12. května 2015

Suchá chemtrailsová "fronta" neboli "sluneční clona"

Díky všem čtenářům, kteří mi posílají snímky chemtrails. Je skvělé, že tolik lidí si všímá, co se děje nad našimi hlavami. Jen bohužel nemám dost času to všechno zveřejňovat...

Pozorování geoinženýrské činnosti nad ČR 12. 5. 2015
Sepsal Orgonet


Klimateroristé (= geoinženýři) nám naplánovali velmi teplý den. Domnívám se, že jde o experiment, kdy se učí zastínit oblohu určitou hustotou oblačnosti, aby dosáhli co nejpřesněji požadované teploty. Na obloze je asi od 12.00 mlžná clona. Slunce je totiž tak účinné, že ve spojení s teplým vzduchem z Jihu by teplota bez oblačné clony dosáhla klidně 40° C. Zatím jim to trochu překračuje plán, u nás v ČR měli v plánu (viz předpovědi) "až" 26°C, ale právě teď ve 14.00 už je zde ve stínu 30°C.

Geoinženýrské aktivity viditelné od rána:

Za svítání nastříkli chemtrailsovou oblačnost nad Francií.



Chemtrails se začaly propojovat v celistvou oblačnost (dnes se to úplně nepovedlo) a daly se (radiačním impulsem) do pohybu k východu.

Video: Přechod chemtrailsové oblačnosti ("suché fronty" a současně sluneční clony) přes ČR.


https://youtu.be/fI_jSGzyyqk



Totéž videno satelitem Eumetsat:
https://youtu.be/Kg9HZGrmG-s



Chemtrailsový původ "fronty" čili "clony" je na satelitním zobrazení b4 velmi zřetelný:



Ostatně, chemtrailsový původ oblačnosti je zřetelný i na "denním zobrazení" RGB124.


V dáli na východě se křižují umělé blesky (všimněte si řad ... to by asi příroda nedokázala ... )Zajisté to nějak souvisí s horkem u nás (udržuje to průchod horkého vzduchu od jihu ze Sahary?).






13 komentářů:

  1. Asi jak kde, tady se jim podařilo, teploty se držely při zemi, žádné vedro nebylo. V dopoledních hodinách, když bylo z velké části nasprejováno, začli odpalovat radarem (vlny) které se tvořily ve vyšší výšce během 5 minut bylo zvlněno- jsem pozoroval. Pak rychle nastoupila obvyklá ocelová šeď oblohy celé. Na NOOA mělo být deštivo- fronta ze západu, no sucho ! :-D I ten SAT oklamou- nenasnímá přesně. Lidé unavení, agresivní, mátožný- venku v prostoru pobolívala hlava, - to je vedlejší produkt jejich blbnutí :-( Hnus, hnus...ještě jednou- hnus 8-/ :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji to divadlo celý den .... ○_○ ....
    Na okraji se vytvari bourkove mračna. Myslim, ze se jim to povedlo.
    K tomu navic vzestup slunecni aktivity. Laicky řečeno, připravit k palbě !

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímalo by mě osobně jaká by byla oblačnost kdyby chemtrails letadla nelétala. Mám pocit že oblačnosti je málo a bylo by obrovské sucho. A třeba před náma tají jaké jsou velké problémy s vodou. Je to jen moje domněnka ale třeba na tom něco bude. Vždy když má pršet tak 24hodin předtím začnou létat. Někdy 48hodin předem.
    Dneska jsem pozoroval od rána mezi 4-5h bylo krásně čisto ( BRNO )pak začla létat postupně a zakrývat oblohu....
    Další záhada je co skrývají za zahalenou oblohou a v jaké výšce dělají umělé mraky?
    Někdy je vidět klasické mraky v jiné výšce oproti chemtrails mrakum které se táhnou jako záclony po obloze. někdy jsou mraky níž co jsem si všiml.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně se ptáte : ...co skrývají za zahalenou oblohou... A to by mělo zajímat i nás ostatní !

      Vymazat
    2. Možná...že je UŽ málo, (oblačnosti)těžko zhodnotit, když přirozenou frontu od Atlantiku rozsekají před břehy Evropy-. mnohdy. A to "cákání" z jejich umělých mraků je nedostatečné, navíc plné chemie. V tuto dobu- od poloviny května, počátek června bývalo východní proudění vzduchu, s jasnou oblohou, bez srážek, vítr. (celé roky, periodicky) Deštivé období začlo okolo Medarda a mnohdy propršely celé prázdniny- to přicházelo od západu. Měl jsem to dobře odpozorované, kvůli jedné, osobní věci. Poslední leta je chaos v počasí, no aby ne, když ho uměle vyrábějí, žejo.
      Souhlas s tím "suchem" to opravdu začíná být plošné už pár let (území ČR) Protože změnili cirkulaci vzduchu na severní polokouli, tak vlastně už sprejují jen k dokonalosti své zvrácenosti.
      Bůh s námi.

      Vymazat
    3. 10:15...přesně jste to napsal, tak to mám odpozorovano i já od dětství. Kdyz se to změnilo, uvěřil jsem oteplovani tak jak ho oficialne kecaji. Avšak videl jsem veci, mkteré nedavali smysl a pak Bum, a bylo.Bylo jasné, ze ho nekdo uměle vytváří. A diky Orgovi se vse vyjasnilo.

      Vymazat
  4. Přál bych si vidět originální blohu, bez lidského zásahu, bez letadel... Je na planetě ještě takové místo? Včerejší deka, které předcházelo pondělí sprejování, byla ukázkovým příkladem ovládání počasí, který ovšem nikoho z nezajímajících se, do mobilů hledících lidí nepřesvědčí ani nepřekvapí. Nikdo se nepodivuje nad celistvou pokličkou bez struktury co se táhne od západu k jihu beze změny. Nikdo se nepozastaví nad intezitou slunečního svitu, který byl včera extrémně nepříjemný i přes mlhový filtr který nám tu utvořili. Všichni sledují počasí na obrazovce, všichni se jím řídí, nikdo ho ale opravdu nesleduje, nikdo si neklade otázky...jakoby žili v představě, že počasí je neovladatelné, jako by žili v představě, že ani lidská pozemní činost se nijak neprojevuje na počasí...jakoby žili v akvárku, jako laboratorní myši, ale ty myši vědí možná víc než ti všichni, kterými myslím ty kdo mají hlavu vraženou do písku a vše mimo hlavní proud je pro ně nesmysl.

    Za poslední rok má víra upadla do temnot...nevím jestli je to snad mou leností v praktikování vděčnosti a znechucením nad společností, nebo snad i tím co na nás stříkaj a co nám davaj do jídla... Za poslední čtyři roky jsem neměl černější myšlenky než v tomto období a vždy se zesilují s intenzitou sprejování... Nejde mi do hlavy jak tak jasný úkaz jako jsou chemtrails, lidé mohou stále ignorovat... už jsem asi unavený z toho, jak jsem považován za blázna, jak přesto že vím a z vlastních pozorování jsem i přesvědčen (včerejší deku jsem si jasně předpověděl v pondělí) o existenci těchto akcí, s tím nemohu vlastně nic moc dělat.

    Jedné věci si ale v poslední době všímám, co dřív uplně nebylo a paradoxně mě na to přivedl Facebook a jeho nová funkce návratu do minulosti. Před 2-3mi lety předpovědi počasí nebyly tak přesné jako ted. Tedy alespon mi to tak přijde a pojal jsem podezření, že snad zpravodajství i meteorologové dostávají jednotné informace od zdroje spolupracujícího s těmito sprejery...jen mě to tak napadá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vás nejenom napadá, ale ono to TAK SKUTEČNĚ JE ! Jen vám to nikdo z meteozparvodajství nepotvrdí, poněvadž by riskoval vyhazov z lukrativní pozice. A co si budeme nalhávat, nejeden z nás platí drahou hypotéku, a ta má před pravdou přednost !

      Vymazat
    2. "... že snad zpravodajství i meteorologové dostávají jednotné informace od zdroje spolupracujícího s těmito sprejery...jen mě to tak napadá..." . . . Souhlas, také mě to tak napadlo.

      Vymazat
    3. Dovedu si představit, že meteorologové se vzbouřili, že už nehodlají "být za blbce" a požadují informace. Muselo jim být dávno jasné co za tím stojí.

      Vymazat
  5. Ten pásový opar, který je na snímku zvlášť zviditelněný a je o něm vlastně řeč, mi připadá, jako by se silným tlakem, tedy Harrpem (?) snažili ten nástřik co nejvíc přetáhnout přes náš stát a ono se to nějak brání. Jakoby z jihozápadní strany byl ten tlak "zpět" mnohem silnější. Že by duchovní andělé, bránící větrům vát ? Anebo prostě jen slábne síla Harrpu v souvislosti s jasnými změnami (silnější erupce na Slunci, silnější záření z atmosféry ?) Obojí ale může být správně, protože Bible je také tak trochu starodávní výklad vesmírných zákonitostí.
    Např. cit: "Stejně tak, až uvidíte, jak se dějí tyto věci (na nebi) , vězte, že se blíží Boží království! "...a Boží království není nic jiného, než konec honu za mamonem , návrat k přirozenému řádu, k duchovnímu zrání lidí. Těšme se. Vždyť to máme za pár :-))

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někteří to mají "za pár" do Nového světa, života v radosti, lásce a plnosti. Jiní to mají "za pár" do temnoty, bolesti a strádání na věky ! Každý si vybere sám za sebe, kam půjde ! Nabídky činí obě strany...

      Vymazat
  6. file:///C:/Users/Dozaj/Desktop/Nov%C3%A1%20slo%C5%BEka/1%20Day,%20Magnitude%202.5+%20Worldwide.htm
    Češi neskákejte tolik,když fandíte Jardu Jágrovi,houpete celou zemí.-) Dozaj

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.