10. dubna 2015

Den, kdy se zhroutil americký sen: dedolarizace začala

Díky čtenářům za tip na dobrý článek.

Den, kdy se zhroutil americký sen – dramatický světový převrat nastal


De-dolarizace je spuštěna! 1. dubna 2015 a není to Apríl!




31.3.2015     den, který bude v dějinách našich dětí a vnoučat.
31.3.2015     den, kdy po dvousetleté nadvládě dolaru se mění svět
 (opět povoleno kopírovat - informace je nutné předávat, když mainstream tají)
Upřímně: celá léta, co to sleduji, jsem si to nepřál. Kulturně je mi západ blíž. Ale v okamžiku, kdy už západní svět v čele s USA, vědom si pádu do hlubin na základě strašidelného předlužení rozpoutal zabijácké války, kde padlo za oběť miliony nevinných lidí, odmítám mít s touto šílenou společností cokoliv společného.
Kdo si myslel, že tisíce a desetitisíce mrtvých je jakési arabské jaro, oranžová revoluce, či návrat bolševiků,  hluboce se zmýlil! A Dragouni v České republice byla pouhá šaškárna na odvrácení pozornosti, poslední stéblo pomatenců z USA!


Vše bylo závěrečný zoufalý pokus USA zastavit pád, podobně jako Hitler před kapitulací


31.3.2015  ve 24:00
USA jsou dluhem malomocné a už není léku.

42,2% planety Země odchází od dolaru, odchází od amerického platebního systému.

Zůstávají už jenom osamocené USA a jejich šílené zadlužení. Zachraň se, kdo můžeš a rychle pryč!

Včera o půlnoci byly uzavřeny přihlášky do AIIB
Uzavřel se kruh, kde se spojilo obrovské množství obyvatel planety Země, aby se odpoutali od předluženého dolaru a vytvořili protiváhu Mezinárodnímu měnovému fondu ovládaném USA  a Světové banky, ovládané opět USA!!
Rusko spěchalo vytvořit obrovské zásoby zlata, protože čas kvapil:
 USA spěchaly, aby ekonomicky Rusko rozdrtily! Nepovedlo se.

Ten kruh je
EEU Eurasijské ekonomické unie
 AIIB (Asian Infrastructure and Investment Bank – Asijská infrastrukturní a investiční banka)
BRICS uskupení Brazílie, Ruska, Indie, Číny a Jižní Afriky a žije v nich 42,2 % obyvatelstva planety.. Volně přidružit chtějí další.
CIPS čínsko-ruský platební systém, jehož zkoušky už běží v deseti ruských bankách a asi dvaceti čínských. Má být spuštěno do léta. (Další podrobnosti se zjišťují – je to překotné - níže Campbell)
UCRG  (Universal Credit Rating Group) ratingová společnost už dostává vstupy, do léta má vydávat své ratingy.  V čele RUS-RATING je  bývalý francouzský premiér Dominique de Villepin.  Spolupracuje padesát ratingových agentur z různých zemí včetně  americké Egan-Jones Ratings, čímž se vyloučí politická manipulace. 

 USA měly být jednou z mnoha a zuří - odmítly! Navíc v mimodolarové zóně. Jak potupné!

 Jaké nastává drama je znát, že se odpoutávají další a další země od USA a zasílají žádost. Kerry s kyselým výrazem říká pá pá a Japonsku dává zákaz…! Kdo že to jsou?
Úprk  od USA se zrychluje a přihlášku do  AIIB na poslední chvíli nedává nikdo méně zajímavý, než Jižní Korea, Německo, Británie, Francie, Brazílie a údajně Austrálie a Holandsko.

Výklad k výše napsanému: 
Kvapík jmeném podpis s Íránem. Provokace USA od pobaltských zemí přes Ukrajinu až po Balkán. A obrovský nátlak na ruskou měnu, ekonomiku a válečné harašení. To vše má jeden společný jmenovatel. 31.3.2015 se uzavřel kruh a rozjíždí se obrovské společenství, které nemá obdoby. Polovina světa už má plné zuby nadvlády dolaru a vojenského vydírání. A stačí se podívat na nákres, jaký by mělo Rusko zájem o nějaké ministáty s několika obyvateli. A pak se stačí podívat na umělé divadlo s pár americkými šašky v uniformách. Svět se ekonomicky otáčí a mopslíci štěkají!



Národní Systém Platebních Karet (NSPK) Ruské federace je hotov a začne svojí operativní činnost 1. dubna 2015. Visa a Mastercard a s nimi spojený SWIFT tak dostaly dříve, než si západní veřejnost a politici mohli představit ruskou konkurenci a kontrolu. NSPK je dceřinou společností CB Ruské federace. Přidám-li k ruskému NSPK ještě čínský systém CIPS je více než přesvědčující, že de-dolarizace pokračuje nejenom v obchodu, ale i na úrovni platebních systémů. V oblasti kontroly platebních toků se pozice USA také oslabuje více než značně, píše i Jan Campbell.

Merkelová samozřejmě dobře ví, proč USA tak zoufale chtějí mezi Evropou a Ruskem rozpoutat válku. Je to šílené. Merkelová to tvrdě brzdí. (Sice ji osobně nemám rád, ale všechna čest, toto brání, jak může). Přes šílené McCainy a válečné zločince z Pentagonu.  Opět se můžeme podívat na nákres: ty modré tečky jsou na obranu „mopslíků“? Než vzlétnou, je po nich. Ale mají zabránit prvnímu úderu na vzdálené cíle. A proč USA provokují? Samozřejmě že vědí, jak se dolar hroutí a není úniku. A systém, rozbíhající se v tak obrovském světadílu, navíc překvapivě rychle, propojení plynu, ropy, rafinérek, stejně tak letadel, lodí, platebních systémů a průmyslu má tak úžasné tempo, že psát o HDP je skoro trapný nesmysl. Systém startuje!
Kvantitativní uvolňování – skončí v USA, začne v Evropě. A dluhy narůstají. Pak zase bude to samé v USA. Zbrojí se, válčí se a třetina lidí už v USA neumí číst, ani psát. Učitelé se ve školách bojí. To je ten nový svět? Bankovnictví, výroba, systémy a výzkum: vše se stěhuje do Asie.
  A pak přijede pár vojáčků a dělá se divadlo. Vážně ještě někdo bude tvrdit, že je to trollování, jak stupidně vyvrací USA vše, co se jim nehodí? Zde se lámou ekonomické dějiny, rozbíhá se de-dolarizace, USA se přes dluhy (nikoliv přes komunistickou ideologii) hroutí a u nás hodili lidem ohlodanou kost: pár amerických tajtrlíků... Směšné!
Takže na závěr: podíváme li se zpětně, kdy nastaly vojenské provokace a kdy začalo slučovaní těchto systémů, překvapivě zjistíme, že to bylo současně. Jak Rusové začali jednat o ropě, o BRICS, o ratingové bance, stali se z nich nepřátelé na život a na smrt USA a museli jsme tím pádem i my. I Ukrajina byla rozervána ve dví až po Majdanu a jazykovém zákonu a nikoliv předem. Stačí dohledat.
"Přátelé" z USA nám lhali  a lžou víc než komunisti. A my máme děkovat?

A co by mě nenapadlo v roce 1989? Tak obrovská změna systému, která ovlivní celý svět, je uveřejněna na malých servrech, ale televize a tisk papouškuji: celý stát vítá americkou armádu v ruzyňském vězení….

Petr Pokorný 
www.paratdnes.cz


22 komentářů:

  1. Článek je v podstatě potvrzení předpovědi učení Marxe.Jistě ne předpověděl detailně co se bude dít.A jen proto,že v jeho době nebyly technické prostředky na této úrovni.Myslím tím výpočetní techniku a díky tomu rychlé přesuny finančních hotovostí.Ale jeho předpověď,že scípající kobyla nejvíce kope se vyplňuje.10 % obyvatel ve své nenažranosti nyní ostrouhá.
    Je to stejný pokrok,který byl třeba parní stroj, atom.energie atd.Jedinou chybou by bylo naběhnout na vidle Americké rétorice.Jejich provokace se budou stupňovat.Být na vše připraveni.

    OdpovědětVymazat
  2. ....Mňa zaujíma len jedno : Znamená to v praxi, že do fyzickej vojny proti Rusku nepôjde ani Slovensko, ani Česko (samozrejme obe z donútenia), ani okolité štáty Európy, a ak, tak maximálne samotné USA (keď dostane odvahu) ?

    PS : Ak to všetko dopadne tak ako hlása článok, tak dúfam, že Rusko, Čína, India, atď....svoju moc nad menšími krajinami potom nezneužijú...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžete věřit nikomu, kdo má absolutní moc nad vámi a vším životem. Vždy to toho,kdo má nad vámi moc, svádí ke zneužití té moci. A upřímně, kdo tomu odolá ?!

      Vymazat
  3. Ahoj já si myslim že už těm šmejdům co se věčně schovávali za oponou.A vodili nás jako loutky zazvonil umíráček.A těm bankovním ouředníčkům co si prohrabovali naše těžce vydělaný prachy taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Umíráček jim sice vyzvánějí,ale moc jim ještě neodebral NIKDO ! A tak mohou škodit nerušeně dál a dál !

      Vymazat
  4. Ano, něco se ve finančním světě děje. Rubl stoupá. Od loňského roku, kdy byl nejníže, vyrostl již značně. Loni se dalo za pouhých 30Kč koupit 100 RU. Včera by 100 RU stálo již více něž 50Kč. I to o čemsi svědčí. Leč, já si nemyslím, že přechod světa z USD na Remimbi/Juan - Rubl musí být zákonitě úžas. Věc totiž musí způsobit pád USD = a v USA tak v očích veřejnosti ospravedlnit nástup již dlouho připravovaného Amera... Pak již bude jen krůček k celosvětové měně... A zrušení klasických platidel - peněz. Všimněte si, jak je vše manipulováno směrem k elektronickému placení a zrušení hotovosti. Vše na první pohled vypadá, že Rusko a Čína jsou v čele rozbití nechutného USA/USD monopolu... Že svět si bude moci vybírat mezi dvěma či i více navzájem si konkurujícími systémy... A že ten jeden systém bude podložen zlatem... "Úniky" informací o tom, jak Rusko a Čína skupují zlato, aby své měny podložili zlatem, což je jediné skutečně universální celosvětové platidlo, mají v nás veřejnosti vyvolat dojem, že se svět začal vyvíjet správným směrem..., že Remimbi/Juan - Rubl budou poctivé měny, podložené zlatem. K tomu nakonec vůbec nemusí dojít a my, veřejnost, budeme zase world-bank-klikou oklamáni. Kdyby byl svět normální, pak by měny států byly všechny podloženy zlatem a bylo by jasně uvedeno, kolik zlata která měna představuje - ideálně by všechny státy směrovali své měny k tomu, že by ze 100% byly kryty zlatem a stříbrem apod. a bylo by to takto: 1USD=1/20 unce zlata; 1Kč = 1/200 unce zlata, 1RU = 1/400 unce zlata, atd. Zkrátka, aby ty měny byly snadno čitelné pro veřejnost a k tomu by státy světa cílili svou politiku... Anonymita placení a tedy zachování soukromí by bylo dále zaručeno... Takhle to ale vede k celosvětovému Big Brother... A kdo bude zlobit, tomu vypnou čip i s jeho penězi a bude ze systému vymazán a skončil... Nebuďme přátelé naivní...!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíte to přesně jako kdysi Orwell ! I Rusko je jen hráčem sítě světové elity, která vše řídí "za oponou". Dosud neznáme jediného "zaoponáře" ani jménem, ani podobenkou ! Všechny, co vidíme, a slyšíme, jsou dosud jen jejich loutky !

      Vymazat
    2. Dokud nebudou "oponáři" odhaleni, nic se nepohne kupředu k naší skutečné svobodě !

      Vymazat
  5. Bolo by to dobré ako to bolo navrhnuté na začiatku, len že zas je problém Čína zas chce všetko to sa zas dostaneme tam kde sme.Rokujú zatial tak je dobre ,som zvedavý ako to celé dopadne naozaj my už mohol nastať mier na celom svete a zas sa venovať verejnoprospešnému výskumu ako konečne nastaviť system aby nevznikali terajšie nezmyselná chudoba v štátoch ktoré produkujú ropu,kávu,kakao,bavlnu atď a pritom len zo všetkého profituje len špekulanť na burze.

    http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/cinska-nabidka-na-dominaci-celemu-svetu-selhala-a-naproti-velke-podpore-rozvojove-cinske-banky-aiib/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Satanáš svou moc nad Zemí jen tak lehce nevydá...

      Vymazat
  6. ludia by nemali byt naivny a mysliet si ze sa tu nieco zmeni,mozno afektne na par rokov,ale potom sa to ako vzdy prevali do to isteho koryta,lens inou farbou,to je zakon kauzality,stav nirvany sa proste neda v dualnom svete dosiahnut,my sme tu prisli pochpit tuto realitu a nastolit a pripravit ludstvo na inu dimenziu,lenze tieto ozajstne sebapoznania su zablokovane tymi ktory nas chu len vyuzivat na pracovnu silu,nemyslite si ze ked sa Usa rozpadnu ze to je pravda,hrozne je ze ty ktory tento rozpad zapricinily uz davno ovladaju Cinu a Rusko a atd,je to zlo ktore sprevadza tuto planetu a nechce odist a bude ako chameleonstale menit farby a parazitovat na ludskych dusiach az dovtedy pokial sa ludia nezbavia totalneho strachu a zacnu naozaj verit samy sebe...co je nemozne ...my sme boli vyrobeny na zitie v strachu,hodnoty ktore nam tu ponukaju ako zadostucinenie su len ubohym klamstvom,len aby nas udrazaly pri zivote a aby mohli precovat s nasimy emociamy,takze tam to tkvie emocie su klucom ku manipulacii...emocia je nastrojom ucitela,ten ovlada nase vedomie a strazi a chrani nase bitie ako take,existenciu,to zakon prirody a ten tu plati...su tu spolocnosti ktore sa sa snazia schladit tieto emocie tym ze pokusaju sa spojit mechaniku z organismom, ale ako to vyzera nase deti vyrastaju v spolocnosti mini a maxi obrazoviek na ktorych je vecsinou premietana nenavyst pomstan teror a vsetky negativne emocie ktore maju ovplivnit ich buducnost,a pripravit ich na vecny boj s niecim alebo niekym to zalezi na hlavnom majstrovy ktory rozhodne proti komu maju viest boj,samozrejme za odmenu,ha ha ha,ako to uz byva zaruceny dochodok....s toho sa mam tesit...uboha planeta...http://www.disclose.tv/action/viewvideo/157826/La_Belle_Verte__The_Green_Beautiful_English_Subtitles/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zřejmě jste našel kořen příčiny současných událostí : "...nemyslite si ze ked sa Usa rozpadnu ze to je pravda,hrozne je ze ty ktory tento rozpad zapricinily uz davno ovladaju Cinu a Rusko a atd,je to zlo ktore sprevadza tuto planetu a nechce odist a bude ako chameleonstale menit farby a parazitovat na ludskych dusiach az dovtedy pokial sa ludia nezbavia totalneho strachu..." Je tu totiž více konců více provazů, které se sbíhají v jediný uzel - absolutní moc nad Zemí !

      Vymazat
  7. Řekl bych, že si jsou v USA zatraceně vědomi, že stojí na pokraji zhroucení... USA doplatily na USA... a už to snad i vědí. Budou dělat všechno, pošlou celý svět do pekel, jenom aby tam nespadly USA... I kdyby Rusové nakrásně přelétly na jinou planetu a nechali jim veškeré zdroje, za pár set let je ze Sibiře Nevadská poušť, mrtvá planina. Kdo kolonizoval am. kontinent? Ti, kteří v Evropě nějakým způsobem selhali. A jak se tam dralo právo a lidská práva vůbec? Kolty proklatě nízko... Půda (území indiánů) se rozdělovala zvláštním klíčem... Indiáni se buď pozabíjeli a zbytky do rezervací... A tihle šikanují celý svět a diktují, co jsou to lidská práva. Prostitut káže z kazatelny, policajt nejdříve krade, vraždí a potom se ptá.... To je Amerika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždy hráli, hrají a budou hrát se světem vabank.

      Vymazat
  8. Také ten podivný a nám všem viditelný celosvětový, prý vědecký projekt CHEMTRAILS, který je zřejmě posvěcený všemi mocnostmi, svědčí o propojení lumpů na celém světě do něčeho, co pro lidstvo je zhoubné. Jinak bychom o tom byli oficiálně informováni i když třeba lživě, ale tady v tom případě je ticho po pěšině. Co to znamená ? Korina

    OdpovědětVymazat
  9. No, nevím, nevím, zdali tohle je dobrá zpráva. Člověk by jim to aj přál, ovšem, nesměl by vědět to, co ví. Nebo alespoň neslyšet to, co slyšel. Stačí se podívat na dokument rozkvět, který vznikl v roce 2012 a musíte se zamyslet nad tím, zdali to všechno nebylo tou elitou naplánováno...Tady prostě jeden nikdy neví... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buďte si jist, že ti "za oponou" vše dopředu plánují, a snaží se tak zvrátit vládu a moc Toho, kdo Zemi a vše na ní stvořil !

      Vymazat
  10. Korina, to napsal la správne. To je vse umysl. Ruska centrálni banka je pod stejnym kodexem MMF jako 99, 999 % bank sveta. Svoji samostatnost ztratila jako my v 90 letech. Oni co maji razitko KMA neboli polibte nam pr.el, to maji dobre rozehrano. Shodit dolar, nehradit svet. Měnou, tim shodit Usa a nahradit ho vladou Osn...neupinejme se k nejakemu zazracnemu vladci. Jedine k sobe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orwell přece jasně napsal, že elity chtějí ze světa učinit jeden nekonečný lágr. Nikdo nikam neuteče, nikam se před nimi neschová, ledaže by opustil planetu. Ale kam ?

      Vymazat
  11. Tato věta z konce článku hovoří za vše :
    "Přátelé" z USA nám lhali a LŽOU VÍC NEŽ KOMUNISTI. A my máme děkovat?

    OdpovědětVymazat
  12. Amici se dostali kam nechtěli to co je v těchto řádkách je celá pravda

    OdpovědětVymazat
  13. Zde jsou další informace k připravovanému finančnímu resetu:
    http://www.hipknowsys.blogspot.cz/2015/04/cobra-short-planetary-situation-update.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.