11. dubna 2015

Proč bylo v uplynulých dvou letech zabito 74 špičkových lékařů a inženýrů?

Díky čtenářce za tip na článek.


V posledních dvou letech bylo zabito 74 významných vědců. Co se děje?
Zdroj:
9. 4. 2015
Překlad: OrgoNet



Vědec NASA Alberto Behar zemřel v lednu 2015 při pádu svého malého letadla přímo do ulic Los Angeles . Tím počet úmrtí významných vědců za poslední dva roky dosáhl 74.



Alberto Behar pracoval na výzkumu důkazů, že kdysi byla na Marsu voda, podílel se na dvou misích na Mars. Byl také expertem na robotiku, zkoumal funkci robotů v obtížných podmínkách (např. Pod vodou nebo uvnitř vulkánů).

Jeho smrt je poslední v řadě 74 podezřelých úmrtí významných lékařských odborníků a vědců NASA, z nichž většina byla oficiálně označena jako sebevražda nebo nehoda.


Behar byl zkušený pilot, letecký instruktor pro letadla i helikoptéry, počasí bylo zcela klidné, avšak z nějakého důvodu jeho letadlo prostě začalo ztrácet výšku. Jeho přítel pilot řekl tisku, že nevidí důvod, proč by se něco takového mělo stát. Behar byl velmi zkušený, kompetentní a svědomitý.

Neobvykle vysoký počet úmrtí významných vědců v posledních letech vede lidi k otázce, zda jejich smrt je podezřelá či ne.

Glenn Thomas byl mluvčím WHO (Světová zdravotnická organizace), expertem na Ebolu http://www.neonnettle.com/tags/ebola a AIDS. Byl s dalšími asi 100 badateli na palubě letu MH17 http://www.neonnettle.com/tags/mh17 , který byl sestřelen http://www.bbc.com/news/uk-england-lancashire-28363989 .


¨
Na palubě MH17 byl i Holanďan Joep Lange, vedoucí výzkumu AIDS a bývalý prezident Mezinárodní společnosti pro AIDS. Byli na cestě na mezinárodní konferenci o AIDS. Jednou ranou tak byla zabita velká část expertů na AIDS, dříve než se mohli zúčastnit globální konference. http://www.neonnettle.com/news/1023-mh17-crash-cause-classified-by-nations-says-leaked-doc



Melissa Ketunuti, 35 let, byla pediatričkou specializující se na rakovinu; pracovala rovněž ve společnosti pro AIDS v Botswaně. Byla spoutána a upálena ve sklepě svého domu ve Filadelfii. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2266433/Melissa-Ketunuti-murderPhiladelphia-pediatrician-hog-tied-strangled-set-basement.html#ixzz2Ijyy1Y00

Dr. Anne Szarewski, 53 let, byla expertkou na rakovinu děložního čípku; byla u zrodu vakcíny proti tomuto druhu rakoviny. Byla nalezena mrtva ve svém londýnském domě v prosinci 2013. Jejímu manželu trvalo několik hodin, než provrtal hlavní domovní dveře, které zamkla zevnitř, a zjistil, že je mrtvá. Dodnes nikdo neví, co ji zabilo http://www.dailymail.co.uk/news/article-2520360/Scientist-Anne-Szarewskipioneered-cervical-cancer-vaccine-dead-husband-home.html . Její smrt byla vyšetřována, ale nedospělo se k žádným závěrům.

Možná nejkontroverznější za poslední dva roky byla smrt Shane Trumana Todda, 31 let. http://www.cbsnews.com/news/48-hours-did-a-son-die-protecting-americansecrets-a-familys-quest-for-the-truth/ V červnu 2012 byl nalezen mrtev. Byl elektroinženýrem, který pracoval na přísné tajném projektu zařízení „jediném svého druhu“ pro Číňany, zřejmě šlo o obrannou zbraň. Shane řekl své rodině, že není rád tomu, co dělá, a že se bojí o svůj život. Byl údajně žádán, aby zpochybnil americkou bezpečnost. Opustil práci, měl opustit Čínu a letět domů, ale týden před letem, v poslední den práce na tomto neznámém stroji, zemřel. Bylo tu podezření z nečisté hry, a jeho rodina zahájila kampaň na zjištění pravdy, čínské úřady slíbily, že se pokusí vyšetřit zda šlo o vraždu či sebevraždu, ale odpověď zůstává stále nezjištěna.

To je jen malá část ze 74 vědců, kteří zemřeli za podezřelých okolností. O ostatních si můžete přečíst (anglicky) zde: http://www.stevequayle.com/index.php?s=146

Všichni tito lidé byli buď špičkovými lékařskými experty, nebo špičkovými inženýry. Určitě by vás zajímalo, co vedlo k jejich smrti. Nebo to byla prostě náhoda?

V dnešní době, kdy různá spiknutí jsou naprosto běžná, je stále obtížnější rozlišit mezi tím, co je spiknutí a co je prostě nešťastná událost. Ale je velice podezřelé, že tak mnoho takových lidí zemřelo podezřelou smrtí. Byli to lidé, kteří měli přístup k citlivým informacím, o jejichž odhalení vláda zřejmě nestála.





20 komentářů:

  1. Je jasné, že to nebola náhoda.......... NIET O ČOM DISKUTOVAŤ, je to jasné AKO FACKA !!!

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To taky není náhoda ta Marie Curie Sklodowská. Sklo-dowská. :) Všichni ti papaláši mají plnou hubu liberalismu a jeho svaté samoregulující schopnosti, přitom je jasné, že něco takového může fungovat jen v rozměrech spontánnosti, tedy v přírodě. Zatímco v ekonomice a společnosti nebude liberalismus nikdy fungovat, příroda má jasný a logický sklon směřovat k rovnováze. Takže nějaké inženýrské ambice iluminátních samozvanců nemají naději na úspěch. Buď musí zničit přírodu a tím i sebe, nebo jim musí dojít, že kdo chčije proti větru, má mokrý a smradlavý nohavice. Někomu to dojde záhy a někdo na to bude potřebovat delší čas, během kterého bude třeba namítat, že tu nohavicu má prochcanou od nějakého tajemného inkontinentního zákeřníka.

      Vymazat
  2. Nějaký dokturek byl cvičně na stáži ve Rwandě...a po letech mu to karma spočítala..Co víme o jejich akcích v minulosti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karma není o karmě, jen a výhradně o příčině a následku - jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá ! Jak prosté ...

      Vymazat
  3. Divím sa, že neobvinili Rusko, že ich všetkých pozabíjalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při americké deviaci na vše a ke všemu může dojít o na toto téma :-)

      Vymazat
  4. Byli zlikvidováni Ilumináty ze strachu a z pomsty. Zdravotnictví v rukách kabalistů nemůže přece uzdravovat, ale musí vyrábět a udržovat pacienty, aby se hýbaly kšefty. Vynálezy jako volná energie, nesmí lidstvo užívat, jsou přece téměř zadarmo a jak by k tomu třeba Rockefellerové přišli, když by jim nikdo už za jejich lumpárny neplatil. Tuto partu lumpů by bylo třeba zavřít na doživotí v těch lágrech, které připravují pro své neposlušné obyvatelstvo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smažit je pomalu při 80 stupních celsia, ať si taky užijou muk, které dopřávají jiným :-)

      Vymazat
    2. Jo ať okusí předem jaké teplé peklíčko je čeká :-)

      Vymazat
  5. Na Zemi se pravidelně rodí lidé s darem od Boha, aby posuvali pravidelně dějiny lidstva kupředu. To je ten "nástroj Boží", jeho moc a působení. Hamižníci, hraboši a mocichtiví tj. Bratstvo iluminátů (zde typická zákonitost, že vrána k vráně sedá aneb "všichni shromáždění na Siónu) tohle vědí. Na to také máme patentní úřady, kde se každý s novou myšlenkou a objevem přihlásí do registru potenciálních "sebevrahů" sám. Tak má Velké bratstvo po celém světě všechny chytré hlavy pěkně pod kontrolou., Sami vidíme, že se kupodivu za posledních sto let člověk od pohoných hmot a karburátorů přílíš neoddálil. A když se objeví myšlenka na něco dokonalejšího, přichází známé "sebevraždné sklony". Ty tu existujjí již velmi dlouho. Avšak jen v posledních časech se začínají objevovat lidé, kteří si začínají uvědomovat, že tolik náhod není možných. Nevěstka je totiž spitá krví Ježíšových svědků a také ropou. Chápeme ?Když je něco v Bibli spité, tak to znamená, že bez něčeho nemůže existovat. Viz. opona padá ! Tolik k vědcům

    Co udržuje šelmu v chodu, je samozřejmě také peněžnictví. Další elixír života, Aby byl funkční, je třeba čas od času vyčistit rybník od potěru. Anebo lépe, jedny poslušné hlupáky nechat za Jidášův droš odvést špinavou práci a pak k rozdělané práci posadit jiné, mladé a nezkušené hlavy. Výpověď dohodou není v fed bankovním systému možná.Bankovní systém by totiž zůstal vydíratelný těmi, co mu dodali další kapky elixíru života. Vzhledem k velkému počtu nebožtíků za poslední roky je jasně patrné, kolik všemožných machinací bylo nutno aplikovat, aby celá ta bankovní hiearchie byla udržena při životě. Z našeho pohledu se zdá, že se v bankách za známých 50 let nic nezměnilo. Tohle je celý účel poslušných hlupáků (bankéřů) Avšak, proč by bylo tolik utopených a depresivních, kdyby se "podnikům" dařilo ? Čistě z logičnosti: O svého zaměstnace budu dobře pečovat, když mám svědomí čisté .Nevěstka spitá krví Ježíšových svědků je také zisk z našich otrockých prací .Ve velké většině případů totiž umíráme udřeni, utrápeni a vyčerpáni do dna. Bible na to má ale lepší výraz, vycházející ze základu všeho. Krev Ježíšových svědků. Aneb následovníků.
    A kdo tedy jsou ti Ježíšovi svědci ? Přeci my všichni, co neseme statečně "svůj kříž". Tedy namáháme se, abychom přežili .Srdečně zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Při této příležitosti jsem si vzpomněl, že někdy loni jsem četl článek o tom, že v Chile byl postaven s mezinárodní účastí nejsilnější dalekohled na světě. A od nás tam pracoval taky jeden vědec, který tam utrpěl smrtelnou dopravní nehodu. Jeho osobní automobil sešrotoval náklaďák, který mu nedal přednost. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobně dopadl americký generál Patton na samém konci 2.sv.války. když chtěl odhalit komplot žido-bankéřských kruhů, které financovaly obě strany války ! Tímto odhalením by byl ohrožen tzv.holocaust, který měl zásadně změnit mentalitu poválečných Němců !

      Vymazat
  7. PS: dodatek pro všechny ♫ https://www.youtube.com/watch?v=DoAMM01rCYo
    ► aby bylo líp

    OdpovědětVymazat
  8. Orgo jestli muzes prosim o zverejneni tohoto clanku samostatne, povazuji za velmi dulezite, o novele branneho zakona, ktera se chysta...neni to podpora nasi obranyschopnosti, naopak!!!
    http://aeronet.cz/news/exkluzivne-americka-utocna-doktrina-steel-rose-je-v-cesku-novela-branneho-zakona-je-legislativni-pripravou-k-nucenym-pracim-zen-a-invazi-nato-na-vychod-evropy-pravy-cil-dragounske-jizdy-odhalen/

    OdpovědětVymazat
  9. U lekarov asi, ze sa im rozlepili oci a pochopili depopulacny zamer u: vakcinacneho, onko-priemyselu (atd)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tento článek rozhodně stojí za povšimnutí: a vnáší více vhledu do temnářských praktik:
    http://www.chelemendik.sk/Normand_Hodges_CIA_se_priznal_k_vrazde_Merilyn_Monroe__21365558.html

    OdpovědětVymazat
  11. Jakmile se někde najde vědec, který opravdu přijde na něco, co se příčí temnářské agendě, tak tato ihned na něho spřádá nebezpečnou pavučinu.
    Kvůli nepohodlným objevům se vraždí např. i archeologové.
    Došlo to už hodně daleko přes únosnou hranu. Přesto si mnoho lidí včetně vysokoškolsky vzdělaných myslí, že je vlastně všechno v pořádku, že temnářská agenda neexistuje, že v médiích se píše pravda, že volby nejsou zmanipulované, že žijeme v právním státě, že počasí není temnářsky řízené: To jen nad námi lítá více dopravních i vojenských letadel, aby zaručovaly náš komfort a naši bezpečnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť při americké NSA existuje agenda pod názvem Zakázaná historie, archeologie a paleontologie. Všechny jevy, nálezy apod. které do této agendy nezapadají,jsou buďto ničeny nebo zabavovány/kradeny a zavírány před lidmi pod bezpečným zámkem. Stejným způsobem jsou vykrádána na objednávku muzea a sbírkové fondy ve světě.

      Vymazat
  12. Kvůli temnářské agendě se vraždí a vraždí:
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/sokujici-ukrajinsky-poslanec-si-libuje-nad-vrazdou-exposlance/

    OdpovědětVymazat
  13. Stále se vraždí a vraždí...
    http://aeronet.cz/news/kyjev-usa-dekujeme-za-valku-a-bidu-dalsi-ukrajinske-vrazdy-a-sebevrazdy/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.