zpráva, též „hrubým způsobem vyhrožovala“ ministru Lavrovovi, že pokud Moskva ještě jednou poskytne Francii nebo jakékoli jiné zemi NATO pokročilou „elektronickou technologii“, a pokud ruské letecké síly budou nadále paralyzovat americké válečné lodě, nařídí americké armádě, aby „odpověděla agresí“.

(Poznámka Orgonet: Když tak zuřila, to už asi jsou paralyzovány i ty lodě, co právě mají Američané na manévrech v Černém moři (:-))))

Nejvíce udivující na „běsnění“ tajemnice Nulandové, jak říká zpráva, byla její odpověď ministru Lavrovovi, který se jí zeptal, jménem které autority hovoří. Nulandová mu odpověděla: „Tady teď rozkazuje Cheney, a žádný Obama, a vy zmrdové (assholes) byste si na to už mohli zvyknout!“

Jak zpráva uvádí, je důležité, že tajemnice Nulandová byla dlouhou dobu jedním z vrcholných tajných agentů zločinného sdružení Bush-Clinton http://www.takeoverworld.info/clinton-bush.html , přičemž předtím pracovala v Clintonově vládě, kde byla šéfkou personálu amerického zástupce státního tajemníka Strobe Talbotta http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland#Career , a poté přešla na funkci zástupce ředitele pro záležitosti bývalého Sovětského svazu.



Za presidenta George W. Bushe, který se ujal úřadu v r. 2001, tajemnice Nulandová vykonávala funkci hlavního zástupce poradce pro zahraniční politiku u vicepresidenta Cheneyho http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland#Career , a poté se stala americkou velvyslankyní pro NATO. Když se ujal úřadu president Obama v r. 2009, vrátila se na americké ministerstvo vnitra řízené Hillary Clintonovou, a v současné době má titul Asistující státní tajemnice pro evropské a euroasijské záležitosti.

Pokud jde o její „vulgárně kriminálnický“ nediplomatický jazyk během jejího rozhovoru s ministrem Lavrovem, zpráva říká, že nejde o „nic nového“. Již loni zdokumentovala ruská FSB její telefonický rozhovor s americkým velvyslancem na Ukrajině, když tam připravovali státní převrat. Nulandová mu řekla: „Fuck the EU.“ „Ať jde EU do prdele.“ https://www.youtube.com/watch?v=WV9J6sxCs5k

Destrukce Ukrajiny, provedená Nulandovou, je znepokojivá, a hlava STRATFORu  (Stínová CIA) George Friedman  ji dokonce nazval „nekřiklavějším státním převratem v historii“ http://russia-insider.com/en/2015/01/20/2561 . Avšak ještě znepokojivější jsou dle zprávy „koordinované akce“ Nulandové s jejím bývalým milencem a současným velitelem NATO generálem Philipem Breedlovem  , jehož neustávající lhaní o ruském zapojení do konfliktu zanechalo Německo „v úžasu“ http://www.zerohedge.com/news/2015-03-07/whos-isolated-now-germany-warns-washington-over-nato-commanders-dangerous-propaganda a vedlo německou vládu k tomu, že o minulém víkendu označila jeho slova za „nebezpečnou propagandu“.

Jak praví experti MoFA ve zprávě, tajemnici Nulandovou zřejmě nejvíce rozrušilo to, že Moskva umožnila minulý měsíc francouzskému loďstvu, aby vybavilo svou jadernou útočnou ponorku Saphir jedním z ruských revolučních elektronických válečných systémů zbraní http://sputniknews.com/military/20150304/1019042643.html , který umožnil této ponorce, aby při válečných hrách u pobřeží Floridy cvičně „potopila“ celý americkou letadlovou loď USS Theodore Roosevelt s celým jejím doprovodem http://sputniknews.com/news/20150306/1019130173.html , česky http://www.securitymagazin.cz/zpravy/francouzska-ponorka-potopila-letadlovou-lod-uss-theodore-roosevelt-1404043908.html

Jak velice obávaný je tento zbraňový systém tajemnicí Nulandovou a jejími pány ze zločinného spojení Bush-Clinton, je možno se dočíst ve zprávě amerických expertů na obranu http://www.veteranstoday.com/2014/11/13/aegis-fail-in-black-sea-ruskies-burn-down-uss-donald-duck/ , kteří minulý rok po jeho prvním použití napsali toto:

„Ruský bojový letoun Suchoj SU-24 s nejnovějším rušicím komplexem paralyzoval v Černém moři nejmodernější americký bojový řídící systém „Aegis“, instalovaný na křižníku „USS Donald Cook“. Pavel Zolotarev, zástupce ředitele institutu USA a Kanady se podělil o podrobnosti této verze, která je aktivně diskutována v ruských médiích a blogosféře.

Americký křižník „Donald Cook“ s raketami „Tomahavk“ vstoupil 10. dubna 2014 do neutrálních vod Černého moře . Cílem byla demonstrace síly a zastrašení Ruska v návaznosti na pozici Ruska na Ukrajině a na Krymu. Výskyt americké válečné lodi v těchto vodách je v rozporu s konvencí z Montreux o povaze a době setrvání vojenských lodí zemí, které neleží na pobřeží tohoto moře, v Černém moři. Rusko jako reakci vyslalo neozbrojený bojový letoun Su-24, aby proletěl kolem amerického křižníku. Podle expertů byl tento letoun vybaven nejnovějším ruským elektronickým válečným komplexem. Americký systém „Aegis“ zachytil z dálky blížící se letoun a zvonil na poplach. Vše šlo normálně, americké radary kalkulovaly rychlost blížícího se cíle. A náhle všechny obrazovky zbělely. Systém „Aegis“přestal fungovat, a rakety nemohly dostat cílovou informaci. Mezitím letoun Su24 proletěl několikrát nad palubou křižníku a simuloval útok a raketový útok na cíl. Pak se otočil a manévr opakoval. To učinil celkem 12x.
Veškeré snahy uvést „Aegis“ opět do chodu a poskytnout cílové informace pro obranu selhaly."
(Poznámka Orgonet: Více o incidentu s křižníkem Donald Cook česky: krásný jízlivý článek http://neviditelnypes.lidovky.cz/svet-chibiny-c95-/p_zahranici.aspx?c=A140903_230422_p_zahranici_wag)

Zpráva neuvádí, jestli americký lid rovněž ví, kdo ho v současné době řídí a zda ví, že dle šokující nové zprávy má Američan 58x větší šanci být zabit americkým policistou než teroristou http://sputniknews.com/us/20150308/1019233816.html . Jeho média mu zastírají fakt, že jeden z jejich největších spojenců, Libye, se nyní stal velitelem ISIS http://conservative-headlines.com/2015/03/media-blackout-after-us-ally-becomes-leader-of-isis-in-libya/ , i to, že šokujících 33% Američanů je nezaměstnaných http://rt.com/usa/238697-americans-labor-jobs-report/  Je otázka, zda se američtí lidé vůbec ještě o něco zajímají.


March 9, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.



80 komentářů:

  1. Ako keby paralyzovaná americká technika bola schopná nejakej agresívnej odpovede...

    OdpovědětVymazat
  2. Na ruském ministerstvu zahraničí jsem to nenašel. Asi má slovo publikovat jiný význam než jsem se domníval...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, má zde význam "zpráva publikovaná pro vnitřní potřeby Kremlu". Tento článek je samozřejmě "únikem zpráv" z Kremlu a těžko můžete očekávat, že bude publikován třeba na idnes (;-))

      Vymazat
  3. ta osoba se jmenuje Nudelmannová je to chazarská židovka odněkud z Litvy, stejně jako její manžel Kogan, se jménem chazarských chánů-kaganů. Všichni tzv. neocons jsou trockističtí židovští chazaři - VŠICHNI...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jsem si to hned myslela. Typické chování méněcenné rasy.

      Vymazat
    2. Podle Fulforda jsou nyní tito lidé odstavováni od moci. Běsní, protože jim nějací ufoni řekli, že oni jsou vyvolení vládnout světu. Chazarská Ukraina jako země zaslíbená jim díky Putinovi nevychází, proto ti chytřejší skupují Nový Zéland. Jejich ufoni asi opravdu ztrácejí moc nad Zemí :-)
      Propaganda se jim hroutí. Zapalují archivy o zákulisí vzniku Fedu i v Rusku.
      Jestli ty chemtraily nejsou poslední možnosti, jak odvést pozornost od pravdy.
      Spojení článků z Nové duchovní cesty a dějin Tartarie od Kramoly spolu s přístupem paní Adamcové úplně převrací, co nás ve škole učili. Zachovat čistou hlavu :-)

      Vymazat
    3. Na projevu Netanjahu byli všichni nepřátelé lidstva.
      Ti co tam nebyli, nejsou ani ve forbesu a přitom by tam na přední místa patřili.
      Asi 10-12 lidí se tajně schází, aby řídilo zeměkouli, možná jim radí mimozemská rasa :-)

      Vymazat
    4. Pro Anonymní10. března 2015 8:15
      Aby bylo projednou jasno : chazaři nejsou židé, nakolik to o sobě kudy chodí tvrdí. chazaři, mající od nepaměti v oblibě satanské modly, v současnosti vládnou Izraeli a skutečným židům ! Mezi židy to proto silně vře, a chystají se chazary z jejich nelegitimních temnářských trůnů svrhnout !

      Vymazat
    5. Za vším hledej žida

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Anebo kalachy

      Vymazat
    2. To spíš dřív vyfasujeme po hubě, pokud nepřestaneme dráždit a štvát sibiřského medvěda.

      Vymazat
  5. ... mala by zmeniť milenca :-DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no fuj, to kto by ju chcel po tom všetkom ? :D

      Vymazat
    2. Mohla by se zahrabat na zahrade a nechat trcet prdel ven, aby si mel manzel kde parkovat kolo! (citovano podle Anife Vyskocilove, ktere to Vyskocil navrhl!)

      Vymazat
    3. Od Vyskočila se to dá celkem logicky čekat.

      Vymazat
  6. Po pravdě řečeno nechápu, proč Rusové poskytli Francouzům pokročilou „elektronickou technologii“, když Frantíci nedodali slíbené a zaplacené lodě Rusku.Navíc to jsou v podstatě potenciální nepřátelé.
    Dál mi není jasné, proč ministr Sergej Lavrov musel strpět skoro hodinovou telefonickou tirádu ze strany americké asistentky státního tajemníka . Opravdu musel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Rusi majú určite schované eso v rukáve proti Francúzom. A jednak si myslím že Francúzi chcú v podstate to isté čo Moskva len majú zviazané ruky. Týmto systémom im ich trošku odviazali aby sa mohli brániť proti U.S.A. A čo sa týka Lavrova je to diplomat a ten sa zachoval zrovna diplomaticky keď si ju vypočul a jednak keby nie nečítaš to tu takže to bolo určite na niečo dobré. Ja len dúfam že nie som naivný.

      Vymazat
    2. určite nemusel, ale rozzúrená žena je perfektný zdroj informácií.. :-)

      Vymazat
    3. Jsou tři verze: 1. Buď je to celé HOAX. 2. Rusko se snaží nějak "uplatit" Francii. 3. Rusko demonstruje, že se nebojí, že Francie, coby stát NATO může to zařízení předat NATO reversním inženýrům... a tím naznačuje, že má dávno v záloze něco mnohem lepšího! Ale co? To by jednoho Pentagon generála šlak trefil...

      Vymazat
    4. :D v Kremlu to pouštěly přímým přenosem do tlampačů a ještě teď se válejí smíchy :D :D Nulandová bacha na žilku, bach, je to svinstvo :D

      Vymazat
    5. Francouzi posloužili jako herci v reklamě na ruské technologie a je jisté, že se nejedná o poslední verzi, navíc téměř jistě bude v tzv. exportní(vypínatelné) variantě. Ten rozhovor myslím snášet nemusel ale určitě si rád poslechl blbku v afektu, která se tak rozjel, že řekla i to, co nechtěla :)

      Vymazat
    6. Francouzká republika je pro Ruskou federaci vojensko-politicky důvěryhodná už z historického hlediska a pohledávka dvou výsadkových lodí na tom nic nemění. Přestože je Francouzká republika jedním ze zakládajících členů "Bruselského paktu" let 1948 a dokonce hostila vrchní velení paktu, netrvalo ani jednu dekádu a Ch. de Gaulle apeluje na D.D.Eisenhowera a H. Macmillana, predikujíc levárny ze stran Spojených států a Velké Británie. Nic platno, Francouzká republika počínaje rokem 1959 zahajuje šestileté martýrium vystřihování se ze struktur NATO. Faktický návrat francouzkého velení do NATO je až v roce 2009. Sečteno a podtrženo z šestašedesáti let existence NATO je Francouzká republika aktivním členem pouze 16 let! Čili je pravděpodobné, že se jedná o zdravý risk Ruské federace ve vztahu k Francouzskému námořnictvu s logickými benefity.

      Vymazat
    7. Pro Anonymní10. března 2015 16:37
      Bude to možná ještě poněkud jinak : američané vždycky rozkládají napadené státy zevnitř, než je vojensky napadnou, a Putin jim zdá se vypálí rybník tím, že jim rozloží spojence NATO zevnitř tzn.elegantními diverzemi. Putin jen používá zbraně nepřítele, a to nafoukaný sebejistý sebestředný amík zcela jistě nevydýchá :-)

      Vymazat
    8. Vždyť Francouzi v 18.stol.po boku ruského carského námořnictva porazili Osmanskou říši na mořích Černém a Středozemním. Byl to zájem obou tehdejších mocností Turky zastavit, a nedovolit jim se vylodit na evropské pevnině.

      Vymazat
    9. Lavrov přeci v jednom interviju tvrdil, že Rusko má něco jako zbraň odplaty, pokud by anglo američani spustili 3.světovou. Žádný poschovávaný západní prominent by nepřežil ani pod zemí, ani pod mořem, jakkoli hluboko by to bylo. Takže ty jejich superbunkry jsou jim jen na dvě věci, a hádejte na které :-) Na oběžné dráze zase číhají ruské Zvězdočky, a pište si, že by shodily každý stroj, který by chtěl ze Země před odplatou do vesmíru uniknout.

      Vymazat
    10. Anonymnímu z 10.3.2015-18:01
      Stručné, věcně výstižné a navíc vtipné - máš moje "symfónie"!

      Vymazat
  7. Tak asistentka se záchvatem vzteku ..... njn. Asi měla holka špatnou lunární fázičku. Její šéf by si měl přečíst knihu Cyklická žena (nezaměnit za cyklistickou ženu - to je někdo jinej :-D ) od Mirandy Gray. Pochopil by, kdy má blokovat tlf linku: Je to jen jeden týden v měsíci. To by uhlídat mohl. Pokud máte přímou linku na někoho, na kom bych si mohla svůj špatný lunární tyden odvztekat já, tak šup šup napište to sem. Už jen 6 dní kdy budu schopná buzerovat kohokoli a kdykoli. Pak budu týden péct koláčky a vařit teplé večeře a rozdávat úsměvy a dobrou náladu na tuny :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Buďte bez obav přátelé. Vše bude vytaženo na světlo aby mohlo být Světlem souzeno. Budete stát němí úžasem co všechno se ještě proflákne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojojo, tribunály nebudou stíhat odsuzovat, a provazu na popravy zbude velmi velmi málo.

      Vymazat
  9. Tak toto môže urobiť len ak bola ožratá,opitá je málo,
    alebo nevie kde je sever.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ONI si jsou už tak jistí svým vítězstvím nad světem (nwo), že to dávají nepokrytě okatě najevo, co jsou zač, a jak s námi hodlají zacházet.

      Vymazat
  10. Jiří Hanzelka jednou sdělil...Na hrubý pytel hrubá záplata..Takže milý RINGO to potvrdil.. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ringo-Cech-rozjima-Zahranicni-kapital-se-na-nas-muze-vysrat-Na-to-sere-pes-jestli-je-nekdo-v-NATO-Kupujeme-jejich-chemicke-sracky-a-vlastne-nam-to-nevadi-365362

    OdpovědětVymazat
  11. Nedělejte si srandu! Ta baba je horší než mor! :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdy a jak pro koho.Kdo nepotřebuje tu svou LEKCI,muže v pohodě točit mlýnek..

      Vymazat
  12. Nulandová je typická představitelka nafoukané židovské pseudoelity.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve velkém počtu jsou to pseudožidé, poněvadž pravého žida měli jen ve třetím nebo až čtvrtém koleni. Všechna následující generace již byla "nečistého" tedy nežidovského původu, tzn.že tito příslušníci mladších generací se již neženili a nevdávaly se židy, ale s členy ostatních národů a etnik. Začalo to ve velkém po 2.sv.válce, a pokračuje to dodnes. Pravých židů je ve světě velmi málo, o tom se prakticky nikde nemluví. Vůbec bych se nedivil, kdyby dosáhl jen biblického počtu 144.000 ! Všechno ostatní je namixovaná bezcharakterní a bezbožná svoloč, uctívající jen modly jako peníze, moc a majetek.

      Vymazat
  13. PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM....
    Vážené čtenáře aby si laskavě uvědomovali jaké kde již nastaly ZMĚNY a tyto změny reflektovaly asi v tomto duchu: VŠE JE JIŽ OK, TOTIŽ cia JIŽ BYLA PŘEVZATA PENTAGONEM!!!! A VŠE CO SLEDUJEME JSOU TZV. HOAX ZPRÁVY KTERÉ SE VYRÁBÍ ZA ÚČELEM PŘESNÉHO SÁZENÍ NA FIN. TRZÍCH TAK ABY JSME PORAZILI HYDRU FEDU!!! UVĚDOMTE SI ŽE ŘECKO PŘI TÉ HŘE NA KOČKU A MYŠ 🐭 S ECB MMF ATD. JIŽ VYDĚLALO TOLIK ŽE JIŽ MOŽNÁ MÁ NA CELÝ SVŮJ DLUH ALE HRAJE SE DÁLE A PŘIDÁVAJÍ SE I OSTATNÍ ZEMĚ.....DO TOHOTO PATŘÍ I TY TZV. HOAX ZPRÁVY KTERÉ VYRÁBĚJÍ TAJNÉ SLUŽBY A JSOU TO JEDNAK SIGNÁLY O ZAPOJOVÁNÍ SE TĚCH ČI TĚCH ZEMÍ ALE TAKÉ JE TO VYTVÁŘENÍ DŮKAZŮ KTERÉ SE V URČITOU CHVÍLI ZVEŘEJNĚNÍ S CÍLEM ODKRYTÍ PRAVD O 9/11 A JINÝCH HYPNOTICKÝCH ZPRÁV...KDY JE TŘEBA SI UVĚDOMIT ZE V DNEŠNÍ DOBĚ KDYŽ MÁTE 100 HERCŮ A CNN MŮŽETE OVLIVNIT CELÝ SVĚT....TOTO TOTIŽ BUDE TA PRAVDA KTEROU ODHALIT SLÍBIL Velmistr této partie gaspadin Putin.

    Vezsenyi Václav

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen na doplnění!!! Kdybychom totiž zvolili jiný přístup k problému fin. nadvlády, máme tu celosvětový chaos a z něj pak ten tolik kýžený NWO!!!! Takže jsme jen použili protivníkovy zbraně proti jemu
      samému. Jak praví SUN SUN, nemůžeš li poraziti nepřítele svými nástroji- OVLÁDNI TY JEHO!!!

      Vezsenyi Václav

      Vymazat
    2. Tohle vůbec nemusí být hoax pane Václave. To cvičení za účasti francouzských ponorek u amerických břehů se konalo a americké lodě o nich neměly ani tušení kde jsou. Toto je skutečnost a z tohoto pohledu se mi jeví jako ta uniklá zpráva jako velmi pravděpodobně pravdivá.

      Vymazat
    3. A co NATO RONIN FULFORD?

      Vymazat
    4. Uvědomte si že jsou to HRY na kočku s myší....a jen se tím odhalují tzv. SKRYTÁ HNÍZDA!!!!

      VEZSENYI Václav

      Vymazat
    5. Skrytá hnízda satanášů vypalovat a vypalovat, nic jiného na ně totiž neplatí.

      Vymazat
    6. Sun-c’ je spravny nazov autora, dielo sa vola umenie vojny. Nenapominam, nemusi kazdy presne vediet, ako sa to pise, len keby chcel niekto googlit, ze co to je, aby si to spravne zadal. Mier a rerspekt.

      Vymazat
  14. Už zbývá konečně zparalyzovat veřejnoprávní ČT.......vol.vé.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zeman už něco v tom smyslu vypustil do tisku. A byl z toho v médiích poprask jak na laguně.

      Vymazat
  15. Taky nechápu proč RF poskytlo tuto technologii, ale asi v tom něco bude na pozadí, Lavrov se nechal masírovat a rčitě ji ještě popichoval. Káča blbá pak vykecala věci které ani nechtěla.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je síla co si dovolila baba jedna a když už si to dovolila tak musíme doufat, že ta opička v bíle chatrči má dobře zajištěné klíče od odpalovacích zařízeních. Ta ženská je schopná nám do Evropy poslat jednu nebo dvě atomové včeličky.

    OdpovědětVymazat
  17. Už viem prečo Hollywood nemá dobré komédie, lebo všetci komici sú v Bielom dome.

    OdpovědětVymazat
  18. Hodil by sa link na tú šokujúcu správu, na webe MoFA RU ju nejako neviem nájsť.

    OdpovědětVymazat
  19. Mě celá ta zpráva přijde neseriozní. Neumím si představit jak by mohla uniknout. Na druhou stranu mi přijde nejisté, že by Rusové dávali takovou vyspělou technologii Francouzům když nemají záruku toho, že to Francouzi nepředají Amíkům. Ale vzhledem k pověsti Nulandové se to zdá věrohodné. Jsem z toho "vedle jak ta jedle"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to technológia z konca 60 rokov. Takže posúďte sami jej vyspelosť.
      V članku: http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7989-studentske-poznamky-z-projektu-modre-svetlo-solarni-krize-a-kody-solara-11-11-solara-12-12-ohnive-frekvence-a-cerveny-puls/
      Je zmienka:
      V roce 1969 dokonce na Sibiři zachránili Arcturiány, kteří byli sestřeleni Zetas z oběžné dráhy. Zachráněná mimozemská posádka jim pak předala jako projev vděčnosti „startovací“ informace ohledně torzní technologie (akademik Vernadskij). V rámci následného výzkumu pak došlo v Rusku k novým objevům.

      Vymazat
  20. Vládnou tam reptiliánští hybridi. Ale jejich čas se už krátí a na nové zemi (která se časem bude podobat vyspělému životu ve Vnitřní zemi), již nemají místo.

    OdpovědětVymazat
  21. Další info s obrázky: http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

    OdpovědětVymazat
  22. Nabádala bych v konečných závěrech k opatrnosti. Pokud se tedy dostalo údajně na veřejnost, "jak Nulandová hodinu zuřila po telefonu" , tak zase půjde o tah figurkou na šachovnicovém poli ! Není třeba zpochybňovat, že Rusko má výborné technologie. Kdyby totiž nemělo, tak ani Putin by nevystupoval s tak sebevědomým čelem a Rusko by tedy nebylo světovým četníkem , označováno jako to zlé, provokující Rusko. Nevím, jak jiným zde, ale zdá se mi, že Rusko rozehrálo velmi divokou partii už nějaký rok zpátky a vypadá to tak, že dochází k rošádě. Neboli fáze těsně před rošádou. Což nahání světovému četníkovi krev do hlavy.
    A jestliže je pravda, že Nulandová zuřila jak zuřla , pak je zřejmé, že je to řev hyeny těsně před popravou. Každopádně opakuji co opakuji: Jsme v časech konců. V časech po zvuku předposlední polnice . A ta bila hrozivě před asi pěti lety ! Bylo to, jakoby dvě traverzy o sebe bily vší silou .Ta síla udávala, že nebude nijak lehké následující období. Nedivme se proto ničemu, co se kolem nás děje. Zdraví srdečně

    dan.

    OdpovědětVymazat
  23. Myslím, že sa hrá ďalšie kolo ...http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2139-bush-pripousti-ze-world-trade-centre-bylo-shozeno-explozi-video

    OdpovědětVymazat
  24. Už to spomínal aj Putin.Keď zakotvili v Bulharskom prístave,tak 90% posádky bola posraná a následne časť z nich odišla do civilu.

    OdpovědětVymazat
  25. Milí spoluobčané, právě jste svědky odhalování tzv. MEDIOkracie kdy jste v podstatě v HYPNÓZE!!! říkám že všechny ty tzv. HOAXY JSOU TEĎ TVOŘENY STRANOU SVĚTLA A TÍM ZE BUDOU OSVĚTLENY vám BUDE STRŽENA PÁSKA Z očí??? Kdyby VÁM to totiž někdo chtěl vysvětlit, nepochodí poněvadž zatím jinak uvažujete!!! NEEXISTUJE JÁ/EGO/EMO anóbrž MY/ŠTĚSTÍ/LÁSKA tedy ta stará pravda "BŮH JE JEDEN" ....CELEK!!!! TEDY MY VŠICHNI MY VŠECHNO!!!!

    Vezsenyi Václav

    OdpovědětVymazat
  26. Ja si myslim, ze US maji dobrou technologii, ale obsluha je asi trochu pomalejsi v uvazovani a ani se snad nebudeme divit proc, loni byly vydavany Mexikanum US obcanstvi, tak jestli to nejsou budouci US Army bojovnici, protoze je tam nedostatek dobrovolniku, vsichni snad uz nejde bojovali, tak toho maji dost.

    OdpovědětVymazat
  27. aká asi musí vnútorne žena, čo sa dostane medzi takéto politické kreatúry... pilulka pravdy 3xdenne 1 tabl. .. Nulandová - tady velí "Dick" :D :D ... evolúcia politická satira http://s02.radikal.ru/i175/1503/8a/848739303211.jpg

    OdpovědětVymazat
  28. Jo v dnešní době je to bohužel o tom,kdo má na pískovišti lepší lopatku,chlapy na celém světě se chovají jak malý smradi,potřebovali by všichni na prdel a pořádně.Jejich stoupající agresivita vůči ženám /na slabšího si dovolí že../,až způsobí nějaký velký "průser" tak zas budou jen koukat a dělat že oni za to nemůžou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nulad je žena, nie muž. To ona sa chová agresívne, ona rozdávala vrahom na majdane sušenky.

      Vymazat
    2. Za každým mužem vždycky stojí nějaká žena ...... krk co hýbe hlavou :-D ( někdy má ta žena ten krk mezi nohama :-D )

      Vymazat
  29. I celé temnářsky zmanipulované církve si založily své vezdejší "prospívání" na potlačování ženského principu. Kam to došlo, to vidíme. Miliardy lidí věří nesmyslům. Velký průser způsoben byl, ale podařilo se mu zabránit. Dobrodějové zatím zůstávají v pozadí. Doposud se tu roztahují temnářští bastardi se svými slouhy. Brzy o tom všem vyplave pravda na povrch a nebudeme se stačit divit. Pravé věci jsou nachystány a v pravý čas budou spuštěny.

    OdpovědětVymazat
  30. BTW, trochu odľahčenia nezaškodí : dnešný fór, sic nemám rada slovo vražda a tp. ale toto je dokumentačný fígel :

    ôMerkelová:
    Volala jsem japonskému premiérovi a chtěla mu poblahopřát ke zvolení, ale v Tokiu byly 3 hodiny ráno, no děsnej trapas....

    Obama povídá:
    To nic není, to já volal Putinovi, ať dá vyšetřit tu vraždu Němcova a tam byly 3 hodiny před vraždou .




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D :-D tak ten je hustej :-D :-D :-D

      Vymazat
  31. Hmm.
    Urcite by nejaky nejaky rusky minister pocuval od nejakej americkej suky hodinu po telefone nadavky...
    Sedliacka logika.:-)
    Vsimnite si ze Putin stale odolava tej hnusnej propagande co spravily na Husaina, Kaddafiho add...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správný postřeh a máte za to velké bingo :-)

      Vymazat
    2. Tak pozrite z coho su americani a cely svet doteraz pokakany...
      Len aby to Putin neodskusal naostro... http://www.likeuj.sk/clanok/203-tsar-najsilnejsia-nuklearna-bomba-ktora-kedy-vybuchla

      Vymazat
  32. Tak Putin slíbil něco na březen, kdo to sleduje tak to zachytil, ale co to bude bůh ví. Mela má nastat v květnu a možná bude i s fanfárama, každopádně nakupuji konzervy :)Mno a pro ty svině: ... nevím, jestli je dobré místo pro úkryt na Zélandu, Antarktída se mi jeví pro vás lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikde se neskryjí. Když vykope válečnou sekyru sibiřský medvěd, je se všemi protivníky konec. Vystopuje si je, vyčmuchá, vyčíhá a roztrhá na cucky.

      Vymazat
  33. Všetky tieto inforámácie ktoré boli v tomto čláku sú značne proruské teda propangadistické, autor článku ako aj tento web je mi celkou novinkou, avšak logicky čo opisuje autor ohľadom telefonátu, čím viacej kričí niekto ako ta hlupa pani do telefonu taketo informácie o to viacej má k dispozícií lepší pohľad na vec ruská bezpečnostná služba. Teda nejde ani o to že by to musil trpieť skôr o to že vlastne dostaval lepšie informácie ohľadom situácie. Teda to bolo z jeho strany výhodné to "trpieť". Čo sa týka zbraňových systémov, jednak zmluvy o zbraňových systémoch sú vačšinou v utajení teda nechapem ako autor došiel ku tomuto kontraktu. Napriek tomu historicky je FRA pre RUS dlhodobý spojenec aj ked je začlenený v NATO teda v nepriateľskom režime proti rusku. Je dosť divné že by takúto technologiu predalo rusko nepriateľovy. Aj ked je to možné, ak by rusko malo v zariadeniach systém ktorý by nedovoloval použiť túto technologiu proti ním, avšak mam obavy v reverezného inžinierstva spojencov NATO. Teda je dost nepravdepodobné že by ku takémuto kontraktu došlo. Čo sa týka útoku toho SU 24 na USS cook, rusi dokončili tento výskum niekedy v roku 2001 pre EMP zbraňové systémy a práve staršie typy stíhacích bojových liedatiel ruskej výroby neobsahujú digitechnologiu ktorú by mohlo toto zariadenie vyradiť, teda použitie pri moderných typoch lietadiel ako SU 50 alebo MIG 35 je dosť nemožné. Teda je dosť možné že v prípade konfliktu by vlastne RUS, nepotrebovali ani moderné navádzacie strely, ktoré ma rusko aktuálne najnebezpečnejšie čo sa týka vzuch-vzduch, keby tieto inpulzi EMP používali proti moredným lietadlám, a bojový komplex ako USS cook preplnený týmito zariadeniami je vlastne nepoužitelný proti tejto technologii, horšie by to bolo v prípade starých analogových vojnových alebo bojových lodí z konca 60 rokov. A čo sa týka ekonomickej situácie USA na konci článku, tak tam nie je čo vytknúť. Teda nech autor skreslil obraz reality do akejkolvek podoby odrážal sa vlastne len od faktov ktoré sú už všeobecne známe pre tých ktorý aktívne sledujú túto situáciu a tieto vzťahy. Ale aj tak som dosť prekvapený z vyjadrenia dotyčnej americkej pani a jej netaktnom spôsobe akým sa rozprávala a viedla rozhovor na úrovni, ktorý je značne agresívny. Teda s tými vyjadreniami autora v tejto časti by som bol trosku kritickejší a neveril tomu doslovne. Každopádne je to zhrnutie posledných 2 rokov v skratke a celkom výstižne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ako povedal boborovsky mikimu: bla bla bla adolf...:-)
      Ty si este nebol na plane, ked mi sme si lepili modeli tychto lietadieliek ...SU 25, SU 27, MIG 29, MIG 31 A Tych Spithfire do skokot..nia od kovozavody prostejov..
      A teraz budes mudrovat, vieme o nich aj ich hystoriu...

      Vymazat
  34. ... ale jo, na Zélandu je to dobré. Tam je veľa zemetrasení a sopiek.

    OdpovědětVymazat
  35. Jak je vidět, i Američané mají svoji Nagyovou, která velí všemu a stejně tak tomu rozumí. Nic lepšího je nemohlo potkat. Lubor

    OdpovědětVymazat
  36. Tak jsem zkusil vyhledat co „nejpůvodnější“ článek abych se „přesvědčil“ o mém názoru že tohle Nulandová nemohla vypustit z pusy protože je schopný politik (dlaždič a sketa ale schopný politik).

    Původní článek je dle toho tento – http://www.whatdoesitmean.com/index1844.htm
    Kde je uvedena původní „citace“ – A shocking report published by the Ministry of Foreign Affairs (MoFA)
    Jenže na MoFA v ten den nevyšla žádná zpráva, a když jsem se tam pokusil vyhledat slovo „Nuland“ tak jsem nenalezl nic. Takže podle mého názoru je tohle chybná poplašná zpráva.
    Zdroj:https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/03/12/ukrajinska-svodka-ze-dne-11-03-2015/#more-939803

    OdpovědětVymazat
  37. Hele, každopádně je ta ženská čím dál, tím víc, v popředí US politiky. A když ve vzteku vyhlásila, kdo to skutečně řídí, tak je to vážný. Ale nepochybuji, že půlka světa ví o tom, že Obama je loutkou. Ona to jen veřejně potvrdila. Jeji politické aktivity už víme nazpaměť, ale co kšeftíky?Když Bush junior má Haliburtona a jiné, Albrightová také něco, tak i ona xantipa jedna, musí býti namočená ve špinavem byznise! Neví někdo, kde si Nulandka cpe sve peníze?
    napřed dík - pavelka70

    OdpovědětVymazat
  38. Řídí to Ríša - reptiliánský hybrid. Ale reptoši už budou končit, už to mají spočítané.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.