2. dubna 2015

Aprílový článek meteocentra o řízení počasí

Díky několika čtenářům, kteří mi poslali následující odkaz na příspěvek meteocentra.cz k aprílové tradici.

Autor článku z meteocentra použil své vrozené schopnosti pronikavého a rafinovaného sarkasmu za účelem zesměšnění oněch stupidních konspirátorů, kteří tvrdí,  že počasí je již dávno běžně řízeno, jako třeba OrgoNet. 

Je možné, že autor sám žije v domnění, že počasí se nedá řídit, anebo autor sice ví, že počasí je denodenně a celoplanetárně řízeno, ale společenské a pracovní postavení velí to zatloukat veškerými možnými metodami desinformace, a tohle je  jedna z nich. Když se záležitost řádně zhumorizuje, větžšina lidí, co o tom nikdy nepřemýšleli, to vezmou jako povedený žert.

Nevadí, denodenně máme díky českým meteorologům přístup k důkazům o řízení počasí, takže se na to Orgonet zase chvilku soustředí, aby měli meteurologové co vysvětlovat. Současné "aprílové počasí" je nějak zvláštně aprílové, a spousta lidí se tomu podivuje, a radary/satelity ukazují zvláštní věci (uděláme článek) (:-)))

=Orgonet=


http://meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=15040100

Nová technologie: už za rok budou počasí řídit lidé!

1.4.2015
Česká vláda už připravuje zákon upravující regulaci dějů v atmosféře
Stranou zájmu veřejnosti se česká vláda zabývá problémem, který již příští rok ovlivní život každého z nás. Meteorologové v současné době dokončují vývoj technologie, která bude schopna ovlivňovat počasí natolik, že budeme moci přejít od předpovídání směrem k jeho řízení.

Přestože je dokument ze strategických důvodů utajovaný, podle dostupných informací by základem této metody měly být navigační satelity. Ty budou schopny vysílat k Zemi tepelné záření, které bude nasměrováno na konkrétní oblast s přesností 2 kilometry. Tepelné záření může zvýšit či naopak snížit teplotu v daném místě, případně rozpustit či vytvořit oblačnost. Na základě tepelných rozdílů mezi lokalitami pak bude vyvolán vítr.
V současné době se již provádí testování této metody v různých částech světa, a dosahuje velmi dobrých výsledků. Teploty půjde stanovit s přesností na tři desetiny stupně, spolehlivost regulace oblačnosti a srážek se blíží 100% úspěšnosti. Nyní tedy již nic nebrání jednotlivým státům světa, aby technologii na řízení počasí začaly používat. Technologie je označována jako "Zeus", podle antického boha počasí.
Meteocentrum o této skutečnosti informuje jako první, neboť se stalo vítězem vládou vypsaného výběrového řízení na provozovatele tzv. meteoreferenda. Bude se jednat o akt, při kterém budou občané hlasovat o tom, jaké počasí si přejí na nejbližší období. Každý člověk se bude moci zaregistrovat v informačních systému a bude mít právo jednou za měsíc vytvořit objednávku na dalších 30 dní. Systém automaticky vyhodnotí, jaké počasí je pro který den mezi lidmi nejpožadovanější, a poté vyšle zprávu do satelitních družic, které se následně postarají o splnění veřejného požadavku.
Přestože po technické stránce je popsaná technologie již připravena, její spuštění se zatím odložilo na začátek příštího roku. Je totiž třeba připravit několik zákonů o počasí, které bude muset schválit vláda, parlament a podepsat prezident. Regulace počasí je totiž velmi riziková a bez kvalitní legislativy by hrozilo, že se může nezdařit a vést ke značným ekonomickým škodám.
Výhody zavedení této technologie však budou obrovské. Zatímco letos máme na začátku dubna zimu, vítr a sněhové přeháňky, příští rok touto dobou už bychom se mohli dočkat počasí takového,jaké si vyberou lidé v meteoreferendu. Můžeme jen spekulovat, zda volbou veřejnosti bude slunečno s dvacet stupni, a nebo se lidé přece jen budoudržet tradice, a odhlasují si počasí typicky aprílové...
Autor: ms, meteocentrum.cz, JPP

8 komentářů:

  1. Děkuji za pěkný článek, ovšem to hlavní tam chybí oni ty čeští předpovídači placení z našich daní do toho mluvit nesmí a myslím, že nejsou ani informováni (což ukazují jejich bezchybné předpovědi nejlépe 2 dny zpět). Pokusy jsou ve velkém nad evropou prováděny od roku 1987 a do dnešní doby jsou výsledky klimateroristů více než směšné a snadno čitelné. Do budoucna si čeští přepovídači mohou být jistí, že do programu nebudou zahrnuti a nadále budou ze sebe pouze dělat negramoty, takže v aprílu už jsou dlouhou dobu a dlouho v něm jěště budou.
    A jěště jeden apríl http://www.catc.cz/other-training/chemtrails-operator-course/
    Jandera

    OdpovědětVymazat
  2. A co tenhle co hledá piloty pro chemtrailsová letadla? Nebo ten o amících usazujících se v Brdech... Nebude náhodou že se píše na Apríla o takových věcech... http://www.catc.cz/other-training/chemtrails-operator-course/

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.catc.cz/other-training/chemtrails-operator-course/

    OdpovědětVymazat
  4. Mám-li si udržet pozůstatky psychické svěžesti, vyhýbám se česky mluvícím a píšícím mééédiím, vyhnout se obloukem Třebíčsku, Moravskobudějovicku... To už je pro extra odolné, ta já -jářku- už nejsem. Po velikonocích jistě přibude fotodokumentace... na rajčeti (alekus.rajce.net)

    OdpovědětVymazat
  5. Sněžení tento týden jsem předpovídala.Sleduji počasí od r.1997.Důležité je počasí v New Yorku.Pokud je to vychřice,přijde to sem za 6 týdnů.Pokud je klid,přijde počasí za 8 týdnů.Na jaře připočtu asi 10 stopňů a na podzim je zase odečtu.Když se podíváte pozpátku,tak v USA byla v 8.týdnu sněhová bouře.To přesně odpovídá tomuto týdnu.Další byla 5.3.předpověď mi vždy vychází.Jen loni to klimateroristi zablokovali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nemáte ani ponětí, co všechno chemoklimouši s klimatem provádějí. Jsou to neuvěřitelné a nebezpečné kejkle, které se mohou zvrhnout až v terraforming, což by nás mohlo stát i život - nemožnost žít na povrchu Země !

      Vymazat
    2. Ono se dá žít i pod zemí, akorát si to chce trochu připlatit za světlo a kyslík

      Vymazat
  6. Byl by to dobrý vtip před 14ti lety, předtím než soudruzi v USA podobný zákon skutečně schválili! (Jenom jaksi zapoměli na to meteoreferendum.) Zákon se jmenuje H.R. 2977 (107th): Space Preservation Act of 2001 - "zákon o ochraně (vesmírného) prostoru z roku 2001" a jako žert to moc nevypadá (jak rád bych se mýlil...)
    https://www.govtrack.us/congress/bills/107/hr2977/text
    shrnutí česky ve videu https://www.youtube.com/watch?v=DW5oLWYiouA
    ...je to přiznání existence nejen chemtrails, ale i dalších zbraní (psychtronických, informačních, sonických, plasmových, klimatických, tektonických... no je to počteníčko

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.