9. dubna 2015

Zastánce Monsanta: Roundup je neškodný, dá se i pít. - Tady máte sklenici! - Ne ne ne, nejsem idiot.

Díky čtenáři za tip na otitulkované video, které mě už dříve zaujalo, ale všechno nestíhám ... a Ďurino z blogu Auria to krásně přeložil ...

http://www.auria.sk/blog/lobista-monsanta-tvrdi-ze-glyfosat-je-bezpecny

"- Dr. Moore: Glyfosát je bezpečný. Můžete ho vypít celou sklenici. - Reportér: My tu zrovna máme takovou sklenici, nechcete se napít? - Dr. Moore: To bych docela rád... (Reportér se otáčí pro sklenici.) ... ne ne ne, vlastně ne, nejsem hloupý."

https://youtu.be/7yViF-_1tYw

6 komentářů:

  1. to do něj měli napumpovat násilím...

    OdpovědětVymazat
  2. Takže přiznal že lidi co ho kupují jsou idioti. To by se mělo odvysílat v ČT:)

    OdpovědětVymazat
  3. Glyfosát či roundup. Už ty dvě slova by měli lidi odradit. Ale bohužel, věří, že když se jim to říká, že je to neškodné, tak je to pravda. V pravdě. Následky požívání umělých přísad může člověk pocítit až v pozdnějším věku, kdy už tělo není schopné efektivněji pracovat nebo-li stavět bariéry. A právě na tohle tihle šílenci z laboratoří sází a nazývají to "neškodné". Tedy nezabíjí to okamžitě . Tohle lidem nedochází. Svádí se vše na stáří či podivné choroby. Jak ale běžného ovčana převědčit, že za zkažené zuby, rozpadající se kloubové chrupavky, migrény ,rakoviny či prostaty a plno jiných problémů může právě ta umělá strava ? Nu, každý sám za sebe. Každý se musí probudit sám.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. Dal bych mu napít vody z naší studny... Koupili jsme chalupu, ca 150 let, a na pozemku je kopaná studna, tak 20m hloubka, 1,5 m průměr. No obr... Není možné ji uchránit před domorodci ale zejména úřednickým sajrajtem... Rok trvalo, než jsme "nalezli" ten správný věcně a místně příslušný úřad. Ten, když viděl tu spoušť ve vesnici, kdy každá chalupa je načerno napojena na dešťovou kanalizaci a vypouští svoje fekálie do potůčku, tak naznal, že by se měla celá přebagrovat - a utekl. Posléze mi poslal e-mail, že není místně příslušný. Před tím to 14 dnů nevěděl... Pozvaní inspektoři ČIŽP se mohli umrkat na obecního ouda, že jako z toho nic mít nebude.... Náš právní systém je založený na aplikaci práva prostřednictvím státního orgánu... To, co se zde aplikuje je nefalšovaný komplot. Práva se nedovoláte, tak se ho ani nedovolávejte. V Jindřichově Hradci kdosi vhodil zápalnou lahev do chodby tamního úřadu. Myslím, že to nebyl tr. čin, ale projev zoufalství. Zde vládne tvrdá chobotnice složená z klíčových fukcí státní správy a vybraných podnikatelských subjektů... Toť vycinkáno klíči na náměstích. A to na to "Zpívající právník"? Ten to za čas jistě hudebně zesměšní....

    OdpovědětVymazat
  5. S Američany je to asi takto: Vroucně si přejí, aby se celý svět cpal jejich sračkami Monsanto a pokud ne, nacpou do lidí aspoň jejich válečnou munici. Spálená země je jenom vedlejším produktem.
    Ochrana lidských práv: Buď vás budeme ochraňovat, nebo vás postřílíme (což nakonec stejně udělají).

    OdpovědětVymazat
  6. Co se divíte, vždyť usa vládnou už od konce 2.sv.války samí nacisti a fašisti dovezení z Evropy převlečení za lidumilné demokraty. Jen si najděte rodokmeny senátorů, poslanců, guvernérů atd., budete se moc divit, co všechno najdete !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.