23. dubna 2015

Chemtrailsové scenérie běžné i méně běžné

Chemtrailsové scenérie nad našimi hlavami
Vystavil Orgonet 23. 4. 2015

Trochu osvěty o chemtrails pro "dosud nevěřící", z mailů zaslaných čtenáři v nedávné době.

Všimněte si někdy, že nad vašimi hlavami se letadla každou chvíli křižují v různých geometrických obrazcích, a "roztékající se" chemtrails vytvářejí různé, až malebné prostorové scenérie ... 

Já už to ani nefotím, i když kolikrát koukám na to jako zjara, co tam nahoře provádějí, např. včera navečer nad mou zahrádkou letěly proti sobě 4 chemoletouny z různých směrů. Kdo by se na to díval (oni jsou si ale jisti, že se nikdo nedívá, a mají pravdu), musel by se zděsit,, že se srazí, ale ne, jenom chtěly namalovat čtverec... ale ten se rychle rozplynul, oni teď totiž většinou používají směsi, které se mnohem rychleji roztékají než před lety. V mém zorném poli (tzn. když koukám na oblohu do jednoho místa a neotáčím hlavou) bylo v jednu chvíli 8 chemoletounů v různých směrech... 

Obyčejní lidi mají jasno. Třeba když se pokusím  paní sousedce na zahrádce ukázat na těch 8 velkých boeingů, co tomu řekne: "Hele, co je tam najednou tolik letadel?", tak má zcela jasno: "Nojo, lidi už lítají do Turecka na dovolenou". "Ale vždyť letí každé na jinou stranu?" "Tak to vojáci mají nějaké cvičení..." (:-))))

Myslíte, že to mohou být dopravní letadla? Proč by se tak nebezpečně křižovala? A kam by jich tolik najednou letěla? Nebo snad česká/slovenská vojenská letadla? Tolik jich ani nemáme, aby se jich tolik sešlo a křížilo své čáry na malém koutku oblohy...

Možná těm běžným lidem to jasno nemáme brát... oni si ho totiž ani brát nenechají (:-)))


Zdravím Orgonet,
zasílám odkaz na video z mé cesty po slovenském pohraničí, kde se mi podařilo natočit "náhodné" geometrické seskupení několika trojúhelníků "kondenzačních" stop od letadel. Ač to není z videa zcela patrné, ten malý trojúhelníček měl ostré kontury a všechny strany byly stejně dlouhé a až po chvíli se začaly roztékat...

S pozdravem

Jirka L.




A podobná trojúhelníková scenérie:


Dobrý den.
Dnes si dali záležet. Ostrava 14.4.  11:30
Namasté.




Hodně neobvyklá chemtrailsová scenérie od čtenáře:

Dnes (4. 4. 2015) super akcia v oblasti Žiliny. Fotky som nafotil nad Rajcom. Da sa proti tomu vobec branit? Uz to beriem ako pekne nebezke divadlo... Vzdy, ked idu volby, referendum alebo nejake sviatky ci predlzeny vikend, sypú a sypú, asi aby mali ludia "super naladu" na to volno... :)









A ještě příspěvek od Loun, typické scenérie se začmáraným sluncem:

Ahoj,
posílám Ti pár fotek chemtrails. Jestli chceš, můžeš je použít a i přejmenovat.
Tvoji webovou stránku mám uloženou a pravidelně se na ni asi měsíc dívám.
Hezký den
F.







Dodatek Orgonet:


Aktuální chemtrailsovou situaci po celém Česku můžete denně v každou hodinu sledovat webkamerami ČHMÚ, http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/


(V tuto chvíli tam právě není moc k vidění.)





25 komentářů:

  1. A zde je trochu osvěty pro "dosud nevěřící" o harpu. Jen se podívejte na ty umělé čáry a umělé lesy z antén, než to smažou.
    https://www.youtube.com/watch?v=YsCRzSKP-p8 https://www.youtube.com/watch?v=IG82OfX5WVs

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo chce, já to ještě fotím... :(
    http://maghor.rajce.idnes.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky :)
      http://skywatch.rajce.idnes.cz/

      Vymazat
  3. Hm, btw bude možno moja poznámka. Ide mi o hodnotenie, slovné vyjadrovanie.
    Zastávam názor, že Vesmír nepozná iróniu, to je ľudská srandička.
    Keď niečo nemám rada, a chcem sa vyjadriť proti tomu, prečo vlastne používa človek iróniu ? Ako napríklad toto :
    " super akcia v oblasti Žiliny" . " Da sa proti tomu vobec branit? Uz to beriem ako pekne nebezke divadlo..." sa vyššie vyjadril prispievateľ.

    Som z toho jeleň, on hovorí totiž akoby sa mu to páčilo, žejo ?
    Bacha, tým škodí procesu. Ak niečo nechcem, tak to zreteľne odsúdim a nehapkám.
    Tak ja len toľko, buďme pravdiví !
    BE


    Viď p

    OdpovědětVymazat
  4. Pohlédněte vzhůru!
    LOOK UP!

    ZEMĚ: USA
    ROK: 2014
    DÉLKA: 30 minut
    REŽIE: www.skyderalert.com
    JAZYK: angličtina
    TITULKY: české
    Nový dokument z produkce http://www.skyderalert.com/ o problematice chemtrails, ovlivňování počasí, geoinženýringu, záměru odstínit Slunce a zabránit oteplování planety Země pomocí vypouštění aerosolu do horních vrstev atmosféry. Promlouvají vědci a odborníci s dlouhodobými zkušenostmi a znalostmi. Tvůrci vyzývají veřejnost ke spolupráci na shromažďování důkazů. Stáhněte si do svého telefonu aplikaci, fotografujte oblohu s chemtrails a důkazy budou automaticky zaslány vašemu politickému zástupci.

    Ke shlédnutí zde:
    http://www.mustwatchtv.cz/12-konspirace/269-pohlednete-vzhuru/

    OdpovědětVymazat
  5. Ideologicky ZÁVADNÁ scenerie ČESKÉ TELEVIZE http://www.ceskatelevize.cz/ct24/zive-vysilani/videozaznam-644371-rusky-prezident-putin-odpovidal-na-dotazy-obcanu/

    OdpovědětVymazat
  6. V úterý, krásná vymetená obloha. Válel jsem se s několika důchodci u rybníka. Dopravní letadla létala, kondenzační čára do deseti vteřin mizela. V půl čtvrté přiletělo několik letadel - sprejerů. Jejich čáry se rozpouštěli rychleji než jsme u nich zvyklí. Do půl hodiny vzniknul čočkovitý poloprůsvitný mrak. Ten se potom zvrásnil. Upozornil jsem je na to, ale byl jsem za blbce. Jejich víra v to, že by si to nikdo nedovolil, byla neotřesitelná. Po dalších asi dvou hodinách se mrak rozustil, ale obloha už nebyla tak modrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle ti hajzlíci stíní jistá spektra světelné a dalších energií, aby nás poškozovali na těle i na duchu. Prostě nás okrádají o energie, které zaručují normální život a zdraví živých bytostí (fauny i flory).

      Vymazat
  7. Pro nevěřící Tomáše. Vezměte si notík ven dejte link http://www.flightradar24.com/49.41,15.69/8 a čučte jak a kdy lítají a porovnejte s cirkusem nad hlavami , a je to:-) Běžné stihačky našeho vojska to nejsou, cirkus dělají větší "stroje". Žádné ofigo lety, ani čártrové to nejsou :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chemosprejovací letadla už převzaly počítače, žádný pilot je neřídí. Jsou tedy na tom podobně jako drony. Plní zadané úkoly, a nereptají proti nim, ani je neodmítají.

      Vymazat
  8. Chápu, že je něco takového možné na obloze provádět, když technika postoupila tak daleko. Na druhou stranu považuju dění na obloze za nebetyčnou drzost. Vstávám brzy a mám okna na východ. To, co kolikrát po ránu na obloze vidím má snad obdobu jen v holywoodských hororech.
    Dříve ty vylomeniny likvidovaly modro oblohy, transformovaly modrou na šedou. Dnes již jsou dále.
    Doufám, že vyšší režie reality vše monitoruje a časem se s tím svinstvem vypořádá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Doufám, že vyšší režie reality vše monitoruje a časem se s tím svinstvem vypořádá"
      Já také tak doufám. A čím nás takových bude více a více, tím dříve k tomu vypořádání dojde.
      Samozřejmě, že znečišťování a systematické ničení planety země má vliv i do jiných míst vesmíru a tato terraformingová akce vyvolá reakci. Už z toho důvodu, že dochází ke střídání vesmírných či galaktických cyklů, na kterých se vývoj po spirále zrychluje a jde ke stále čistějším, světelnějším a duchovnějším formám života.

      Vymazat
    2. Presne takúto skúsenosť mám aj ja, okná na východ a okolo tretej ráno chodím čúrať. Neuveriteľné veci sa dejú- presne geometricky sformovaná horizontálna masa oblakov v miestach, kde o dve hodiny bude vychádzať slnko, pri obzore krásna svetlomodrá farba, kúsok nad zemou totál čierňava. A toto sledujem piaty rok, presne umiestnenie aj načasovanie, náhoda vylúčená. Keby vám niekto na ulici vysypal na hlavu vrecko neškodnej múky, asi by ste sa nahnevali, toto sa deje v noci, bežný človek to považuje za samozrejmé, alebo čo... Je na zemeguli miesto, kde sa toto nedeje?

      Vymazat
    3. Už ne, všude se to děje. Šílení dychtivci po světovládě chtějí Zemi a její obyvatele srazit před sebou na kolena. Jim nestačí všechno vlastnit, všechno ovládat. Oni chtějí rozhodovat i o tom, kdo, co a proč tu může z jejich vůle žít a co nebo kdo ne. Chtějí od lidí absolutní víru v ně a poslušnost jejich tezí, zákonů apod. Chystají propojit kybernetiku s člověkem, aby vznikl nový druh člověka - člověk poslušný.

      Vymazat
    4. Vypořádá. Všeho do času. Až jim ten jejich vyprší, nezachrání je ani mimozemšťani !

      Vymazat
  9. Matthias Stormberger-(asi 1753-1806)lesní pastýř z bavorské části Šumavy,slavný prorok,který se prý nikdy nemýlil o třetí světové:Objeví se docela nové zbraně.S otevřenýma očima budou národy Země vstupovat do těchto katastrof.Nebudou si uvědomovat co se děje,a kdo si to uvědomí a řekne to bude umlčen.všechno bude jinak než předtím a mnohá místa na Zemi se promění ve velké hřbitovy.Třetí válka se stane koncem mnoha národů.
    Já bych řekl,že třetí válka už dlouho probíhá.Klimaterorismus a klimatické války jsou jednou z těch nových zbraní.Zatím jenom ničí přírodu a úrodu těch druhých.Sem tam pár desítek tisíc mrtvých po zemětřesení ,tsunami,záhadně zmizí a spadne nějaké to letadlo.Bohužel myslím,že se chystá i nějaký bioteroristický útok a že počty mrtvých budou jenom narůstat.Kéž bych neměl pravdu.A to ani nemluvím o zbraních o kterých nemáme ani tušení.Člověk má neuvěřitelnou schopnost vyvíjet stále nové a lepší způsoby jak zabít toho druhého.Škoda že tuhle energii nenasměruje na užitečnější věci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sledujte karty hry Illumináti, tam najdete odpovědi, co je připraveno, a co se tudíž bude v režii "těch za oponou" dít.

      Vymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Koukám kazdy den, druzice a pro overeni pak radar na bourky, ktery ukazuje jen dešťové srážky....
    Orgonete, sledujes vcera a dnes ten cyklon, ci co to je v německu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pozri pocasie na v archive tv joj, tam to bolo klasifikovane ako "vyškova tlakova niž" alebo čo, tiež som to pozrel cely den, nechapal som o čo ide.... možno sami nevedia, čo sa "skúša"

      Vymazat
  12. Toho, že používají jinou taktiku, a jiné směsi jsem si taky všimla. O chemtrails už vím cca 5 let - i když to probíhá - i na území ČR déle. Zajímavé je, že trojúhelníkové "rozplyzlosti" jsme si s kamarádem všimli taktéž nedávno.
    A je to fakt síla - ta nevědomost lidí! Vždyť, když nesprejujou, ani v noci, tak je krásná, modrá obloha. Během půl hodiny se to najednou změní...A opravdu - stačí jim už jenom půlhodina až hodina a nebe už nevidíte modré, ale šedé!!!
    Někdy cítím vztek a někdy bezmoc. Jindy mi je to jedno a soustředím se na něco hezkého.
    Věřím, že na každého jednou dojde... A dle vesmírného zákona - co vysíláš, to se ti vrátí - už teď jich docela lituji...tím myslím "elitu", která si myslí, že rozhoduje o všem. No, to asi těžko :-D
    Přeji, aby se čím dál tím více lidí probouzelo a začalo bezmezně milovat svou matku Zemi, planetu, která se bez nás klidně obejde...A komu to ještě nedošlo, ať brzy dojde :)
    PS: A probouzet se začíná čím dál tím více lidí...což je úžasná zpráva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajisté jim dobře slouží OrgoNet a jemu podobně zaměřené weby, kde mohou monitorovat, co se všecho mezi lidmi o nich ví, a na ně provařilo.

      Vymazat
  13. Take by me zajimalo, zda je na Zemi misto, kde se nesprejuje. Pokud ne, je prece podivne, ze to probiha treba nad Ruskem nebo dalsimy staty, ktere nesdileji
    fasistickou politiku Usa. Pokud se to deje globalne, co nebo kdo je za tim??? Proc si nechaji vsechny staty brazdit oblohu???? Proc nejsou chemoplany sestreleny??? Diky za nazor, Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádné Rusko ani USA ve skutečnosti nejsou (to si máme jen myslet), naši Planetku řídí pár jedinců (skrze nár. vlády a nadnárodní společnosti), kteří jsou přímo napojení na ne-lidské struktury (chcete-li mimozemské). Jde o manipulaci (lidské) mysli na mnoha úrovních, ať už vědomých (ekonom. a válečné krize) či zcela nevědomých (vkládání myšlenek ve snu, v rodině, ve škole atp.). Cílem těchto struktur je dobývání životní energie z lidí zde v "člověčíně" ve kterém žijeme. Je to asi jako v kravíně či vepříně, jde o to mít co nejvíce jatečních zvířat na co nejmenší plochu - zbavit se zbytečností, vytvořit umělé podmínky. Kráva nepotřebuje přírodu - může stejně dobře stát jedna vedle druhé u koryta, stačí voda, masokostní moučka, kyslík, trochu tepla a světla - vše ostatní je drahá zbytečnost. Tedy tak bych to viděl pohledem našich "chovatelů" ... Důležité je co nejvíce zničit přírodu (biosféru planety), která lidem poskytuje mj. energetickou ochranu a odpoutat pozornost od těchto zásadních věcí (ochrana přírody a životního prostředí člověka a člověka samotného - jeho podstaty) pomocí finančních krizí, válek atd. (existenčního strachu) ... ale naštěstí je to jenom MATRIX - virtuální vesmírná střílečka ... hra pro malé děti ... a mnoho dětí již začíná pomalu dospívat ...

      Vymazat
    2. Je to proto, jak kdysi řekl pan Kalousek, že V TOM JEDOU ÚPLNĚ VŠICHNI ! Takže jen hry, triky a lži Velkého bratra na západě i na východě !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.