5. května 2015

Pokus o vraždu Jeffa Rense - dálkové "vypnutí" mozku nebo sabotáž auta?

Pokus o vraždu Jeffa Rense

Sepsal Orgonet 5. 5. 2015
Zdroje uvedeny v článku

Čerstvá událost, spjatá pravděpodobně s ovládáním mysli: Jeff Rense, editor známého konspiračního webu a moderátor rádia rense.com, měl 24. 4. 2015 vážnou autonehodu, kterou přežil. Lidé z branže i on sám se domnívají, že to byl pokus o jeho vraždu - Rense je nebezpečný elitám, v současné době asi zejména proto, že výrazně kritizuje Izrael.

Jim Stone např. píšePokus o vraždu Jeffa Rense: Čím více o tom vím, tím více si myslím, že je to absolutně reálné. Opravdu se pokusili zabít Rense. Podle mého mínění sice Rense tvrdí nesmysly ohledně Fukušimy (pozn. Orgonet: kritika názorů Rense pod štítkem Fukušima, viz pod článkem), ale ostatní jeho bádání je mimořádné cenné, a „nebezpečné“.

Jeff je po vážné operaci mozku, celý bolavý s několika zlomeninami, nicméně dobré mysli, snaží se pochopit, co se stalo, a natáčí rozhovory s významnými experty na kontrolu mysli.

Nehoda je pro něj nevysvětlitelná: Říká, že je opatrný řidič, že jel po silnici ke svému bydlišti ve svém obrovském a spolehlivém landcruiseru Toyota z r. 1997, rychlostí 60 mil/hod, dopravní podmínky byly ideální. Probudil se na intenzívní péči v nemocnici, nic si nepamatuje a vůbec si nedokáže vysvětlit, proč jeho auto údajně najednou vybočilo ze silnice, spadlo do 5m příkopu a je nehodou zcela zdemolováno. On sám byl několik hodin v kómatu, operován pro hematomy na mozku.

Ovlivnění mysli?

Rense natočil brzy po své nehodě rozhovory se světovými experty na metody ovlivňování mysli, Timem Rifatem a Prestonem Jamesem. Z nich vyplývá, že je zcela možné, že mu byl na dálku jistou zbraní "vypnut mozek", takže v bezvědomí havaroval...

Rense hovoří o své nehodě, rozhovor s Timem Rifatem (anglicky)
https://youtu.be/nd0v512XMwE


Rozhovor: Rense a Preston James (anglicky)
https://youtu.be/J_VOwUXdTQU


Sabotáž automobilu?

Další možností je, že automobil Jeffa Rense byl sabotován, podobně jako např. automobil princezny Diany (které bylo několik dní před nehodou ukradeno auto a zase vráceno) (a dalších nepohodlných): byl naprogramován a na dálku ovlivněn, aby se stal neovladatelným.

Technické věci ohledně možné sabotáže automobilu přebírám z konspiračního webu Jima Stona, kterému by mohlo hrozit něco podobného: jeho přítel mu píše:
"Jime,
jestli máš v autě ABS, vyřaď ho z činnosti tím, že odstraníš jeho pojistku. Jeff Rense měl být odstraněn podobně jako lady Diana. Všechna auta po roce 2009 i některé starší modely mají dálkové ovládání pomocí telefonních čipů instalovaných v černé skříňce kontrolního systému motoru (CPU - Central Processing Unit). Nedá se záměrně vyřadit. Pamatuješ na všechny ty Toyoty, co se jim zasekl plynový pedál????
Když je auto starší než r. 2009, pak přeprogramují CPU virem založeným na RAM, který řekne brzdám, aby ve vysoké rychlosti táhly doleva. U většiny aut se to vkládá přes diagnostický port motoru pod volantem. Je to uloženo v RAM, takže když se vypne motor, vypne se to a není žádný důkaz sabotáže.

Jediná obrana je instalovat na řídící jednotku a ABS vypínač pro krizové situace, a když se auto zblázní, zmáčknout tlačítko „panika“. I když pro Jeffa se to stalo příliš rychle, aby mohl reagovat. Takhle dostali lady Dianu ve Francii. Zmanipulovali brzdový systém aut tak, že zapojili čip na automotivní výkon do konektoru ECM auta. To si můžeš koupit na e-bay a naprogramovat si to sám, pokud se vyznáš v programování kódů pro stroje.
Dej na sebe pozor, zejména teď, když se pokusili zabít další lidi (Rense a ještě jednoho). 



7 komentářů:

  1. Jo jo takových případu již bylo mnoho zabitých bankéřu v autě být takovou osobnosti ať už nezávyslým žurnalistou nebo nějaký bankéř co začne moc mluvit nebo poukazovat na pravdu asi bych raději jezdil ve staré plečce kde není mnoho elektroniky než nabušenou károu prošpikovanou více elektroniky než v trafostanici a moc bych nedal za to že v každém luksusním autě je již nyní od výroby montován takový systém který v případě potřeby se aktivuje a dotyčný je vydán na pospas hackera pracujícího pro elitu který vás navede pod kola kamiónu nebo proti zdi tak samo to bude i se soukromýma letadlama vrtulníkama atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobně byl zabit i rakouský politik Jorg Heider. Taky chtěl s tajnými informacemi vyrazit mezi lidi.

      Vymazat
  2. Tuším nebylo vyjasněno, proč asi před 5 lety narazilo nové dopravní letadlo - první nový typ po letech, ruské výroby, do skály v Indonésii. Asi 60 novinářů zahynulo při tom propagačním letu. Piloti zkušení, a důvěryhodný důvod tuším nebyl sdělen. Snad hypnóza, jako 1. vysvětlení zde v článku? Konkurenční boj mezi výrobci?
    Ann.

    OdpovědětVymazat
  3. to již byla taková zprávička,jak z vrtulniku někde v USA vyslali signál a jediný starý DODGE bez elektroniky pokračoval v jízdě,ostatní zustali stát,jako při přeletu jedné ruské stíhačky....

    OdpovědětVymazat
  4. http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/chaos-ve-spojenych-statech-ktery-jde-ruku-v-ruce-s-mezinarodnim-bankrotem-americke-frakce-fedu5/

    Nejen od Fulforda vím, že Rense je zdiskreditovaná osoba. Zde je příslušná citace z výše vedeného odkazu:

    To je duvodem, proc jsou masy lidi ve Fergusnu, Baltimoru, Seattlu a kdekoliv jinde vyplaceny z veselych penez FEDu. FED chce pouzit tyto nepokoje jako spoust rasove obcanske valky, aby se tak odklonila pozornost od jejich problemu s placenim dluhu. To byl take velke usili na intenetu pouzit kabalisty kontrolovane weby (tzv. kontrolovana opozice) k prosazovani operace “Jade Helm”, jako psychologicke valecne operace proti americkemu lidu a armade Spojenych Statu. A slo to jeste dal, kdyz to vypadalo, ze se da nejaka duvera siroce zdiskreditovanym prolhanym opozicnim blogum a radioshow zinscenovanim toho, co vypadalo jako pokusy o zabiti dvou z nich: Stewa Webba a Jeffa Rense.

    Více zde: http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/chaos-ve-spojenych-statech-ktery-jde-ruku-v-ruce-s-mezinarodnim-bankrotem-americke-frakce-fedu5/

    LK

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlas, je to moderní doba, kdy se korporace poměrně hodně snaží získat takové možnosti, jako deaktivovat určitý typ tiskárny. Tohle vše podporoval obrovsky Microsoft .... Pamatujte, vždy když vám média ukáží nějaké dítě, či člověka, který něco udělal v garáži ... jako byl Gates, nebo stvořitel FB mladí chlapci , vždy je za tím DARPA, Pentagon, a stinná vláda globální moci.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.