21. května 2015

Umělá dešťová fronta poháněná radary

Umělá dešťová fronta 19. a 20. 5. 2015
Sepsal Orgonet za přispění čtenářů

19. a 20. 5. 2015 nad naším územím procházela uměle řízená dešťová fronta, a mnozí čtenáři mi poslali obrázky "mokrých" radarových kruhů, kterými byly řízeny srážky.

Na "frontě", která se pohybovala (pohybovala není přesný výraz: oblačnost stála víceméně na místě, a po ní se pohybovaly paprsky radiace vyvolávající srážky) v relativně úzkém pruhu - zástupu (za mých mladých let byly ještě přirozené fronty, které chodily na šířku - jako řada), postupně kroužily odpovídající radary - Mnichov, Tännesberg, Drážďany a Poznaň. (Radar Brdy, ačkoliv stojí rovněž v trase fronty, se tentokrát výroby deště neúčastnil, zřejmě je opravdu právě opravován/upgradován, vydal se asi ze svých posledních sil mocným "suchým" kroužením v březnu, viz zde.(:-))))

Obr. Činnost radaru Mnichov na počátku "fronty".


Mé malé úvodní video z 20. 5. ukazuje směr pohybu "fronty" a výraznou činnost radaru u Mnichova, který zřejmě vysílal impulsy k silnému dešti na našem území, a to v podobě dlouhého úzkého pruhu... (proč a jak by dělala příroda takovýto srážkový pruh?)

Kroužení radaru Mnichov:

https://youtu.be/wWevuFWtNEA




  Obr. Radary Tännesberg a Drážďany krouží.



Radar Tännesberg (kruhy dole) v blízkosti českých hranic  v současné době "zastupuje" radar Brdy zobrazením i kontrolou srážek, a v případě potřeby vysílá na naše území i velký tzv. "haarpový kruh" pro ionizaci atmosféry a posílení srážek.

Obr. Šipka ukazuje přibližný střed velkého haarpového kruhu, kde je právě radar Tännesberg... jeho haarpový kruh samozřejmě může pokrývat velkou část Čech, jak to činil např. včera...

Doplnění 23. 5.
Jiný čtenář zachytil ještě tyto pěkné kruhy německého radaru kroužícího současně s drážďanským, co to tam je za město?



O radaru Drážďany nám čtenář zaslal celou reportáž, takže můžeme vidět, jak vypadá takový útočný radar na výrobu počasí (jiné než útočné už bohužel na světě nejsou, sledování a zobrazování srážek je jejich pouhou vedlejší činností).

20.5 20105
 Ahoj Orgonete,
   normálně se tím nezabývám ale dnes mě na meteoradaru zaujaly docela výrazné kruhy v části mapy,kde jsou Drážďany,kruhy tam jsou minimálně dnes od 12.00 do tedka-16:00
 Podle map jsem radar lokalizoval na letišti Dráždˇany-Klotzsche,vygoogloval jsem 2 obrázky "wetterradarturm"- je to v příloze plus pár screenshotů










Nejseverněji se kroužení se výrazně účastnil i radar Poznaň, rovněž na trase, ale snímek mi utekl...

.................

Souběžně z dešťovou frontou probíhala a ještě probíhá bouřková fronta (to je jiná technologie výroby srážek) ve stejném směru, avšak východněji, nad Moravou, Slezskem a Polskem, kde mohli a ještě mohou mít slušné přívaly. (Viz http://orgo-net.blogspot.cz/2015/05/tvoreni-umelych-bouri-nad-slovenskem.html )

21 komentářů:

  1. Také jsem to viděl na: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html. Jenže vždy když vyrábí tuto umělou frontu či ochlazení tak se cítím značně unavaný, bolavý a ukáže se mi z ničeho nic divný sylný kašel. Když se počasí vrátí alespoň trochu do normálu, příznaky zmyzí. Pociťuje to někdo také tak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano také při těchto změnách počasí cítím velkou únavu,také náběh na kašel,včera velkou bolest hlavy a připadá mi že tedka v dubnu a květnu začli pěkně utahovat šrouby a sprejují
      " o 106",na obloze jsou často čáry ve tvaru mříží nebo trojuhelníků.

      Vymazat
    2. Zdravím OrgoNet,
      poslední dobou(jelikož "úprava počasí"je skoro stále),velmi to pociťuji na sobě a vidím to i na ostatních u nás doma-ůnava,bolesti všech svalů,kloubů-tlak lítá nahoru dolu...u mě zčista jasna suchý kašel a hůř se dýchá....jak se to trochu roztrhá....je lépe....asi je nás víc,kteří ten marast na sobě pociťujeme,nejvíc mi pomáhá říci si...."mě nedostanete "a přečkat v klidu....vždyť to už nemůže dlouho trvat :)))M.

      Vymazat
    3. Ti dobytkové terraformingují (laicky řečeno upravují) planetu Zemi pro její další existenci v 3D, protože má její existence pro život, jaký dnes známe, v této dimezi brzy skončit. Nejenom, že se valná většina tvorů bude muset odsunout pod zem, ale ti přeživší budou následovat osud života na Marsu. To, co marsovská vozidla za předchozí léta na Marsu zjistila, je utajováno před veřejností se stejnou důležitostí, jako je tomu s UFO a ET´s. Pokud nechcete budoucnost přežívat jako jakási zombí v temném a smradlavém podzemí bez slunce, oblohy, deště atd.atd., začněte se konečně spojovat a něco proti ničení Země vetřelci a jejich lidskými slouhy konečně něco kloudného dělat.

      Vymazat
  2. Dipl. Ing. Franz Erdl mj. podrobil kritice tento temnářský technologický balast. Před lety opustil zaměstnání a dělá jen léčení (též se zaměřuje na uzdravování od vlivu negativních mimozemských bytostí a jejich technologických krámů). Peníze za léčení bere jen, když to pomůže. A je také možné si to dobrovolným příspěvkem odpracovat překlady na jeho vícejazyčné webovky. To je dobré, ne? Řada léčitelů, doktorů, koučů požaduje velké peníze, přitom opravdu pomoci často nedokáží. Franz Erdl byl na stránkách orgonetu zmíněn a pochválen Aolianem. Franz Erdl se na nějakou dobu odmlčel a ozval se až tento týden. Na svých stránkách v německé jazykové verzi uvedl, že je možné, že nastal zlom. A že může sledovat pohyby, které vypadají jako příprava na velkou změnu. To též uvedlo několik diskutujících na tomto blogu. Franzi Erdlovi zdar! Aolianovi zdar! Orgonetovi zdar!

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím! Tak jsem si dával záležet... abych pořídil obráze činnosti radarů na německém území, ale už to tu je, tak sláva (sláva za všímavé lidi).
    Občas se podívám na Meteorologické výstrahy (http://www.meteoalarm.eu/) a dnes ráno měli v jižní půlce Německa červeno, tedy extrémní stupeň nebezpečí... Říkal jsem si, jestli to přeskočí přes Šumavu, budou Jihočeši opět zaplaveni...

    OdpovědětVymazat
  4. Opět se chystají novodobé povodně, potvrzeno z více zdrojů. Ty mají být ale mnohem horší než kdy dříve, je to tím, že rebelujeme vůči Schapirovi a USA, budeme mít velkou vodu protože nikdo neumlčuje Zemana a jeho proruské názory. Jedna moje kolegyně prošla portálem do paralelní Prahy a zjistila tam neuvěřitelné věci, ty věci totiž vždy se překlápí do našeho časoprostorového vortexu s malým měsíčním zpožděním. Zjistila, že důležitá místa byla zatopena, zjistila ještě že došlo k zatopení tunelu blanka a metra A. Byly vlivem povodní zničeny taktéž stanice metra B a C. Škody, kterou způsobila povodeň v paralelní Praze dosahuje 25 mld korun. Je možné, že se to odehraje i v naší časové linii. Když se vrátila zpět radary ji škrtly o její třetí čakru. Každopádně to co se bude dít nebude žádná legrace. Odmítá mi prozradit, kde v Praze existuje portál do jiného tzv. paralelního vesmíru. Kdyby to prozradila, byla by mrtvá, protože by to odposlechly satelity. Jen mi řekla, že kolem toho místa chodí hodně turistů avšak nemohou se propadnout do jiné časové reality, protože oni při přechodu musí vykonat návratový rituál, ten rituál se provádí mentálně. A ještě mi prozradila že Karlův most slouží jako vodič a transformátor, k čemu, to mi neřekla a o ten se při povodních bude jednat, čili možná někdo chce poškodit srdce Evropy. Satanisti. Jarek Povolný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veliký dík za tuto informaci, Kdo ví o co jde, se napojí. Vidím, že se nějaký útok na nás chystá. Chce velmi precízně čistit prostor Čech od systému dobro - zlo. Je to vadný falešný systém. Kdo vytváří dobro, spustí velkou vlnu zla. Buďte neutrální. Najděte si na netu "Konspirační spisy" co byly vysílány na Prima ZOOM, pak budete vědět více.
      N.

      Vymazat
    2. Ahoj.Dnes v noci jsem také něco viděla...Probíhají mimozemske boje a zde v nasi realite se to teprpe projeví.
      Brána v Praze je.Je jich v CR více.

      Vymazat
    3. Válka zuří v celé Sluneční soustavě. Temní ji chtějí uchvátit pro sebe a svůj tzv.nový svět (nwo). Jsou tu však Strážci a další pomocníci, kteří mají za úkol Sluneční soustavu a vůbec tento sektor vesmíru chránit. Poněvadž se má transformovat směrem nahoru a ne dolů. To je vůle Stvořitele, a nic a nikdo s tím nehne ani o píď ! Snažit se mohou, seč jim síly stačí, nás stáhnout na temnou stranu, ale marně. Jak a co se má stát, je už dávno rozhodnuto ! Temní s sebou zřejmě něco s sebou strhnou, ale bude to jen na naší svobodné vůli, ke komu se přidáme.

      Vymazat
    4. Karel IV. dobře věděl, co a proč v Praze staví za své vlády. Nově budovanou Prahu dokonce nazval Nový Jeruzalém. Není divu, že se v Praze (i přes utrpěný holocaust) houfuje opět velký počet židů a židovských míšenců. Vždyť Izrael od našich politiků získal generální pardon na umožnění milionu izraelských elit získat okamžité občanství ČR v případě napadení a zničení Izraele Araby, Peršany atd. Takže Praha je určena jako "záložní" Jeruzalém. Paradoxně právě pod Prahou se v současnosti buduje několik zednářsko satanistických megatemplů, které mají za úkol Prahu znesvětit a rozvrátit jako babylonskou nevěstku. Nevím, nakolik o těchto souvislostech a událostech pražáci vědí, ale měli by se o to co nejdříve zajímat, a něco proti tomu dělat !

      Vymazat
    5. Satanisti vedou ve skrytu naší politickou elitu, která slouží satanovu hlavnímu stanu - washington d.c. v usa.

      Vymazat
    6. To je fakt.Pod Prahou je největší svatine Blanka!
      A je možné, ze tam se buduje zcela něco jiného...Díra do další dimenze.
      Jinak podzemní město pod Prahou je a sloužilo i za 2.svět.války.Viděla jsem krásný dokument o velkém podzemním městě pod Prahou .

      Vymazat
  5. Foto z fízlbůku::
    20.května 2015 - radary v Německu a Polsku ovlivňují počasí
    https://www.facebook.com/134186823387005/photos/a.134489726690048.24564.134186823387005/552075918264758/?type=1&theater

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojte všichni. Ano, dávaji nám zabrat všem. Zdá se, že prosincové uvedení vyznání bývalého pilota chemáče, bylo pravdivé a použivají novou směs. Osobně doporučuji na výše uvedené přiznaky Přesličku. Me velice pomáhá. Kdo snese saunu, tak také. A samozřejme odstatou nebo převařenou vodu.
    Zdravim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Č.Krumlově začali docela nedávno nosit na obličeji roušky japonští turisti. Pozorovala jsem je jak diskutují a ukazují na chemtrailsy na obloze. Zřejmě o tom svinstvu také vědí, a roušky mají asi z domova proti smogu a spadům ze sprejů osvědčené. Je to až komické, jak ti japončíci cupitají s rouškami, a ostatní okolo nich bez roušek na to čumí jak "telata na nová vrata".

      Vymazat
    2. Hm, ale roušky nosí už min.deset let zpětně i v Praze.
      Je možné, ze jim srmdime.Asiati říkají, ze jim hodně Češi pachnou...
      Také mnoho Čechů si stěžují na pach v Indii a Asii.Tento názor jsem slyšela z obou stran.

      Vymazat
  7. ...hmm, nejako ste až moc chorí. Súhlasím, robia sa nedobré veci, ale ak tomu venujem "stredovú" pozornosť nezabíjajú. Upozorňujú skôr na to kde mám ešte slabšie miesto - Vôbec sa tu na Orgonetu nehovorí o energiách z hlbokého Vesmíru, vlastne o celom silnom pohybe v ňom.
    Akosi sa tu moc rozpráva o chemtrailsoch, počasí.... málo o podpore zhora. BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A třeba je vše úplně jinak ...
      A co Dutá Země ?

      Vymazat
  8. BE - podpora shora, treba spočivá v těch malých radách a impulsech, o které se tu všichni delíme...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.