19. května 2015

MUDr. Eleková lékařkou roku

Díky čtenářům za odkaz! 
Tribuna lékařů a zdravotníků si "nedovolila nezveřejnit" fakt, že známá rebelující "antiočkovací" lékařka se stala Lékařkou roku!!!

http://www.tribune.cz/clanek/36043-pacienti-zvolili-lekarem-roku-ludmilu-elekovou

Pacienti zvolili lékařem roku Ludmilu Elekovou

14.05.2015 11:36
Zdroj: www.tribune.cz
Autor: ivb
V anketě Lékař roku v kategorii Praktický lékař zvítězila známá odpůrkyně očkování MUDr. Ludmila Eleková. Redakci MT to potvrdil Jiří Hlaveš z Unie pacientů, která anketu vyhlašuje. MUDr. Eleková je praktická lékařka z Prahy, která se zabývá také homeopatií.

„Očkovat není nutné žádné děti. Byla bych ráda, kdyby lidé konečně pochopili, že je irelevantní bavit se o závažnosti nemoci jako o kritériu vhodnosti očkování. I u závažných nemocí platí, že očkování proti nim oslabí imunitu proti všem infekcím, včetně té, proti které se očkuje.“
Za tyto výroky získala MUDr. Ludmila Eleková v roce 2013 cenu Bludného balvanu, který uděluje Český klub skeptiků - Sysifos. Toto sdružení mimo jiné shromažďuje a rozebírá aktivity, které jsou v rozporu se současným vědeckým poznáním. Cenu udělilo lékařce především za argumentaci proti očkování:
„Nepopírám, že existují lidé naočkovaní horem dolem, kteří jsou zdraví. Mohou hovořit o štěstí.“
„Děti často po očkování přestávají broukat a žvatlat, až na měsíce, přestanou se usmívat a omezí oční kontakt, jsou plačtivé nebo naopak apatické, špatně spí, můžou se objevit febrilní křeče.“
„Obrna se nevymítila očkováním, ale změnou diagnostických kritérií.“
„Studie potvrzují, že když zdvojnásobíte počet vakcín, zdvojnásobíte kojeneckou úmrtnost v dané zemi. Očkování děti zabíjí.“
Výsledky ankety Lékař roku ale ukazují, že MUDr. Eleková dokázala svými argumenty mnohé pacienty přesvědčit.
Komora: Nechceme dělat z lékařky mučednici
"Téma odmítání očkování je poměrně závažné téma. Vrátil jsem se nyní z Německa, kde tuto  problematiku řeší také tamní lékařská komora a ministr zdravotnictví," reaguje na tuto zprávu prezident ČLK Milan Kubek.
"Vím o tom, že se ozývají hlasy, proč je paní doktorka Eleková stále členem České lékařské komory, když zastává takto extrémní názory hraničící s bludy. Mnozí kolegové nás už na její aktivity upozornili. Komora ale nechce trestat lékaře za jejich názory, byť s nim zásadně nesouhlasíme. Pokud bychom takové lékaře vyloučili, uděláme z nich mučedníky. A to nechceme," doplnil prezdient ČLK.

Dodatek Orgonet: 
Více od MUDr. Elekové, její videa a přednášky pod štítkem MUDr. Eleková, viz pod článkem.  

15 komentářů:

  1. Cože? Extrémní názory hraničící s bludy? Mě by fakt hodně zajímalo, zda si Kubek nechal očkovat všechny své tři děti. Vsadím se, že zrovna on moc dobře ví, o co jde. Jak známo, pod svícnem bývá tma a Kubek stejně jako hlavní hygienik, který se odmítl očkoval proti chřipce, už nevím jak se jmenoval, moc dobře ví, co je to vše za svinstvo. Prostě tihleti lokaji režimu jsou schopni za peníze prodat vlastní babičku. Ale již nejsou ochotni se sami stát obětí, či aby obětovali své děti.

    OdpovědětVymazat
  2. Internetové hlasování?

    OdpovědětVymazat
  3. Klobouk dolů před takto odvážnou paní doktorkou,co se odvažuje vybočit z davu! Víc takových doktorských 'husitů'..a velké,neocenitelné DÍKY!!

    OdpovědětVymazat
  4. Lidi, mě to "hlava nebere". Bude mi sedmdesát let. Ve věku pěti let jsem ležela s infekční žloutenkou na dětském inf. oddělení v Mostě. Infekční bylo mimo hlavní budovu nemocnice, v tzv. papírácích, přízemních dlouhých budovách, které jsou ještě dnes vidět sem tam po celé zemi. Hned za stěnou našeho oddělení bylo oddělení záškrtu. Byla jsem malá, ale ještě si pamatuji jak se tam děti dusily, sípání, dupot personálu, nářek, skřeky, děs. Měla jsem několik spolužáků, kteří měli jizvu po tracheotomii, která jim zachránila život v pokročilém stádiu nemoci. Také jsem měla několik vrstevníků s nohama zmrzačenýa po dětské obrně. To je můj osobní zážitek.
    Všímám si také, při čtení biografií známých lidí, děsivého počtu jejich sourozenců, kteří se nedožili dospělého věku. Zemřely na infekční nemoci, což je často zmiňováno. Měla jsem štěstí když jsem nepoznala ve svém okolí za celý svůj dlouhý život žádnou rodinu kde by dítě zemřelo na běžně očkovanou infekční chorobu, nebo důsledky očkování? Nevím, ale vždycky jsem měla za to, že bylo dobře, že očkování bylo k dispozici. Děti dnes umírají na rakovinu, na důsledky nehod, zaznamenala jsem ve svém okolí dvě úmrtí větších dětí v důsledku pozdě diagnostikovaného zánětu slepého střeva. Infekční nemoci, ty život ohrožující a masově se vyskytující, z našeho života vymizely. Proto si nemůžu pomoci, ale představa, že svoje potomky nechají rodiče neočkované proti těžkým chorobám, které byly dříve běžné, mě děsí. Možná si rodiče myslí, že medicína ony choroby zvládne, pomocí antibiotik a já nevím jaké ještě další zátěžové léčby. Já si ale myslím, že statistika úmrtnosti ve společnosti bez očkování bude mnohem hrozivější, než je ona údajná - na komplikace spojené s očkováním. Nebylo by lepší zaměřit se na to, aby vakcíny byly bezpečnější?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budou vakcíny bezpečné a hlavně bez ohrožení života (rtuť, adjuvanty, nanočástice a další nekalá svinstva), pak se můžeme o očkování bavit. Ale pokud výrobce dodává na trh očkovací látky záměrně kontaminované s cílem rozvíjet závislosti lidí na farmakoproducentech, pak říkám STOP !!! Nikomu nedovolím "FARMAŘIT" (tzn.přiživovat se a významně profitovat na uměle vyvolávaných zdravotních potížích prostřednictvím farmakologie) na mém těle a tělech mých blízkých !!!

      Vymazat
    2. Ak máte skoro sedemdesiat, tak potom si určite budete pamätať, že v čase Vášho detstva bol veľmi obávanou chorobou šarlach - spála, tiež sa na neho dosť umieralo. Veľmi častou komplikáciou bola tiež reumatická horúčka. Napriek tomu, že sa nedá očkovať proti šarlachu, dnes už nie je takou obávanou chorobou. Podobne je to so záškrtom, počet ochorení začal klesať ešte pred zavedením očkovania. Grafy nájdete na internete, prípadne Vám ich pošle Úrad verejného zdravotníctva na požiadanie. Píšete, že oddelenie, kde sa liečil záškrt bolo desivé. Ale drvivá väčšina detí sa vyliečila. Ak si pozriete štatistiky, tak pred druhou svetovou vojnou na Slovensku na záškrt zomrelo ročne priemerne 250 ľudí, pri celkovej ročnej úmrtnosti 55 000 ľudí. Skúste sa pozrieť na Vaše údaje v Česku, myslím, že sa dopracujete k podobnému zisteniu. Väčšinou zomierali deti z vidieka, ktorým sa nedostala potrebná zdravotná starostlivosť. Apropó, Vy ste boli očkovaná proti mumpsu, rubeole, osýpkam, menigokokovi, pneumokokovi, hepatitíde B, rotavírusom ? Nikto z Vašej generácie nebol. Ako to, že ste prežili a dožili ste sa takého pekného veku? A spolu s Vami v zdraví veľa Vašich rovesníkov. Dnes majú malé deti také závažné systémové poruchy, že ak sa im podarí dožiť sa štyridsiatky, tak budú šťastné. Očkovanie proti hepatitíde B bolo zavedené pri chorobnosti 4 chorí na 100 000 obyvateľov ! Naozaj metla ľudstva... Je to očkovanie , ktoré spôsobuje najviac komplikácií. Naozaj je pre 3 mesačné bábätká nevyhnutné? Bábätká sú skupina , ktorá je ohrozená touto chorobou? Tu stačí zdravý sedliacky rozum, aby to človek prekukol..

      Vymazat
    3. No, můj "zdravý selský rozum" mi říká, že nemáte pravdu. Vím, že byla úmrtnost na záškrt vysoká a smrt trýznivá. Nedalo mi to a hledala jsem něco o této nemoci, překvapivě jsem našla velmi pečlivý popis výskytu tohoto onemocnění v devadesátých letech dvacátého století, pro mně je velmi přesvědčivý, v tom, že záškrt zůstává strašákem i dnes. Je tam zmíněná souvislost se snížením proočkování obyvatel.
      http://www.khsova.cz/01_odborna_cinnost/files/sms139.pdf
      Zažila jsem po padesátém roce života chřipku, při které jsem se dusila hustými hleny. Ještě si pamatuji tu hrůzu z možnosti, že by se záchvat opakoval. A to nebylo nic proti pablánám, které některá forma záškrtu vytváří. Vidím, že ani dnešní medicína není schopná nabídnout jisté vyléčení z tého strašné choroby. Přečtěte si pečlivě celý článek a neberte to na lehkou váhu. Pro vaši informovanost - jako zdravotní sestra jsem se dala dobrovolně - a ráda, očkovat proti hepatitidě B, protože jsem znala osud lékaře, kterého tato infekce totálně vyřídila, byla z něj troska. Nevím o tom, že by očkování proti meningokoku a pneumokoku bylo povinné. Ještě bych ráda dodala, že nejsem zastáncem očkování proti všemu, ale tradiční očkování by se měla zachovat a pracovat na vylepšení vakcín. Ale nechat děti nechráněné mi přijde šílené. Píšete, že "drtivá většina dětí se ze záškrtu vyléčila". Ale co ta menšina, to nic není? Přečtěte si o této nemoci něco víc když tak lehkomyslně očkování zavrhujete. Vaše argumentace spálou je zavádějící. Spála se dá dobře léčit penicilinem, takže není důvod proti ní očkovat, nehledě na to, že se nejedná o tak těžké onemocnění jakým je záškrt.

      Vymazat
    4. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/zdravi/1661-britsti-vedci-uznali-ockovani-nefunguje-mlada-lekarka-nasla-dukazy-odpurkyne-vakcin-je-ceskou-lekarkou-roku-nicivy-stroj-farmabyznysu-jede-vesele-dal.htm

      Mrkněte také na tohle...

      Vymazat
    5. Dôsledne som si prečítala článok , ktorý ste mi odporučili, tak ako už 17 rokov čítam všetko o očkovaní. Nie je to moje hobby, boli sme prinútení. Pred rokmi sme boli postavení pred rozhodnutie, či naše dieťa necháme poškodiť ďalšou vakcínou ešte viac, alebo sú aj iné možnosti. Čas ukázal , že sme sa rozhodli správne. Z Vášho príspevku je jasné, že ste nikdy takúto situáciu nemuseli riešiť, preto si myslím, že nemáte dostatok skúseností aby ste posudzovali naše rozhodnutie. Vzhľadom na to , že ste zdravotná sestra máte prekvapivo málo informácií o závažnosti jednotlivých chorôb. V 19. storočí bol v Európe šarlach veľmi obávanou chorobou a zabil viac ľudí, než osýpky a čierny kašeľ. Až štvrtý v poradí bol záškrt. http://www.biosferaklub.info/288/

      Vymazat
    6. pre Anonymní22. května 2015 0:23
      Vďaka za odkaz, skvelý článok, som rada, že som si ho otvorila. Až sa v ňom vidím. Na začiatku slepá viera a dôvera, potom malé pochybnosti, potom väčšie, nakoniec cvak - definitívne precitnutie. Mne to trvalo 7 rokov. Za ten čas moje deti dostali ešte kopec očkovaní. Čas už nevrátim späť,ale aspoň pred niekoľkými sa ich podarilo ochrániť.

      Vymazat
  5. Uzasna pani doktorka. To je skoda, kdyz se ted zacina vedet, jak to s temi vakcinami opravdu je, to prijde farma business o miliony....a jeste prijdou o hodne penez za lecbu deti, co by si ockovanim ponicily imunitu...

    OdpovědětVymazat
  6. Bohužel, parlament schválil povinné očkování dětí bez alternativ. A ve schváleném zákoně se stát distancuje od odpovědnosti za případné poškození dětí na zdraví v souvislosti s očkováním :-( Zmetci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A k čemu je potřebujeme? Proč chodíme volit? Proč má pár lidí rozhodovat o ostatních, ubližovat nám a otročit?

      Vymazat
  7. Povinné očkování = jedna z forem terraformingu.
    Terraforming = zbraň negativních mimozemských bytostí snažících se uchvátit život na Zemi.
    A perspektiva?
    Navzdory tomu dobrá, protože se právě v naší době, konktrétně v r. 2014, podařilo vymazat negativní časové linie. A ta doba, kdy se to projeví v naší realitě, není v nedohlednu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor ! Ještě není zdaleka vyhráno. Spousty zajímavých informací okolo tohoto tématu podává zajímavá prezentace pravnučky amerického prezidenta Eisenhowera. Se slovenskými titulky zde : http://www.youtube.com/watch?v=2Ey9Q_FnICU

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.