2. dubna 2015

Úroveň napojení našeho osobního lokálního vědomí na univerzální vědomí Univerza vesmírného celku, nám zatím nedovoluje pochopit kroky, které činí bytost zvaná Vladimír Putin.

Díky čtenářce za odkaz na výstižný článek. 

http://svobodnenoviny.eu/uroven-napojeni-naseho-osobniho-lokalniho-vedomi-na-univerzalni-vedomi-univerza/

Úroveň napojení našeho osobního lokálního vědomí na univerzální vědomí Univerza vesmírného celku, nám zatím nedovoluje pochopit kroky, které činí bytost zvaná Vladimír Putin.

29 komentářů:

  1. S celým svým srdcem prociťuji slova tohoto textu a pociťuji nezměrný pocit sounáležitosti a ohromné hloubky tohoto vyjádření,duše má radost, ale do očí se ženou slzy,s pocitem souznění.Bytost planety země se probouzí,ze středu země se uvolňují ohromné bloky životadárné energie,stakata této energie vybuchující, magmata vystřelující ven do prostoru,symfonie zvuků a nepřeberných barev gejzírů,tvořívé energie,vědomí země si sní pohrává.Zkoumavě hledíc na lidské hemžení,a svolávajíce pomocníky země,Bytost země již to má promyšlené,oslovujíc bytosti probuzené,po celém světě vytváří energetické kanály,kanály světla,jako sítě rozprostřené po celé zemi,napojujíce se na tyto lidi.Kolem těchto lidí,se vytváří ohromné energetické točící se víry,vědomí těchto bytostí roste,každým okamžikem,spojuje se s celým vesmírem,tma ustupuje.Atomy těla těchto oslovených bytostí se přeskupují a vytvářejí nové řetězce,aby odolaly narůstajícímu světlu a vyšším vibracím.Zde již se rodí nové vědomí lidí.Zde již tělo nepodléhá rozmarům počasí,a času,ale aby se dostalo zpátky na úroveň vědomí ještě neprobuzených osob,kdy tělo vnímají jako fyzické tělo,je nutné snížit vibraci a projektovat tělo do fyzické podoby,potom se vnímání osob může lišit,co se týče podoby probuzených osobností.Na jakékoliv hnutí mysli lidí probuzených země odpovídá svojí reakcí.Jsou s ní spojení, a nejenom s ní,jsou spojeni s celým vesmírem. Ubližujeteli zemi, vesmíru tak potom ubližujete i těmto bytostem,a naopak.I myšlenky dovedou ublížit. Projektujeteli své myšlenky s negací do světa,příroda vám to vrátí s negací,v potravě,či okolím nebo skutky, jak bumerang.Neboť bytost země tyto probuzené bytosti chrání.
    Vítězslav.K.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek,já tuto vesmírnou šou miluju,je to makrokosmos ve vztazích,Putin ,Obama atd.je ten vesmír,já a mé vztahy je ten mikrokosmos,vždy se věci mají jinak pod a nad povrchem,z mého úhlu pohledu vše do se zapadá jak Lego kostičky i s těmi temnými strukturami(říkám jim smluvní partneři,máme je rovněž v našem soukromém mikrokosmu).

    OdpovědětVymazat
  3. Tento článek mne potěšil, protože to vnímám podobně..:) Lída

    OdpovědětVymazat
  4. Německý uzdravovatel a vymýtač vlivů negativních mimozemských bytostí Dipl. Ing. Franz Erdl nedávno uvedl znepokojení nad tím, jak někteří lidé zaslepení negativními programy (a jedná se dokonce o ženy) volají po válce. Uvedl na orgu již známou viktorii n. a tuto hillary: http://wearechange.org/how-hillary-clinton-is-responsible-for-overthrowing-ukraine-and-the-possible-war-with-russia/
    Ale za prezidentem čtvrté největší země z pokrokového uskupení BRICS stojí Východní Aliance a Společenství Draků, součást multidimenzionální Aliance, před kterou veškerá temnota padne a stará proroctví se naplní. A zatímco někteří volají po válce, jinde pokračuje odpočítávání k padnutí temnoty. Energie pro vítězství zcela přirozeně půjde na tu stranu, na které je pravda a čistota, jaká tady byla například při stvoření světa. Stačí zmínit pozitivní mimozemské bytosti a řada lidí se ihned začne ježit. Není divu, byly zde četné děje vedoucí k nainmplantování a naprogramování pozemšťanů tak, aby pozitivní mimozemské bytosti (včetně těch z Agharty - z Vnitřní Země) po vzoru temnářů odmítli a odmítali. Tak mnohé pravdivé infomace leží v hlubokém stínu kolektivního nevědomí.

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi zajímavá shoda..Na začátku prujezdu US kolony se objevil dokument Krym cesta domu s titulky.Tak mám ten pocit,že milý ZDROJ si zašpásoval a lidičky v ten čas bud mávali s US prapory,nebo usalašení doma koukali na KRYM.Takže ROZDĚLENO a každý má povědomí,kam PATŘÍ.Ostatně kromě TROLLU sem nikdo z těch MÁVAČU nezabrousí,,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto přesně řečeno - / kabod / I já jsem si radši vybral dokument Krym. Jednak jsem fyzicky ignoroval nějaký průjezd a za druhé jsem se tak vědomě blíže seznámil a s celou situací kolem Krymu. Prostě vědomí si žádalo o jinou potravu než nějaké poskakování u cesty.

      Vymazat
  6. Hezky, obrazně, popsáno. Jen...stále ještě běží proces "brobouzení se", navíc, spousty probuzených bylo znovu uspáno. Vše se děje v sinusidách, Teď se necházíme v jakémsi vzestupu Vědomí, možnost dosáhnout k informacím Akashi, ale je nám bráněno stále, všemi prostředky nejen reálného, ale i astrálního původu. Měli by si lidé uvědomit, co by měli dělat pro očistu a zvýšení svého Vědomí protože pak se jejich bytost bude samovolně přeskupovat a jak píše autor, bude těžké, nebo vůbec nemožné takovou bytost stáhnout zpět. (I když pokusy budou stále-stáhnout) Zatím jsme všichni, bez rozdílu poškozováni různými parazity a jejich energiemi, jak se autor zmínil- jsme potravou pro nizkovibrační bytoti :-( Ale je na nás samých co dovolíme, v tom má pravdu. A co se týče Putima- mám také názor, že stojí na "světlé" straně boje a držím pěstičky, aby se povedlo. Jinak kdysi dávno byla informace, že Ježíš se znovunarodí na Východě, v oblasti Ruska:-) Tehdy se dodávalo- ať se nám to líbí nebo ne :-).(Tím nemyslím Putina:-) JK se ještě nenarodil) Dnes vím, že z této země, Sibiře, budou nové informace pro nový život na planetě. Tam to totiž ještě nestačili zamknout. Ty informace byly po celém světě, ale všude je smázly, zastínily, nejsou již čitelné a byly nahrazeny klamy.
    Motto : "Celek bude tak silný, jak bude silný jeho nejslabší článek."
    Přeji pohodové Velikonoce ♫
    PS: probuzení srdce je Cestou (Láska)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já bych to s tím uspáním probuzených neviděla tak černě. Víte, každé učení se má určité fáze, které nejde přeskočit. Jedna věc je něco si načíst, nastudovat, zkrátka zvládnout tu teorii. Tam to zní všechno tak jednoduše, logicky. No, a pak tu musíte uvést do praxe. Začnete (anebo nezačnete) tvořit, přitahovat si a taky zvládat různé situace, o kterých jste (teoreticky) přesvědčen, že už to máte na háku. Občas se ukáže, že nemáte, že ono třeba to Ego nebo nějaké staré programy do Vaší osobosti ještě hodně mluví a zase je to na Vás: uvědomíte si, že je to další lekce a jdete na sobě dál zapracovat, dokud to s Vámi zcela nesplyne a nestane se Vaší součástí nebo to vzdáte a řeknete si, že je to všechno nesmysl a tak..., ten druhý případ, to jsou podle mne ti "znovu uspaní", ti to vzdali, protože nezvládli právě tu praxi.Tnout do živého je vždycky těžké a zásek do vlastního masa je vůbec to nejtěžší. Ta práce sama na sobě někdy dost bolí, víte? A holt někteří to odpískají, prostě nezvládli ten další level. Nic jiného bych v tom nehledala, každý má volbu a pro někoho je zkrátka pohodlné znova usnout..., snad jsem to popsala aspoň trochu srozumitelně, nemám ten dar psaného slova, slova jsou málo...
      Lvice

      Vymazat
    2. To je hezké, co píšete, ráda bych tomu věřila, ale vypadá to spíš, že se toho nedožiju. Nejsem už sice nejmladší, ale zlo stále narůstá a nevypadá to na změnu. To, že se nedožiju, není tak zlé, horší je to, co bude ještě mezi tím. Po 21.12.2012, kdy se nic nestalo, už nevěřím absolutně ničemu. A lidi jsou ješt horší než dřív (nemyslím jen temnáře). Erika.X

      Vymazat
    3. Pán Ježíš se již nikdy na Zemi nenarodí, ale při druhém svém příchodu přijde ve slávě jako pravý Král tohoto světa, a ujme se vlády nad Zemí a to na věky ! Už nikdy více nebudou nad Zemí vládnout ani démonické, ani lidské systémy !

      Vymazat
  7. Keď ho počúvam a vidím, teraz v tom dokumente Krym cesta domov, len sa mi potvrdzuje, že je to človek, ktorému verím najviac, že zabezpečí mier. Šíri okolo seba taký pokoj,ale je pevný ako skala, vôbec sa nečudujem, že mu ľudia v Rusku tak veria a nielen tam.
    MK

    OdpovědětVymazat
  8. V nekonečné lásce, objetí, míru a harmonie zdravím ORGONET :-). Nesmírně, neumím to ani vyjádřit, děkuji za tyto komentáře :-) Přeji ORGONETU, všem tady rovněž, krásnou cestu "sama k sobě". Děkuji také adminovi (majiteli) za poskytnutí tohoto prostoru všem.. Krásné velikonoce.. :-) a ještě jednou díky.. MIO a objímám..

    OdpovědětVymazat
  9. Velmi zajímavý rozhovor s ruským prezidentem Vladimírem Putinem i o tom, co se dělo před rokem na Krymu a co se mohlo stát.

    http://leva-net.webnode.cz/products/krym-cesta-domu-dokumentarni-film-andreje-kondrasova/

    OdpovědětVymazat
  10. Co se Ruska týče. Zajímavý názor, že snad Putin je ten, co byl povolán učinit na Zemi pořádek dle představ Stvořitele. Pravda, při své dlouhé cestě po Rusku jsem viděla , že se všude staví nové a nové chrámy. Rostou v Rusku jako houby po dešti a stále se staví nové. Zatímco u nás, naše kostely spíše chátrají a hroutí se. U nás jako houby po dešti rostou nové a nové bankovní či jinak polyfunkční domy, tam se staví obytná sídliště a... chrámy. Bankovní domy jsou tam takové Popelky. Často je problém je najít. I z toho tedy patrné, kudy se Putinovské Rusko ubírá. Jak ale říkám, to musí člověk vidět na vlastní oči, aby pochopil, o čem píšu. Rusko se tedy opravdu vydalo jinou cestou, než zbytek světa.

    Ten článek je opravdu výborně sepsaný. Potěšilo mě,že je více lidí, kteří vnímají tyto poslední časy stejně, jako já. Totiž, lidé se opravdu probouzí velmi rychle. A ve svém článku svůj názor velmi dobře odůvodnil. A jak říká, tempo se bude zvyšovat. Aby probuzený pochopil, co se to vlastně děje, doporučuji přečíst si v Bibli Podobenství o deseti pannách. Tam je to napsáno velmi hezky. My probuzení (panny ) nejsme nikdo dokonalí. Naše aura prostě ještě nezáří na dálky a daleko. Nemáme ani na rozdávání. Ale až přijde ten velký den, bude nám naše světlo (zářící aura lidské duše ) stačit k tomu, abychom byli přijati do nové éry Země. Tedy se budeme podílet na jejím rozkvětu a radosti ze života. Doporučuji, přečtěte si to ! Kdo už oči opravdu otevřel, porozumí, o čem se tam píše. Srdečně zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stavet chramy se nemusi. kazdy ho ma v sobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Vymazat
    2. anonymní 11:32
      Ano, máte pravdu. Lépe řečeno, my jsme každý z nás chrám boží. A proto bychom do něj měli ukládat jen to nejlepší, čeho jsme schopni. A občas vymést nános špíny. A jak bylo psáno, oslavovat v něm Boží slávu, že ? Už tedy chápete, proč se chrámy kdysi ,už krátce po Kristu, začali stavět ? Co v něm měl člověk původně vidět ? Je to přeci podobenství !
      Pokud budete mít krásný sen a bude se vám zdát, že chodíte po chrámovém prostoru, pak jste se jednoduše a stručně ocitli pohledem do vnitra svého těla. Prostě řeč ducha ve vytržení. Tak nebo tak, ty Ruské chrámy se zlatými kopulkami jsou nádherné a velmi dominantní.
      Omlouvám se za delší komentář. Stručněji mi to napsat nejde. :- ))

      dan.

      Vymazat
    3. Ale i ty jeden rozumbrado, proč potom bydlíš v bytě nebo domě ? Venku se dá taky bydlet, ne ?

      Vymazat
  11. Občas se zde objevují pokusy odvolávat se na to, co se píše v bibli či na druhý příchod spasitele, kdy nad zemí přestanou vládnout lidské systémy...Už se zapomíná na to, že v tomto tzv. "duchovním" učení setrvalo jen to, co zbylo po temnářském přefiltrování. A že si to temnáři udělali k obrazu svému, aby to v první řadě sloužilo k zotročování a přeprogramovávání liského myšlení, o tom nemůže být pochyb. Pravá evangelia temnáři zničili, nic se z 1. století nezachovalo. Co bylo pravé a čeho se tudíž báli, to zdupali (např. alexandrijskou knihovnu, vyvraždění albigenských, templářů a to zvláště těch, kdo byli nositeli světla). To, co se z evangelií zachovalo, je až ze 4. století, když už to bylo "náležitě" upraveno. A že temnáři manipovali i ústní podání, o tom také nemůže být pochyb. Stačí se podívat, jak manipulují vlastně všecko včetně počasí, očkování i chanelingů. I rozvoje a nadšeného akceptování mobilní telefonie a věží pro přenos skalárních vln. Církevní doktríny byly a jsou zcela programově umně zmanipulovány a podobně jako i jiné umělé zásahy, se podílejí na vymývání mozků, na tom, aby pravdivé infomace ležely nehnutě v hlubokém stínu kolektivního nevědomí a na pokrývání pravého světla lidských duší. Přesto se tím chaosem rozpoutaným silami temnoty podařilo pravdě a jejím nositelům a strážcům prokličkovat až do dnešních dnů. A mnozí museli z vůle temnářů prolít krev. I paní Rauni Kilde se za lidi rvala jako lvice a pro pravdu udělala mnoho, na rozdíl od mnoha církevních hodnostářů. I když to snad může vypadat, že temnota vítězí, nebude tomu tak. Že něco není vidět, nutně neznamená, že to neexistuje. Chystají se veliké věci. Např. Rauni Kilde se toho nedožila, ale většina lidí se dožije.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 11:43
      Bible není nijak přefiltrovaná. A jestli ano, pak v ní rozhodně do dnešních posledních časů zůstalo právě tolik, kolik zůstat mělo. Temnáři mají totiž moc překroutit pravdu k obrazu svému (neboť jsou prostě ovládani temnotou). aby jim vše vycházelo, ne ji ale "předělat" To by totiž v magiích nikdy nefungovalo. Jsou to přeci sluhové anti--Krista. Tedy obrácený obraz Krista. A Ježíš jim přeci řekl. těmhle šílencům :
      "Plemeno zmijí, kdo vám ukázal, jak utéct před přicházejícím hněvem?"
      Tedy, kdo předkům dnešních temnářů ukázal, jak na to ! A tu odpověď máte opět v Bibli. Je v ní prostě víc skryté pravdy, než myslíte. Srdečně zdraví

      dan.

      Vymazat
    2. Evangelia nic neříkají o svatosti služebníků církve, i když se jimi někteří vyjímeční jedinci stali. Většina padla, a otročila mamonu, moci a prostopášnostem, o tom není sporu. Církev však jako mystické tělo víry, je nedotknutelná a čistá, protože ji při Poslední večeři ustanovil sámotný Kristus. Proto církev a její víra jsou pravé a čisté, nikoliv však často její lidští služebníci. A to je velká hanba a poskvrna na církvi jako takové, které se jen těžko zbavuje. Protože jsou uvnitř církve živeny síly a moci, které díky tomu mohou církev a její víru znevažovat, poškozovat, tupit a hanit ! Sami uvidíte a uslyšíte v den Pravdy, jak to všechno bylo a je, a budete jednotlivě dotazováni vyšší mocí, co jste v zájmu Božího plánu ve svém životě udělali a co neudělali, a proč. Nijak se z žádné otázky nevykroutíte. A bude mnohým lidem velmi stydno, ba propadli by se v ten moment hanbou do země, za sebe, své jednání a smýšlení ! Proto se na ten okamžik včas připravte, neboť vaše duchovní nahota vás bude zahanbovat víceronásobně než nahota tělesná zde na Zemi !

      Vymazat
  12. Porovnajte nové delenie sveta podľa NWO: http://aeronet.cz/news/ebola-je-nastrojem-k-prosazeni-drakonicke-kontroly-a-omezeni-svobodneho-pohybu-osob-v-ramci-planu-nwo-na-rozdeleni-sveta-do-oddelenych-zon-mezi-nimiz-bude-cestovani-obtizne-ci-zcela-zakazane/. A porovnajte nové delenie sveta, ako píše hovorca SPOLOČNOSTI BIELEHO DRAKA z 30.3.2015: http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/. Podľa mňa je to to isté, len v červenom. Teda Putin, Fuford a pod. sú tiež herci toho istého režiséra, kt. hrá hru s názvom NWO.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Teda Putin, Fuford a pod. sú tiež herci toho istého režiséra, kt. hrá hru s názvom NWO."
      A když vám to tady již nějakou dobu vykládám, že Obama i Putin jsou jen dvě strany jediné mince, nevěříte !!! nwo vás přesvědčí na vaši vlastní kůži.

      Vymazat
    2. Souhlasim s Vami. Dlouhodobe se timto problemem zaobiram a dosel jsem ke stejnemu nazoru, ktery tady prezentujete. Divadlo se hraje celosvetove, nejsou zadni protivnici - jen naoko. Az si lide zacnou uvedomovat, ze to takto skutecne je, bude vyhrano. Zajimave je, ze rada lidi veri, ze spolecnost ovladaji bankeri prostrednictvim penez (coz je dnes fakt), ale tuto tezi jaksi vytesni pokud se jedna o Rusko. Jakoby v Rusku nabyl bankovni sektor. Pokud se nad tim zamyslime dojdeme k nazoru, ze prece cely system je provazany a to i v Rusku - z toho muzeme jasne usoudit, ze vse je jedna banda. Jan Z Rokycan.

      Vymazat
  13. Vždycky, když čtu něco pozitivního o Rusku, si vzpomenu na knížky od pana Vladimíra Megreho o Anastázii...Doporučuji všem. Jinak s tím uspáním a sinusoidou - jak se zmiňovali komentující, souhlas, mám vyzkoušeno na vlastní kůži :) :(
    Hold, někdy mi přijde, že je to až moc těžké, a tak se soustředím na to špatné, že se uspím i sama, a pak zase se do mě "vleje" život a já prostě MUSÍM se uzdravovat - sebe - ať to stojí, co to stojí.
    Taktéž děkuji za orgonet, a všem diskutujícím. Je to osvěžující, k zamyšlení, k zasmání, a hlavně za pocit, že nejsem v tom sama. A všímám si, že čím dál více lidí se probouzí a hlavně, mají svůj názor a zkouší přemýšlet sami za sebe a co vnímám za nejdůležitější, za své vlastní cítění se nestydí. Ještě jednou, děkuji.

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím Vás lidé Země, pročetl jsem si Vaše články a přidávám rovněž něco.... sice je to už "staršího data", ale stále aktuální. S láskou a úctou Kája

    Channeling Lady Gaia k Zatmění Slunce 20.03.2015
    ~přijala Marketa Selinijana 19.03.2015 pro www.zemeandelu.cz ~

    "Milovaní lidé, zdravím otevřená srdce a ty, kteří se mnou slaví tento den. Tento den se má energie na Zemi změní, ne tolik, jak by mohla, ale tolik, kolik jste připraveni unést bez toho, aniž by vás to poškodilo. V době, kdy se Slunce začne skrývat za stínem Měsíce, zavládnou na Zemi mimořádné podmínky pro výměnu energií. Na tento okamžik čeká mnoho těch, které okem nevidíte, aby provedly výměnu staré energie za novou. A tak nastane vibrační posun v řadě území, ze kterých bude možné zatmění Slunce pozorovat. Tyto krajiny, oblasti, místa - silně změní své vyzařování a nic nebude jako dřív. Dokonce to poté může způsobit zmatek ve vašich měřeních, protože místa, která byla z vašeho pohledu čistě negativní se najednou stanou světlem, jsou-li na to připravena. Vše se vibračně zvýší. Něco minimálně, něco s velikou změnou. To umožní, že se prostor planety Země otevře pro zrychlené šíření energie Krista, aneb energie srdce a vykoupení pro ty, kteří v Krista nevěří. Nastane dramatický obrat ve změně myšlení a ti, kteří se nechtějí něčeho vzdát, za to budou ještě silněji bojovat. Neb tuší, že to již dlouhou dobu neudrží. Jejich plány budou však automaticky smývány jako odpad, který na Zemi již nemá své místo. A tak to, co vytvoří, také rychleji ze Země energeticky zmizí. Proto velmi pomalu, polehoučku začne ze Země mizet strach a to je velmi důležitým obdobím, protože růst lidstva směrem k srdcím začíná a s tím začíná i má obnova ve vibracích, kterými ve skutečnosti jsem. Miluji vás za váš úmysl osídlit tuto Zem. S láskou Vaše Lady Gaia."

    Více informací a bližší popis k tomuto poselství najdete v newsletteru Selinijana pro březen 2015 na titulní straně www.zemeandelu.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za tento článek, který "konečně" píše něco pěkného o Putinovi. Ano souhlasím s tím, že Putin má to nejvyšší možné tzv."Božské" napojení. Krásně v jedné diskuzi řekl "revolucí už bylo dost, pojďme se bavit o evoluci". Mějte však na paměti, že i on je "člověk" tj. že je MISTR, ale v tomto lidském těle, takže potřebuje naši láskyplnou podporu.
    Dále se od nás požaduje ta evoluce tj. že každý SÁM ZA SEBE se "musí" změnit k lepšímu. Doopravdy se nemusí změnit, ale ve svém vlastním zájmu, by se měl nad sebou hluboce každý zamýšlet. Všichni co jsme sem přišli, jsem věděli, před inkarnací, že jdeme do hluboké temnoty. Všichni jsme věděli, že je to náš učební plán, který chceme zvládnout. Neboť zvládneme-li jej, nejenže máme vyhráno, ale čekají nás další zkušenosti a zkoušky třeba při osvobozování dalších zón obsazené ve Vesmíru temnotou, ale i další zkušenosti při pomáhání v jiných vesmírných zónách při probouzení se. Procházíme vlastně všichni těmito zkouškami. Někdo velice úspěšně a jiný neúspěšně. Nikdo nejsme špatný či zlý, jen některá vědomí nedostávají tzv. "povolenku" k probuzení. Je v nich uloženo velké množství negativity a ta by mohla moc škodit, proto je zatím ještě mnoho duší v hlubokém spánku. Ale neděste se, oni si to vybrali, ať už svými minulými skutky nebo jako velký učební plán. Budou umět pak mistrně zacházet s negativitou tak, že nikomu neublíží a přesto se budou moci další duše z negativity učit. Protože my jako duše se potřebujeme vyvíjet a k tomu potřebujeme jak LÁSKU a SVĚTLO, tak Zlo,Strach a Temnotu. Jen někdy se hold stane, že se vyvíjení se vyvíjí nějak jinak, než byl plán. No a pak je potřeba zásah skutečných velkých "osvícených" tj. zkušených Mistrů. Jenže ti jsou tak skromní, milující, že jsou prostě neviditelní. Téměř nikdy se o nich nedovíte, protože žijí mezi vámi a jsou tu, aby se každá duše mohla v této úrovni vyvíjet, tak jak je určeno této úrovni bytí.

    OdpovědětVymazat
  16. Já to vydím asi takhle.Pokud se budete na zemi dělit na nesmyslne církve,křesťany muslimy atd.a také na pražáky a brňáky,budete pořád hledat nějaké záminky Vy lidi budete potřebovat několik tisíc let než dojdete k probuzení.
    Planeťan

    OdpovědětVymazat
  17. Meditace pro Evropu dnes večer .....

    https://www.youtube.com/watch?t=198&v=XN7KQIQiFlc


    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.