11. dubna 2015

Jak si stojí naše nezávislá publicistika?

Ahoj Orgonete posílám odkaz na naši reportáž s Janem Korálem o nezávislých médiích.. Je to celkem zajímavé, protože opravdu vzniká spousta nových informačních alternativ, ale neexistuje mezi nimi prakticky žádná širší kooperace, což je škoda, protože to má za následek celkovou roztříštěnost.. 

S Pozdravem

Honza Frolík


Publikováno 6. 1. 2015
Jan Koral je internetový publicista a politický aktivista, který se zaměřuje na veřejnou sféru. Je členem redakce webu Nwoo.org, tedy opozice vůči Novému světovému řádu, což není nic jiného než světová nadvláda elit. Jak si stojí naše nezávislá publicistika? Jak je to s konspiračními teoriemi? Nejen o těchto zajímavých podnětech je naše reportáž.



9 komentářů:

  1. Názorová roztříštěnost českého človíčka neunikla ani Františku Palackému v jeho díle Dějiny národa Českého v Čechách a v Moravě... Takže mne současná názorová roztříštěnost, kdy každý táhne za ten správný konec provazu, ale svého provazu, nijak nepřekvapuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda,že tu není zakladatel SJEDNOCUJÍCÍ politické strany https://www.youtube.com/watch?v=FmGCrNGxi70

    OdpovědětVymazat
  3. Ta roztříštenost je naopak krásná. Jakmile se začne spojovat, tak bude nasledovat ...potrebujeme centralu, tu musi nekdo vest..a blablabla..a zase pekne dokola

    OdpovědětVymazat
  4. Skoda, ze Bezak nekandidoval za prezidenta namiesto Kisku. Mali by sme o jedneho narcisa, co chce byt pravidelne na strankach "mienkotvornych novin" vychvalovany menej. Takto sa to opakuje pravidelne vzdy pred volbami ako serial Hra o trony. SME v sobotu venovalo Bezakovi trojstranu, co mu urcite arcibiskup scientologickej cirkvi Kiska bude zavidiet. A Frantiska to nepotesi.

    Zacinam chapat preco su komentare pod pianom. Pravidelne chodia k urcitym temam ako na hodiny klavira.
    www.zoznamstb.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. K publicistike patri aj diskusia. Na Slovensku "zjednocuje" nazory Piano - platena sluzba a administratorom:
    http://www.mordechajkapusta.com/2014/02/mordechajove-pravidla-pre-diskusiu-na.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já s oblibou sleduji slovenské iné správy. To je takový výběr podstatné části alter médii. Když tyto iné správy srovnám třeba s Idnes či Novinkami.cz, musím konstatovat, že alter média jednoznačně převyšují Mainstreem média, jak co do množství zpráv, tak do jejich zajímavosti i šíře záběru témat. Najdete tam vědu, najdete tam technet, najdete tam ekologii, ekonomii, prostě vše Chybí snad již jen bulvár! Za mě Korál a spol. za jedna!

    OdpovědětVymazat
  7. ještě pravdivé.eu No a toto http://aeronet.cz/news/exkluzivne-americka-utocna-doktrina-steel-rose-je-v-cesku-novela-branneho-zakona-je-legislativni-pripravou-k-nucenym-pracim-zen-a-invazi-nato-na-vychod-evropy-pravy-cil-dragounske-jizdy-odhalen/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.