13. dubna 2015

Putin povolil sestřelení amerických bojových letounů v případě ohrožení evakuace civilistů z Jemenu

Evakuaci (nejenom svých) občanů z bombardované zóny Jemenu, letecky i lodí, už provedly/provádějí např. Indie, Egypt, Čína, Rusko ... jen USA sdělily čtyřem tisícům svých lid v Jemenu, že jejich evakuaci nemají v plánu .... hlavně že si prohánějí svoje letadýlka kolem Baltu... =Orgonet=

Putin povolil sestřelení amerických bojových letounů v případě ohrožení evakuace civilistů z Jemenu
http://www.whatdoesitmean.com/index1859.htm
April 12, 2015
Sorcha Faal a její západní přispěvatelé
Překlad: OrgoNet


Nová zpráva Ministerstva obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes oznamuje, že president Putin povolil výzvědné lodi třídy Višnja SSV-201 Priazovje  z Černomořské flotily , aby v současné bojové zóně Jemenu použila veškerých útočných/obranných opatření, kterých je třeba k ochraně sebe a životů civilistů proti jakýmkoli a veškerým detekovaným agresívním bojovým letounům, včetně letounů provozovaných vzdušnými silami USA 



Podle této zprávy byla nutnost tohoto výjimečného rozkazu prezidenta Putina, povolující potenciální sestřelení amerického vojenského letadla, vyvolána odmítnutím Saudské Arábie povolit evakuaci ruských občanů (http://www.debka.com/article/24518/Yemen-war-Saudis-prevented-Russian-evacuations-by-air-bombed-Moscow’s-spy-center-in-Aden) uvízlých v jemenské bojové zóně, když předtím 1. dubna byl svévolně saudskoarabskými letouny pod velením USA http://www.globalresearch.ca/orwellian-discourse-war-is-peace-in-yemen/5442409 rozbombardován ruský konzulát v Adenu.





Pokud jde o americké letouny konkrétně ohrožené tímto rozkazem sestřelení, zpráva uvádí, že jde o stratotankery KC-135 Amerického letectva https://www.wsws.org/en/articles/2015/04/10/pers-a10.html , které zahájily denní letecké doplňování paliva saudským letadlům, aby umožnily nepřetržité bombardování jemenského lidu. Je to nejnovější příklad, jak Obamův režim neustále živí nevyhlášené a zločinné války https://www.wsws.org/en/articles/2015/04/10/pers-a10.html proti téměř všem státům na Zemi, které nesouhlasí s USA.

Experti MO ve zprávě praví, že loď Priazovje po přijetí rozkazu, že má povoleno sestřelit jakýkoli válečný letoun, včetně letounů USA, pokud se pokusí zasahovat do její humanitární mise na evakuaci uprchlíků, dojela do jemenského přístavu Aden a úspěšně naložila více než 300 občanů různých národností http://rt.com/news/248961-russia-navy-ship-yemen-evacuation/ , včetně Američanů, kteří se snažili opustit bojovou zónu.

Jak oznamuje zpráva, nejvíce šokující na této evakuaci občanů cizích států je to, že o ruskou ochranu požádal velký počet amerických občanů, snažících se zachránit své rodiny, protože Obamův režim ignoruje naléhavé prosby o evakuaci svých 4 000 občanů, kteří jsou stále v pasti válkou souženého Jemenu http://rt.com/news/248961-russia-navy-ship-yemen-evacuation/ .

Jeden z amerických občanů, kteří uvízli v Jemenu, Arwa Al-Iraine, řekl pro ruské mediální zdroje o jejich kritické situaci. „Nikdo nám nechce pomoci k evakuaci. Odpovědí americké vlády byl automatický vzkaz, že nemají žádné evakuační plány. V zásadě jsme ponecháni svému osudu.http://rt.com/news/248961-russia-navy-ship-yemen-evacuation/

Foto: Čekáni na evakuaci.



Zpráva MO s ironií dodává, že se může stát, že vojenské a námořní síly Ruské federace sestřelí americké bojové letadlo, aby ochránily životy tisíců amerických občanů, které Obamův režim opustil v Jemenu.

Zpráva rovněž uvádí, že závažnější je, že Americko-arabský antidiskriminační výbor (ADC), Rada pro americko-islámské vztahy 'CAIR) a Právní výbor asijských Američanů (ALC) ve čtvrtek oznámily, že podávají žalobu proti státnímu tajemníku Johnu Kerrymu a tajemníku pro obranu Ashtonu Carterovi http://rt.com/usa/248529-americans-evacuation-yemen-lawsuit/ , ve snaze, aby americká vláda podnikla nějakou akci k evakuaci amerických občanů uvízlých v Jemenu.

Žaloba osobně míří na amerického státního tajemníka Johna Kerryho a tajemníka pro obranu Ashtona Cartera za to, že neochránili americké občany v Jemenu, a je podána jmeném 41 žalovatelů http://rt.com/usa/248529-americans-evacuation-yemen-lawsuit/ . Dle odhadu žaloby zůstává v Jemenu uvězněno 3 – 4 tisíce amerických občanů.

Proč se Američané nevzbouří proti tomu, že Obamův režim tak zrůdně opustil tisíce jejich spoluobčanů v této nejnebezpečnější z válečných zón? Zpráva uvádí, že americká propagandistická média je dosud o tom neinformovala.





April 12, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


9 komentářů:

  1. nezbývá než ta opožděná CAYCE TSUNAMI....do pátku tohoto týdne?

    OdpovědětVymazat
  2. Vzpomene si někdo graduovanější, jak jistý hollyw. bývalý herec a nejstarší kandidát zvolený do prezidentského úřadu Ronald Reagan, jenom tak pro legraci vypustil ze své křivé huby, že právě podepsal rozkaz na bombardování SSSR...

    OdpovědětVymazat
  3. Americkým občanům, kteří byli nuceni přijmout pomoc od "zločineckého státu" prostřednictvím " Hitlera Putina" bych doporučovala, aby se na Americký kontinent raději ani nevraceli. Neb Obamova administrativa může využít zákonu, kde se praví, že každý je terorista a ještě k tomu ruský agent. Hrozí jim odebírání dětí , linčování.

    Možná jsme to už zapomněli. Možná nám to ani už na mysl nepřišlo, neboť už dávno žijeme "v jiném systému".Kdyby snad přeci jen někdo chtěl vědět, k čemu je dobrý (dle soudobých legislativ) prezident, pak zde, Ruský prezident Putin je jeho nejvyšším vzorem. Chrání jakéhokoliv občana své země a co víc, uštědřil diplomatický políček především těm nepřetržitě vyjícím hyenám v chaloupce strýčka Toma tím, že neodepřel pomoc ani jejich občanům.
    Zde nutno vzdát hold také našemu prezidentovi Zemanovi, který se rovněž zachoval jako prezident, ochránce svých občanů a pomohl k návratu dvěma Češkám ze zajetí z Pakistánu. Kolika lidem své země pomohl mistr Ob- ama ? Ví to někdo ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mr. Obama nedávno prohlásil, že bude chránit lidská práva kdekoliv na zemi... Am. občané v Jementu mají lidská práva ošetřena, nemají se čeho obávat. Hodili je přes palubu... Když mohou poslat k zemi Dvojčata a budovu vedle, sundat dopravní letadlo kdesi, aby to vyvolalo cosi jiného jinde... Čert vem Ameriku.

      Vymazat
    2. Myslel som, že Čechom rozumiem, ale tým Češkám som nerozumel ani slovo

      Vymazat
  4. A budou sundavat další černá díra má často hlad.

    OdpovědětVymazat
  5. Myslim ze ich tam chce Kerry a spol nechat ako strategicku obet, aby potom, ked sa im nieco stane mohli uplne legalne vyhlasit vojnu, dokonca do nej zatiahnut aj NATO.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíte to velmi dramaticky, ale strategicky. Bingo !

      Vymazat
    2. Jojo satan dnes obchází svět jako lev řvoucí a hledá koho by pohltil a vzal do pekel s sebou

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.