15. dubna 2015

Jak HAARP ničí tlakové níže nad Pacifikem, aby nepřinesly déšť na západní pobřeží USA

Pro illustraci k dnešnímu článku o extrémním suchu v Kalifornii malá videoukázka, jak HAARP ničí systémy nízkého tlaku nad Pacifikem a tím zabraňuje postupu srážek na západní pobřeží USA.

Myslím, že se k tomu nepoužívá jen starý známý HAARP z Aljašky; někde na OrgoNetu mám video, které zrovna nemůžu najít, jak HAARPová plovoucí zařízení u západního pobřeží "odhánějí" mraky... snad ho dohledám.

(Volím překlad komentáře k videu, jelikož za titulkování by mi youtube zavřelo kanál, ne že by mě snad nahlásil majitel videa, ale youtube si teď velice hlídá "obsah majitele videa" a u alternativních webů samo aktivně zasahuje; a jak ukazuje statistika návštěvnosti, Orgonet je navštěvován každou hodinu nejméně třemi "výzvědnými weby" z celého světa... tak ať si počtou (:-)))))


=Orgonet=
Jak HAARP ničí tlakové níže nad Pacifikem, aby nepřinesly déšť na západní pobřeží USA


https://youtu.be/4PSjrBEKL1U



Video publikováno 14. 8. 2014
Překlad komentáře k videu: OrgoNet


Toto video ukazuje skutečnou příčinu sucha v Kalifornii (společně s chemtrails, samozřejmě). Je překvapující, že na tomto satelitním zobrazení je ještě hurikán Julio, i když už neexistuje. Další tři satelití zobrazení dokazují, že byl zničen náporem HAARPového suchého vzduchu 13. srpna, ale tento satelit ho ukazuje i dnes 14., jako by se nic nestalo.

Tropická níže Julio byla „zabita“ dříve, než mohla být přitažena tryskovým prouděním ke Kalifornii. Vnější srážkové pruhy by přinesly do Kalifornie a Oregonu tuny deště, ale systém je zničen, takže kalifornské sucho se protáhne o další dobu.

HAARP v Gakoně ničí každý systém nízkého tlaku ještě nad Pacifikem, aby nemohl přinést déšť na západní pobřeží. Mnohá z mých videi dokazují, že to tak probíhá, takže, aby zakryli vytvoření této silné tropické deprese, zabili ji 2 000 mil od Kalifornie.


Byla zničena velmi rychle, během asi 6 hodin, zanikla bez jakéhokoli zjevného důvodu, když se točila nad teplou vodou, a nebylo tam žádné tryskové proudění, které by ji roztrhalo. Aby se vyhnuli podezření, že to udělal HAARP, rozhodli se ji dále zobrazovat na satelitních mapách, i když už neexistuje!!!

Tropická deprese Julio se nezničila tím, že by procházela nad studenou vodou. Video ukazuje mapu teplot hladiny moře, a Julio byla zničena nad vodou o teplotě 27,5°C (sorry, ve videu jsem chybně řekl 25,5°C).

Na videu je jasně vidět ohraničené působení HAARPu, a tento šířící se kruh je důkazem HAARPového zásahu suchého vzduchu. Rolovaný či válcovitý mrak, neboli „kouřový kruh“ suchého vzduchu je způsoben okrajem sestupujícího vzduchu, který je „ždímán“, a začíná se „rolovat“. Tento rolovaný mrak má velkou trvanlivost a může přetrvávat hodiny, jak vidíme na videu. Od začátku závanu HAARPem trvá 4 hodiny, než se stal viditelným na okraji hurikánu.

Oválný tvar zásahu HAARPem má dlouhou osu přesně ukazující na vysílač HAARP v Gakoně na Aljašce. Z Aljašky to měl vysílač trochu daleko, takže musel mít v polovině cesty těžkou masu chemtrails, fungujících jako reflektor, který odrazil radiovou energii téměř až na Havaj.

Teď už je vzácné pozorovat podobný HAARPový kruh. Když jsem začal dělat videa o HAARPu v únoru 2014, každý HAARPový zásah měl kolem sebe jasný kruh. Nyní jsou satelitní snímky upravovány fotoshopem, aby se zničily důkazy použití HAARPu. I chemtrails jsou vymazávány z obrazů Rapidshare NASA i ze satelitních map počasí. To je podvod, a federální policie by měla zatknout ty, kteří za to mohou.

Je skutečně nechutné, že ti, kteří gangstersky vydělávají na počasí, mohou na satelitní obrazy dávat úplné lži, aby zakryli své organizované zločiny, bez strachu a trestu.

Lidé z Kalifornie by je měli žalovat, a získat experty, kteří by veřejně dosvědčili, jak každá tlaková níže v Pacifiku „magicky“ zmizí, než se dostane do Kalifornie.

Lidé z celých USA by měli požadovat slyšení u Kongresu ohledně reality používání meteorologických zbraní, protože jejich aktivita je nyní zcela zřejmá.
Toto video je překvapující, a doufám, že ho přepošlete každému, kdo je postižen suchem nebo geoinženýrskými aerosoly.

Lidé z Kalifornie musejí začít hovořit o tom, kdo si kupuje právo na jejich vodu. Zjistíte, že mnozi majitelé půdy prodali svá práva na vodu za velké sumy peněz, a lidé, kteří je koupili, jsou prvními podezřelými z vytvoření umělého sucha v Kalifornii.

Jenom vy, lidé v Kalifornii, můžete ukončit sucho, když se politicky zorganizujete, budete sledovat a mapovat chemtrails a vyvěšovat je na nezávislých webech. Věřím, že když si pořídíte aplikaci na sledování chemtrails a budete je zveřejňovat, sucho skončí.

Věřím, že velký prospěšný vliv budou mít i moje videa na klima v Texasu, a pravděpodobně na celou zemi, protože operátoři HAARPu se nyní více starají o unikající globální oteplování, než o zisky ze svých práv na vodu v Texasu a Kalifornii. 

Celý program HAARPu je třeba zveřejnit, stejně jako jsou již zveřejněny mnohé tajné technologie z minulosti. Z nich už jsou odtajněné např. radar, noční vidění, GPS, CDMA, a přinesly světu prospěch. Je čas, aby i HAARP byl zveřejněn a začal sloužit lidem, tak aby ho chytří lidé mohli využít pro zachování života na zemi co možná nejdéle. 

Už jsem dost kázal, najděte si nějaký způsob, jak se do zveřejnění těchto věcí zapojit, a začněte! Jen vy lidé v Kalifornii můžete ukončit své sucho.




10 komentářů:

  1. To, co má vztah k životu na zemi, není jen fyzická úroveň. Jsou tu i další úrovně - plasmatická, éterická, astrální.
    Jinými slovy - paseku zde nedělá, slovy Aoliana, jen brnkání na harpíčky z fyzické úrovně, ale též z plasmatické úrovně...
    Franz Erdl by o tom mohl vyprávět, mj. o nižší, resp. minimální účinnosti orgonitů na fyzické úrovni, když je temnáři pohodlně vyskratují rovnou z plasmatické úrovně.
    Ale podlosti naštěstí nezůstanou věčné - čištění fyzické, plasmatické, éterické i astrání úrovně od služebníků temnoty probíhá.
    A to čištění není někde v začátcích, ale postupuje a postupuje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt že občas to je pecka jak hrom. Vítej Perúne.

      -ol-

      Vymazat
  2. Staňme se občany Liberlandu: http://svobodnenoviny.eu/tiskova-zprava-vznik-noveho-statu-liberland/

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám este niekolko dôvodov k suchu v Kalifornii. Kazdý kto vie nieco o 9/11 vie ze ziadne lietadlá tam nevrazili a ze tá oficiálna verzia je rozprávka pre deti. 9/11 bolo ukazovatelom pre tajné sluzby krajín vo svete ze toto sa vám stane ak neposlúchnete nový svetový poriadok.

    To isté je to aj so suchom v Kalifornii. Je to ukázka pre svet a co sa môze stat státom vo svete ak neposlúchnu nový svetový poriadok. Aký politik chce mat na svete protestujúcich hladujúcich obcanov ktorí znestabilizujú stát?

    Cize riesením je tu absolútna poslusnost. Komu? Ciernemu pápezovi a Saturnu kultu!

    Henry Kissinger povedal: "Vsetko bude inác, mnohi budú trpiet. Zavedieme nový svetový poriadok, Tí ktorí prezijú budú zit v ovela lepsom svete. Svet po ktorom túzime a ktorý sa stane realitou."

    Henri Kissinger, pocul som to z jeho vlastných úst v nejakom videu sa zúcastnil ciernej omsi vo Vatikáne. Ten kto nevie co to je, nech si nastuduje ITCCS a obetovanie detí v takzvaných ciernych omsiach

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karel Kryl:
      a bylo jim to málo, poručili dětem
      [: modlit se jak si přálo Veličenstvo Kat. :]

      Vymazat
  4. jen aby proti Liberlandu nevyšlo ZASE nějaké provolání http://www.biblestudysite.com/judeawar.htm

    OdpovědětVymazat
  5. Akorát to má jednu chybku.
    To bude stát móře peněz takový nový státeček. Sluníškoví lidičkové většinou prachy nemají. Mají je grázlíci. Takže dopadne to jak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase nás jen lakujou, aby se vlk nažral a koza zůstala celá (tedy pro ně ne pro nás)

      Vymazat
  6. H.A.A.R.P: Díry v nebi
    H.A.A.R.P: Holes in Heaven

    ZEMĚ: USA
    ROK: 1998
    DÉLKA: 50 minut
    REŽIE: Wendy Robbins
    JAZYK: angličtina
    TITULKY: české

    HAARP je společným projektem amerického letectva a námořnictva údajně navržen k tomu, aby dokázal ovlivňovat počasí. Skutečně slouží k těmto účelům?

    Přehrát film H.A.A.R.P: Díry v nebi

    OdpovědětVymazat
  7. na rok nás média připravují na sucho. a prudké zdražení vody, zdá se, že dojde opět k použití klimatických zbraní.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.