8. května 2015

Agentka FBI předala Rusku dokumenty o hrozící falešné vlajce, válce a povstání v USA

"Odpadlá" americká agentka FBI předala Rusku dokumenty NSA o hrozícím inscenovaném incidentu, válce a povstání v USA
http://www.whatdoesitmean.com/index1867.htm
May 7, 2015
Sorcha Faal a její západní přispěvatelé
Překlad: Orgonet


Renegátská americká špiónka, která varovala Rusko před válkou, byla uvržena Obamou do psychiatrické nemocnice.

Ruská Zahraniční výzvědná služba SVR dnes oznámila ve zprávě pro vnitřní potřeby Kremlu, že na velvyslanectví Ruské federace ve Washingtonu D.C. přišla minulý týden „renegátská“ americká špionka a předala dokumentaci, která dle ní dokazuje, že USA mají v úmyslu zahájit masívní globální válku. Zanedlouho byla bez práva na komunikaci umístěna na tajný rozkaz prezidenta Obamy do psychiatrické nemocnice.




Podle této zprávy agentka FBI jménem Tunisia Davis přišla do Archívu velvyslanectví Ruské federace (na Wisconsin Avenue, NW, Washington D.C.), představila se hlavnímu kancléři jako vnitřní domácí zpravodajská agentka Spojených států, a informovala, že Obamův režim plánuje „bezprostřední incident pod falešnou vlajkou“ za účelem vyprovokování globální války a masového povstání uvnitř Ameriky. Předala kancléři „rozsáhlý“ balík dokumentů NSA dokazujících její tvrzení, a poté odešla bez dalšího komentáře.

Jak zpráva dále uvádí, významné je, že SVR již dlouho věděla o skrytých aktivitách Davisové ve FBI od roku 2004 … což je organizace, kterou Americká unie pro občanské svobody (ACLU) v r. 2013 označila jako „tajnou domácí výzvědnou agenturu“, vyznačující se spíše týráním občanů než skutečným řešením či předcházením aktům týrání občanů USA.

V roce 2010, jak dále pokračuje zpráva, se Davisová stala „externí agentkou“ FBI, což jí umožňovalo provádět domácí „akce“, které se zejména soustředily kolem domácích dissidentů, shodujících se s její „vymyšlenou osobností“ rebelantské agentky proti Obamovu režimu, kterou volně vystavovala na své facebookové stránce.

Když Davisová 30. dubna opustila Archív velvyslanectví Ruské federace, americké mediální zdroje uvádějí, že byla následně zatčena před hlavní budovou CIA a byla obviněna z pokusu zmocnit se zbraně policejního důstojníka a z pokusu vyhodit do vzduchu hlavní budovu této zpravodajské agentury.

Podle amerických zpráv o zatčení Davisové místopřísežné prohlášení vyšetřovatelů CIA praví, že odpoledne 30. dubna přijela před hlavní bránu budovy CIA a projela kolem policisty, který se ji pokusil zastavit. Další policista jí musel fyzicky vstoupit do cesty, aby zastavil její auto. Davisová byla vzata do vazby. Krátce poté, jak řekli vyšetřovatelé CIA, se pokusila sáhnout po policistově zbrani. Davisová to popřela, ale vyšetřovatel řekl, že později vyhrožovala, že příslušníky CIA zastřelí a agenturu vyhodí do vzduchu.

Jak rovněž pravili vyšetřovatelé CIA v místopřísežném prohlášení, týž den předtím se pokusila dostat i do NSA. Tito vyšetřovatelé řekli, že Davisová řekla policii NSA, že „chtěla vědět, co budou dělat, když se tam dostane.“ Dále záznam amerického soudu říká, že vstup do NSA nebyl Davisové 30. 4. umožněn. Praví se tam rovněž, že Davisová řekla policistům NSA o plánu testování bezpečnosti v CIA, a ti vydali policii rozkaz „k pohotovosti“.

Jak uvádí ruská zpráva ohledně těchto „komických aktivit“ vysoce kvalifikované agentky domácí rozvědky FBI Davisové, je „nade vší pochyby“, že k její vazbě a zatčení došlo výhradně kvůli jejímu kontaktu s Ruskou federací těsně předtím, než přišla do CIA.

Horší však je, jak zpráva uvádí, že Davisové bylo upřeno její americkou ústavou zaručené právo, aby se mohla osobně dostavit k soudu a vyslechnout ono „absurdní“ obvinění. Jak uvedl soudce, jedná prý nevhodně a nespolupracuje, a bylo by třeba užít síly, aby bylo možno ji dostat z její vazby v Alexandrii, Virgínie, do soudní místnosti.

Takže, namísto aby se Davisová mohla dostat k soudu, kde by nepochybně řekla pravdu o tom, co se jí stalo, byla okamžitě umístěna do psychiatrické nemocnice americké federální vlády … což bylo dle ruských expertů SVR možné učinit pouze na výslovný rozkaz presidenta Obamy, který na rozdíl od amerických soudců může, kdykoliv se mu zachce, zrušit ústavní práva kteréhokoli americkéhoobčana tím, že ho nazve teroristou.

Pokud jde o obsah „rozsáhlého“ balíku dokumentů NSA, který Davisová „svěřila“ 30. dubna Ruské federaci, aby dokázala své tvrzení, že Obamův režim plánuje globální válku a masové povstání v USA, jak dále ve své zprávě uvádí SVR, Spojené státy 1. května požádaly o jeho okamžité navrácení.

Dále zpráva uvádí, že když Ruská federace odpověděla 2. května Obamovu režimu, že všechny dokumenty jí „svěřené“ Davisovou budou vráceny, až jim Amerika poskytne detailní seznam toho, co měla, jako důkaz přesného vlastnictví … Spojené státy odmítly.

Zpráva končí tím, že je ještě více udivující, že o 3 dny později, 5. května, NATO náhle oznámilo, že zavedlo přímou linku vojenského spojení s Ruskou federací, aby projednalo veškeré záležitosti, které je třeba v době vzrůstajícího napětí mezi Západem a Ruskem http://sputniknews.com/military/20150503/1021666519.html .

(Poznámka: Další zpráva o dokumentech NSA poskytnutých Davisovou Ruské federaci bude následovat.)


May 7, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.




17 komentářů:

  1. Dnes je 8. květen, všude se "slaví" výročí konce války, což je dost ironické vzhledem k tomu, co se blíží. Omluvte mne tedy prosím, že se Vás ještě jednou budu snažit směrovat sem -> albafos.wbs.cz , jsem ale "protiovčan" :-)

    HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...bůh zapověděl jíst ze stromu Poznání dobra a zla t.j. pozitivního a negativního stavu, je to náš padlý svět, odpadlý od Boha, tak kam nás to táhnete, pane? "neučiníš sobě modlu, aby ses jí klaněl"- zosobnění boha, Bůh je duch a ducha nikdy nikdo neviděl, takže žádná entita vydávající se za Ježíše Krista vás nemůže spasit/ vzít k sobě.

      Vymazat
  2. Trochu historie nikoho nezabije http://uloz.to/xHz6Qh13/rfe-16-12-1988-mp3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Historii píšou vždy vítězové na účet poražených. Na to nikdy nezapomínejte.

      Vymazat
  3. Dánsko nakročilo k bezhotovostní ekonomice, obchody budou odmítat hotovost
    http://www.novinky.cz/ekonomika/368991-dansko-nakrocilo-k-bezhotovostni-ekonomice-obchody-budou-odmitat-hotovost.html


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč se tak činí? Přes platební karty mají temnáři ovládající finanční systém kontrolu nad tím, kdo a jak je bohatý, resp. chudý a co se svými penězi dělá. Někde v Americe se zase snižuje hotovost, kterou vůbec člověk může ze svého vlastního konta vybrat. Ale tento otrocký babylónský systém to má spočítané a dni jeho parazitování jsou sečteny.
      http://orgo-net.blogspot.cz/2013/03/david-wilcock-odhaleni-financni-tyranie.html Už se tady o tom psalo a diskutovalo před 2 lety...

      Vymazat
    2. Takže k čipování lidí zase o krok blíže.

      Vymazat
  4. rusi ju zabijú a bude sa to propagovať akože ju odstránilo FBI. Už keď ju rusi zamestnávali, plánovali, že ju obetujú na diskrimináciu FBI. Cez externého "pracovníka" to ide ľahšie.

    Tom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spousty agentů jsou jen na jedno použití. Všude na světě.

      Vymazat
    2. Jenže to jim žádná vládní tajná agentura dopředu neřekne, což ? :-) To zjistí až když na ně někdo vystřelí, někdo je otráví, přejede, vyhodí z okna apod.

      Vymazat
  5. Další zajímavé informace včetně obrázků a dalších neméně zajímavých odkazů vyplývají z nedávného článku od Davida Wilcocka. Už tady něco od něho na orgonetu je a to zde: http://orgo-net.blogspot.cz/search/label/David%20Wilcock.
    A je to počtečníčko: http://sitsshow.blogspot.hu/2015/04/david-wilcock-major-update-history-of.html

    OdpovědětVymazat
  6. Však se nebojte, přátelé, na tuhle láskyplnou satanskou pakáž už se vaří voda - kdo jinému jámu kopá sám do ní padá - věřte více v Boží prozřetelnost a neomylnost a modlete se k Bohu. Přečtěte si zjevení Sv. Jana apoštola s výkladem od Augustina Navrátila (nejedná se o onoho pravdoláskaře, ale o dřevního katolického kněze) z roku 1946 - tam naleznete odpověď na mnoho otázek. Jak mi bylo řečeno - je to jeden z nejlepších výkladů tohoto biblického textu vůbec...
    Náš svět platí za svůj odpad od pravého a skutečného živého Boha, vše je v Božích rukách, tak vzhůru do boje proti ZLU!
    Modlete se Korunku k Božímu milosrdenství a Sv. Růženec, to je výborná cesta...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kážete bludy, Augustin Navrátil nebyl pravdoláskař. ignorantsky ho osočujete a nesaháte mu možná ani pod kotníky. Mimochodem druhý zmíněný Augustin Navrátil, který napsal to pojednání v roce 1946, byl jeho příbuzný... Mladší z Navrátilů po celé roky vzdoroval komunistickému režimu. Odmítl vstoupit do družstva a všechny nabídky, kterými se ho snažili umlčet. Za minulého režimu, kdy to bylo velmi nebezpečné, psal dopisy, např. na Federální shromáždění a mj. požadoval vysvětlení záhadných zmizení lidí, Např. Ing. Přemysla Coufala (mimochodem znalce 9 jazyků), kterého zřejmě STB zavraždila: zde je čtení z wikipedie: "2. 3. 1981 byli Coufalovi rodiče společně s paní Machovičovou předvedeni na soudní lékařství k identifikaci mrtvého. Tělo Coufala včetně krku bylo podle svědectví rodičů zakryté. Pravé oko měl vyražené, u oka byla 3 cm dlouhá jizva, nos byl rozmáčknutý, levá strana tváře byla promáčknutá a lebka na levé straně proražená v průměru asi 1 cm, levé oko natržené, na čele zamodralý otisk podpatku... Dva přítomní příslušníci StB se údajně vyžívali v jejich zděšení. Při tomto ohledání bylo MUDr. Sochorem sděleno, že Coufal spáchal sebevraždu. 4. 3. 1981 při převozu do místa pohřbu pohřební zřízenci přes úřední zákaz na žádost pozůstalých otevřeli rakev. Přemysl Coufal měl údajně probodané a nožem pořezané ruce,... Odpůrci výsledků vyšetřování namítají, že mnohá ze zranění by si Coufal při sebevraždě způsobit nemohl a že tato jsou následkem mučení."
      Dopisů úřadům za minulého režimu Augustin Navrátil napsal řadu a zastával se druhých. Nastudoval si zákony včetně helsinských dohod a komunisté z něho byli nešťastní. Dokonce ho umravňovali i jezuité, ale ani jim se to nepodařilo. Byl v chartě, ale těch výhod, které požívala elita chartistů, se mu nedostávalo (podporu ze západu si rozdělili vyvolení jiní) a jeho rodina žila ve velké chudobě. Dali mu psychiatrickou diagnózu, která se po odstranění bolševiků od válu nepotvrdila. Komunistické státní bezpečnosti na Navrátila donášela i jedna kariéristka, aktuálně poslankyně, co je teď za nás v Evropském parlamentu. V r. 1988 Navrátil napsal a rozšířil petici, kterou podepsalo půl miliónů lidí. Když poznal, jak předivné poměry panují v KDU, vystoupil z této strany. Co jste dělal vy?

      Vymazat
    2. Vy tu zase pro změnu šíříte pekelnou síru, čmoud a smrad. To vaše je rozhodně nebezpečnější, temnější, horší a nepříjemnější.

      Vymazat
  7. Dánsko skočilo čertovi samo na lopatu?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, jen ho tam šoupnul, kdo ho ovládá.

      Vymazat
    2. I Dánové přijali jařmo, otrockou ohlávku.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.