22. dubna 2015

Bioútok CIA-ISIS ptačí chřipkou veden i na kuřata a kočky

Amerika rozšiřuje masové vybíjení zvířat i na domácí kočky
April 21, 2015
http://www.whatdoesitmean.com/index1863.htm
By: Sorcha Faal, a od jejích západních přispěvatelů
Překlad: OrgoNet


Další pochmurná zpráva ruské zpravodajské služby SVR pro vnitřní potřeby Kremlu dnes oznamuje, že Obamův režim rozšířil své plány na masové „vybití zvířat“ i na domácí kočky sídlící v USA a Kanadě, což je dalším z jeho „kroků“ v přípravách na totální globální válku.

Jak jsme již dříve uvedli http://www.whatdoesitmean.com/index1862.htm, česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/04/bioutok-cia-isis-virem-ptaci-chripky-na.html, SVR a Ministerstvo zdravotnictví (MH) v minulém týdnu varovalo, že Spojené státy jsou na pokraji katastrofické „psí apokalypsy“ z důvodu bioútoku virem ptačí chřipky, který provedla CIA a ISIL/ISIS ve snaze uvrhnout Spojené státy do „vykalkulovaného a záměrného“ stavu nepřetržitého strachu, aby jejich elitní oligarchové mohli ustanovit „definitivní kontrolu“ http://www.zerohedge.com/news/2015-04-16/signs-elites-are-feverishly-preparing-something-big nad tímto kdysi svobodným lidem.

V předešlé zprávě SVR a MZ uvedly detaily, jak toto zrůdné spiknutí CIA-ISIS, připravené a provedené z jejich laboratoří a základen v Mexiku http://www.whatdoesitmean.com/index1862.htm , postihuje dosud jen krocany a psy ve středozápadní části USA, ale v nové zprávě se uvádí, že tento svévolný biologický útok virem ptačí chřipky začal nyní zabíjet i milióny kuřat. 



K miliónům krocanů utracených na farmách v USA http://abcnews.go.com/US/wireStory/usda-confirms-bird-flu-5th-south-dakota-turkey-30398697 z důvodu tohoto bioteroristického útoku se přidalo i více než 5 miliónů kuřat v Iowě, infikovaných touto smrtící nemocí, a jsou odsouzena k masovému utracení http://rt.com/usa/251485-millions-hens-destroyed-bird-flu/ .

Je významné si povšimnout, že SVR a MZ v předešlé zprávě oznámily, že tento bioútok CIA-ISIS začal od 4. března 2015 ve středozápadních amerických státech Minnesota, Missouri, Arkansas, Kansas, Severní Dakota, Jižní Dakota, Montana, Iowa a Wisconsin http://www.recombinomics.com/News/04161501/H5N2_Fujian_Explode_2.html . Nyní se jeví, že virus již migruje přes státy Michigan, Illinois, Indiana a Ohio. http://www.recombinomics.com/News/04141501/H5N2_Fujian_Delays.html

MZ dříve upřesnilo, že jde o bióútok virem ptačí chřipky A/H5N1 s dvěma podtypy – psí chřipka a Fudžijská chřipka, který je „nepřirozený“, uměle vyrobený, a má dva specifické cíle: psy a krocany. Nová zpráva SVR upřesňuje, že jde i o ještě nebezpečnější „vysoce patogenní“ kmen H5N8 tohoto viru, který nyní zabíjí kuřata v USA. 



Zpráva SVR dále uvádí, že poslední zaznamenaný výskyt tohoto smrtícího kmene H5N8 byl v listopadu 2014 v Nizozemí, na kuřecí farmě ve vesnici Hekendorp http://rt.com/news/205979-netherlands-ban-bird-flu/ , která zaměstnávala tajné zpravodaje ISIS očekávající transfer do Spojených států islámskou migrantskou organizací World Relief, pověřenou Obamovým režimem.

„Kritické spojení“ mezi těmito tajnými agenty ISIS, kteří proudí do USA v počtu více než 100 000 ročně, do 190 měst, pod záštitou organizace World Relief http://www.truthandaction.org/list-190-cities-obama-will-placing-syrian-muslim-refugees/2/ , a mezi útokem ptačí chřipkou, jak praví SVR, spočívá v „mistrovském plánu“ přetvořit celý charakter Ameriky z „asimilace“ na „integraci“.

Podíváme-li se na americká města s těmito novými komunitami utečenců, zpráva říká, že se zdá, že kontraktoři z World Relief často posílají tyto uprchlíky na stejné místo, aby se tam vytvořila „komunita v komunitě“.

Neasimilované komunity vytvářejí obrovské problémy v Evropské unii a slovo „asimilace“ už neužívají ani tyto přesídlovací agentury a jejich přátelé v Obamově režimu. Novým módním výrazem je spíše „integrace“, jejímž cílem je množství rozličných kultur žijících bok po boku v „koexistenci“, ale nikdy se neasimilují... a když v Americke umřou všichni psi a kočky, budou to mít přistěhovalci snadnější, protože Islám pokládá tyto milované mazlíčky za „nečisté“. 



Jak vysvětlí Obamův režim americkému lidu, že musí zabít všechny domácí kočky ve státě? Zpráva říká, že je to jeden z mála zvířecích druhů, který může dostat i ptačí chřipku http://en.wikipedia.org/wiki/Avian_influenza_in_cats , a proto je třeba ho vyhubit, aby dodávka potravin pro Američany během „doby války“ byla chráněna před dalším šířením této smrtelné nemoci.

Závěr zprávy praví, že americkému lidu zůstane zřejmě utajeno, že toto obludné spiknutí Obamova režimu na zabití všech psů a koček ve státě mělo svou předlohu, protože bylo provedeno na začátku 2. světové války v UK, kdy „psychologicko propagační“ příručka britské vlády vedla k masovému vybíjení psů a koček http://josephs-militaria-and-homefront-collection.co.uk/PAGE59.HTML . Během jednoho týdne bylo zabito 750 000 britských mazlíčků … do konce války nezůstali téměř žádní. http://www.bbc.com/news/magazine-24478532 



Additional Reports In This Series: CIA-ISIS Bio Attack Warned Spells Death For All Dogs In America

April 21, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


7 komentářů:

  1. Ako sorry za humorno-tragicko ladený príspevok, ale nedá mi to :D ..........Na jednej strane chce "GENDER" masovo rozšírovať medzi deti (resp. medzi nové generácie, lebo deti raz budú dospelé...) aj také veci ako zoofiliu (!), a na druhej strane chcú ľudia čo s tým možno majú niečo spoločné vyhubiť všetky psy a mačky ? ....
    Proste ja len čítam články na tejto stránke, aby som bol v obraze, ale zachovávam si určitý odstup. Tak to asi aj má byť...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  2. Marek kozičky v gumákoch to nezakážu to majú radi preto sa im hovorí aj kozoje__ci budú mať prezidenta Jebo Bush .A ja že kde zrazu zmizli kocúri len jeden ostal ten nám ale sedí v prezidentskom paláci .Už 2 týždne je miska zo žrádlom rovnako kŕmil som 5 kocúrov a jednu mačku z okolia kvôli hlodavcom čo mi lozia od suseda nestará sa o dom.

    OdpovědětVymazat
  3. No uvidime, ak nezacnu umierat psy a macky, tak asi prehodnotim pristup k tejto stranke :) Niektore spravy by bolo dobre trosku prefiltrovat, lebo sami sem davate protichodne tvrdenia....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, něco divného se tu již děje. Loni měla moje přítelkyně zdravého,8letého pouze bytového kocourka Žolíka na kapačkách. Prý snad otrava konzervou. Pro přítelkyni je kocourek členem rodiny a tak mu nedává nekvalitní či staré krmivo. Ty kapačky ho naštěstí zachránily:-)). Kocourek Tomášek jiné přítelkyně neměl to štěstí. Pouze bytový, krmený syrovým masem, 1.5 roku mladý byl během několika dnů za Duhovým mostem:-(( Veterináři (konzultovala jich několik) nevěděli která bije a nic, ani kapačky mu nepomohly. No a nakonec můj bytový, úplně zdravý, dobře živený, 12ti letý kocourek Tim začal hubnout. Krevní testy ukázali 3.3.15 cukrovku (ta se dá zvládnout, mám doma již jednoho kocourka, kterému 5 let píchám inzulin. Cukrovka u něj se projevila po běžném očkování), Játra a ledviny měl Tim v pořádku. Od 13.3. přestal jíst, jen pil a slábnul. Skončil na kapačkách, prý mu vypověděly ledviny a jevil známky otravy!!!! Dne 17.3.16 odešel za Duhový most a moc mi chybí. Doma máme čisto, boty si zouváme před bytem od doby hrozby ptačí chřipky. Všichni tito kocourci tedy mohli pouze něco vdechnout při běžném větrání, či pobytu na balkoně v případě Tomáška a Tima. Přeji všem úplně zdravá zvířátka.
      S láskou JanaR

      Vymazat
    2. Už umierajú. http://news.discovery.com/animals/pets/dog-flu-outbreak-what-you-need-to-know-150420.htm

      Vymazat
    3. Drůbež taky. http://www.usatoday.com/story/news/2015/04/21/poultry-turkey-avian-flu-crisis/26100287/

      Vymazat
  4. Presne tak - 19:43, gangstri to zobrali z druhého konca, vybijú psov a mačky, následkom toho sa rozmnožia potkany a myši, čím samozrejme bude "vyvinutá" potkania chrípka, a zlikvidujú nám farmy, ako hniezdisko týchto hlodavcov, atd,atd, nakoniec príde na rad samotný homo sapiens nižšej kategorie až po hranicu 0,5 mld. osôb. Ako v Zjaveniach, do bodky.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.