27. května 2015

37 nejnebezpečnějších potravin

Když už jsme zase u té stravy, díky čtenáři za odkaz na dobrý překlad článku. Sice nic úplně nového, ale máme to všechno shrnuto pěkně pohromadě.

Opět připomínám, že strava je důležitá a naše tělo, stejně jako náš domácí zvířecí miláček, chce, abychom mu dali, co potřebuje, a pokud možno mu nedávali to, co škodí,  ale přílišná starost až fanatický přístup k výživě nám leda může uškodit. Ono stačí dodržovat staré dobré Všeho s mírou, či Všeho moc škodí, či Zlatá střední cesta. 

Následujícími potravinami bychom se sice neměli výhradně živit, ale jejich občasné požití ve zdraví přežijeme (zejména je-li požito s chutí, bez strachu a výčitek svědomí)... Ostatně, nic ze jmenovaného ke svému životu a každodennímu stravování v podstatě nepotřebujeme. (A něco z toho je dostupné jenom v Rusku, odkud článek pochází (:-))

Nejdůležitější pro zdraví našeho těla jsou stejně ty naše negace ... můžeme jíst samé superbio potraviny a nejzdravější přírodní látky, ale pokud se přitom budeme trápit nenávistí, odporem, strachem, lítostí, tak to naše tělo prostě nemůže být zdravé...) = Orgonet =

Převzato:
http://www.chelemendik.sk/37_najnebezpecnejsich_produktov_38_fotografii_541425858.html

37 najnebezpečnejších potravín

Preložila dobrovoľná pomocníčka hnutia Dobrá sila

2015-05-27  (09:32) 

26.5.2015

V súčasnej dobe proces zvyšovania podielu škodlivých produktov dosahuje svoj vrchol. Článok  ponúka zoznam nebezpečných výrobkov, ktoré rozhodne by sa nemali konzumovať, pretože sú nebezpečné pre vaše zdravie! Toto je ukážkový zoznam produktov, ktorým by ste sa mali vyhýbať! Upozorňujeme nato, že sa nejedná o užitočné produkty, ale o značne  nebezpečné.

1. glutamát sodný
Potraviny s prídavkom E 621 (glutamát sodný) nemožno konzumovať. Pred nákupom v obchode by ste si mali prečítať informácie o zložení na obale potravín. Pokiaľ produkt obsahuje glutamát sodný, radšej si ho vôbec nekupujte. Glutamát sodný je prídavok na zlepšenie príchute. Momentálne sa už zvykne pridávať aj do výrobkov, kde by ste to neočakávali, kvôli tomu aby si obyvateľstvo na ne navyklo. Preto buďte opatrný! Je lepšie používať prírodné produkty: soľ, cukor, korenie, atď. , ale v žiadnom prípade nepoužívajte  glutamát!

1. Глутамат натрия еда, здоровье, опасность, продукты
2. Náhradné sladidlá
Zatiaľ čo mnohé náhrady cukru neobsahujú takmer žiadne kalórie a sú veľmi úsporné (jeden plastový kontajner nahradí 6-12kilogram cukru), napriek tomu, by ste nemali byť slepo dôverčivý. Náš pažerák keď pocíti  sladkú chuť očakáva, že dostane dávku sacharidov, ktoré však v sladidlách nie sú. Po takomto "podvode",  príjem akýchkoľvek sacharidov, ktoré prijmete do 24 hodín po takomto "klamstve" vyvolá silný pocit hladu. Preto, by sa nemali žiadne náhradné sladidla užívať.
3. Transformované tuky
72,5%  tuky by sa nemali  jesť v žiadnom prípade. Tieto transformované tuky obsahujú- rastlinné oleje nižšej kvality , vyrobené hydrogenáciou. Sú to najnebezpečnejšie tuky, naše telo ich nedokáže ani spracovať ani odbúrať. Tuky s obsahom menej ako  82,5%  sa nezvyknú vyrábať.. Ak sa nepodarí nájsť také tuky, je lepšie ich nahradiť rastlinným tukom. Je lepšie je zjesť dve lyžice prírodného masla, než celé balenie  alebo kilogram transformovaných tukov.
3. Трансжиры еда, здоровье, опасность, продукты
4. Slané slede v plastových nádobách
Solené slede je uložené iba v oleji. Nie sú chránené ani octom, ani vínom. Ak je sleď bez oleja, vytvára sa v ňom urotropín.

4. Малосольная селедка в пластиковых упаковках еда, здоровье, опасность, продукты
5. Červený kaviár solený
Uschová sa na rovnakom princípe. Červené ikry nevydržia dlho bez ochrany. Najistejšia ochrana je  zamrazenie alebo silné nasolenie. Ak sa predávajú nasolené, potom sa k ním zvykne pridávať alebo urotropín  alebo kyselina citrónová. Môžu sa pridať prípadne iné ingrediencie  ale  vo výsledku sa stále tam objavuje  formaldehyd.

5. Красная икра малосоленая еда, здоровье, опасность, продукты
6. Úmyselne geneticky upravované produkty
Arašidy. Implantuje sa do nich gén Petunia.Je to silne toxická látka. Dokonca hmyz neje tieto arašidy. 
Zelený hrášok (konzervovaný). 
Kukurica (konzervy). 
Importované zemiaky. 
Krabie tyčinky (krabova  esencie zmiešaná so sójou). 
Kakao.
6. Заведомо генно-инженерные продукты еда, здоровье, опасность, продукты
7. Kukuričné ​​tyčinky a vločky s cukrom
Ak si kupujete kukuričné ​​vločky, tyčinky dbajte nato aby neboli sladké, vzhľadom k tomu, že ak sa použije cukor  pri ich výrobe tento pri teplote 140°C  horí. Preto sa namiesto cukru  používajú sacharidové  náhrady,  v tomto prípade cyklamát.

7. Кукурузные палочки и хлопья с сахаром еда, здоровье, опасность, продукты
8. Kaše a obilniny s aromatizormi, dochucovadlami a farbivami  
Jedná sa o chemické látky, ktoré majú vôňu - chuť hrušky, jahody, banán, atď. . Neobsahujú vcelku nič  prirodzeného.

8. Каши и крупы с ароматизаторами и красителями, идентичными натуральным еда, здоровье, опасность, продукты
9. Cukríky, ľadovky
V súčasností sa do nich používa natoľko silná príchuť, že ak necháte zľahka namočený cukrík na obruse ,  prepáli to naskrz obrus aj s lakom na stole. Rovnako sa ním dá zničiť aj plast. Potom si predstavte ako to bude účinkovať na váš žalúdok.
9. Леденцы, барбарис еда, здоровье, опасность, продукты
10. Želé cukríky
Súčasné želé cukríky nemajú nič spoločného s tými, čo sme to mali za čias  ZSSR. Sú to len zázraky chemického priemyslu a smrteľne nebezpečné.

10. Мармелад еда, здоровье, опасность, продукты
11. Džemy
Najsilnejšie antioxydanty. Nikdy nebudete môcť ukladať višne v ich pôvodnom stave.
11. Джемы еда, здоровье, опасность, продукты













12. Vyprážané zemiaky vo fast-foodoch a hotové v obchodoch
Dnes sa používajú také antioxidanty, že zemiaky v priebehu  celého roka nezačernejú. Všetko čo sa týka fast-foodov, kebabov, pirôžkov a dokonca aj šalátikov v Mac Donaldoch.

12. Жареная картошка в фаст-фудах и готовая в магазинах еда, здоровье, опасность, продукты
13. Varené salámy
Vyrábajú sa z genetický upravovanej sóje. Párky, sardelky,  varené salámy, paštéta a iné výrobky s tzv. skrytými  tukmi. Obsahujú masť, vnútorný tuk, bravčové kožky trvať až 40% hmotnosti, ale maskujú sa, že sú z mäsa samozrejme s pomocou chuťových prídavkov.

13. Вареные колбасы еда, здоровье, опасность, продукты
14. Šunka
O žiadnej  prirodzenosti, v tomto prípade vôbec nemožno hovoriť. Na jej prípravu sa používa  tenká krkovička a kilogram gélu. Cez noc v špeciálnom stroji  sa gél "rozpracuje" spolu s kusom krkovičky a do ráno sa získa obrovský kus "mäsa". Mäsa tam však nie je viac ako 5%. Všetko ostatné sú gél (karatinin, dochucovadlá, farebné zosilňovače). Červenú farbu tomuto „mäsu“ dodajú farebné zlepšovače so špeciálnymi odtieňmi. Ak vypnete lampu vo vitríne  uvidíte, že farba je taká zelenkavá.

14. Ветчина еда, здоровье, опасность, продукты


15. Údené salámy
Rovnako ako sa predtým údilo, dnes už nikto neúdi. Používajú sa udiarenské masti , ktoré obsahujú tiež formaldehyd.

15. Сырокопченые колбасы еда, здоровье, опасность, продукты
6. Mliečne výrobky dlhodobé skladované (viac ako 2 mesiace)
Všetko, čo je uložených viac ako 2 týždne už použiť nie je možné . Aseptické balenie – to je balenie s antibiotikami.

16. Молочные продукты длительного срока хранения (более 2 месяцев) еда, здоровье, опасность, продукты
17. Majonézy v plastových baleniach
Ocot, ktorý sa nachádza v majonéze, hoci by tam nemal byť, rozrušuje  steny plastových obalov a uvoľňuje karcinogény. Do plastových obalov sa môžu baliť iba  neutrálne výrobky.

17. Майонез в пластиковых упаковках еда, здоровье, опасность, продукты

18. Melóny
Ak ste ich skonzumovali bez problémov 10 krát na  11 -tý krát už vám to nemusí vyjsť. Melóny sú prihnojované takými prípravkami, že sú prvým kandidát na otravu.

18. Арбузы еда, здоровье, опасность, продукты
19. Hrozno, ktoré sa nekazí
Vinohrad  ešte na korení rozožierajú huby. Strapec hrozno ešte než stihneš odtrhnúť z vetve a už je napadnutý hubami. Preto ak sa predáva nejaká odroda, ktorá tam leží  viac ako 5 dní, tak vedzte, že je opracovaná chloroformom a inými účinnými antioxidantmi.

19. Виноград, который не портится еда, здоровье, опасность, продукты

20. Paprika (mimo sezónu)
Absolútne geneticky modifikovaný produkt. Nemal by sa jesť u tých, ktorí trpia zápalovými ochorenie tráviaceho traktu, hypertenziou, ischemickou chorobou srdca, hemoroidmi, nespavosťou, duševnými poruchami, epilepsiou, ochoreniami obličiek a srdca. Samotná paprika  je jednou z desiatich produktov obsahujúcich dusíkaté hnojivá a pesticídy. Aj pri miernejšom konzumovaní neskôr môžu nastať problémy so zdravím. Preto by bolo lepšie ich kupovať len vo vegetačnom období  v lete, a najlepšie také, ktoré sa vypestujú vo vašom regióne.

20. Перец (не в сезон) еда, здоровье, опасность, продукты

21. Jahody v  zime
Zimné jahody sú úplne zbytočný produkt. Neobsahujú ani jeden vitamín. Samozrejme, že to sa netýka tých, ktorí žijú napríklad v Izraeli, kde je v zime sezóna jahôd.

21. Клубника зимой еда, здоровье, опасность, продукты

22. Kupované huby, sušené marhule, slivky, hrozienka
Ak vidíte nádherné sušené marhule alebo hrozienka nevšímajte si ich. Popremýšľajte o tom, čo by ste mal urobiť a marhuľou, ako ju spracovať aby aj po uskladnené vyzerala ako čerstvo odtrhnutá zo stromu. Sušené marhule obvyklé bývajú škaredé  a vráskavé.

22. Покупные грибы, курага, чернослив, изюм еда, здоровье, опасность, продукты
23. Zmrzlina
Najmä v špecializovaných zariadeniach rôznych typov "Robbinsov." Alebo zahraničné zmrzliny. V dnešnej dobe je už ťažko nájsť zmrzlinu vyrobenú z mlieka. Ak sa vám podarí niekde nájsť skutočnú zmrzlinu vyrobenú z mlieka, potom si ju  môžete bezpečne kúpiť. Ovocná zmrzlina to nie je nič iné ako čistá esencia..

23. Мороженое еда, здоровье, опасность, продукты

24. Keksíky a rolády v balení
Netvrdnú, nezatuchnú, nevyschýnajú, nič sa s nimi nedeje. Bude mesiac takto ležať. No a po mesiaci bude rovnaké.
24. Кексы в упаковках и рулеты еда, здоровье, опасность, продукты
25. Čokoládové bonbóny
90% z čokoláda - to nie je čokoláda (farbivá a prímesi). Čokoládové tyčinky. Veľké množstvo kalórií v kombinácii s chemickými prísadami, geneticky modifikovanými produktmi, farbivami a vonné látky. Kombinácia veľkého množstva cukru a rôznych chemických prísad poskytuje najvyššií kalorický obsah a túžbu jesť ich znova a znova.

25. Шоколадные конфеты еда, здоровье, опасность, продукты
26. Kurča
Predovšetkým muži  by vo všeobecností nemali jesť kuracinu, pretože celá pozostáva z  hormónov. Kuracie mäso obsahuje 6 ženských hormónov, vrátane progesterónu. Ak muž  začne jesť ženské hormóny, spôsobí to u neho prirodzene pokles testosterónu  na úroveň, ktorá už neskôr nemôže byť obnovená.. Baran je jediné zviera, ktoré nebude jesť  žiadne hormóny. Konzumujte mäso, ktoré nepochádza z komerčných liniek. Kurča v súčasností je najkomerčnejší produkt!


26. Курятина еда, здоровье, опасность, продукты

27. Tavené syry
V porovnaní s tvrdými syrmi tavené syry obsahujú viac sodíka, čo ich robí nezdravými potravinami pre ľudí, ktorí trpia vysokým krvným tlakom a iných kardiovaskulárnymi ochoreniami. Sú úplne neabsorbovateľné!

27. Плавленые сырки еда, здоровье, опасность, продукты

28. Instantná káva
Muži by ju vôbec nemali  konzumovať! Kategorický! Následkom jej konzumácie dochádza k  úplnej premena hormonálnych žliaz.

28. Растворимый кофе еда, здоровье, опасность, продукты

29. Aromatizované čaje
Najlepšie je piť prírodné čaje, v ktorých nič nepláva, ktoré sú bez akejkoľvek zvláštnej príchute. Všetky ochutené čaje sú s kyselinou citrónovou, pomarančovou či akoukoľvek inou kyselinou. Návyk nastáva okamžite. Musíme sa naučiť vylučovať všetku kyselinu z tela von.


30. Rafinované aromatizované oleje
Rafinovaný olej sa nemôžu konzumovať, pretože podľa molekulárnej štruktúry sa príliš nelíšia od plastov,  čo sa s nimi deje v procese silného ohrievania pri rafinácii. Tento olej spôsobí zanesenie  tela a je silný karcinogén. Z rovnakého dôvodu nemôžete opakovane smažiť v tom istom oleji s výnimkou olivového oleja ... Rafinovaný olej sa nemôže surový používať do  šalátov. Používa sa iba na smaženie.

30. Рафинированное дезодорированное растительное масло еда, здоровье, опасность, продукты
31. Kečup, rôzne omáčky a náplne
Majú vysoký obsah  farebných prímesi,  chuťových prímesí a náhražok GMO, okrem toho konzervačné látky, ktoré chránia tieto výrobky, ale poškodzujúce črevnú mikroflóru a ničiace prospešné mikróby v tele.

31. Кетчуп, различные соусы и заправки еда, здоровье, опасность, продукты
32. zemiakové lupienky
Zemiakové lupienky, najmä pripravené nie z celých zemiakov ale zo zemiakovej  kaše. V podstate sa jedná o zmes zo sacharidov a tukov plus umelých aromatických látok.

32. Картофельные чипсы еда, здоровье, опасность, продукты
33. Produkty rýchleho  prípravy
Produkty rýchlej prípravy,  instantné cestoviny, instantné polievky, zemiaková kaša, instantné šťavy typu "Jupiter" a "Zuko." Všetko to je samá chémia škodlivá pre telo.

33. Продукты быстрого приготовления еда, здоровье, опасность, продукты
34. Alkohol
Dokonca aj na minimálnom množstve bráni vstrebávaniu vitamínov. Okrem toho alkohol je sám osebe vysoko kalorický. Rozprávať  o vplyve alkoholu na pečeň, obličky nestojí zato,  všetci o tom veľmi dobre viete. Nespoliehajte na to, že malom množstvo je alkohol  prospešný. To všetko má miesto iba pri rozumnom prístupe k jeho užitiu (pomerne zriedkavo a v malých dávkach).

34. Алкоголь еда, здоровье, опасность, продукты

35. Sladké bublinkové nápoje
Sladké bublinkové nápoje – to je zmes cukru, chemických látok a plynov pre rýchlejšie rozšírenie škodlivých látok po tele. Napríklad taká Coca-Cola, je vynikajúci prostriedok na odstraňovanie vodného kameňa a hrdze. Preto si riadne zvážte skôr, než  takúto „žieravinu“ pustíte do svojho žalúdka. Okrem toho tieto bublinkové  sladké nápoje sú škodlivé vysokou koncentráciou cukru – cca 4-5  lyžičky cukru  v pohári vody. Nie je preto prekvapujúce, že po hasení svojho smädu takýmto nápojom budete chcieť o päť minút až zase  piť.



35. Сладкие газированные напитки еда, здоровье, опасность, продукты















36. Kysnutý chlieb a Biely chlieb
Konzumovaním kysnutého chleba jete huby. Prednosť by mal mať  ražný chlieb. Rafinovaná biela múka  rovnako ako iné rafinované výrobky  určite patrí medzi vrchol škodlivých potravín. "Plátky sendviča" nie sú plno cennou náhradou chleba . To je "pečivo", so všetkými dôsledkami.

36. Дрожжевой хлеб и белый хлеб еда, здоровье, опасность, продукты
37. Šťavy v balení
O žiadnych prírodných šťavách v tomto prípade nemôže byť reč.. Neexistujú prírodné šťavy  v krabiciach. Nedávajte to piť svojim deťom! To je čistá chémia.

37. Соки в пакетах еда, здоровье, опасность, продукты


Za preklad článku pekne ďakujeme našej doborovoľnej pomocníčke Márii Shipke











15 komentářů:

  1. Hmmmm .... tak to uz asi prejdu na pranu, ale vlastne ani to neni zdrave, kdyz na nas sypou chemtrails, tak se asi presunu do jine dimenze a je otazkou, zda to tam bude lepsi :-) Spise se uz co nejdrive odpojim od internetu a budu mit klid.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní27. května 2015 11:45

      Odpojit se od internetu, televize, tabletů, smartphounů, iphonů, mobilů a všeho podobného je dobrá myšlenka.
      Všechny tyhle věci pro mě nemají v životě význam a jen to krade čas. Radši se budu věnovat pohybu, chození do přírody a pozitivním věcem.

      Hodně štěstí :-)

      Vymazat
  2. No v podstatě z toho konspiračního pesimistického pohledu je v každé potravině něco nezdravého a škodlivého, ale zase je třeba si uvědomit, že naše těla vydrží opravdu cokoli, prakticky se vším si hravě poradí, než to dojde moc daleko a člověk onemocní. Za mě osobně, vadí mi ten pesimistický pohled celého článku a celkově ten pohled konspirační: všechno je manipulace, všechno je chemie, chemtrails atd. podle mě je lepší se na to dívat jinak. Jak jsem psal naše těla vydrží opravdu hodně s většinou těch chemikálií si poradí, navíc když dodržujete určitej dobrej životní styl: spánek, pohyb, dobrá nálada, myslím, že je zbytečný se bát nějaké chemie v potravinách. A taky vás nikdo nenutí pít a jíst to nejhorší: limonády bonbóny atd. můžete pít třeba pomerančovou šťávou nebo citrónovou místo coca-coly nebo si v létě odšťavnit nějaké ovoce ze stromu. Mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  3. Haha a co příště? 370 nejnebezpečnějších potravin? Nebo rovnou 3 700 000? Běžte s tím už fakt do prdele, vůbec to nemá smysl řešit. Stejně každej umře, dřív nebo později, tak co pořád řešit? Tyhle články jsou prostě sračky. Takže jediná zdravá věc je vlastně smrt. Díky, už se těším, tak doufám, že přijde co nejdřív, ale asi bych ji měl hodně pomáhat a jíst ty "správný" potraviny... Nebo pomoct rozpoutat celosvětovou válku a konečně už sakra odpálit ty atomovky a blalablala, byl by klid.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní27. května 2015 13:12

      Hlavně si nic nebrat osobně! :) Nebezpečné je cokoliv a vůbec nic, čemuž nedám z přesvědčení razítko nebezpečnosti.
      Smrtí však nic na100pero nekončí, tak ani ty atomovky nic neřeší :)

      Vymazat
  4. Tyhle diskusní příspěvky (27. května 11:45; 12:40; 12:45; 13:12) jsou přinejmenším podivné. Tak když internet a dobré rady jsou vám k ničemu, tak proč na internet a tyto stránky vůbec chodíte a proč píšete diskusní příspěvky, nic zajímavého a přínosného v nich nesdělujete, krom svého osobního rozpoložení... Že by se zase ze svého stínu vyloupli trolové pachtící se za mrzkým penízkem? Ale máte to marné, ví se o vás, mj. z toho, co zatím zveřejnil Snowden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plně souhlasím 13:54, vážme si internet, neboť nevíme, co bude zítra. Cenzúra se chystá, takže to nejdůležitější, třeba i tenhle článek, co nám propašoval z ruské stránky Sergej Chelemendik, si ukládám na rezervní HDD a skomprimuji.Jinak ale žít se dá furt, i když mnohem skromněji. Pít jenom klasickou studnovou, třeba i vodovodní vodu, maso z řeznictví kusové, řezané, zeleninu z trhoviště, strukoviny také.Luxusní život zdejších trollů mě vůbec neláká...

      Vymazat
  5. Je zajímavé,že ČEŠI V PRAZE tu zprávu nezveřejnili https://www.youtube.com/watch?v=7xnBTz0Mg-I

    OdpovědětVymazat
  6. Správně jsi to nazval, Snowden

    OdpovědětVymazat
  7. Vše je chemie, protože přírodní produkt by nevydržel "vypadat jako čerstvý" po řadě transportů z bodu A do budu Z. Navíc, hodnota komodity jako sůl, je na burzách poměrně drahá záležitost a nutně by to několikanásobně zvýšilo hodnotu výrobku. Lacnější je si vyrobit v laboratořích náhrážku. Platí obecně, že přírodní zdroje jsou omezené, tudíž drahým zbožím. Inu, sůl nad zlato. Já sama bych doporučila, vařit si raději jídlo doma, omezit sladkosti a jiné "chuťovky" .Nemůžeme zabránit tomu, abychom si ničili vitalitu pojídáním dnešních potravin, ale můžeme si udržet alespoň ten zlatý střed. Ani zdravý ani nemocný. Ještě více však dbát na to, aby byly čisté naše myšlenky. Špína mysli totiž ničí naše těla a životy mnohem více.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíš: ,, nejen chlebem živ je člověk , ale i každým slovem vycházejícim z Božích úst..=prána.
      a jde to často tak jednoduše-http://www.obrazky.cz/?q=eucharistie#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=link&utm_term=eucharistie&utm_content=lista
      akorát ji nikdo není moc schopen přijímat tak aby tona něj opravdu skutečně působilo , protože to se to nikdo nedozví od těch co jsou k slavení této Svátosti pověřeni, takže případ Terezy Neumannové zůstává zatím jeden z mála takových co si o tom ten Pán Ježíš může myslet .....????že to co On nabízí nikdo neumí správně představit aby mohl předávat ,,Boží Pránu,,, jednou na to lidi přijdou a budou se divit...

      Vymazat
  8. Zajímavé články k související problematice zde byla publikovány dříve, např.: http://www.orgo-net.blogspot.cz/2013/12/bezlepkove-stravovani-se-v-americe.html
    Zdá se, že z pšenice se opravdu stává neustálými manipulacemi nevhodná potravina a to zvláště ve velkém množství. Jednak jde o vysoký stupeň přešlechtění a vzdálení od původních odrůd. Víme všechno o těchto nových a nových odrůdách? Možná tím nejhorším faktorem je používání chemických ochranných prostředků (mj. nechvalně známý roundup) a způsoby desikace v zemědělství. V loňském roce bylo na druhé straně Atlantiku v alternativním tisku publikováno, že vyšší zdravotní riziko než lepek představuje chemie a nepřirozené zásahy všeho druhu (o kterých ani všechno nemusí být zveřejňováno). K hlavním agrárním komoditám pěstovaným v největších objemech na světě patří kukuřice, sója, pšenice. Sója a kukuřice jsou sice bezplepkové, ale poničené genetickými manipulacemi (sója téměř ze 100%). A pšenice je poničená roundupem, jehož jedovatost překonává mnohé meze. Takže je vhodné do jídelníčku více zařadit pohanku, jáhly, rýži natural, občas čočku. Kdo se stravuje více bio, není to bez užitku - povzbudí k činnosti šišinku a bude mu to více myslet ve smyslu přijímání duchovních souvislostí, což je zvláště v této době mimořádně cenné.

    OdpovědětVymazat
  9. Modifikovaná kukuřice se krmí hospodářským zvířatům. Ale do lidí se to pak dostane z masa i mléka zvířat. Někdo někde mléko od dojnic vykrmovaných modifikovanou kukuřicí a mléko od dojnic nevykrmovaných takovou podivnou kukuřicí neodděluje. To je další důvod, proč je zapotřebí omezovat masné a mléčné výrobky a dát se více na doma vařenou pohanku, jáhly, hnědou rýži (které neobsahují lepek):
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/4622-svet-zdravi-jezte-hnedou-ryzi-a-zabranite-vzniku-vysokeho-krevniho-tlaku-kyselina-listova-fenomen-prostrednictvim-nehoz-nam-priroda-nabizi-chybejici-clanek-lecby-hpv/
    Asi to není náhoda, že v každém okresním městě je přehršle obchodních řetězců s nadnárodní majetkkovou účastí, které lidu "v přijatelné ceně" nabízejí přehršle nezdravých potravin, asi není náhoda, že zrovna v mléčných a masných výrobcích je tolik druhů a mnohé nepotřebují žádný čas na přípravu a dají se hned jíst.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.