8. června 2015

3 dny umělých bouří nad Bavorskem v době konání G-7

3 dny umělých bouří nad Bavorskem (a Evropou) v době konání G-7
Sepsal Orgonet
8. 6. 2015

7. a 8. 6. 2015 se koná/konala v malebném zámku Elmau (oblíbené rekreační místo Hitlerovo ) v blízkosti bavorského Garmisch-Partenkirchenu schůzka přestavitelů zemí G-7. Anda Merklová coby hostitelka se dala slyšet, že chce předvést hostům i jeho krásné alpské prostředí, a že doufá, že bude hezké počasí, aby příroda vynikla (:-))


I když Anda si jistě mohla hezké počasí bez problémů zaplatit (v těch 200euromiliónových výdajích na superostrahu by se to ztratilo), kupodivu v sobotu, v neděli i dnes nad oblastí Bavorska byly tvořeny mimořádně silné umělé bouřky ... - Možná si koupila schválně bouřky, třeba proto, aby demonstranti neměli tolik chuti demonstrovat? Anebo to byla demonstrace připravenosti klimateroristů, aby jejich páni a chlebodárci v praxi viděli, že jsou svými technologiemi schopni vytvořit libovolné počasí kdykoli a kdekoli?

Sobota 6. 6. 2015: Silné bouře nad oblastí Ga-Pa 

Video z radaru: 
https://youtu.be/4mpR86jA5j0





https://youtu.be/Vpn2gXopqWM

Video z eumetsatu: typické umělé šlehání bouřkových mraků/koláčů: z ničeho, všechny najednou, jakoby výbuchem...



A třešnička na dortu: haarpový kruh od českého radaru Brdy! (Viz též video z radaru výše.)

Český radar Brdy, nad kterým trollové pláčou, jak je starý a na rozpadnutí, po nedávné odstávce za účelem opravy/úpravy/upgradu byl přistižen, jak se podílí na vytvoření extrémní bouřkové oblačnosti: vysílal "haarpový kruh", zřejmě mu byla namontována nová technologie, protože to ještě nikdy nedělal... viz foto z videa:




Neděle 7. 6.: Opět silné bouře nad oblastí Ga-Pa (i různě po Evropě) 

V neděli byly vytvořeny prakticky stejné bouře nad prakticky stejnou oblastí ...

https://youtu.be/rTQhNBfky7E



Na videu jsou zřejmé rovné/čtvercové i kruhové haarpové linie (pro názornost snímek z videa).


Následující video ukazuje, že haarp zapracoval v neděli nejen nad G-7, ale po celé Evropě: vznik bouří z ničeho, současné tvoření v řadách na místech od sebe vzdálených stovky km...

https://youtu.be/zxz1ZPWLX_U



Nejpozoruhodnější bouře se klimateroristům podařily asi nad Itálií, viz následující video. Bouřkový koláč je dokonce od středu celý zvlněný, tam museli použít speciálně hodně mikrovln ...

https://youtu.be/d8Q08Ego9FA





Pondělí 8. 6.: Opět silné bouře nad Bavorskem 

A co myslíte, že bylo dnes, čili 8. 6. 2015, ráno? Co jiného než opět silné bouře nad Bavorskem. Opět obří bouřkové koláče se šlehacími komíny...


Radarový snímek z evropského radaru bohužel nemohu poskytnout, protože tento radar od včerejška je jaksi mimo provoz. Asi si všimli, že jim to nežádoucně zobrazuje ty různé haarpové kruhy a čtverce, a teď pracují na "rozmazání" obrazu. Mají recht, všechny jiné evropské weby mají už radarové zobrazení dávno různě stylizované a rozmazané, takže ony haarpové zásahy jsou málokde vidět.

Takže jenom video, jak to ukázal radar Brdy (Bavorsko je vidět jen částečně).

https://youtu.be/USo7FFkDNRU



Nevím, jestli ty třídenní bouře nad schůzkou G-7 byl nějaký záměr, každopádně shoda okolností je to zajímavá. 
(Nechci podezírat Putina, že když ho nepozvali, tak jim tam aspoň trochu zahřměl (:-))) Technologicky je Rusko (a mnoho dalších států a nenápadných organizací) nepochybně schopno vyrobit kdykoli a kdekoli takovouto umělou bouři, ba celou jejich řadu ... (:-))) )






20 komentářů:

  1. Já osobně si myslím, že pánům toho Haarampádí je nějaké přání Angy úplně lhostejné. Osobně si myslím, že Angy není ani tak bohatá, aby si zaplatila lepší počasí. Harrpistům je, myslím si, šuma fuk i nějaký Deutschland. Jinak by nebylo Německo tak dušeno imigračními kvótami a celkově multikulti. Kdyby panstvu tohoto ráje na Německu nějak záleželo. Nedávno jsem kdesi na netu četla článek nějakého archeologisty na volné noze, který se údivem pozastavoval nad tím, že v Německu se prakticky vůbec nekonají archeologické vykopávky do jistých vrstev zeminy. Ten milý pán se ptal svého německého kolegy, proč se nekope a dostal poněkud bizartní odpověď. Prý: "Nedivte se ! Vždyť všechno pod námi je Slovanského původu !"
    Mě osobně by to pak dávalo smysl v tom, proč ani Německo nebylo ušetřeno před nekončícími proudy afrických migrantů. Pokud totiž je pravda, že archeologické vykopávky na Německé půdě prokazují Slovanský původ, pak to znamená, že Němci jsou přímo či nepřímo naši příbuzní. A ukažte mi krajinu Slovanů, která by byla otrokářského vykořisťování a loupeživých hord 21. stol. ušetřena ? Není ani jedna !
    Proto tedy, myslím si, v zájmu Frau Merkel nebude počasí nainstalováno na objednávku. Ale tolik to vypadá, že se klimateroristé snaží nad střední Evropu vehnat horký vzduch z jižní části a z Golfského proudu a pořádně to pak rázem zchladit. Ta průtrž mračen může mít brzy hodně silnou intenzitu. Raději chystat protipovodňové pytle.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  2. :-DDD Tak přesně "tohle" mě napadlo při pozorování SATů o počasí. Že si tam udělali "alpské bouřky" které bránily demostracím v místě. Vyplavena stanová městečka apod. Vždyť přesně, na tohle je modelace počasí- být potřebným po ruce. Jak spratci na pískovišti se chovaj. Nová technologie namontovaná na radar Praha-Brdy byla dobře otestována. Většině lidí je na zvracení, ale co už! Vlastně ani neví proč mají nauzeu :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tentokrát se do výroby kroužkem zapojil i radar u nás. Asi Brdy. mám obrázek, ale nevím. jak ho sem přidat.

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle tvrzení nedává prostě smysl. Kdybych měl technologii na ovládání počasí tak vládnu světu. Nezabývám se žádnými G7 či co, ale vládnu světu. Bez ohledu na to co říkají, dělají nebo se nějak trapně pokoušejí jiní. Jsem roven Bohu když můžu své nepřátele zničit jedním úderem. Nebudu se zabejvat takovejma hovadinama jako bouřka tu či onde. Budu vládnout světu. A kde někdo takový je??????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenže to bys tu technologii musel mít ty sám jediný. Ale mají ji bohužel všichni přátelé i nepřátelé.

      Vymazat
    2. Orgo, dětinům, naivkům nemá význam něco vysvětlovat, stále si melou tu svou až do úplného omrzení.

      Vymazat
  5. Ahojte všichni,
    níže posílám článek. Dost zajímavý. Po přečtení věty(od vědce), že nás čeká nejsíše střet dvou civilizací "Západní a Slovanské". A vzhledem k obsahu článku, jde o blížící se erupci Yellowstonu, mne napadlo. Jestli probíhajíci migrace a vylidňování určitých oblastí světa, jež je zcela zřetelně vyvoláno západními vládami, nejde o vyčištění "dobrých" území, pro migraci západní a informované společnosti na tyto pozemky.....

    http://svobodnenoviny.eu/yellowstone-bod-nenavratnosti-jiz-prekrocen-vedci-utikaji-z-usa/

    Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to si pište, že světový koncentrák se už dal do pohybu. Jen se podívejte na cyklus bizarních obrazů na letišti v Denveru v USA, a dovíte se víc.

      Vymazat
  6. Fulford ve své poště 8.6. napsal, že země g7 spějí k fin. bankrotu s matematickou jistotou. Uvedl, že jmenovaná pí Angela navštívila nedávno Čínu a Japonsko, aby žádala peníze a vrátila se s nepořízenou, http://deadlinelive.info/2012/11/26/fascism-rising-eus-new-tower-of-babel/ Fulford mj. uvádí odkaz na tento zdroj, kde je fotka ukazující podobu babylónské věže před pádem s budovou unijního parlamentu.
    Krachu babylónského otrockého finančního systému pracujícího ve prospěch modré krve hadů a okřídlených hadů-draků zasvěcených anomálii temnoty netřeba se bát. Stejně přijde Událost a s ní konec starých pořádků, konec společenství temnoty.
    Co k g7 napsali jiní: "Myslím, že ani Rusko nemá nijak velký zájem účastnit se zasedání s nejzadluženějšími státy světa. Mohlo by se mu klidně stát, že by od nich ještě něco chytilo. Zaoceánský parník BRICS pluje pod plnou parou a zabývat se nějakým rozpadajícím se vorem v pozadí by jej pouze zdržovalo. Nechť se moudré hlavy na voru dál plácají po ramenou a vedou přemoudřelé disputace, koho dnes zajímá to společenství kočičí pracky?": toliko k nejzajímavějšímu z diskuze zde: http://www.nwoo.org/2015/06/09/g7-bez-ruska-co-se-tyka-kanady-uz-nikdy-g8/ Pí Angela to určitě nemá jednoduché, Franz Erdl o ní před časem napsal, že má v sobě hada. Došlo od té doby ke změně? Máme svobodnou vůli mj. k tomu - říci temnářům ne.







    OdpovědětVymazat
  7. V malém alpském resortu se sešlo několik tisíc lidí, aby prostestovalo. Jedna z nich uvedla, že přišla, aby vyzkoušela svá demokratická práva k tomu, že na veřejnosti řekne, že všechna rozhodnutí zemí G-7 jsou v zájmu bank a kapitalistů. Dále uvedla, že se ptala svých rodičů, co dělali proti nacistickému Německu. Rodiče jí řekli, že nic. A ona přišla, aby až se budou ptát její děti a vnuci - aby jim nemusela říci, že nic. http://www.theeventchronicle.com/news/europe/thousands-demonstrate-g7-summit-in-germany/
    " Nečinnost v těžkých dobách je největší hřích" (Dan Brown - Inferno).

    OdpovědětVymazat
  8. TAM MNĚLI PADAT LEJNA když tam nepozvali V.Putina a ony ty lejna na ně začnou padat stejně tak že se až tak moc nestalo.

    OdpovědětVymazat
  9. http://vtm.e15.cz/zlocin-odhalime-driv-nez-se-stane-a-neni-to-sci-fi
    Minority Report už je tady. Zatím velmi jednoduchý, ale funkční a hlavně v ostrém provozu.

    OdpovědětVymazat
  10. http://transinformation.net/gruppenmeditation-g7-und-bilderberger-treffen/

    OdpovědětVymazat
  11. Zasadanie sa páčilo aj "svetovému vládcovi a vlastnikovi" super korporácii čo tak rada globalizuje všetko do rúk 8 rodin? Všade pritomná VANGUARD CORPORATION.

    Rusky dokument ukazuje, ze Vanguard je vlastnen rodinami Rothschildu, Rockefelleru, Bushu, Clintnu, Donaldem Rumsfeldem, Dickem Cheneym a jinymi starsimi cleny chazarskeho gangu. Vanguard oproti tomu kontroluje nejvetsi cast US korporaci, a zvlaste odporne Monsanto a Greystone (take zname jako byvale Academi, Blackwater, Xe etc.).

    Více zde: http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.zvedavec.org/komentare/2015/05/6466-banky-vladnou-svetu-kdo-vladne-bankam-ii.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přece ten kdo je založil a vlastní, ne ? Vy nevíte, že jedna a jedna jsou dvě ?

      Vymazat
  13. A napadlo vás někdy, že si z vás třeba jen dělají legraci? Myslíte si jak je sledujete a kolik toho víte ale oni můžou být o krok napřed a třeba vás chtěli jenom dostat do týhle pozice, ve které se vám líbí, přitom už jste dávno chycení. Podceňujete je a to je největší chyba :) ... s pozdravem Mike

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máte jako se satanem. Ten prý také kdesi prohlásil, že bude mít lidstvo ve své moci, až přestane věřit, že existuje. Takže je vám jasné, že když někdo pro lidi neexistuje, tak nemůže ani škodit. A vo to tu de...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.