13. května 2015

Čeští a slovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO


Díky čtenářce za odkaz na článek, který je třeba šířit (:-))

Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO. Vzkaz vládě: „S námi vorat nebudete!“

3. května 2015


Na moravské Pálavě došlo o tomto víkendu k setkání Marka Obrtela a dalších vojáků v záloze z Česka a Slovenska, aby vyjádřili svůj nesouhlas se zatahováním českých a slovenských vojáků do amerických válek rozpoutávaných de facto po celém světě. Jde o první jiskru vnitřního odboje a odporu vůči loutkové vládě České republiky. Zdá se, že režim zde opravdu narazil a odvody hochů a dokonce i dívek zmobilizovaly k aktivitě zálohy, zejména otců od rodin.
Redakce AE News se plně připojuje k podpoře této skupiny vlastenců a chtěli bychom poprosit naše čtenáře, aby tento článek s videem šířili co nejvíce po českém a slovenském internetu, neboť situace je vážná a snaha o zatažení našich obou zemí do válečného dobrodružství v Evropě pod americkým velením je evidentní ze všech kroků, které česká vláda jako celek a také někteří jednotliví politici na Slovensku podnikají ve věci militarizace své zahraniční i domácí politiky, včetně navyšování nákladů na zbrojení na úkor třeba péče o postižené nebo dlouhodobě nemocné děti.
Oficiální web skupiny: http://ceskoslovenstivojaci.org
– Redakce AE News –

16 komentářů:

  1. Ano, i když žádnou válku nemáme, je potřeba o ni alespoň neustále mluvit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Líberland už má 300t. žádostí o občanství a vypadá to,že to tam dopadne.-)
    http://www.liberland-fanclub.cz/registrace-do-fanclubu-liberland/
    Další možnost,jak nebýt ovcí a otrokem je vyvázání:
    http://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/
    Dozaj

    OdpovědětVymazat
  3. A co s tím: http://uloz.to/xWNTbnSq/ceska-republika-pro-21-stoleti-pdf

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud by mělo dojít k válce, která v současnosti může vzniknout jen z jediného důvodu, a to na pokud USA, respektive NATO, pak ani se mnou nikdo " vorat " nebude. Za chamtivé zájmy někoho jiného, NIKDY. A pokud mají takovou potřebu někteří válkychtivý hulváti z řad našich politiků, které zde jistě není nutné jmenovat, protože každý už ví, včetně pražské kavárny, pak tito bezcharakterní jedinci nemají co prohledávat na této planetě, protože jejich válkychtivé názory nemají ani co prohledávat ve 21. století. Díky těmto dutým hlavám, ve kterých doutná agrese a nenávistné sklony si jen těžko můžeme říkat vyspělá civilizace. O to horší je, že se mnohdy jedná o nejrůznější představitele tohoto státu. Takže se mnou tito váleční štváči zcela určitě počítat nemohou, že bych stál na jejich straně. Stál bych jedině proti nim !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám takovou předtuchu, že kdyby nás povolali do války proti někomu, přidáme se nakonec k domnělému nepříteli, a budeme bojovat s nimi proti NATO a dalším sráčům uchvatitelům světa.

      Vymazat
  5. Lidé se viditelně hodně změnili ! Sice ustalo ono "vlastenectví", ale na druhou stranu je 100% jisté, že dobrovolně za něčí zájmy už nikdo bojovat nechce. Alespoň ne v Evropě. Už na lidi nepůsobí lákadla minulých dob, jako bylo za svobodu, za krále, za vlast či proti tyranovi. Lidé po tisíciletí prohlédli a pochopili, staří i mladí, že za podvody jménem "válka" jsou vždy skryté jiné zájmy, než jak se to podává. A tak, není to s námi, s tou naší duchovní osvětou, zas tak špatné !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ! Vládcové světa to vidí tak, že když někam pošlou milion dva miliony lidí na základě branného zákona, a tito z větší části kvůli tomu zahynou nebo z nich zůstanou váleční invalidé, mrzáci, že se nic zase tak významného neděje. Vždyť lidí je všude dost (miliardy), tak co to je utratit pár milionů z nich. Lidé konečně prozřeli, že by nasazovali vlastní krk za cizí zájmy a zisky. Jejich rodinám to nepřinese ani halíř !

      Vymazat
    2. Darmožroutům a deprivantům svůj život obětovat rozhodně NEBUDU v žádné jejich válce !!!

      Vymazat
  6. Trochu mimo, ale výrok Peroutky se našel :-D http://teplickykuryr.info/news.php?extend.8716
    pan prezident nekecá, má sloní paměť :-) To jsem zvědav na reakce mediííí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až na to, že se jedná o vtip. Je to prostě FAKE! Viz komentáře pod článkem. http://www.pritomnost.cz/archiv/cz/1939/1939_4_1.pdf

      Vymazat
    2. Samozřejmě zase překrucování, mlžení a přebíjení lží dalšími ještě nestydatějšími lžemi :-)

      Vymazat
  7. Když vezmeme v úvahu,že rozdělení Československa bylo nezákonné-nebylo referendum.Nebylo by konečně i pro nás moraváky a slezany spravedlivé mít nás v názvosloví? Která první zápodoslovanská říše byla nejslavnější-Velkomoravská..Když češi i slováci mají již skoro 100 roků svoje republiky...Nebylo by načase znovu obnovit Velkomoravskou říši či království?.-)
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Velkomoravsk%C3%A1_%C5%99%C3%AD%C5%A1e
    http://www.moravane.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Co lidé v naší vlasti považují za nejdůležitější v našich dějinách? - Velkou Moravu
    http://svobodnenoviny.eu/cesky-a-moravsky-narod-zemske-usporadani-cechy-morava-slezsko/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Primatora-Krnacova-otevrela-Prahu-krali-a-dvoranum-375286

      Vymazat
  9. Už nás je 3045 stále málo čo sme sa prebudili čo nechceme ísť do boja za cudzie záujmy , ale za týždeň pribudlo 1000 registrácii ja som sa prihlasoval keď nás bolo nad 2000 dufam že do konca mesiaca to bude do 10000

    OdpovědětVymazat
  10. Treba im dať na javo že nás na jatky nedostanú a nech s nami nepočitajú a konečne začnú spolupracovať aj Ruskom ako to slubili po 89 naša prestava o spolupráci bola iná ako to prezentuje NATO po 89 a teraz.EU je o hospodarskej spolupráci nemajú sa čo miešať do vojenských záležitosti a NATO malo zaniknúť po 89 nemá opodstatnenie.Keď sa považujeme za vyspelú civilizáciu tak sa to dá riešiť mierovou cestou a diplomaciou vojsko je prežitok kolonializmu ktorý vlasne je tu furt a potom nie sme vyspelá civilizacia.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.