11. června 2015

Článek z r. 2010: Evropská unie sponzoruje islamizaci Evropy

Díky čtenáři za odkaz.

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/5860-evropska-unie-sponzoruje-islamizaci-evropy-pripravuje-imigraci-56-milionu-muslimu.aspx

Evropská unie sponzoruje islamizaci Evropy. Připravuje imigraci 56 milionů muslimů


Autor: Benjamin Kuras | Publikováno: 31.3.2010 | Rubrika: Islám

Evropská Unie právě zahájila postupnou imigraci 56 milionů severoafrických muslimů, v onom slavném „společném řízení migračních toků a tlaků“ nastoleném Lisabonskou smlouvou. Projekt se jmenuje „Euro-Mediterranean Partnership“ (též „barcelonský proces“ a „Unie pro Středomoří“) a v byrokratických útrobách EU se s vyloučením veřejnosti připravuje už patnáct let. V hlavních evropských médiích se poprvé objevil 11. října 2008 ve zprávě britského deníku The Daily Express. Číslici 56 milionů Express vyštrachal ve zprávě statistického úřadu EU zvaného Eurostat, která ji uvedla jako odhad počtu imigrantů potřebných na vyrovnání demografického úbytku v celé Evropě mezi roky 2010 a 2050. Aby bylo z čeho živit rostoucí počty evropských důchodců. 


Takovýto odhad však vychází z předpokladu, že všichni imigranti budou pracovat a platit daně. Ten je už dnes mírně řečeno teoretický, protože v některých evropských zemích imigrace přestala být čistým ekonomickým přínosem a stala se zátěží, jak nezaměstnanost v imigrantských komunitách několikanásobně převýšila míru nezaměstnanosti domorodců. Následkem krize a růstu nezaměstnanosti se pak trochu ztlumila rétorika propagátorů projektu. Mezi ty nejhlasitější patří francouzský prezident Sarkozy, který s nástupem francouzského prezidenství v červenci 2008 prohlásil: „Ze Středozemí uděláme oblast míru a vybudujeme ji tak, jak jsme vybudovali EU.“ Krize a růst nezaměstnanosti v témže roce však Sarkozymu znemožnily projekt dát do chodu už do konce 2008, jak zamýšlel. Jednu chvíli dokonce kolovaly dohady, že se od projektu upustilo.
A pak najednou uprostřed roku 2009 zjistili Dánové, že projekt běží na plnou páru, se spoluprací dánské vlády, tajně, bez informování veřejnosti, s absolutním mlčením médií. Že na to z celé Evropy přišli zrovna (a jen) Dánové, bylo díky několika jejich aktivním občanským organizacím, jednou z nichž je SIOE (Stop Islamisation Of Europe). Ta koncem května uspořádala o Euro-středomořském projektu v budově parlamentu konferenci, která s použitím oficiálních internetových dokumentů EU předložila důkazy, že „Euro-Med“ pokročil k vytváření nové „Velké-EU“ v hranicích podobných Římskému impériu. Vedle sedmadvaceti zemí Evropských zahrnuje i šestnáct severoafrických a blízkovýchodních. Má dva společné prezidenty, jednoho „severního“ druhého „jižního“. V době květnové konference SIOE jimi byli Sarkozi a Mubarak.    
Promítané dokumenty EU na konferenci SIEO potvrzovaly, že už od letošního roku, ale naplno v roce 2012 má v „Euro-Medu“ fungovat volný pohyb zboží a osob. Jiné dokumenty počítaly s oněmi citovanými 56 miliony muslimů a tím praktickou islamizací Evropy. Pozvání na konferenci nepřijal nikdo z vládních politiků ani šéfredaktorů, kterým konference chtěla položit otázku, proč tyto informace veřejnosti zamlčují. Dánský premiér odmítl odpovědět na dva dopisy žádající vysvětlení, proč vláda občanům třináct let existenci projektu zamlčuje. Několik nevládních poslanců, kteří přišli, o projektu „Euro-Med“ také zjevně nic nevěděli a zažili na konferenci informační šok. Pozvaný americký islamolog profesor Bill Warner přednesl historické důkazy, že islám se nikdy nevzdává a nepřizpůsobuje, nýbrž vždy usiluje o nadvládu. A že tudíž „Euro-Med“ směřuje k definitivnímu konci západní civilizace v Evropě během jedné generace.
Konference SIOE představila základ projektu, jímž je „Euro-Mediterranean Declaration“ z barcelonské konference v listopadu 1995. Podepsaly ji všechny tehdejší členské státy EU plus Maroko, Alžírsko, Tunisko, Egypt, Jordánsko, Palestinská správa, Sýrie, Libanon, Turecko a Izrael. Lisabonskou smlouvou její platnost přešla automaticky i na nové členy EU. Deklarace se zavazuje zavést od roku 2010 politické partnerství, kulturní partnerství, volný obchod, ekonomickou integraci, volný pohyb a zvýšený rozpočet finanční pomoci partnerským islámským zemím. Jakou pozici bude v dnešní zostřené situaci mít Izrael, je v této chvíli nejasné, podepisoval to krátce poté, co si Arafat s Peresem potřásali rukama a ještě než se svět dověděl o nějakém Hamasu.  
Na základě Barcelonské deklarace postupně vznikly desítky specifických institucí a projektů, které (většinou z rozpočtu EU) „Euro-Med“ splétají a proplétají, prakticky ve všech oborech: energie, průmysl, obchod, turismus, vědecký výzkum, telekomunikace, informatika, regionální infrastruktura, doprava, životní prostředí. V popředí stojí koordinační činnosti kulturní, vzdělávací a mediální.
Jednou z nejdůležitějších a nejaktivnějších institucí „Euro-Medu“ je vzdělávací nadace Anna Lindh Foundation, kterou v roce 2005 společně založily Arabská liga, EU a UNESCO. Její kulturní politikou, jak ji vysvětlil tehdejší šéf Traugott Schoeffhalter, je „útočit na stereotypy, předsudky a ignoranci a měnit každodenní žurnalistiku“ tak, aby prosazovala „mezikulturní porozumění“. Rozvíjet „mezikulturní dovednosti novinářů, školáků a umělců, řídit výstavy a kulturní produkce a školit učitele, aby jejich učení bylo multikulturní.“ Ovlivňovat školní osnovy, aby se staly multikulturní přepracováním učebnic a vzdělávacích pomůcek“. K tomuto účelu EU uzavřelo smlouvu o spolupráci s islámskou vzdělávací, vědeckou a kulturní organizací ISESCO, jejímž vyhlášeným programem je šířit islámské myšlení a životní styl v celém světě. V Dánsku v roce 2006 uspořádala šestitýdenní islámský festival.
Nelze této kampani upřít úspěch: jen Itálie odhaduje, že na islám v uplynulém desetiletí konvertovalo nejméně čtvrt (podle některých pramenů až půl) milionu mladých Italů. Žádná reciproční propagace křesťanské kultury v islámských zemích ze zdrojů EU neprobíhá, je to tažení jednosměrné.
Otázku, proč se žádné zprávy o „Euro-Med“ neobjevují v hlavích médiích, se konference pokusila zodpovědět informací o průběhu semináře pracovníků médií s činiteli EU na téma „rasismus, xenofobie a média“ ve Vídni v květnu 2006. Ten po konstatování, že standardy zpravodajství a odpovědností médií zdaleka nejsou uspokojivé, ujistil, že EU nehodlá média cenzurovat či regulovat, nýbrž že všechno raději ponechá „seberegulaci prostřednictvím profesních organizací“. Slovy komisařky pro „vnější vztahy a evropskou sousedskou politiku“ Benity Ferrero Waldnerové je to proto, že „svoboda projevu je centrální mezi hodnotami a tradicemi Evropy“, ale „její zachování závisí na odpovědném chování jednotlivců“. Logické: svobodu zachová ten, kdo se jí dobrovolně vzdá.
Konference SIOE konstatovala, že taková odpovědná seberegulace už zjevně v Dánsku funguje dokonale, neboť se na ni nedostavil nikdo z hlavních médií – ani vysvětlit, proč o „Euro-Medu“ média neinformují, ani o konferenci informovat veřejnost. Ani jí se tedy nepodařilo protrhnout mediální zatmění, třebaže dva týdny po ní přišlo další potvrzení od Evropské komise ve sdělení Evropskému parlamentu z 10.6. 2009:
„Byla dohodnuta společná agenda pro usnadnění integrace do evropských společností. Byla také ustavena partnerství s neunijními zeměmi, aby se otázky migrace mohly řídit harmonicky. V roce 2006 bylo v Unii registrováno 18,3 milionu neunijních občanů. Dá se očekávat, že migrační tlaky budou sílit. Je to následkem populačního růstu a chudoby v mnoha zemích jejich původu a stárnutím populace Evropy. Mezi lety 2008 a 2060 poklesne počet lidí pracovního věku o 50 milionů.“ A ty chce EU doplnit z islámských zemí.
Ale mediální zatmění trvá. Musely je až z Ameriky natrhnout Washington Times, když si 30. prosince troufly ocitovat Wildersovo varování: „Jsme teď svědky hlubokých proměn, které navždy změní osud Evropy a odešlou celý kontinent do, slovy Ronalda Reagana, tisíciletého temna.“
A někdo z našich politiků, kteří nás tak nadšeně do Lisabonské smlouvy táhli, nám už pomalu dluží upozornění, kdy ty partnerské migrační toky dotečou k nám a jak si s nimi máme poradit.

Vyšlo v týdeníku Euro

OPRAVA:

V článku je omylem uveden odhadovaný počet čtvrt milionu italských konvertitů na islám. Toto je ve skutečnosti odhad počtu italských občanů islámského vyznání (tedy včetně občanů imigrantského původu). Celkový počet muslimů legálně sídlících v Itálii je asi 1,5 milionu. Za tuto chybu se omlouvám. Benjamin Kuras

29 komentářů:

  1. Islamic colonization world CZ titulky /7:29 min /

    https://www.youtube.com/watch?v=74iYg1SQREo

    OdpovědětVymazat
  2. Klobouk dolů před těmi, co nám vládnou a zneužívají nás. Jejich inteligence je skutečně obdivuhodná. Mají plány na řízení této planety desítky let dopředu, používají k tomu technologie, které si většina z nás nedovede ani představit. Dostali nás do situace, kdy si budete muset vybrat mezi tím zda jste xenofob, rasista nebo (pseudo)humanista co si dobrovolně nechá podřezat krk a ještě poděkuje, omluví se a zaplatí! Co asi mají v plánu zítra? Zničení evropské kultury je pro tyto „vládce“ klíčové, protože zde je veliká šance na „probuzení“ v masovém měřítku a to by nejspíš znamenalo konec „nadvlády zla“ na celé Zemi. Věřím, že alespoň část Evropy zůstane uchráněná od těch lidí, kteří mají nejnižší vibrace na planetě a chtějí nás, co jsme na tom trochu lépe, stáhnout pod vodu. Nejvyšší čas vzít zodpovědnost za sebe do vlastních rukou! Co to ale přesně znamená? Cinkáním klíči nebo kvéry to nepůjde, tím jsem si jist…

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šlo by to jednotou a zbraněmi.Jen z toho mají strach.

      Vymazat
    2. Budeme se držet jen řečiček nebo pro věc něco uděláme.Proboha vždyť jsme Češi.
      Podpořte www.nova-narodni-strana.cz

      Vymazat
    3. Už několikrát se islám snažil pokořit Evropu, a vždycky se dostali jen k Vídni, kde vždycky dostali exemplárně na prdel, a museli s nepořízenou odtáhnout domů. Zřejmě je to čeká znovu. Jejich paměť je, na rozdíl od nás, krátká, a za to tvrdě zaplatí. Žádná debilní humanita pro skryté, utajované islámské radikály, co si drze hrají na imigranty. Tvrdě s nimi zatočit : nemáš jak se prokázat, nebo máš falešné papíry - tak hybaj odkud jsi přitáh ! Vždycky je dost času si papíry opatřit nebo je vzít s sebou. Z toho se žádný arabáš v Evropě nevykroutí. Oni to moc dobře vědí, ale sázejí drze na naši shovívavost a dobrotu, protože my nejsme jako oni !

      Vymazat
  3. Díky za článek. Je to síla.

    OdpovědětVymazat
  4. Soudružské Kdo nepracuje,at nejí...Oprášit a ke každému přebujelému Romovi dát rychlopalnou lopatu na uklid kapitalistické vlasti.Za utrženou výplatu si ČÁST bude spořit na duchod...Zruší se na pár výjimek dávky...A na západní hranici budou duchodci lampasáci zaučovat novou generaci NEPROJDOU..Psohlavcu...Po první výzvě na muslima ostrou salvu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by námzase všichni utekli do Kanady

      Vymazat
    2. Ať se každý stará o svoje - Kanada má přistěhovaleckého svrabu už také víc, než je zdrávo !

      Vymazat
  5. Orwelovština,aneb plíživě zločinný neomarxismus http://www.otaulc.com/text/1638.htm

    OdpovědětVymazat
  6. To je opravdu úvaha hodná praktikujících moderních nositelů nobelovek. Nikdy si doma nevytvořili hodnoty a tady je zázračně budou dělat. Kteří na to přišli jsou zakončením z obou stran trubky zvané pr....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vy si snad myslíte, že jsou tu nad námi nějací jiní lidé, než-li řiťohlavci a lízači amerických bonusů ?

      Vymazat
  7. Zajimave, ja myslel, ze to delaji jen aby byl bubak denne na ocich a pritom je to pro udrzeni systemu pri zivote + straseni. Ovsem vyvoj je nezvratny, mozna tim jen prumeruji mezery v rocnicich.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to jednoduché počty : amerika zničila cynicky, zločinecky jejich země, a nyní je skrze podplacené ímámy posílá do zemí amerických spojenců, aby si to tam vykompenzovali. Ale původce, ameriky, se to samozřejmě netýká. Amerika roze.ere celý svět, ale jí se to netýká,ona nic, ona muzikant. To není americká demokracie to je vysloveně DÉMONOKRACIE !

      Vymazat
  8. Zpustlý,opuštěný HRÁDEČEK chátrá...Alespon to citoval BLESK a ten se NEMÝLÍ..Pro začátek pět Eritrejcu by pokosilo trávník,natřelo okapy,parapety. Pak tu máme to panství v Jižních Čechách.Pan Schwarzenberk má zkušenosti s Lety,kde mu tehdy pomáhali s lesní kalamitou,takže takových pět set zubožených,dobře živených a svalnatých uprchlíku uvítá dle tradic chlebem a solí a následně na Orlíku a okolí ubytuje. Když vezmeme popořadě Europoslance,politiky,co to schválil,tak kvotu imigrantu nejen SPLNÍME,ale i PŘEKROČÍME.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak toto je nástroj temných.Tvrdý boj nás nemine.Ještě čas nenadešel, ještě to musí tak 3-4 roky bobtnat.Ale pak to bude fičák, lidi se opravdu nasštvou a zvednou se od PC.Nadka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No už se zvedají a cvičí teď. Připravují se na skutečný boj s kýmkoli, kdo by jim chtěl vzít vlast, rodinu prostě rodnou hroudu. A to bude bankstery a klimouše hodně stát ! Budou velmi truchlit, až jejich bankám lidi pustí žilou !

      Vymazat
  10. Jen jsem přečetla první odstavec a trpce jsem se zasmála. Oni sem přijdou, aby měl kdo živit evropské důchodce. Svatá prostoto! To nevím, kdo tomuhle může věřit.Vždyť to vidíme, jak to vypadá v západní Evropě.Oni sem přece jdou proto, aby se o ně stát postaral a oni se měli dobře. No, já se toho nejspíš už nedožiju. Tak vlastně co se starám. Dnešní mládež, jak to vidím i v rodině je pro to, aby sem přišli. Jsou to přece chudáci a musíme jim pomoct. Chudáci mladí - nevědí, co si na sebe chystají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jen otázka času, kdy to lidi vezmou do svých rukou, a začnou je střílet jako nebezpečnou škodnou.

      Vymazat
    2. Kdysi za císařovny M.Terezie se za zabití potulujících se a vše kradoucích ciganů taky netrestalo ! To není rasismus, to jsou jen zkušenosti z historie !

      Vymazat
  11. http://www.hzpd.cz/prima-demokracie-a-islandska-krize/ Návod jak z toho ven máme přímo před nosem. Pokud nezměníme myšlení tak co nevidět skončíme rozmačkáni pod podpatkem eu a potom i naší nevědomostí a leností. Záleží jen na nás. Ti nahoře to vědí proto se ted prosazují povinné volby, nechtějí národní shromáždění a vládu lidu. No je tak za dve vteřiny dvanáct. Budeme stále jen nadávat? Zkusme o tom konstruktivně mluvit a zkusit udělat změnu. Jinak to pro naše děti už bude pozdě. Jakub

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naše děti připravují na válku. Chtějí je do frontových eurosalámů, tam prý mají větší využití, než jako občané revoltující země proti eu.

      Vymazat
  12. ten Milan Kohout NENÍ PROFESOR...Je to umělecký performer,co v New York před bankou PRODÁVAL OPRÁTKY ...Skoro si myslím,že jeho vystoupení byla show,které on sám nebere vážně a dělá si z toho prdel http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/

    OdpovědětVymazat
  13. I kdyby jen 10 miliónů Islamistů imigrovalo do Evropy, nastane zde ve velkém, to,čeho jsme svědky ve Francii,Švédsku,Dánsku atd.V Evropě nemají co dělat,až na vyjímky,pár stovek lékařů,vědců ap, i s rodinami. Nejsme tady dobročinný spolek , jen se podívejme, kolik nezaměstnaných má EU.A co pak s těmito imigranty. Kdo je bude živit, nejsme schopni se postarat o naše bezdomovce. A oni ? samé modlení a bojování, nebo mají v krvi něco lepšího?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, je to jen část satanovy armády, která ještě do Evropy brzy přijde.

      Vymazat
  14. prosím podívejte se na tohle video najděte si 10 minut zdílejte to na facebooku třeba si někteří lide začnou zajimat o věci co nejsou vidět

    https://www.youtube.com/watch?v=wCV67irWeaw

    OdpovědětVymazat
  15. http://sonasvobodova.blog.idnes.cz/c/465327/potvrzeno-cr-spolupracuje-s-norskou-socialkou-na-zavedeni-norskeho-vzoru-ochrany-deti.html

    OdpovědětVymazat
  16. EU postupuje přesně podle plánů NWO.Rozložit státy,rozložit národy,rozeštvat lidi,rozložit rodiny, aby se jim dobře vládlo.Už aby se lidi probudili .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je úplná pravda . Lidi by se měli nejen probudit, ale uvědomit si, že láska nad nenávistí asi nezvítězí. Ani rytíři z Blaníku nepomůžou. Musíme se proti nim postavit sami!!!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.