5. června 2015

Chlorid césia léčí rakovinu, chlorid sodíku (kuchyňská sůl) je nezbytný pro zdraví

Z blogu Jima Stonea, http://www.jimstone.is/ ,nezávislého novináře a badatele, který dává mnoho zajímavých podnětů (:-))

Současná stravovací doporučení na omezení soli nemají žádné vědecké opodstatnění, a letos vědci v USA diskutují, zda změnit v tomto smyslu každoročně americkou vládou vydávaná Stravovací doporučení, avšak nakonec pro letošek zůstalo při starém ... (:-)))(http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2015/04/06/more-scientists-doubt-salt-is-as-bad-for-you-as-the-government-says/ , Velmi zajímavý článek, slibuji překlad. 

O neopodstatněností doporučení k omezování solení se ví dávno i u nás, viz např. česky http://zena.centrum.cz/zdravi/clanek.phtml?old_url=zdravi/jime-zdrave/2011/5/23/clanky/sul-neskodi-vedci-se-zrejme-spletli/ 

= Orgonet =


Jim Stone o solích prvků levého sloupce periodické tabulky: chlorid césia léčí rakovinu, chlorid sodíku (kuchyňská sůl) je nezbytný
http://www.jimstone.is/
4. 6. 2015
(Překlad Orgonet).

Dotaz čtenářky:

... Na velkém rodinném pikniku minulý týden jsem se dozvěděla, že 3 členové široké rodiny zemřeli na rakovinu, ale že předtím dva jiní byli chytří a jeli do Mexika, a tam se úplně uzdravili z rakoviny 4. stádia a dosud žijí. ….

Komentář Jim Stone:

Mexiko má kliniky, kde se běžně léčí rakovina. Většina je na hranicích. Používají chlorid césia (který je právě tak neškodný jako stolní sůl), a zdá se, že vyléčí lidi skoro pokaždé a je to za babku ve srovnání s absolutně vymyšlenou chemoterapií. Periodická tabulka prvků také silně napovídá, že bude fungovat i chlorid draslíku (v menším stupni, takže ho budete potřeboat více, a otázka bude, o kolik více), ale chlorid césia je zřejmě magická střela proti rakovině, která zůstává zcela v limitech bezpečného dávkování.

(Pozn. Orgonet: obrázek  z http://fitnessential.co/cesium-chloride-protocol/ )


Sodík, draslík a césium jsou ve sloupci nejvíce vlevo v periodické tabulce, jsou to alkalické kovy. Protože jsou všechny v levém sloupci, mají podobné vlastnosti a jejich soli je možno bezpečně požívat. Samozřejmě bych se vyhnul soli lithia, ale nezabilo by mě to, kdyby mi nevadily potenciální vedlejší účinky... sůl rubidia je pravděpodobně také léčbou pro rakovinu, která by byla silnější než chlorid césia, ale ten funguje v množství 1 gramu denně, a chlorid rubidia by se těžko sháněl … a dokonce i obyčejná kuchyňská sůl by pravděpodobně měla mít vliv na rakovinu, protože je založena na kovu levého sloupce tabulky. 



V každém případě, uzdravit se z rakoviny v soukromém zařízení s licencí v Mexiku je dokonale legální, a nejsou tam žádné vedlejší účinky. Jenom spolknete denně jednu tabletu chloridu césia a rakovina za několik měsíců odejde (většinou za několik týdnů, kromě extrémních případů). V extrémních případech musejí postupovat pomalu, aby nezabili rakovinu příliš rychle, protože tělo dokáže vylučovat pouze určité množství mrtvého materiálu (což je umírající rakovina).

Udělají vám krevní testy, aby se ujistili, jak rychle vaše tělo dokáže vylučovat. Obecně 1 gram denně nepřekročí maximální schopnost těla vylučovat, ale kdybyste se dostali k chloridu césia a vzali si ho třeba 5 gramů, abyste rychleji zabili svou rakovinu, zabilo by to vás, protože byste zaplavili své krevní řečiště příliš velkým množstvím mrtvé rakoviny. Takhle dobře funguje chlorid césia. A pokud je někdo idiot, který chce mít všechno a všechny pod kontrolou a řekne, že za tyhle řeči by mě měli zakázat, ať si užije svou chemoterapii a vybere všechny své účty, aby měl na zaplacení své léčby rakoviny. Obrázky, které vykreslují různé rakovinové sbírky peněz na „hledání léčby“ jsou bohužel samá lež. Léčba je známá a poskytovaná soukromými cestami na jih od našich hranic a je prakticky zadarmo. 



Přijde mi zajímavé, a vidím v tom možnou souvislost, že počty rakovin narostly jako exploze během mainstreamové „oficiální“ kampaně proti slaným potravinám, což je rovněž lež nejvyššího řádu. Židé si solí svoje jídlo pořádně a pak jdou do televize a vetřou se do lékařské komunity a řeknou nám, že se máme vyhýbat soli. Možná to má nějaký důvod, co když je to za účelem vzestupu rakoviny?

Když nemáme dostatek soli, máme závažné problémy s udržením vody  v těle (stálá žízeň, stálé močení), což odebírá jasnost uvažování a celkovou energii. JEZTE HODNĚ SOLI, AŤ ŽIJETE DOBRÝ ŽIVOT S JASNOU MYSLÍ A SPOUSTOU ENERGIE, a navíc si udržíte dostatek vody ve svém systému, takže nebudete mít pořád žízeň. Jistě, sůl způsobí, že cítíte žízeň, ale ta odejde, až budete mít v sobě dostatek soli a napijete se dostatečně vody. Pokud vám sůl způsobuje žízeň, tak prostě nemáte dostatek soli ve svém systému, a následkem toho nemáte ani dostatek vody. To není žádný mýtus: solte si jídlo tak, aby vám chutnalo, jak to dělají Židi, oni mi to sami řekli, když jsem byl s nimi, a JSOU V POHODĚ. Sůl dává život, ale oni chtějí, abyste byli slabí a nevýkonní, abyste nedokázali udělat nic proti jejich tyranii.

Nedělejte si starosti s tím, že byste solili příliš. Skutečným měřítkem toho, kolik soli byste měli jíst, je: když vám chutná a cítíte se dobře, potřebujete více. Když už jí máte dost, najednou vám přestane chutnat a nebudete ji chtít. Kdybyste jí jedli příliš mnoho, tělo by protestovalo a dalo by vám to znát 

Trochu jsem se zapovídal, ale bylo třeba to říct: jestli je chlorid césia magickou střelou proti rakovině, pak chlorid sodíku (kuchyňská sůl) by měl být aspoň náboj z revolveru, ...



36 komentářů:

  1. Tak takové články ke čtení mám rád :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chlorid cesny, rovnako ako Borax je silne zasadity a zasada nici zivnu kyselu podu tvorbe tzv.raka (preco sa asi zvykne pit vela cerstvych zel/ovo stiav).
    Knihy o veganstve/vitarianstve casto o NaCl uvadza, ze je skodlivy a treba sa mu vyhybat.
    Ktovie, nech si ludia vyberu svoju cestu ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My sme cézium chlorid protokol skúsili na maminke, ktorá mala rakovinu hrubého čreva (nádor vyoperovali) s metastázami do pečene (viditeľné lézie vyoperovali tiež). Po operácii sme nasadili tento protokol, ak si dobre pamätám, tak sme dávali 2x denne jeden gram cézium chloridu, samozrejme sme dopĺňali draslík, ktorý pri užívaní cézia rapídne klesá.
      Po šiestich týždňoch užívania tohoto protokolu sme boli na sone pečene, a medzitím z miniatúrnej metastázy na pečeni narástol nádor veľkosti cca 5 x 3 cm.

      Skúsili sme to, ale maminka aj tak rakovine podľahla. Vkladali sme do toho protokolu veľkú nádej, žiaľ, pre mňa obrovské sklamanie. Kiežby to však niekomu pomohlo.

      Vymazat
  3. Tak to je fakt dobré. Při mamografii mi tak poničili prsa, že jsem měla týdny modřiny. A bolesti přetrvávaly . Najednou jsem měla potřebu solit a solit. Nedávalo to smysl. Jenže nemohla jsem si pomoci.Dostala se mi informace o vodě, která léčí, pije-li se hned po probuzení na lačno asi 7 dcl. Nastartuje tělo a odplaví co se nastřádalo. Tak jsem to zkusila. Je to pro mne dobré. Přes den solím podle chuti. Více než dříve, ale jenom někdy a piju jen když mám potřebu. Tělo si samo řekne. Bolesti zmizely. Díky za článek. Lada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proboha, proč chodíte na mamografii? Cožpak nevíte, že je to byznysový kšeft?

      Vymazat
  4. orgo som tvoj velky fanusik ....... a som tu denne aj 10x ... aby som nezmeskal nejaky tvoj blog ... fandim ti ... a aj ked som vela krat nesuhlasil s tym co pises ... nereagoval som .... ale toto mi neda .... o tej rakovine to neviem to nemam znalosti ... ale co sa soli tyka ... absolutne s tebou nesuhlasim cele zle ... podla mna sa mylis ... nase telo je absolutne presolene ... v slovenskom slobodnom vysielaci bol clovek co 20 rokov nesoli a sam si vari neprijma sol ani v potravinach ktore kupuje ... sam si pecie .... udeniny neje .... setko co obsahuje sol neje ... a ma realne vysledky .... setko sa mu zlepsilo a zmysli vyciblril, proste novy clovek ....vola sa pan Légl ... napisal aj knihu Varenie bez soli ............................. tolko k tomu ... odporucam si najst relaciu v archive SV ... kde o tom hovori konkretne ... ako nic v zlom ale toto co si sem napisal ohladom soli je bulshit ... ziadna ina bytost na zemi si nesoli ..... lebo sol nepotrebuje .... ani clovek nepotrebuje NaCl .... clovek potrebuje Na ... a ... Cl .... a to je rozdiel toto dostane aj zo rastlinnej stravy ..... dokonca lesna zver nelize sol (ktoru jej dal clovek) preto lebo ju potrebuje .... ale sol je ako stymulant ... ako droga .... ktora zazenie chut na jedlo a navodi lepsi pocit ..... len preto lesna zver lize sol a nie preto lebo ju potrebuje ............. inak fandim si super .... Levičan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. k temto lecitelskym vecem....kazdy clovek je individuo..proste kazdemu pomaha neco..neni to meritko pro vsechny..kazdy se ma naucit naslouchat sve telo co zada...ale to vse je opravdu v rukach inteligence a doktoru kteri jako autority ,pri dnesni elektronice a technologii si delaji byznys a kazi veci ne na vedecke urovni ale na urovni kolik to sype, dnes moda se objevuje nebezpecny cukr....ja za mesic spotrebuji 2 kg, mam pres 50 let jim jednou denne piji malo, vysledky krve a ostatni doktori nechapou, nejim ovoce ani zeleninu jen maso, nekdy pecivo, ale nejdu to doporucovat lidem je to moje poznani meho tela, ato vsude mi rikaji zijes nezdrave,v mladi jsem pil 20 kav denne nic jineho a ted uz tak 3, kourim 20 cigaret, vim pripada vam to jak vtip...ale je to pravda, opravdu hodne tyto veci studuji, ale vse beru jako informaci ponevadz jednomu pomaha jedno druhemu druhe

      Vymazat
    2. Anonym 12:31 : Škoda reči, si vedľa ako tá jedľa...


      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Tak nevim jestli lidske telo potrebuje Cl, ze by inhalaci nebo jinym zpusobem by bylo telu prospesne? Lidske telo potrebuji sul podobne slozeni morske soli, ale kde dneska najit morskou vodu ktera neni zatizena toxickymi latkami. Takze zbyva potom jenom himilajska sul. Problem v soli je to ze se soli kuchynskou soli a tudiz clovek dostava nadbytek sodiku. Pro rovnovahu sodiku v tele ze soli je potreba aby sul obsahovala draslikovou sul KCl v pomeru 1:3 k sodikove soli.
      Dale je potreba poradne pochopit funkci zaludku, viz kniha Boris Bolotov - Zdravý člověk v nezdravém světě. Sul potrebujeme aby se v zaludku ze soli tvorili kyseliny. Nadherny priklad je kdyz se prezerete anebo se vam zastavi traveni, ci pali zaha. Vzit na spicku noze sul a nechat ji rozpustit na jazyku a pak zapit. Toto jednoduche kouzlo nedela nic jineho, nez vydrazdi telo k produkci kyselin v zaludku a pak se doda material pro tvorbu kyselin, tedy HCl.
      Kdyz se na tom zamyslim tak preci sul a nebo kyseliny jsou vlastne konzervanty. Lidske telo potrebuje dostatek kyselin a aminokyselin. VitaminC je preci taky kyselina.
      Kdyz telu nebudete dodavat soli nebudete mit dostatek HCl v zaludku a potazmo v krvi. Kdyz nebudete mit dostatek kyseliv v krvi a to HCl a nebo VitC tak telo pro boj s volnymi radikaly bude vytvaren jine kyseliny a to trebas kyselinu mocovou, takze budete mi dnu. Je to jednoduchy kruh a vlastne telo je jako tovarna ktera se snazi stale dostat do rovnovahy.
      S odkyselenim cloveka je taky pekna blbost. Co sestane cloveku ktery zacne uzivat Tepperweinovu odkyselovaci směs? Staci zakladni znalosti chemie a co se stane kdyz tak smes se dostane do zaludku a teda do kontaktu s HCl? Nahodou nezasoli cloveka? :D jak usmevne...



      Vymazat
  5. Ano, solit se může, ale příjem sodíku se musí vyvažovat adekvátním příjmem draslíku, jinak vznikne sodíková toxicita. Uvádí se, že jak je atmosféra zamořována jedy z chemtrails, nároky organismu na draslík vzrůstají. Před pár lety vyšly min. 3 články o draslíku na www.matrix2001.cz
    K solení se obzvláště hodí ručně těžená himálajská sůl (k dostání v bioprodejnách), protože obsahuje relativně vysoké podíly minerálních látek za nízkého obsahu sodíku.

    OdpovědětVymazat
  6. to jsou pozitivní příklady jedincu,že leccos funguje..AAALE,JEDINEC je SVUJ se svými čivy a řeší si to POSVÉM..nemuže to tudíž servírovat jako univerzální lék,,

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně solte a vyhýbejte se stévii... se už fakt musím smát.

    OdpovědětVymazat
  8. O NaCl to nieje uplne pravda, pretoze ten sodik v tele potrebuje tusim draslik aby nebol v tele skodlivy. Idealna je v tomto kombinacia mineralov v morskej soli. A kedze terajsie more je zasrate bordelom, tak potom kristalicke verzie tazene z hlbok...

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den
    No vidíte a já zase znám člověka co má 80 let v létě šel kolem 900km v kuse asi tři měsíce. Solí směsí soli a chloridu draselného. Draslík je velmi důležitý pro člověka a lidé ho mají obecně nedostatek. Dále je velký rozdíl solit pouze NaCl a mořskou solí, to jsou dvě naprosto odlišné věci. A také je rozdíl mořská sůl ze Středozemního moře a třeba z Atlantského oceánu. Ve Středozemním moři je více škodlivin. Přečtěte si knihu Zdravý člověk v nezdravém světě od pana Bolotova asi je na uložto. Zde je napsané jak se případně zbavovat soli usazené v organismu. Kniha je obecně o dlouhověkosti.
    Laik

    OdpovědětVymazat
  10. Ale neee, stolní sůl je přeci chemicky upravená, chemicky jodizovaná, což postupně působí jako jed. Chemický jód a flór v klasické soli obsažené, jsou toxické halogeny!!
    Solit jedině hymalájskou solí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele, vy dýleři soli, jděte si svoje reklamy prostituovat někam jinam

      Vymazat
  11. Velmi zajímavé. Vidím jistou spojitost s MMS ( chloritan sodný ) MMS2 (chlornan vápenatý ). No nic rakovinu nemám a už začínám být zdravý čím dál víc. Přesto si to obstarám. Před chvíli jsem zobnul plnou kapsli MMS2 nadrceného, takže celkem dost, a žaludku to asi dává zabrat. No půl hodiny pryč a žaludek v pohodě a cítím ten překrásný pocit kdy se kyselina chlorná dostává .. .VŠUDE.. Opět děkuji Jime Humble. Každopádně už du hledat kde sehnat toto.. Ono totiž to co vyléčí raka tak vyléčí všechno.. Myslím že i to chemo kdybych podstoupil na chřipku tak myslím že je pryč... Jasně že by to byla blbost.. na chemo bych nešel ani kdybych měl rakovinu všeho.. prostě buď bych se toho zbavil nebo bych se zabil, kdyby už to nešlo vydržet..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kolego,
      to je náhoda, já zrovna před pár dny zahájil také užívání MMS2 :)
      Beru tři toboky denně a mám taktéž velmi příjemný pocit po těle.....
      Mimochodem, Tepperweinova směs je naprosto vinikající a účinná. Po delší době konzumace, potřeboval jsem rozchodit acidobazický píst, jsem získal pružnost do páteře, až mne to překvapilo. Aby toho nebylo málo, taktéž jsem "vyrostl" o 1,5 cm. Stalo se prostě přesně to, co je psáno v knize Pryč s kyselostí.
      Prof.Kurt Tepperwein moc dobře věděl, co dělá.....
      Pro Anonym z 8.6. 11.47h neví o čem mluví. Plácá o kyselině HCl v žaludku.
      Ani neví, že HCl se tvoří v krvi a žaludek si ji vytahuje za pomocí enzymu až podle potřeby. Je vhodnější si něco napřed nastudovat, než psát takové bláboly!
      Krásné dny všem!

      Vymazat
    2. Odkdypak jsme kolegové ? Já vás neznám.

      Vymazat
    3. Kdyby se HCL tvořila v krvi, tak by byla krev kyselá a ona je zásaditá-7,3. To ti nepříjde divné?

      Vymazat
    4. Pokud má krev obsahovat HCL,aby si ji žaludek mohl ,,vytahovat za pomocí enzimů, tak proč je krev zásaditá-7,3PH? (Nějak mi zazmatkovalo odesílání, tak to tu snad nebude 2x...)

      Vymazat
    5. Chlapci
      Nojo, chce to selský rozum. Krev je "mírně zásaditá". A proč mírně? Protože má i obsah kyselin.
      Jako pokus dejte do dvou deci vody 5 gr jedlé sody (silná zásada), změřte pH metrem. Dostanete hodnotu 8,1.
      Přidejte jeden gram kyseliny askorbové (silně kyselá). Výsledek? Dostanete 7,2.
      Je to zásaditý roztok a přesto obsahuje 20% silné kyseliny.
      Máte již problém s krví vyřešen.....
      Alfa

      Vymazat
  12. Pokud pan Légl trpí nějakou metabolickou poruchou, prostě je nemocen, pak ať nesolí. Ale případ jednoho člověka přece zde nebudete přednášet jako normu pro miliony. Před takovými supernovátory, co svými schizmaty poničili zdraví a životy mnoha lidí, se mějme VŽDYCKY na pozoru !

    OdpovědětVymazat
  13. Cely problem je v tom ze prirodna sol ako napr morska alebo estelepsie hymalajska je nieco uplne ine ako kuchynska a ten rozdiel je asi taky ako medzi medom a cukrom alebo medzi denaturovanym liehom alebo isopropyl alcoholom a dobrou domacou palenkou. Ked clovek v lete rano si da pohar vody s lyzicou hymalajskel soli budemu fayn a nebue sa potit ako prasa a nebude mat ziaden problem. KEd to budete prehanat so solou tzn viac ako 10g denne tak vam stupne tlak, mozete mat studene ruky/nohy anemiu a tak, ale to musite prehnat riadne a zatazit oblicky a tak +spravit to ze vela soli a kuchynskej resp tej najhorsej a malo vody. Jasne vsetkeho vela skodi.

    Si vyskusajte, to predsa neni problem a teraz ked je horuco je idealny cas na vyskusanie, na par tyzdnov uplne vylucte sol a potom spravte to ako som pisal rano nalacno pohar slanej vody alehymalajska sol nie nejaka ina a aby to bolo tak slane ze to este sa da vypit. No a uvidite ako sa budete citit.

    Ved predsa prve co spravi zachranka ked vas zoberie pre upal je ze vam daju infuziu co jeslana voda. Sol proste zmeni vlastnosti tej vody a ked je to mierne slane tak uplne je to ine a ked mame v tele dost soli tak aj viac vody telo vie zadrzat. Mozes pit vody kolko chces a to neznamena ze nemozes byt dehydrovany. A tak isto kazdy kozmetik ti povie ze voda vysusuje kozu. :) No to by bolo zas na dlhsiu debatu o osmoze a ohyper a hypotonickych roztokoch a tak.

    Vsetky biele prasky rafinovane a vyrobene v tovarni clovekom su na figu aj muka aj cukor aj MSG aj kuchynska sol. Ked budete namiesto veci ladenych cukrom a aspartamom atd konzumovat hrozienka a banany a melasu a med a stviu tak je to uplne ina vec, ked nebudete konzumovat vobec muku alebo len minimalne, teda napr len sem tam cestoviny a pacivo uplne minimalne, tak zas je to velky rozdiel.

    Amici maju strasne statistiky ohladom zdravia a ani sa nedivim, clovek ked tam pride a dasi takmer cokolvek tak vsetko je sladke este aj veci kde by ste vobec sladku chut necakali. Alebo slane a samozrejme sol sa nepouzije nejaka kvalitna ale v amerike neviem ci okrem jodovanej soli nie je aj fluorovana.

    Prehanat to so solou nie je dobre, ale uplne vylucit sol az jedalnicka je blbost, kedze slzy mas napr slane vzdy a aj pot je slany atd. A potrebujes ju ako zdroj chloru pre zaludocnu kyselinu. Ked nekonzumujes vobec sol a bavim sa o soli nie o tej chemikalii ktora sa vola ze kuchynska sol o je ciste NaCl a pridava sa tam nie len jod ale aj rozne pomocne veci aby sa to nezlepilo, nehrukovalo a pekne sypalo a tak, no tak sa oberaz o zdroj mineralov. Hymalajska obsahuje cca 80 mineralov a nie len NaCl a aj tie ostatne mineraly tvoria percentualne vyznamnu cast tej soli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za zajímavý text, sám nad tím v poslední době přemýšlím. Musím říct že ač se snažím tak nedovedu najít jediný náznak toho že by mě sůl někdy nějak zatížila. Ono co je dobré a špatné poznám takřka ihned. Himalajskou sůl tady zrovna mám, takže udělám test.. no MMS jsem vydržel, tak doufejme že z blbé soli si neodrovnám ledviny vypiju nejdřív jednu slanou a pak druhou slanou sklenku a budu pozorovat co to semnou dělá

      Vymazat
    2. Já myslím, že problémů je nepočítaně, ne jenom celý jeden problém.

      Vymazat
  14. No dobre, teraz vam poviem nieco aj ja. Preco asi mohamedani davali tavam lizat sol pred dlhou cestou po pusti a aj pocas nej???
    Staci si to najst na nete. Sol udrziava vodu v tele. A potom mam to aj z vlastnej skusenosti: pred par rokmy som mal velmi rad solene a koreniste jedla. Uz ked len tak narychlo, bol dobry aj chlieb s maslom a vegetou. Tam je soli az az :-))
    Prestal som tolko solit a schudol som po niekolkych rokoch asi 15 kg.
    Mam dve dcery vo veku okolo 20 rokov a manzelka nikdy nemala rada slane jedlo a ma dlhu dobu 85 kg.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem taky dávala ťavám v cirguse lízat, a ťavák mě za to nakopnul do pr....

      Vymazat
  15. je to podobné jak nejaký clánek kde zahr.doktor, myslim spanelsky nebo dokonce z mexik...prednášel o tom jak je potreba sul, ze vlastne sul bunky potrebuji k tomu aby si predavaly energii..a sul je treba k udrzení rovnováhy neco jako eletrolyt...bylo to na youtube myslim anglicky s cz titulkama, velice zajímavé..nevíte někdo jak se jmenoval a kde to bylo????

    OdpovědětVymazat
  16. Tu to bolo:
    https://www.youtube.com/watch?v=_9_0gRpt_ok

    A to nie je len tak hociaky doktor, treba skusit si vygooglit ho a nejake adlsie jeho prednasky atd.

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní20. června 2015 11:11 "hele, vy dýleři soli, jděte si svoje reklamy prostituovat někam jinam " Tak se zase ozval neználek.
    Článek má racionální jádro, ale holt to nemůže posoudit každý. Také řada diskuzních příspěvků míří do černého.
    Sůl je důležitá, protože mj. to je přírodní stimulátor HCl. Mnohé poruchy trávení (jako říhání, nadměrná tvorba plynů, nadýmání, přílišná únava po větším jídle) mohou být vyvolány nedostatkem tvorby HCl. Uvádí se, že přes 50% Amíků ve věku okolo padesátky nevytvářejí dostatek této kyseliny solné. Když člověk nesolí, je pro něho téměř nemožné vytvářet adekvátní objemy HCl. Pozor na nadbytečné solení platí cca pro 20% lidí v populaci majících vysoký krevní tlak ve spojení s nedostatečností ledvin. Braní nejrůznějších vitaminů, pití bylinných čajů atd je málo účinné, když má člověk nedostatek HCl. Dříve, když se ještě lékárnách míchaly léky, bylo možno od lékárníka dostat tuto kyselinu namíchanou s trávicím enzymem pepsinem. Teď už asi ne. Sůl je mj.přírodním stimulátorem tvorby HCl. Na problémy s pomalým trávením se např. doporučuje vzít na špičku nože sůl, nechat rozpustit v ústech a zapít vodou. Sůl také platí na křeče, např. při nadměrném pocení a sportování. Nejlevnější iontový nápoj lze namíchat osolením pomerančového džusu. Kvalita soli je důležitá. Má se užívat nerafinovaná sůl himálajská.
    Dalšími přírodními stimulátory tvorby HCl je např. zázvor, kmín, kmínový olej, černé olivy, chilli, listová zelenina...Další informace lze vyhledat prostřednictvím vyhledávačů, dobré články vyšly zde:
    http://www.nwoo.org/2015/06/19/ty-bollinger-hledani-lecby-pokracuje-9-dil-osvedcene-metody-lecby-3-cast/ http://www.nwoo.org/2015/06/01/ty-bollinger-hledani-lecby-pokracuje-dil-8-osvedcene-lecebne-metody-2-cast/ http://www.drkelley.com/CANLIVER55.html (zde MUDr. Kelley uvádí, jaké potravinové doplňky jsou vhodné při jakém konstitučním typu a podtypu)

    OdpovědětVymazat
  18. Celá diskuse se zvrhla na nutnost používání soli, místo použití chloridu cesného jako léku na rakovinu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maminka mala rakovinu hrubého čreva (nádor vyoperovaný) s metastázami do pečene (metastázy viditeľné vyoperované). Diagnostikovaná bola 16.09.2014, operácia tuším 12.11.2014. Od februára 2015 bola na cézium chlorid protokole (1 gram denne). Nepomohlo. Na chemo sme ju nedali, ale rakovina rástla ďalej, po šiestich týždňoch od začatia CsCl protokolu nové viditeľné metastázy o rozmere 5 cm v pečeni. Maminka zožltla. Dávala som jej aj Fénixove slzy (kvalitné), 1 gram denne, v štyroch dávkach. Okrem toho aj Silymarín 3x 300 mg denne. NIČ NEPOMOHLO. Maminka nám umrela, úplne vysušená a zničená chorobou (podotýkam celkom bez chemo) dňa 14.06.2015, vo veku 58 rokov. Bojovala statočne. Ako vidíte, ani zázračné "liečivá" neurobili zázrak. A tá šialená rýchlosť, ten spád ma desí najviac. Od diagnostiky bola v hrobe za 9 mesiacov (toľko, čo trvá normálne tehotenstvo). Ja už na zázraky neverím... Ale za pokus to stojí.

      Vymazat
    2. Protokol s CsCl jasně říká, že pod dávku 3 gramy denně nefunguje!
      Má se podávat 3-5 gramů denně ve třech dávkách a k tomu je nutné i 1 gram chloridu draselného 3x denně.
      Nikdy ne naráz celou dávku.
      Výše psaný článek má buď chybu v překladu, nebo nedůsledně zpracované informace.....
      Chlorid cesný se v našich podmínkách podává v želat. tobolkách, nebo dávky rozpuštěné ve vodě......
      Alfa

      Vymazat
    3. Při raku tlustého střeva je nejlepší rychle začít s klystýry s MMS, nejlépe s CDH (není kyselé), samozřejmě plus další, co pracuje uvnitř organismu proti raku.....
      Alfa

      Vymazat
    4. Po tom, ako sa na sone zistilo, že nádor ďalej rastie, zvýšili sme dávky CsCl (rozpustené vo vode, okolo 1,5 gramu 2x denne). Dopĺňali sme 2x denne aj chlorid draselný (Kalinát), ale maminka z tých dávok začala strácať vedomie a odpadávala. Aj niekoľkokrát za deň. Pár dní pred smrťou sme celý protokol zrušili. Už sa nedalo ďalej. Prestala jesť aj piť. Bolo nám jasné, že nie je šanca vyhrať. Teraz občas ľutujem, že sme neskúsili to hnusné chemo...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.