20. května 2015

Obamovo zděšení: Putin vyčistil Kreml od zednářských agentů


Obamovo zděšení: Putin vyčistil Kreml od zednářských agentů
http://www.whatdoesitmean.com/index1869.htm
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
May 18, 2015
Překlad: Orgonet


Zlověstná zpráva připravená ruským Úřadem presidenta (ÚP) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes informuje, že president Putin 8. května propustil z Kremlu vysoce postavené představitele http://tass.ru/en/russia/793750 ruského Ministerstva vnitra, Ministerstva emergencí, Vyšetřovacího výboru a Federálního úřadu pro kontrolu léků proto, že tito dříve důvěryhodní členové zpravodajských služeb byli spojeni s radikální černozednářskou tajnou policií, vytvořenou presidentem Obamou ke svržení americké vlády.

Podle zprávy ÚP se ruská Federální výzvědná služba (SVR) dozvěděla o této tajné černozednářské policii poprvé 30. dubna, kdy jedna z agentek této organizace jménem Tunisia Davis se dostavila do archívu velvyslanectví Ruské federace v USA (na Wisconsin Ave., NW, Washington D.C.), představila se hlavnímu kancléři jako vnitřní domácí zpravodajská agentka Spojených států a varovala, že Obamův režim plánuje "bezprostřední incident" pod falešnou vlajkou za účelem vyvolání globální války a masového povstání v rámci samotné Ameriky, předala kancléři "rozsáhlý" balík dokumentů NSA (National Security Agency), které dle jejího vyjádření dokazují její obvinění, a poté odešla bez dalších komentářů. (Viz http://www.whatdoesitmean.com/index1867.htm, česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/05/agentka-fbi-predala-rusku-dokumenty-o.html    )

Jak jsme již dříve informovali, po předání dokumentů NSA hlavnímu kancléři byla Davisová následně zadržena v hlavní budově CIA v Virginii, vzata do vazby, bylo jí upřeno právo dostavit se k soudu a byla umístěna na Obamův příkaz do psychiatrické nemocnice.

SVR v následné zprávě z 10. května dále informovala, že Davisová, když se dostavila k hlavnímu kancléři, se představila jako "agentka" Oddělení zednářské bratrské policie (MFPD http://masonicfraternalpolicedepartment.org/about/ ) "pracující v zájmu světa" a prokázala se příslušným policejním odznakem (webové stránky jsou od té doby zrušeny). Tato informace byla prokázána faktem, že několik dní poté, co podala Ruské fedraci informaci o tajné Obamově policejní síle, byli zatčeni tři z jejích vrcholných představitelů, Brandon Kiel, Tonnette Hayes a David Henry. http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-aide-harris-accused-rogue-police-force-20150505-story.html

Jak jsme již informovali o zprávě SVR z 10. května (Obama “Black Masonic” Police Force Said To Number Over 100,000, česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/05/obama-ma-tajnou-cernozednarskou-policii.html), analytikové ruské rozvědky s pomocí dokumentů poskytnutých Davisovou nejen potvrdili existenci Obamovy tajné zednářské policejní síly, ale odhadli počet členů přibližně na 100 000.

Pokud jde o účel vytvoření této Obamovy tajné policejní síly, jak SVR konstatuje, již v roce 2008 při presidentské kampani prohlásil: "|Pro dosažení cílů státní bezpečnosti se nemůžeme nadále spoléhat jen na naši armádu. Musíme mít civilní státní bezpečnostní sílu, právě tak mocnou, právě tak silnou a fundovanou."


Pokud jde o vrcholné zástupce ruské federální rozvědky které Putin sesadil z funkcí, a o jejich napojení na Obamovu tajnou zednářskou policii, zpráva Úřadu presidenta uvádí, že dokumenty NSA poskytnuté Davisovou ukazují jejich "četné asociace" se členy této radikální černošské teroristické organizace, kterým poskytli historické dokumenty o sovětské KGB týkající se masových povstání, masových věznění a vládou plánovaných masových přesídlení a hromadných úmrtí.

K tomu, proč by Obama vůbec chtěl tyto opovrženíhodné sovětské dokumenty ze stalinské éry o těchto hrůzách pro svou tajnou policejní sílu, zpráva Úřadu presidenta uvádí, že důvod lze hledat v ideologii radikální kabaly, která ho dosadila k moci, a k níž patří i bývalý šéf Weather Underground William Ayers http://www.commieblaster.com/bill_ayers/  (s nímž Obama měl loni v létě tajnou párty http://gawker.com/obama-secretly-partied-with-bill-ayers-last-summer-1684584845 ), do jehož organizace se tajně infiltroval informant FBI Larry Grathwol, který na následujícím videu sděluje plány organizace Weather Underground, mimo jiné plán na masové zabití až 25 miliónů amerických občanů.




Nanejvýš zajímavé v této zprávě ruského Úřadu presidenta je sdělení, že poté, co Ruská federace odhalila existenci Obamovy tajné zednářské policie a umožnila, aby se "jisté detaily" dostaly na veřejnost, americký státní tajemník John Kerry si minulý týden pospíšil do Ruska http://www.infowars.com/is-washington-coming-to-its-senses/ , aby se sešel s Putinem, což je velice zvláštní, protože ještě několik dní předtím Rusko a Putina urážel v mezinárodním tisku. 

Zpráva Úřadu presidenta neuvádí plně předmět "konverzace" mezi Putinem a Kerrym, ale poznamenává, že ameická armáda je nyní v plných přípravách na boj s Obamovu tajnou zednářskou policií, kdyby měla být vypuštěna na americký lid, a dokonce si postavila za mnoho miliónů dolarů cvičné obrovské americké město, ve kterém se učí bojovat http://www.c-span.org/video/?325682-5/washington-journal-colonel-john-petkosek-asymmetric-urban-warfare .



Zpráva uvádí, že i když americká armáda nadále před veřejností tvrdí, že jde o přípravu na boj v celosvětových podmínkách, a popírá, že toto obrovské tréninkové centrum má něco společného s přípravou na boj v USA, analytikové ruské rozvědky tvrdí, že jeho půdorys s kostely v americkém stylu, systém podzemní dráhy, nákupní centra, jména ulic, vše v angličtině, a další charakteristické znaky jsou typické jedině pro Spojené státy, a jediný možný důvod pro jeho existenci je trénink vojska na boj ve své vlasti.


Ještě zlověstnější je, jak uvádí zpráva, že narůstají důkazy, že nadcházející obrovské válečné hry Jade Helm 15 http://allnewspipeline.com/Chronology_Of_JADE_HELM_15.php , které připravuje americká armáda uvnitř Ameriky, jsou ve skutečnosti záměrným rozmístěním bojových sil loyálních ústavě USA, které se připravují na boj a zničení Obamovy tajné zednářské armády.

Pokud jde o "zděšení", v němž se nachází Obama nyní, když jsou důkazy o prozrazení jeho tajné armády, zpráva uvádí, že brzy se plně projeví ... ale bohužel ne dříve, než v Americe " "potečou potoky krve", protože boj o srdce a duši tohoto kdysi velkého státu již má brzy začít.

May 18, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

14 komentářů:

  1. O čem se píše ve světě? Např.o tom, že ruský premiér potvrdil existenci inteligentního mimozemského života:
    http://worldtruth.tv/russian-prime-minister-confirms-the-existence-of-intelligent-extraterrestrial-life/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On vtipkoval řekl že více se dozvíte z filmu muži v černém ale media to určite nafouknou po svém

      Dobrý video o novinkach.cz

      https://www.youtube.com/watch?v=aFbcmQLioR0

      Vymazat
  2. V.Pjakin lakonicky občas připomíná KONEC ANGLIE a USA...Čili konec BÍLÝCH...Rudí jsou na tahu...Čili Euroatlantický prediktor a RUSOVÉ..Konec drancování GAJI je na dosah..http://aeronet.cz/news/mnichovska-zrada-ocima-ruska-a-v-cem-rusove-vidi-zradu-ze-strany-ceskoslovenska/

    OdpovědětVymazat
  3. Niekto pestuje doma zeleninu a ovocie aby prezil.Ini si pestuju zbrane,tak nech si ich uziju konecne doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, ja mám v USA decká....

      Vymazat
    2. Odporúčam stiahnuť.
      Ja tam mám rodinu a nie som z toho veľmi nadšený.

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 21. května 2015 8:56
      Pokud tam zůstanou i nadále, přijdete o ně...koncentráky (víc jak 800 !!!) na američany už jsou připravené !

      Vymazat
  4. Nepovedlo se v Sýrii (+Irán+Čína), nepodařilo se ani na Ukrajině(+Rusko+EU), teď to zbývá zkusit asi někde jinde, že by to teď kucí ušatí rozjeli doma? (Řekl bych, že na jihu se už celkem atmosféra daří.) Zdá se to jako sebevražda (pro USA), ačkoli na druhou stranu by se tím možná odvrátilo riziko světového konfliktu. I když je otázka, jak by na válku v USA reagovala Čína. Nepřichází zde snaha opět vyprovokovat Čínu (ničením jejích zájmů v USA) a přece jen tu slibovanou globální válku? Myslím, že šachová partie ještě zdaleka není u konce...čert aby se v tom vyznal!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Goal - tedy cíl je : za každou cenu III.sv.válku vyvolat. Loutky všech prozápadních vlád to mají nařízeno jako úkol č.1 !!! Proto budou i nadále štvát a provádět nejrůznější diverze pod false flag - falešnými prapory vč. IS !!!

      Vymazat
    2. čert se v tom na rozdíl od nás velmi dobře vyzná :-)

      Vymazat
  5. Je pravdepodobný taký scenár, že v USA by začali s vyvražďovaním Číňanov, aby Čína začala "chrániť svojich" a tak by mohli začať svetovú vojnu, z ktorej by obvinili Čínu. ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý prostředek, který povede ke 3.sv.válce, použijí. Už nemají moc času na svou záchranu a převedení současné reality na negativní časovou linii, která povede ke zkáze Země.

      Vymazat
  6. Pripadá mi, že sa tu hovorí o vojne s fazuľkami. Mnohí hádžu svoje dohady a múdrosti akoby stáli proti sebe Hurvajs a Mánička.
    Dajte pokoj, myslite si čo chcete, ale honosiť sa doslova podporujúcimi názormi vedúcimi ku strachu by ste nemali. Hádžete do pléna skazu. - To vy ste nositelia skazy !!! Vy, ktorí o tom stále meliete. Lebo To, čomu sa venuje pozornosť - rastie.

    OdpovědětVymazat
  7. To je nějaká další pohádka od pana Browna?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.